Ona her şeyi anlattım.

Peki fotoğrafını kullandığım kişi.
Onun da hakkına girdim ben.
Bu durumda olan birçok kişi vardır.
Onlar bu kadar kafaya takmıyor olabilir belki ama ben bu konuyu çok düşünüyorum.
Sadece o değil üzüldüğüm konu.
Haklısınız ben zorla yapmadım hiçbir şeyi.
İnşAllah ben de hep böyle devam etmek istemem.

Neden öyle söylüyorsunuz ki?
İstediğim şeylerin farkında olan bir insanım.
Sizi böyle düşünmeye yönelten şey ne?

basit

şöyle düşün , bişeyi cok istiyorsun maddi kaynaklı olmayacak ama bunun için belli bir caba harcaman gerek bakarsan hayatın her alanında bu boyle eve gıtmek ıstıyorsan merdıvenlerı cıkacaksın daha ıyı bır hayat ıcın daha cok calısacaksın okul ıstıyorsan derslerıne bakacaksın
gonul ıslerı olunca ucuza dusmuyorkı ınsan
kendım gıbı dusunuyorum cok ıstemıyorsun dıye yada ne ıstedıgının farkında degılsın dıye
yoksa ınsan cok ıstedıgı bısey ıcın hıc ugrasmazmı?
için kesilmişsse bir paket gofret mıdeni bastırır ama karnın acsa bir türlü kavurursun ekmekle bana bana yersin

Peki fotoğrafını kullandığım kişi.
Onun da hakkına girdim ben.
Bu durumda olan birçok kişi vardır.
Onlar bu kadar kafaya takmıyor olabilir belki ama ben bu konuyu çok düşünüyorum.
Sadece o değil üzüldüğüm konu.
Haklısınız ben zorla yapmadım hiçbir şeyi.
İnşAllah ben de hep böyle devam etmek istemem.

Ya yapma, ya utanma
Fotoğrafta mı çaldın :53:
Anlattığın kadar masum olduğunu düşünmüyorum şu dakikadan sonra
Manzara resmi mi bitti, kişiye özel resmi çalıyosun
Hayret bişeysiniz cidden
Haktan anladığını sanmıyorum, yap et helallik iste oh ne güzel iş

bende cok ınce dusunurum hassasım duygusalım
bızde ayrılırsak ölürüz dediğimiz ilişkileri bitirdik
belki reddedildik belki terk edildik belki cok haksızlıga ugradık
hayat bu degılkı
evet kacak dovusuyorsun karsındakı senden cok degıl 3 yas bıle buyuk ıse coluk combalak ıslerıyle ugrasmak ıstemıyordur
sahte profılle eklemıs olman sana ne katıyorkı adam evlı degılse zaten enınde sonunda reelde gorusmeyecekmsıın
evet kendını saklamanın ne alemı var
ben olsam karsısıan cıkar soylerdım ne olacak yanı ters cevapmı alırsın kac gun uzulebılırsınkı
sonucta erkek cok daha yakısıklısıda var krıterlerı degısır
bır ınsan ıcın bu kadar uzulmeye degmez ustelık yolun bu kadarrr basındayken daha uzulecek onlarca seyın kaderınde senı beklıyorken
soyle dusun sonucta erkeklerde kaka yapıyor
hıc cekıcı degıl :55::54:

Kafam karısmıs yazarken , üzülürüm diye adım atmadıgın her sey ıcın bır gun mutlaka pısman olursun bak gercekten hayatta yapmak ıstedıgım ne varsa yaptım Allaha cok sukurde verdı bana arada 1-2 kere kaybetmıslıgım olabılır
sen 20 yasındaysan daha delı dolusun daha cesursun bızım yasımızdakılerden
yanı oyle olman gerekıyor

Biz aynı yaştayız onunla. Ben kendi profilimden eklemeye cesaret edemedim. Neden edemedim bilmiyorum ama utandım.
Kendimi saklamamın hiçbir anlamı yok aslında. Şu anda sadece kendimi yiyorum. O bilmiyor ama ben onu seviyorum. Onun sevdiği bir başkası var sanki. Tam emin değilim buna ama. Belki onu sevdiğimi bilse en azından ben biraz daha huzurlu olurum. Söyledim ama bir şey olmadı derim. Şu anda da biliyor gerçi onu birisinin sevdiğini ama kimin sevdiğini bilmiyor.
Ben çok çekingen birisiyim işte. Yani insanlarla ilişkilerimde çok girişkenim, konuşkanım, neşeliyimdir ama konu aşk olunca bu özelliklerim yok olup gidiyor.

