• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mı ediyorum?

çok haklısın..aynen dediğin gibi oluyor anlamıyorlar..ama ben de açık açık söylediğimde kendimi onursuz, gurursuz hissediyorum..niye onun ilgisine minnet edecekmişim ben sevilmeyecek ilgi gösterilmeyecek biri miyim diye yine dolduyorum kendimi yani

Bosver güzelim öyle yaptikca ilgi cekmezsin ki, bence sen aldirmazlari oyna, hiç umursama bak nasil düsüyor üstüne..
Umarim hayirlisi olur hakkinda :16:

atamam, o kadar gurursuz olamam..o da asla aramaz bilirim :((( keşke öyle biri olsaydı, dur yapma deseydi..arkadaşlarım var elbette ama bu konuda bir geçmişi olan biri yok söyleyebildikleri aman etme yapma iyi de neden diyorum cevap yok..
gerçekten çok teşekkür ederim..ayrılsakta söylediklerin iyi geldi bana :26:

Tabi sen de alışamadın duruma, normalde davrandığından çok farklı davranmak garip geliyor.
Ama işte zamanla alışılıyori keşke o da hemen parlayıp öyle bir tepki vermeseydi inşallah beklediğinden farklı olur arar ve bundan sonra orta yolu daha iyi bulursunuz.

Bosver güzelim öyle yaptikca ilgi cekmezsin ki, bence sen aldirmazlari oyna, hiç umursama bak nasil düsüyor üstüne..
Umarim hayirlisi olur hakkinda :16:

sanırım ben yanlış aksediyorum..üstüme düşmüyor değill..ben zaten hep öyleyimdir, bugün üstüne düşüyorsam yarın mesafeli olurum..benim derdim ağzından tek kelime romantik, güzel bir söz duyamamak..

inşallah canım :26:

böyle erkekleri hiç sevmem. naz yapıp durur böyleleri. oysaki nazı kız yapar, tribi çeken erkek olur. ben böyle biliyorum. benim kitabımda böyle yazar :)
ama tabi sizin beğendiğiniz erkek tipi o şekildeyse, zoru görünce bırakan cinstense orasına karışamam.
yalnız kalmamak için ayrılıktan korkmamak lazım. yalnız da yaşanır. hem hayatın ne gitrceği belli olmaz. kaderde kimin olduğunu kimse bilemez. olmuyosa zorlamamak lazım.

böyle erkekleri hiç sevmem. naz yapıp durur böyleleri. oysaki nazı kız yapar, tribi çeken erkek olur. ben böyle biliyorum. benim kitabımda böyle yazar :)
ama tabi sizin beğendiğiniz erkek tipi o şekildeyse, zoru görünce bırakan cinstense orasına karışamam.
yalnız kalmamak için ayrılıktan korkmamak lazım. yalnız da yaşanır. hem hayatın ne gitrceği belli olmaz. kaderde kimin olduğunu kimse bilemez. olmuyosa zorlamamak lazım.

söylediklerinizin bir kısmına katılıyorum..ömür boyu bu naza,tribe alışmasın diye aramıyorum..eğer ararsam bu tepkileri hep alıcam biliyorum

Sevgilin çok fevri davranmış maalesef benim sevgilimde böyledir hep fevri kararlar verir ve sonradan üzülürüz.
Ben seni haklı gördüm aslında aslında anlayışlı olmak bu kadar üstüne düşmemek lazım ama elimizde değil bide uzakta olunca.
O arar seni diye düşünüyorum bence bekle inş her şey daha güzel olur.

Sevgilin çok fevri davranmış maalesef benim sevgilimde böyledir hep fevri kararlar verir ve sonradan üzülürüz.
Ben seni haklı gördüm aslında aslında anlayışlı olmak bu kadar üstüne düşmemek lazım ama elimizde değil bide uzakta olunca.
O arar seni diye düşünüyorum bence bekle inş her şey daha güzel olur.

evet öyle maalesef..en son uyardım bir daha tartışmamızda böyle birşey yaparsan barışma çabam asla olmayacak diye..çoğu zaman o raddeye geldi tuttu kendini ama dayanamadı ..ona sorsan ben ayrıldım sözlerimle ima etmişimdir

inşallah dediğin gibi olur canım saol:26:

