Ona geri dönmeli miyim

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
5 aylık bir ilişkim vardı ve bazı sebeplerden dolayı ara verdik. Ben 18 yaşındayım o 22 yaşında.1 haftadır bir belirsizliğin içindeyiz, erkek arkadaşım benden cevap bekliyor ama çok kararsızım. Ayrılma nedenlerimizden biri onun İstanbul'da olması. Ben Ankara'da yaşıyorum o vakit buldukça buraya geliyor. Ama uzaktan o kadar zor ki herkes sevgilisi ile doya doya gezerken ben hasret çekiyordum, sanki sanal bir ilişki gibiydi telefon üzerinden yürüyen. Ama en önemli sebep sevgilimin bana söylediği saçma sapan sözler. Bundan 1-2 ay önce bana dedi ki "sen beni aldatsan bile gitmem yanında olurum" dedi. Şaşırdım kaldım, bi erkek bunu nasıl söyleyebilir hele de seviyorsa? Bunu ozaman ona sorduğumda "seni kaybetmemek için söyledim çok sevdiğim için" dedi. Onu öyle kapattık. Ama 1 hafta önce yine "sen başkasına gidip bana geri dönsende kabul ederim" dedi. Bende patladım. Ben böyle biri değilim ki, nerden çıkarıyor ayrıca bir insan sevdiğini paylaşmayı aklının ucundan dahi geçirmez. Bu durum çok canımı sıktı ve ara vermeye karar verdim. Beni çok seviyor değer de veriyor hatta evlilik bile düşünüyor ama bu sözleri aklıma geldikçe deli oluyorum. Bugün kararımı açıklamak zorundayım ama kararsızlıktan ölücem. Lütfen bir akıl verin

5 aylık ilşkiyi uzaktan götürmek mi dedin?:1: tatlım ben 6 yıllık ilişkimi uzaktan götürdüm..k.bakma da sadece elini tutup yanyana gezmek midir sevgili olmak:20: diğerine gelince de seni gerçekten çok sevdiği için saçmalamış olacaktr ki inanıyorum bir kaç yıl düzenli bir ilişkinz olduğunda daha sağlıklı kararlarla ,ne kadar çocukça şeyler söylediğinn farkına varacaktr 5 aylık ilişknzde...sen sadece sevgisinden emin olmaya bak derim:16:

canım daha 18 yaşındasın. üniverste öğrencisi misin üniversite düşünüyor musun?

bu yaşta evlilik muhabbetlerine aldanma..

karşına neler çıkacak.

bak nemesisiin açtığı bi konu var onu oku.

18 yaşında evlenmeyi düşünüyor diye niye kendini yıpraatacaksın?

önünde kocaman bi hayat var. iyi değerlendir..

Mesafeler "ayrılık"için neden olmamalı...diğer konuya gelirsek,eşim 12 yıllık eşini "aldatma"sebebinden boşamış...çünkü kabullenememiş,yedirememiş kendine yapılan böyle bir iğrençliği..eski eşi kaç kere "af dilemek" için eve gelmiş ama eşim kabul etmemiş..erkek arkadaşında ki bu genişliği anlayamadım,acaba yapacağı şey için yermi hazırlıyor diye düşünmeden edemedim..:26:hani "ben seni affederim öyle bi durumda,sende beni affet" der gibi.. evlilik için falanda yaşın çok genç canım..boşver okulunla,derslerinle ilgilen.

Son düzenleme:
dediğnzde olabilir. zemin hazırlıyordur belki kendi yaptığına. ama yapan erkek de neden gelsin devam etsn ki sennle. e devam edecekse neden yapsın.aff erkeklerin düşüncelerini anlamak kadınlarnkileri anlamaktan daha zor bence:19: bi de şöyle bir şey var. seninle ilgili bu konuları konuşması ,sıranın ona geleceği düşüncesini idrak edemediğinden midir ki:26:yani gerçekten bişiler yaptysa dyorum

5 aylık bir ilişkim vardı ve bazı sebeplerden dolayı ara verdik. Ben 18 yaşındayım o 22 yaşında.1 haftadır bir belirsizliğin içindeyiz, erkek arkadaşım benden cevap bekliyor ama çok kararsızım. Ayrılma nedenlerimizden biri onun İstanbul'da olması. Ben Ankara'da yaşıyorum o vakit buldukça buraya geliyor. Ama uzaktan o kadar zor ki herkes sevgilisi ile doya doya gezerken ben hasret çekiyordum, sanki sanal bir ilişki gibiydi telefon üzerinden yürüyen. Ama en önemli sebep sevgilimin bana söylediği saçma sapan sözler. Bundan 1-2 ay önce bana dedi ki "sen beni aldatsan bile gitmem yanında olurum" dedi. Şaşırdım kaldım, bi erkek bunu nasıl söyleyebilir hele de seviyorsa? Bunu ozaman ona sorduğumda "seni kaybetmemek için söyledim çok sevdiğim için" dedi. Onu öyle kapattık. Ama 1 hafta önce yine "sen başkasına gidip bana geri dönsende kabul ederim" dedi. Bende patladım. Ben böyle biri değilim ki, nerden çıkarıyor ayrıca bir insan sevdiğini paylaşmayı aklının ucundan dahi geçirmez. Bu durum çok canımı sıktı ve ara vermeye karar verdim. Beni çok seviyor değer de veriyor hatta evlilik bile düşünüyor ama bu sözleri aklıma geldikçe deli oluyorum. Bugün kararımı açıklamak zorundayım ama kararsızlıktan ölücem. Lütfen bir akıl verin

sevdiğinden mi öyle söylüyormuş :27:

seven adamın kafasına o düşünce gelse bile çıldırır

bence devam etmesi büyük bir saçmalık olur:ssz:

Uzaktan yurutmek sorun degil de
durup dururken bunu demesi garip .
Kisi kendinden bilir isi derler
demek ki kendisi bir isler ceviriyor ,
yakalanirsa da bu sekilde ort bas edecek,
seni de yedekte tutuyor diye dusundum ...

Hem 5 ay evlilik dusunmek icin de cok erken...
Ayrica hep boyle uzakta olacaksaniz tanima sansin da cok az
Donme bence...

Back
X