Biz aynı yaştayız onunla. Ben kendi profilimden eklemeye cesaret edemedim. Neden edemedim bilmiyorum ama utandım.
Kendimi saklamamın hiçbir anlamı yok aslında. Şu anda sadece kendimi yiyorum. O bilmiyor ama ben onu seviyorum. Onun sevdiği bir başkası var sanki. Tam emin değilim buna ama. Belki onu sevdiğimi bilse en azından ben biraz daha huzurlu olurum. Söyledim ama bir şey olmadı derim. Şu anda da biliyor gerçi onu birisinin sevdiğini ama kimin sevdiğini bilmiyor.
Ben çok çekingen birisiyim işte. Yani insanlarla ilişkilerimde çok girişkenim, konuşkanım, neşeliyimdir ama konu aşk olunca bu özelliklerim yok olup gidiyor.
dediğim gibi dahada küçüksün aslında bırak oldugu gibi kalsın
başka biriyle ise o kişi ona az yada cok emek vermiştir
araya girmeye hakkın yok düşününce

basit

şöyle düşün , bişeyi cok istiyorsun maddi kaynaklı olmayacak ama bunun için belli bir caba harcaman gerek bakarsan hayatın her alanında bu boyle eve gıtmek ıstıyorsan merdıvenlerı cıkacaksın daha ıyı bır hayat ıcın daha cok calısacaksın okul ıstıyorsan derslerıne bakacaksın
gonul ıslerı olunca ucuza dusmuyorkı ınsan
kendım gıbı dusunuyorum cok ıstemıyorsun dıye yada ne ıstedıgının farkında degılsın dıye
yoksa ınsan cok ıstedıgı bısey ıcın hıc ugrasmazmı?
için kesilmişsse bir paket gofret mıdeni bastırır ama karnın acsa bir türlü kavurursun ekmekle bana bana yersin

Haklısınız. İnsan çok istediği bir şey için uğraşır. Gerekirse son gücüne kadar.
Ben çok korkak birisiyim. Hayatımın her alanında her şeyden çok çabuk pes ederim.

Ya yapma, ya utanma
Fotoğrafta mı çaldın :53:
Anlattığın kadar masum olduğunu düşünmüyorum şu dakikadan sonra
Manzara resmi mi bitti, kişiye özel resmi çalıyosun
Hayret bişeysiniz cidden
Haktan anladığını sanmıyorum, yap et helallik iste oh ne güzel iş

Geri zekalıyım demek ki yapmışım.
Bu yaptıklarım hak'ka gireceğini düşünemeyecek kadar salak bir insanmışım.
Şimdi bu konuda her şeyi çok iyi biliyorum ama yaptıklarımı geri alabilecek bir gücüm yok.
Silemiyorum bu utancımı malesef.

dediğim gibi dahada küçüksün aslında bırak oldugu gibi kalsın
başka biriyle ise o kişi ona az yada cok emek vermiştir
araya girmeye hakkın yok düşününce

Asla.
Kimsenin arasına girmek gibi bir niyetim yok.
Yaptıklarım kötü evet ama daha da kötüsünü yapamam kimseye.
Kimsenin aklını karıştırmak,kimsenin huzurunu bozmak istemem.
Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama sevdiği var buna eminim.
Ben her şeyi Allah'a bıraktım.
Olacaksa,alnımıza birlikte bir şeyler yaşamak yazıldıysa bir şekilde olmaz mı zaten?

