Ona haksızlık mı ediyorum?

geceruzgari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
14
0
86
39
İstanbul
4 aydır biriyle beraberim arkadaşlar. Gerçekten beni hep el üstünde tuttu, ilgisini sevgisini saygısını hiç esrigemedi. Daha önce tanıdıgım kimseye benzemiyor. beni ne kırdı ne üzdü. Sadece arada ufak tefek her ilişkide olan sorunlarımız oldu.

1-2 haftadır bana karsı ilgisiz olduğunu seziyordum ama insalık halidir diyip geçtim. gecen cumartesi "süt kardeşi" ciddi bir kaza gecirdi ve hala hastanede. ozaman bu zamandır onu aradıgımda benle dogru düzgün konuşmuyor. ben aramadan hiç aramadı 1 haftadır. Bugun ona aramızda bir sorun mu var dedim ve biraz söylenip tersledim. (yine ben aradım ve 3 günden sonra ilk kez açtı telefonu). O da bana üfledi püfledi "hayır yok, biliosun hastanedeyim" dedi kapattı. sizce ona haksızlık yapıp bencilce mi davranıyorum?

Üzgünmüş baksana..Süt kardeşi hastanedeymiş..
Süt kardeşi kardeş kadar yakındır..
Bence sende git hastaneye...durma...

yoo hiç haksızlık etmiyorsun
aramamak ne demek
hastaneye gidebilirmisin bi git bak bakalım

bir tel la seni haberdar edebilirdi. 1 haftadır aramaması tuhaf.
peki süt kardeşinden öncede böyle aramama huyları başlamışmıydı....

zor günler geçiriyor ondan dolayı öyle davranmış olabilir sana değer veriyorsa düzgün bir şekilde açıklama yapabilr ne olursa olsun kötü günde yanında olmak için arıyosun seni terslemsine gerek yok lmaz:

Bence hemen hastaneye gitmeli..
Süt kardeş gecerüzgarınında süt kardeşi....
Haydi git...git...

Bi de süt anneyle tanışmalı.......

bence haksızlık etmemişsin morali bozuk olabilir ama bu soğuk davranmasını gerektirmez insan sevdiğinden haber alır konuşunca morali düzelir

bencede haksızlık yapmamışsın.hastanede olsa bile 2 dakikasını ayırıp arayabilir aşkım sık arayamıcam merak etme falan diebilirdi.o arayana kadar arama lmaz:

bencede haksızlık etmemişsin...sütkardeşi hastanede die senin suçun ne lmaz: haberdar etmeli arayamazsa yada konuşamıyosa şu yüzden die açıklamasını yapmalı..sende ona göre hareket edip üstüne gitmezsin.. o bişi demeyince aramayınca haliyle merak etmişsin.

benimkinin bi ay önce babannesi vefat etmişti gece vefat etmiş sabahın köründe beni aradı bugün arayamıcam seni konuşamayınz aşkım filan dedi bende tüm gün aramadım ondan cvp gelene kdr..bu işler böle..

Son düzenleme:
bence haksızlık edıyosun..
sımdıye kadar sizi uzmemıs sımdı ıse
hastane ortamı gergın sut kardesı hastanede kendıne gore sorunları varmıs
ınsanlar herdaım neselı olamıyo maleesef onun sorunlu donemınde bıde sız arıyıp neden aramıyosun demenız ..

Haksızlık ettiğini düşünmüyorum 1 - 2 gün değilki bir hafta geçmiş kısasa olsa arayıp seninle görüşebilirdi biraz daha bekle bakalım birde eğer gidebiliyorsan hastaneye git.

Yanında olmayı bi teklif et yine ters davranırsa hiç üstüne gitme cnm bırak kendi istediği zaman yapsın açıklamasını dediğin gibi değer veriyorsa mutlaka dönüp mantıklı bir açıklaması olacaktır zaman herşeyin çaresi bırak zamana ok

hastanede telefon mu cekmiyormus ne alaka bence hiçte haksızlık etmemişin süt kardesinin yanındayken hiçmi telefonu calmamıs kimseyle konusmamıs hadi arayamadı insan mesaj ceker günde 2-3 tane arayamamasını telafi eder seni üzmek istemeyen adam bence git hastaneye biran önce hemde sende gecmiş olsun dersin

tamam süt kardeşi hastanede olabilir ama seni aramamasını gerektirmez.sonuçta senle ilgisi yok sen hasta etmedin neden arayıp sormuyorki:uhm:1 hafta uzun bi süre

Öncelikle vakit ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim. Dün akşam bir iş için iStanbula geldi sevgilim. Bende (Hazır ailem yazlıktayken:)) onu eve yemeğe davet ettim. Güzelce yemek yedik. Sohbet ettik. Ama o kadar yorgun duryordu ki, gözleri kapanıyordu. zaten ben cay getirmeye mutfaga gittiğimde uyumuş kalmış koltukta. Ama yine aramız pek sıcak değildi. Bu seferde yorgunluktandır dedim ve kendimi böyle avuttum:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…