Sana birşey diyim canım, aynı durum benimde bi çok kez başıma geldi . Haksızlık yaptığımı düşündüm bnde senn gbi ama ilgi beklemek haksızlık değil ki.. Uzun bir ilişki ve güzel başladı sonra birbirinizi sıkmalar oldu , en çokta o sıktı dmi seni buraya gitme bunu yapma vs . şeyler ama sen ona karışsan sıkıyorsun boğuyorsun oluyor . sen söylesen madem sıkıyorum bitsin gitsin bukadar kolay agızdan çıkabiliyor. Uzun bir ilişkiniz olduysa bu çok normal çnkü benmde 2 senelik bir ilişkim var 5 ay ayrı kaldık ve toparlanmaya çalışıyoruz dediklerini yapmaya çalışıyorum ama ben yaparken oda hiç birşey yapmıyor. İlişki demek 2 taraflı demektir, çıkarsız olmak demektir o erkek istediğini yapar demekle olmaz o senn hayatına müdahale ediyorsa seni nikahına almadan , sende onun hayatına müdahale edebilirsin. Ama şuda bir gerçek erkekler bir zman sonra sıkıya gelemiyorlar ve kaçış arıyorlar... Sana tavsiyem canım sinirliyken ve tartışırken konuşmayı tercih etme çnkü ağızdan çıkanlar bizi pişman edebilir, sakince düşün ve öyle karar ver .. Bakın olmuyor mu . BIRAK DEFOLUP GİTSİN. SEN ELİNDEN GELENİ YAPTIN ÇNKÜ YAPTIN AMA OLMADI ÇNKÜ O SENN HAYATINDA OLMASI GEREKEN BİRİ DEĞİLDİR. HAYIRLISI DİYEREK İÇİNİ RAHATLAT. ÇNKÜ BENDE BUNU YAPICAM...

Sana birşey diyim canım, aynı durum benimde bi çok kez başıma geldi . Haksızlık yaptığımı düşündüm bnde senn gbi ama ilgi beklemek haksızlık değil ki.. Uzun bir ilişki ve güzel başladı sonra birbirinizi sıkmalar oldu , en çokta o sıktı dmi seni buraya gitme bunu yapma vs . şeyler ama sen ona karışsan sıkıyorsun boğuyorsun oluyor . sen söylesen madem sıkıyorum bitsin gitsin bukadar kolay agızdan çıkabiliyor. Uzun bir ilişkiniz olduysa bu çok normal çnkü benmde 2 senelik bir ilişkim var 5 ay ayrı kaldık ve toparlanmaya çalışıyoruz dediklerini yapmaya çalışıyorum ama ben yaparken oda hiç birşey yapmıyor. İlişki demek 2 taraflı demektir, çıkarsız olmak demektir o erkek istediğini yapar demekle olmaz o senn hayatına müdahale ediyorsa seni nikahına almadan , sende onun hayatına müdahale edebilirsin. Ama şuda bir gerçek erkekler bir zman sonra sıkıya gelemiyorlar ve kaçış arıyorlar... Sana tavsiyem canım sinirliyken ve tartışırken konuşmayı tercih etme çnkü ağızdan çıkanlar bizi pişman edebilir, sakince düşün ve öyle karar ver .. Bakın olmuyor mu . BIRAK DEFOLUP GİTSİN. SEN ELİNDEN GELENİ YAPTIN ÇNKÜ YAPTIN AMA OLMADI ÇNKÜ O SENN HAYATINDA OLMASI GEREKEN BİRİ DEĞİLDİR. HAYIRLISI DİYEREK İÇİNİ RAHATLAT. ÇNKÜ BENDE BUNU YAPICAM...

canım öncelikle diğer konumdaki mesajına anlam veremediğim için sana özel mesaj attım burayı görmemiştim umarım yanlış anlamamışsınıdr..

kesinlikle öyle..bu konuda taviz vermeyeceğimi çok iyi bilir.. öyle çok müdahale ettirmem hayatıma ama sırf orada aklı bende kalmasın diye fazla ses etmedim..ona göre ben hayatına giren kadınlardan en sorunsuzu, kaprissiz olanı, rahat bırakanıyım ama bunu hep iyi anlarımızda söyler sinirli anlarda benden kötüsü yoktur.. işte buna dayanamıyorum kendi de biliyor hakkımı yediğini ama kabullenmiyor bu çok kötü bir huy.. dediğin gibi elimden geleni yaparım olmazsa herşeyi boşvericem..

QUOTE=emosmos;26026386]sinirimden mesajı sildim bilgisayara kaydetmiştim birazdan bulup yazarım..
cevap yazmadı..ilk defa böyle birşey yapıyor..çok şaşırdım.. benden buraya kadar
aptal gibi bir de vicdan yapıyorum yaa ne kadar salağım[/QUOTE] ben senin yerinde olsam hiç mesajda atmazdım aramazdımda çünkü o insan ya bulunduğu ortam iş koşulları dolayısıyla bunalımda ondan bukadar ilgisiz olabilir size karşı yada ilgisiz demiyelimde arayamıyor olabilir sizde onun üstüne gidince neden ilgilenmiyorsun diye bunalıp bitsin gitsin demiş olabilir bence birsüre ne arayın nede sorun kendi haline bırakın unutmayınkı gitmek istiyorsa bırakın gitsin dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır zaten bu mantıkla hareket edip şuan hiç bişi yapma bence senin yerinde ben olsam şayet öyle yapardım

Back
X