Herkezde aynı şeyi söylemiş Abartıyorsun diye.Gerçektende abartıyorsun..Aklınca yaptığını şeye mantıklı bir
kılıf bulmaya çalışıyorsun.Bi bahanelerle yeniden yazmaya çalışıyorsun .Bence senin içini kemirip duran "acaba ben olduğumu söyleseydim bana gelimiydi" ??
Ama canım diğer kişi ile-yani senin sahte profilinle yazışırkende sana aşık oldum öldüm bittim dememiş ,Profilinde ne olduğu önemli değil eger sonuçta konuşan içini açan sensin bu yüzden aşık olsa olurmuş zaten şu anda sanırım senin ondan hoşlandığnıı anladı ve meraktan kim olduğunu sordu..O yüzden
kafanı bunlarla meşgul etme .Bırak unut gitsin.Kendine başka heyacanlar ara daha yaşında küçük
Ama yok unutamıyorum deli gibi aşığım diyorsan da Hergün öleceğine bir kere öl canım..söyle ve
kurtul.

fotografını aldığınız kişi durumu biliyor mu? ya şu facebook bu işe bir çözüm bulmalı, her sağ tık yapan fotograf kaydedememeli.. bence siz çocuğu bırakın da fotografın sahibini bulun, ondan isteyin ne isteyecekseniz.. Bu da yeni çıktı, yap sonra helallik iste..

arkadaşım kusura bakma ama çok ama çok abartmışsın biraz çacukça kaçmış sanki. hem neden böyle bir yola başvurduğuna da açıkçası anlam veremedim , yani konuştunda ne oldu. belki çocuk hiç umursamadı bile. çok takılma böyle şeylere :34:

Çocuk size hadi buluşalım ben seni tanıdım ben de sana karşı boş değilim deseydi hic de vicdanınız sızlamayacaktı.

Herkezde aynı şeyi söylemiş Abartıyorsun diye.Gerçektende abartıyorsun..Aklınca yaptığını şeye mantıklı bir
kılıf bulmaya çalışıyorsun.Bi bahanelerle yeniden yazmaya çalışıyorsun .Bence senin içini kemirip duran "acaba ben olduğumu söyleseydim bana gelimiydi" ??
Ama canım diğer kişi ile-yani senin sahte profilinle yazışırkende sana aşık oldum öldüm bittim dememiş ,Profilinde ne olduğu önemli değil eger sonuçta konuşan içini açan sensin bu yüzden aşık olsa olurmuş zaten şu anda sanırım senin ondan hoşlandığnıı anladı ve meraktan kim olduğunu sordu..O yüzden
kafanı bunlarla meşgul etme .Bırak unut gitsin.Kendine başka heyacanlar ara daha yaşında küçük
Ama yok unutamıyorum deli gibi aşığım diyorsan da Hergün öleceğine bir kere öl canım..söyle ve
kurtul.

Bahanelerle yeniden yazmaya çalışmıyorum canım. Benim olduğumu bilse de asla bana gelmezdi. Sen mantıklı düşün. Mesela birisiyle konuştun sahte bir hesaptan. Ve bu kişinin seni kandırdığını öğrendin. O seni çok seviyor bile olsa sen onu kabul edebilir misin? İmkansız. Çünkü aynı şeyi biri bana yapsa ben de kabul etmem. Bu yüzden çok emin olabilirsin ki benim hiç aklımdan geçmedi böyle bir düşünce.
Senin demek istediğin şey;
Sahte bir hesaptan konuştuğumuzu biliyordu o zaten bu belli de. Aşık olsa yine de aşık olurdu. Bunu mu demek istedin canım?
Benim ondan hoşlandığımı anlamadı, ben bunu zaten ona söyledim. Yani onu birisinin sevdiğini biliyor şu anda. Ama kim olduğunu bilmiyor. Ben hayatıma bir heyecan aramıyorum asla. Yaptıklarımdan pişmanım ve Allah beni affetsin istiyorum. Ona söyleyemem bu yüzden her gün ölmeye devam edeceğim (onu unutana kadar)

fotografını aldığınız kişi durumu biliyor mu? ya şu facebook bu işe bir çözüm bulmalı, her sağ tık yapan fotograf kaydedememeli.. bence siz çocuğu bırakın da fotografın sahibini bulun, ondan isteyin ne isteyecekseniz.. Bu da yeni çıktı, yap sonra helallik iste..

