- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
Daha önce bir konu açmıştım. Sevdiğim çocuğu facebookta sahte bir hesaptan ekleyip onunla konuşmuştum ve en son vicdanım beni rahatsız ettiği için bir şekilde konuşmamızı sonlandırmıştım. Ama vicdanım beni hiç rahat bırakmıyordu. Yaptıklarım hiç aklımdan çıkmıyordu. Kim ne derse desin ondan helallik almam gerektiğini düşünüyordum. Aradan 1 yıldan fazla bir zaman geçti. Ne yapsam,nasıl yapsam? diye düşünüp durdum bu güne kadar. Ona kendi hesabımdan mesaj atıp konuşmaya cesaretim yoktu. Ben de o hesabı açıp ona mesaj attım. Her şeyi anlattım. O iki kızın da sahte birer hesaptan ibaret olduğunu, neden böyle bir şey yaptığımı. Bana o kadar sakin davrandı ki. Ağzından hiç kötü bir şey çıkmadı. 'Bunlar basit yalanlar. Biz büyüdük artık. Niye ekledin? Beni gördün mü hiç?' dedi. Ben de 'Görmesem nereden bileyim seni?' dedim. 'Nerede gördün? Ben de görmüşümdür.' dedi. 'Evet gördün ama nerede gördüğümü söyleyemem. Söylersem beni hatırlama ihtimalin çok yüksek' dedim. 'Neden söylemiyorsun' dedi. Bende 'Seninle yüz yüze gelirsek ben yerin dibine girerim. Ölürüm. Yüz yüze gelmesek de bu utancı hissederim' dedim. 'Sen bilirsin ama bunda bir şey yok' dedi. 'Hesabın sahte bir hesap olduğunu anladığını ve ona göre benim eğlenceme katıldığını söyledi. Ben de asla dalga geçme gibi bir amaçla yapmadığımı, o mesaj attıktan sonra olanları kontrol edemediğimi söyledim. 'Beni affedebilecek misin?' dedim. 'İçin rahat edecekse tamam' dedi. Teşekkür ettim ve hesabı kapattım tekrardan.
Beni affettiği için mutlu muyum şu anda?
Hayır.
Ona gerçekleri anlattığım için sadece biraz da olsa içim rahat.
O affetti beni ama ben kendimi affedemiyorum.
Yaptıklarımı kendime yakıştıramıyorum.
Onun, beni affettiği gibi Rab'bimin de beni affetmesini istiyorum.
Beni affettiği için mutlu muyum şu anda?
Hayır.
Ona gerçekleri anlattığım için sadece biraz da olsa içim rahat.
O affetti beni ama ben kendimi affedemiyorum.
Yaptıklarımı kendime yakıştıramıyorum.
Onun, beni affettiği gibi Rab'bimin de beni affetmesini istiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: