Adama biraz saygın varsa dönme bence. Çünkü senin gibi kararsız ve ne istediğini bilmeyen biriyle beraber olmak en çok ona acı verir. Eğer onu gerçekten isteseydin bilmiyorum demezdin. Bırak madem bitmiş uzatma.Onun duyguları varsa da yazık olmasın unutur gider seni. Sen zaten unutursun kısa sürede.
Herşey çok daha ne?Arkadaşım şu an mutsuzsun çünkü bi alışkanlık var. İster istemez sudan çıkmış balığa döndün. Ama inan zamanla unutuyorsun. Sevgi yok anladığım kadarıyla. E şimdi dönsen bile sonuçta yine ayrılmayacak mısın? Belki severim deme. Belkilerle olmaz o iş.Cok haklısınız
Ama belki herşey çok daha
Herşey çok daha ne?Arkadaşım şu an mutsuzsun çünkü bi alışkanlık var. İster istemez sudan çıkmış balığa döndün. Ama inan zamanla unutuyorsun. Sevgi yok anladığım kadarıyla. E şimdi dönsen bile sonuçta yine ayrılmayacak mısın? Belki severim deme. Belkilerle olmaz o iş.
Benim nacizane fikrim uygulamak sana kalmış ama bence sen biraz daha düşün. önce kendinden ve onu gerçekten isteyip istemediğinden emin ol. Bu süre içerisinde normal hayatına devam et, melankoliye bağlama, bir süre ondan uzak kal(sosyal medyadanda bahsediyorum) hala aklından atamıyorsan sizin için bir umut var demektir. Ama baktın ki çok fazla yanmıyor canın ve alışmaya da başladın o zaman dönme.Herşey çok daha güzel olabilir belki diyorum
Ve eğer barışırsak ayrılmayi düşünmüyorum
Benim nacizane fikrim uygulamak sana kalmış ama bence sen biraz daha düşün. önce kendinden ve onu gerçekten isteyip istemediğinden emin ol. Bu süre içerisinde normal hayatına devam et, melankoliye bağlama, bir süre ondan uzak kal(sosyal medyadanda bahsediyorum) hala aklından atamıyorsan sizin için bir umut var demektir. Ama baktın ki çok fazla yanmıyor canın ve alışmaya da başladın o zaman dönme.
Sevmek için birşey yapmalıyım ama
Ve onu her gördüğümde canım yanacak
zorla kimseyi sevemezsin.
sevgi borcun olamaz kimseye.
çok arabesk bakıyorsun olaya.
dram yaratmaya gerek yok.
yaşın küçük ondan sanırım.
insanlar ayrılır. kimse de ayrılıktan ölmez.
yarına öbür güne onu bir başkasıyla da görebilirsin.
büyütme bu kadar.
Az önce konu acmistin vazgeçmek zorundayım diye bu aynı kişimi?1 hafta önce ayrıldığım sevgilim,
Kac gündür onu düşünüyorum
Pişmanım ayrildığıma
Ama hep tartışıyorduk
Düşüncelerimiz hiç uyuşmuyordu
Acı çekiyorum
Ve beni gördüğü yerde yolunu değişririyor
Ne yapmalıyım
Benle tekrar barışmak istediğinden emin değilim
Rica ederim canım ama bi kere terk etmişsin çocuğu bakalım sen dönmeye emin olunca o kabul edecek mi seni?Böyle bir durum da var.Sizin verdiğiniz cevaplar okadar aklıma yatıyor ve rahatlatıyor ki anlatamam..
Çok teşekkür ederim.
Seni görünce yoluna değiştiriyormuş, peki o senle barışmak istiyor mu?1 hafta önce ayrıldığım sevgilim,
Pişmanım ayrildığıma
Ama hep tartışıyorduk
Acı çekiyorum
Ne yapmalıyım
Seni görünce yoluna değiştiriyormuş, peki o senle barışmak istiyor mu?
Rica ederim canım ama bi kere terk etmişsin çocuğu bakalım sen dönmeye emin olunca o kabul edecek mi seni?Böyle bir durum da var.
Eger donmeye niyetin varsa ortak arkadaslarinz araciligyla agzini ara...belki dondugunde seni kabul etmez bu kez de sen hırs yaparsn daha vahim olur olay.Evet işte ben emin olduğumda kabul etmeyebilir böylede bir ihtimalde var
Unutmaya çalışıyor beni bu bariz belli.
Ona dönmemelisin... Az çok burada takılıyorsan, her okuduğunu kulağına küpe et. Onca insan neden boşanıyor? Başta bazı sorunları aşk yüzünden görmezden geldiği için... Düzelir, değişir veya ne olursa olsun çok aşığım, dayanamıyorum dediği için. Yaşını bilmiyorum, küçükse; ömrünün en güzel senelerini anlaşamadığın birini harcamaman adına, evlilik çağındaysan, ileride mutsuz bir evlilik yapmaman ve pişman olmaman adına seni uyarıyorum: Geri dönme!!! Düşüncelerin uyuşmuyorsa önünde sonunda, mutlaka ayrılacaksın. Bu şekilde daha az üzülürsün. Şimdi canının yandığına bakma, ileride daha kötü olacak. Barışma! Asla geri adım atma!1 hafta önce ayrıldığım sevgilim,
Pişmanım ayrildığıma
Ama hep tartışıyorduk
Acı çekiyorum
Ne yapmalıyım
Ona dönmemelisin... Az çok burada takılıyorsan, her okuduğunu kulağına küpe et. Onca insan neden boşanıyor? Başta bazı sorunları aşk yüzünden görmezden geldiği için... Düzelir, değişir veya ne olursa olsun çok aşığım, dayanamıyorum dediği için. Yaşını bilmiyorum, küçükse; ömrünün en güzel senelerini anlaşamadığın birini harcamaman adına, evlilik çağındaysan, ileride mutsuz bir evlilik yapmaman ve pişman olmaman adına seni uyarıyorum: Geri dönme!!! Düşüncelerin uyuşmuyorsa önünde sonunda, mutlaka ayrılacaksın. Bu şekilde daha az üzülürsün. Şimdi canının yandığına bakma, ileride daha kötü olacak. Barışma! Asla geri adım atma!
Eger donmeye niyetin varsa ortak arkadaslarinz araciligyla agzini ara...belki dondugunde seni kabul etmez bu kez de sen hırs yaparsn daha vahim olur olay.
Ederse etsin... Ben erkeklerin acı çektiğine hic inanmiyorum. Gerçi karşımda ağlayan cok erkek gördüm ama inanmiyorum yine de... O üzülüyor, acı çekiyor diye kendini çekilmez bir iliskinin icine tekrar mi atacaksin yani? Hic bisey duzelmeyecek... Daha beter olacak... Geri donmemen en iyisi. Yoksa daha büyük acılarla ugrasmak zorunda kalacaksın. Olan, boşa gecen zamanina olacak...Yaşım daha baya genç yani evlenmek için 20 yaşındayim
Ama oda bi yandan acı çekiyor üzülüyor ve sitem ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?