Bilmiyor tabi ki kullandığımı. Keşke bulabilsem o kişiyi emin ol ona da anlatırım her şeyi açık açık. Ama kim olduğunu bilmiyorum. Ve facebooktan almadım resimlerini.

arkadaşım kusura bakma ama çok ama çok abartmışsın biraz çacukça kaçmış sanki. hem neden böyle bir yola başvurduğuna da açıkçası anlam veremedim , yani konuştunda ne oldu. belki çocuk hiç umursamadı bile. çok takılma böyle şeylere :34:

Belki çocukça ama elimde olmadan takılıyorum. Çocukça idi yaptıklarım,aptalca belki hatta belkisi fazla çünkü aptalca. Hatta ben kendime göre kötü de bir insan oldum bunu yaptıktan sonra ama oldu ve geri alamıyorum yaşananları. Onunla konuşmak gibi bir amacım yoktu. Sadece neler yapıyor, resimlerini görürüm gibi düşüncelerle eklemiştim ama o kabul ettikten sonra davetimi mesaj da attı. Keşke hiç cevap yazmasaydım. Elime sadece rahatsız olan bir vicdan kaldı.

Çocuk size hadi buluşalım ben seni tanıdım ben de sana karşı boş değilim deseydi hic de vicdanınız sızlamayacaktı.

Yok canım o kadar da değil. Tanısa ve buluşalım dese giderdim evet ama sana karşı boş değilim dese buna inanacak birisi de değilim. Çünkü bana karşı bir şeyler hissetmiş olsa karşılaştığımız zamanlarda hissederdi. Vicdanım onunla olsam da olmasam da hep sızlayacak. Bunu siz anlayamazsınız.

Yok canım o kadar da değil. Tanısa ve buluşalım dese giderdim evet ama sana karşı boş değilim dese buna inanacak birisi de değilim. Çünkü bana karşı bir şeyler hissetmiş olsa karşılaştığımız zamanlarda hissederdi. Vicdanım onunla olsam da olmasam da hep sızlayacak. Bunu siz anlayamazsınız.

Tabi ki anlayamam cünkü hayatım boyunca böyle bişi yapmadım.

Bol şans.

Geri zekalıyım demek ki yapmışım.
Bu yaptıklarım hak'ka gireceğini düşünemeyecek kadar salak bir insanmışım.
Şimdi bu konuda her şeyi çok iyi biliyorum ama yaptıklarımı geri alabilecek bir gücüm yok.
Silemiyorum bu utancımı malesef.

Çok enteresan insansın vesselam
Yaptım ettim hakka girdim ühüüü yapıyosun
Olmuyo
Kendine hakaretler yağdırıyorsun

Bırak arkadaşım bu işleri
Milletin fotosunu çalıp, sahte profillerle gerçek hayallerine ulaşamazsın
Ama ben o fotosu çalınan kişinin yerinde olsam seni dava ederim, ha çaldın mı helal olsun demem
Haktan anlayan bunu yapamaz zaten

Sen alışmışsın yapıp edip, helallik istemeye
Oh ne güzel iş
Gaspçılar da böyle yapsın madem, vicdan rahatlatırlar senin gibi en azından

90 yıllırın kızlarının yaptığı telefonla işletme tabir doğruysa tabi 2000li yıllarda faceyle işletmeye dönüşmüş.değişen farkeden bişi yok bence ozamnda bunları çocuklar yapar dı şimdide...

Son düzenleme:
O beyefendi bir senede kaç kızla konuşmuştur kimbilir. Sen aklında bile değilsindir. Sahte olduğunu biliyordum ve salağa yattım derken de yalan söylemiş. Sana saçma ya da başka bir işin yok mu da bunlarla uğraşıyorsun demiyorum fakat erkekler sandığın kadar masum değil. Sen çok masum yaklaşmışsın ve hala da yaklaşıyorsun. Seni hakeden bir erkek bulursan bu tür şeylere hiç gerek olmadığını anlayacaksın.

Son düzenleme:
Ilk basta bir sene bunu mu dusunmus diye ben de sasirdim ama, sanirim hoslandigin icin cocugu dusundun, ona bagli olarak da vay ben onu kandirdim diye vicdan yaptin. Hissettigin sey gercekten vicdan azabiysa, gercekten abartmissin.

