ona güvenmeli miyim?

ukalasey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
435
62
43
4 yıldır bir ilişkim var bu sene artık aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Bu zamana kadar bu konuda hiçbir zaman tereddüt yaşamadım ta ki 3 gün öncesine kadar... Kendi laptopum bozulduğu için sevgilim laptopunu bana verdi bir süre kullanmam için laptopu aldım google a hotmail yazarken h harfiyle bir kız adı çıktı bastım facebooktan bir kız. Nereden çıktı bu dedim geçmişe girdim her gün bu kız her kimse aranmış arama motorunda facebook da. Hemen sevgilime mesaj attım senin laptopunu senden başka kullanan birileri var mı diye ? Eve gelen arkadaşlar falan isterlerse veriyorum ne oldu dedi. Bende kızın ismini söyledim bu kız her gün aranmış diye ne kızı ben tanımıyorum falan dedi . Tanımıyor olabilir ama benim içime bir şüphe düştü kaç gündür düşünüyorum tamam facebook a giriyorum başka e-posta adresleri de var laptopuna başkalarının girdiği doğru ama neden hep normalde açık olduğu ya da başka bir siteye baktığı zamanlarda bu kızın adı aranmış. Ne düşüneceğimi bilmiyorum ben tanımıyorum diyor başka bir şey demiyor. Bir kaç gündür soğuk davranıyorum o da bana inanmıyor musun diyor . Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum gerçekten .

Sevgilinize hemen kızın adını yetiştirmeyip yüzyüzeyken sorsaydınız, tanımıyorum derken yalan söyleyip söylemediğini anlardınız, geçmiş olsun. 4 senedir beraber olup yalan söyleyip söylemediğini hala anlayamadığınız biriyle de ciddi düşünmeyin zaten.

bence kötü bişey yapsa laptop u vermeden temize çekerdi diye düşünüyorum

ne düşüneceğiniz hakkında yorum yapamayacağım, doğru da söylüyor olabilir yalan da
ama neden hemen arayıp söylüyorsunuz ki? önce biraz baksanız, anlamaya çalışsanız
şimdi yalan söylüyorsa eğer tüm delilleri yok eder zaten
yok doğru söylüyorsa boşu boşuna kalbini kırdınız
hiç sizi kandırıyor olsa, evet ben arattım der mi? onu takip ediyorum der mi?
keşke hem de "hemen" arayıp sormasaydınız

Hemen hesap sormussunuz.

Eger eski sevgilisi, pesinde oldugu vs bir kiz ise elbette inkar edecekti, baska ne diyebilirdi ki?

Belki de gercekten baskalari aratti, ustelik de her gun, artik ne kadar makulsa...

Dogru veya yanlis boyle alengirli mevzularda acele edilmez, durup dusunulur.

Agiz aranir, alttan alta arastirilir.

Bu saatten sonra tavir yapsaniz kaprisli duruma dusersiniz, yapmasaniz iciniz rahat etmez.

Zor bir durum...

Şehir dışına çıktı ve 1 ay kadar burda olmayacak 1 ay boyunca içime atıp bekleyemezdim sonuçta
Bu zamana kadar bu tarz konularda bana hiç yalan söylemedi ben ona güvenmeyi seçtim şuan da
Kafamı karıştıran tek şey onun girdiğini bildiğim sitelerden sonra aranmış olmasıydı

bence kötü bişey yapsa laptop u vermeden temize çekerdi diye düşünüyorum
ne aradıysa hepsi duruyor sadece 1 hafta içinde bu kız aranmış zaten evet o sıra misafirleri vardı onlar girmiş olabilirler ama onun girdiği sitelerden hemen 1 dakika sonra aranmış olması beni düşündürdü zaten

Ne deseymis peki, ben de bu kizla iste/okulda tanistim, cok begendim , kimin nesi oldugunu merak ettim bakayim dedim......hangi erkek kabul eder ki bunu? Yatakta basilsalar bile erkekler son ana kadar inkar ediyorlar. Agilarindan cikana inanmamak gerek.

