ona güvenmeli miyim?

giriş saati birbirne yakınsa sevgilin aramıştır. erkeklerin klasik savunması arkadaşım yapmış ben yapmadım tanımıyorum arkadaşımdır kardeşimdir kuzenimdir. bu bahanelerde artık baydı yaa daha yeni şeyler üretsinler.

Bahane mi bu bekleyememek? Evlilik sizin için basit bir şey ise tümevarım mantığını kullanın tabi, şimdiye kadar bana yalan söylemedi, demek ki, o zaman, dolayısıyla şimdi de söylemiyor. Güvenilir biri Bana göre basit değil, her üstünde düşünülmeyen seçim de uzun vadede zarar verir, her olayı ayrı ayrı değerlendiririm güvenim daim olsun diye. Bundan onun haberdar olmasına gerek var mı yok, ben yalan söylemediğim için kafam rahat zaten, istediği kadar benim gibi (içinden) test etsin beni. Koşulsuz şartsız bana güvendiğini duysaydım soğurdum ne kadar boş konuşuyor, herkes kandırabilir bu insanı o zaman diye.

Son düzenleme:
Kendi facesinden aratsa haklısın dicem de doğru söylüyordur belki ayrıca gizleyecek birşeyi olsa temizlerdi geçmişi hemen kötü düşünme

Facebook hareketler dökümüne gir sadece ben kutucugunu işaretle kimleri aratmis bir bir cikar.

Benim eski sevgilim eski sevgilisini sürekli aratırdı. Her defasında yakalardım, sorduğumda arkadasım bakmıs gibi saçma sapan bahaneler söylerdi bende inanmayı tercih ederdim. Ayrıldıktan 1 yıl sonra bana gelip herseyi itiraf ettiğinde öğrendim. Bence iyi düşünmelisin. Kızların dediği gibi ben yaptım diyecek değildi zaten.

Şimdiden defet gitsin devamıda gelir .

acele etmişsin ama ben olsam inanmazdım tabiki de inkar edecek itiraf edecek hali yok ya...

doğru söylüyorsun evet teşekkür ederim

evet yakın ama söylediğim gibi bilgisayara başkalarının da girdiği belli çünkü başka e-posta adresleri de var
ben düşündüm erkek arkadaşıma güvenmeyi seçiyorum beni sevdiğini biliyorum sevgisinden emin olduğum insanı güvenle sorgulamayacağım

1 ay boyunca neden içimde tutmalıydım anlamadım 1 ay boyunca hem ona trip atsaydım soğuk davransaydım hem de kendimi mi üzseydim ? Evlilik basit bir şey olmayabilir ben zaten bana göre basit demedim sonuçta 4 yıldır birlikteyiz evet şimdiye kadar yalan söylemedi güvenilir olma anlayışı size göre nasıl bilmiyorum ama bana göre bana yalan söylememiş insan güvenilirdir.
Neden insanlara güvenmek boş bir şey olsun ki benim için güven önemli buradaki yorumlardan sonra erkek arkadaşıma güvendiğimi farkettim. Sınamaya ya da test etmeye de ihtiyacım yok güveniyorum ve inanıyorum . Laptopunu başkalarının kullandığı zaten belli bir çok e-posta adres vardı. Ben de ona inanmayı seçiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.

Kendi facesinden aratsa haklısın dicem de doğru söylüyordur belki ayrıca gizleyecek birşeyi olsa temizlerdi geçmişi hemen kötü düşünme
evet bencede doğru söylüyorsunuz
ben de inanmayı tercih ettim

Evet ben yapsa yaptım demezdi belki ama yapmadım demesi de yaptığını göstermez zaten
Ben ona inanmayı tercih ediyorum teşekkür ederim

Tam o girdiği sitelere girerken birisi bir dakika şu kıza bakayım mi diyor. Mantıklı mi bu ? Hoslanmis işte kızdan

Bir ay boyunca içinizde tutup trip yapıp soğuk davranın demedim, kendinizi neden üzeceksiniz ki? Bir durumun henüz çözümlenmemiş olması başka bir şey, kendinizi kötü hissetmek başka bir şey. İkisinin arasındaki farkı ayırt edemiyorsanız, süreç boyunca ona sadece kötü davranırsınız tabi ki. Güvenilir olma anlayışı bana birinin yalan veya yanlış anlayabileceğim şeyler söylememesidir, bunun önüne geçmek için de hayatımı birleştireceğim kişiyle bu konuları her zaman yüzyüze konuşmayı yeğliyorum. Yalan söyleyip söylemediğine önce kendim emin olamazsam da kendimi güvende hissetmem bu kadar basit.

İnsanlara güvenmek de boş bir şey değil, o güvene dayalı olarak hayatınızı idame ettireceksiniz sonuçta, anneme babama tanıştıracağım erkekten de emin olmam şart, bir gün emin olmayıp öteki gün içim huzursuz olursa kalkıp nasıl tanıştırayım? Annemin babamın bana olan güvenlerini boşa çıkarırım o zaman. Size de hayatta başarılar. Şimdilik ihtiyaç duymadığınız şeylerle sınanmazsınız umarım, geçemezsiniz sınavı çünkü.

Son düzenleme:
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ben 30 yaşındayım benden sana abla tavsiyesi yada dost ne hissediyorsan öyle davran, ve böyle birşey içinde ilişkini yıpratma, ben çok pişman olmuştum. Eğer düşündüğün gibi bir şey olsa hiç bir şey bırakmazdı geçmişi temizler öyle verirdi. Hatta hiç vermezdi. bişey bulursun diye. Yani o kullandığı siteye girdiği zaman arkadaşı faceme bakıcam diye bakmıştır. Biz aynı anda 2-3 kişi bile kullanıyoruz pc'yi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…