- Konu Sahibi MinnieMoussy
5 aylık bir ilişkim vardı ve bazı sebeplerden dolayı ara verdik. Ben 18 yaşındayım o 22 yaşında.1 haftadır bir belirsizliğin içindeyiz, erkek arkadaşım benden cevap bekliyor ama çok kararsızım. Ayrılma nedenlerimizden biri onun İstanbul'da olması. Ben Ankara'da yaşıyorum o vakit buldukça buraya geliyor. Ama uzaktan o kadar zor ki herkes sevgilisi ile doya doya gezerken ben hasret çekiyordum, sanki sanal bir ilişki gibiydi telefon üzerinden yürüyen. Ama en önemli sebep sevgilimin bana söylediği saçma sapan sözler. Bundan 1-2 ay önce bana dedi ki "sen beni aldatsan bile gitmem yanında olurum" dedi. Şaşırdım kaldım, bi erkek bunu nasıl söyleyebilir hele de seviyorsa? Bunu ozaman ona sorduğumda "seni kaybetmemek için söyledim çok sevdiğim için" dedi. Onu öyle kapattık. Ama 1 hafta önce yine "sen başkasına gidip bana geri dönsende kabul ederim" dedi. Bende patladım. Ben böyle biri değilim ki, nerden çıkarıyor ayrıca bir insan sevdiğini paylaşmayı aklının ucundan dahi geçirmez. Bu durum çok canımı sıktı ve ara vermeye karar verdim. Beni çok seviyor değer de veriyor hatta evlilik bile düşünüyor ama bu sözleri aklıma geldikçe deli oluyorum. Bugün kararımı açıklamak zorundayım ama kararsızlıktan ölücem. Lütfen bir akıl verin