- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
giriş saati birbirne yakınsa sevgilin aramıştır. erkeklerin klasik savunması arkadaşım yapmış ben yapmadım tanımıyorum arkadaşımdır kardeşimdir kuzenimdir. bu bahanelerde artık baydı yaa daha yeni şeyler üretsinler.zaten onun girdiği sitelerden hemen sonra arandığını görene kadar mesaj atmadım zaten duramazdım da
ilişkimizin başından beri hep söyledim bana sakın yalan söyleme ben böyle bir şeyi kaldıramam dedim bu zamana kadar da yalan söylemedi bana hala söylediğini düşünmüyorum tamam o aramamış olabilir
ama neden onun girdiği siteden hemen 1 dakika sonra aranmış bilmiyorum kafama takılan tek şey bu
Şehir dışına çıktı ve 1 ay kadar burda olmayacak 1 ay boyunca içime atıp bekleyemezdim sonuçta
Bu zamana kadar bu tarz konularda bana hiç yalan söylemedi ben ona güvenmeyi seçtim şuan da
Kafamı karıştıran tek şey onun girdiğini bildiğim sitelerden sonra aranmış olmasıydı
Benim eski sevgilim eski sevgilisini sürekli aratırdı. Her defasında yakalardım, sorduğumda arkadasım bakmıs gibi saçma sapan bahaneler söylerdi bende inanmayı tercih ederdim. Ayrıldıktan 1 yıl sonra bana gelip herseyi itiraf ettiğinde öğrendim. Bence iyi düşünmelisin. Kızların dediği gibi ben yaptım diyecek değildi zaten.zaten onun girdiği sitelerden hemen sonra arandığını görene kadar mesaj atmadım zaten duramazdım da
ilişkimizin başından beri hep söyledim bana sakın yalan söyleme ben böyle bir şeyi kaldıramam dedim bu zamana kadar da yalan söylemedi bana hala söylediğini düşünmüyorum tamam o aramamış olabilir
ama neden onun girdiği siteden hemen 1 dakika sonra aranmış bilmiyorum kafama takılan tek şey bu
Şimdiden defet gitsin devamıda gelir .4 yıldır bir ilişkim var bu sene artık aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Bu zamana kadar bu konuda hiçbir zaman tereddüt yaşamadım ta ki 3 gün öncesine kadar... Kendi laptopum bozulduğu için sevgilim laptopunu bana verdi bir süre kullanmam için laptopu aldım google a hotmail yazarken h harfiyle bir kız adı çıktı bastım facebooktan bir kız. Nereden çıktı bu dedim geçmişe girdim her gün bu kız her kimse aranmış arama motorunda facebook da. Hemen sevgilime mesaj attım senin laptopunu senden başka kullanan birileri var mı diye ? Eve gelen arkadaşlar falan isterlerse veriyorum ne oldu dedi. Bende kızın ismini söyledim bu kız her gün aranmış diye ne kızı ben tanımıyorum falan dedi . Tanımıyor olabilir ama benim içime bir şüphe düştü kaç gündür düşünüyorum tamam facebook a giriyorum başka e-posta adresleri de var laptopuna başkalarının girdiği doğru ama neden hep normalde açık olduğu ya da başka bir siteye baktığı zamanlarda bu kızın adı aranmış. Ne düşüneceğimi bilmiyorum ben tanımıyorum diyor başka bir şey demiyor. Bir kaç gündür soğuk davranıyorum o da bana inanmıyor musun diyor . Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum gerçekten .
doğru söylüyorsun evet teşekkür ederimAynı diyorum ya benim durumda aynıydı. Tekrar açman bişey değişmez kesin bilgi elde edip konuşmalısın. Mesela facebook hesabından ortak arkadaşına iş yerine filan bakıp hareket etsen daha mantıklı olur. Eskiden hoşlandığı kişi çıktı benim hayatımdaki insanın. Kızmadım da sadece yaptığı şeyin doğru olmadığını söyledim.
evet yakın ama söylediğim gibi bilgisayara başkalarının da girdiği belli çünkü başka e-posta adresleri de vargiriş saati birbirne yakınsa sevgilin aramıştır. erkeklerin klasik savunması arkadaşım yapmış ben yapmadım tanımıyorum arkadaşımdır kardeşimdir kuzenimdir. bu bahanelerde artık baydı yaa daha yeni şeyler üretsinler.
Bahane mi bu bekleyememek? Evlilik sizin için basit bir şey ise tümevarım mantığını kullanın tabi, şimdiye kadar bana yalan söylemedi, demek ki, o zaman, dolayısıyla şimdi de söylemiyor. Güvenilir biriBana göre basit değil, her üstünde düşünülmeyen seçim de uzun vadede zarar verir, her olayı ayrı ayrı değerlendiririm güvenim daim olsun diye. Bundan onun haberdar olmasına gerek var mı yok, ben yalan söylemediğim için kafam rahat zaten, istediği kadar benim gibi (içinden) test etsin beni. Koşulsuz şartsız bana güvendiğini duysaydım soğurdum ne kadar boş konuşuyor, herkes kandırabilir bu insanı o zaman diye.
evet bencede doğru söylüyorsunuzKendi facesinden aratsa haklısın dicem de doğru söylüyordur belki ayrıca gizleyecek birşeyi olsa temizlerdi geçmişi hemen kötü düşünme
baktım kızın ismi yok oradaFacebook hareketler dökümüne gir sadece ben kutucugunu işaretle kimleri aratmis bir bir cikar.
Evet ben yapsa yaptım demezdi belki ama yapmadım demesi de yaptığını göstermez zatenBenim eski sevgilim eski sevgilisini sürekli aratırdı. Her defasında yakalardım, sorduğumda arkadasım bakmıs gibi saçma sapan bahaneler söylerdi bende inanmayı tercih ederdim. Ayrıldıktan 1 yıl sonra bana gelip herseyi itiraf ettiğinde öğrendim. Bence iyi düşünmelisin. Kızların dediği gibi ben yaptım diyecek değildi zaten.
yorumunuz için teşekkürlerŞimdiden defet gitsin devamıda gelir .
yorumunuz için teşekkürleracele etmişsin ama ben olsam inanmazdım tabiki de inkar edecek itiraf edecek hali yok ya...
1 ay boyunca neden içimde tutmalıydım anlamadım 1 ay boyunca hem ona trip atsaydım soğuk davransaydım hem de kendimi mi üzseydim ? Evlilik basit bir şey olmayabilir ben zaten bana göre basit demedim sonuçta 4 yıldır birlikteyiz evet şimdiye kadar yalan söylemedi güvenilir olma anlayışı size göre nasıl bilmiyorum ama bana göre bana yalan söylememiş insan güvenilirdir.
Neden insanlara güvenmek boş bir şey olsun ki benim için güven önemli buradaki yorumlardan sonra erkek arkadaşıma güvendiğimi farkettim. Sınamaya ya da test etmeye de ihtiyacım yok güveniyorum ve inanıyorum . Laptopunu başkalarının kullandığı zaten belli bir çok e-posta adres vardı. Ben de ona inanmayı seçiyorum. Yorumlarınız için teşekkürler.
site kendisine özel değil sonuçta başkası da girmiş olabilirTam o girdiği sitelere girerken birisi bir dakika şu kıza bakayım mi diyor. Mantıklı mi bu ? Hoslanmis işte kızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?