Facebookda aranmış derken sözlünüzün kendi facesine mi girip baktınız? O şekilde ise ondan başkası aratmış olamaz ki? Ynai onun facesinin şifresi varsa girip bakın akıl vermiş gibi olucam ama

zaten onun girdiği sitelerden hemen sonra arandığını görene kadar mesaj atmadım zaten duramazdım da
ilişkimizin başından beri hep söyledim bana sakın yalan söyleme ben böyle bir şeyi kaldıramam dedim bu zamana kadar da yalan söylemedi bana hala söylediğini düşünmüyorum tamam o aramamış olabilir
ama neden onun girdiği siteden hemen 1 dakika sonra aranmış bilmiyorum kafama takılan tek şey bu

Ne yapabilirdim ki ? Öyle biri olduğunu düşünmüyorum eski sevgilisi falan haa beğenmiştir belki o şekilde aramıştır o aradıysa eğer. Aramadım dedi ona inanmak istiyorum ama içimde bir huzursuzluk var bilmiyorum

Benimde başıma gelmişti tanımıyorum filan dedi sonra arama motorunda gördüm diyince bişey diyemedi. Benim için büyük bir sorun değildi. Hepimiz merak edip birilerine bakıyoruz bi niyeti olmadan bakmıştır. Tanımıyorum derken yalan söylemiştir o kesin bişey sadece kim olduğunu öğrenirsen rahatlarsın
rahatlarsın diye düşünüyorum..

Okulda bütün gün beraberiz okulda tanıştım gibi bir durum olamaz zaten
4 yıllık ilişkimize zarar vermek adına gidip de böyle bir şey yapar mı bilemiyorum

Facebookda aranmış derken sözlünüzün kendi facesine mi girip baktınız? O şekilde ise ondan başkası aratmış olamaz ki? Ynai onun facesinin şifresi varsa girip bakın akıl vermiş gibi olucam ama
arama motoruna yazılmış isim o şekilde aranmış hani google a isim yazıyoruz o isimdeki facebook profilleri falan çıkıyor o şekilde kendi facenin şifresi var zaten orada öyle bir şey yok baktım başka birilerini aramış mesela arkadaş falan o aramalarda kızın ismi yok

Bu kadar aranması bence tuhaf takipte ol ama devamlı bu konuyu ortaya atıp huzursuzluk çıkarma güveniyormuş gibi yap bakalım ne olucak ama bence kesin o aratmış kızı besbeslli arkadaş yalanını ortaya atmış.

eğer bir kere merak edip bakmış olmasaydı ben de bir şey demezdim ama aynı kız 1 hafta boyunca her gün aranmış günde 1 kez ya da bir kaç kez. kırılacak da olsa ben bugün bu konuyu tekrar açmayı düşünüyorum

beni de bu kadar çok aranmış olması rahatsız ediyor zaten ama başka e-posta adresleri de var başkaları girmiş bilgisayara orası da kesin

tamam işte
ben de onu diyorum
keşke azıcık sabırlı olup inceleme zamanı tanısaydın kendine
artık öğrenmen çok zor

tamam işte
ben de onu diyorum
keşke azıcık sabırlı olup inceleme zamanı tanısaydın kendine
artık öğrenmen çok zor
ne düşünürse düşünsün artık ben sanırım tekrar bugün açacağım bu konuyu ben kaç gündür sürekli düşünüyorum uyuyamıyorum

Aynı diyorum ya benim durumda aynıydı. Tekrar açman bişey değişmez kesin bilgi elde edip konuşmalısın. Mesela facebook hesabından ortak arkadaşına iş yerine filan bakıp hareket etsen daha mantıklı olur. Eskiden hoşlandığı kişi çıktı benim hayatımdaki insanın. Kızmadım da sadece yaptığı şeyin doğru olmadığını söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…