Cocugun umrunda bile oldugunu sanmiyorum. Zaten baksana sen ekleyince konusmus, sozumona helallik dileyince affettim demis. Yani "vay sen beni nasil kandirdin" diye uzulmemis, niye uzulsun ki... Sen kendini cok ciddiye almissin ama o seni o kadar ciddiye almamis bile. Gulup gecmistir. Yarin gidip "naber" yazsan konusur seninle yani, onun hayatinda pek onem arzeden birsey degil bu, kendi keyfine bakar cocuk.
Bir daha da boyle cocuksu numaralara ihtiyac duymazsin umarim. :6:

Tabi ki anlayamam cünkü hayatım boyunca böyle bişi yapmadım.

Bol şans.

Yapmayın da zaten bu hoş bir şey değil.
Teşekkür ederim.

canım bu arada kaç yaşındasın?

20

Çok enteresan insansın vesselam
Yaptım ettim hakka girdim ühüüü yapıyosun
Olmuyo
Kendine hakaretler yağdırıyorsun

Bırak arkadaşım bu işleri
Milletin fotosunu çalıp, sahte profillerle gerçek hayallerine ulaşamazsın
Ama ben o fotosu çalınan kişinin yerinde olsam seni dava ederim, ha çaldın mı helal olsun demem
Haktan anlayan bunu yapamaz zaten

Sen alışmışsın yapıp edip, helallik istemeye
Oh ne güzel iş
Gaspçılar da böyle yapsın madem, vicdan rahatlatırlar senin gibi en azından

Bana da aynı şey yapılsa ben de sizin dediğiniz gibi yaparım.
Demek ki o zaman daha çocukmuşum ki bunları düşünememişim.

O beyefendi bir senede kaç kızla konuşmuştur kimbilir. Sen aklında bile değilsindir. Sahte olduğunu biliyordum ve salağa yattım derken de yalan söylemiş. Sana saçma ya da başka bir işin yok mu da bunlarla uğraşıyorsun demiyorum fakat erkekler sandığın kadar masum değil. Sen çok masum yaklaşmışsın ve hala da yaklaşıyorsun. Seni hakeden bir erkek bulursan bu tür şeylere hiç gerek olmadığını anlayacaksın.

Teşekkür ederim size :) Hiçbir kötülük taşımandan yaptığımı anlayan siz olduğunuz.
Yemin de ederim gerçekten hiçbir art niyetim yoktu.
Pişman oldum ama iş işten geçmiş oldu.

Ilk basta bir sene bunu mu dusunmus diye ben de sasirdim ama, sanirim hoslandigin icin cocugu dusundun, ona bagli olarak da vay ben onu kandirdim diye vicdan yaptin. Hissettigin sey gercekten vicdan azabiysa, gercekten abartmissin.

Cocugun umrunda bile oldugunu sanmiyorum. Zaten baksana sen ekleyince konusmus, sozumona helallik dileyince affettim demis. Yani "vay sen beni nasil kandirdin" diye uzulmemis, niye uzulsun ki... Sen kendini cok ciddiye almissin ama o seni o kadar ciddiye almamis bile. Gulup gecmistir. Yarin gidip "naber" yazsan konusur seninle yani, onun hayatinda pek onem arzeden birsey degil bu, kendi keyfine bakar cocuk.
Bir daha da boyle cocuksu numaralara ihtiyac duymazsin umarim. :6:

O da aynı şeyi söyledi. 'Bir sene sonra söylemen tuhaf değil mi?' dedi. Ben de 'kaç defa mesaj hazırladım ama yollayamadım' dedim. Bunu yapmaya yeni karar vermedim ki. Aylardır içimi kemiriyordu. Söylesem diyordum. Cesarete edemiyordum. Ne olursa olsun sonunda söyledim. İçim bir nebze de olsa rahatladı artık. Gerçekten de hayatında çok önem arz eden bir konu değil ben de anladım. Çünkü bana 'Bunlar basit yalanlar,biz büyüdük artık' dedi. Asla bir daha böyle bir şey yapmam. Akıllandım artık.

Back
X