Ay ruh halimi yansitti birdenben annenizin dediği laf ile konunun bağını anlamadım
sınırınizi koruyun ama önyargılı olmayın bence
bana şaka yapıyor gibi geldi
Belki öylesine dalgasına söylemiştir eyleme geçirdiği bir durum var mı ?Kızlar herkese selam. Yeni evliyim eşim 4 erkek kardeşler. Abisi evli iki erkek kardeşi bekar. Ben ikinci gelinim. Eltimi kastederek "ona kaynanalık yapamadım" beni kastederek "ama buna yapıcam" demiş. Yahu bu kv ler ne ister bizden. Naparsınız şunu? Gayet ılımlı mütevazı davranıyorum illa çirkef mi olmalıyız bunlara? Annemin dediği bi laf vardı aklıma o geldi. 'Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.'
Evet hemde ilk tanıştığımız andan beri ne yazık ki. Bu lafı ile de tavırlarının tam adını koymuş oldu. "Kaynanalık"Belki öylesine dalgasına söylemiştir eyleme geçirdiği bir durum var mı ?
Çizdiğimi sanıyordum gayet mesafeliydim fakat ona rağmen bunu deme cesaretini göstermiş o yüzden şaşkınım bu durumaBaştan sınırlarınızı çizin sizde. Herkes haddini bilsin.
O zaman sınırınizi çizecek gerekli yerlerde terbiyenizi bozmadan doğru olanı söyleyip, hakliysaniz hakkınızı savunup, haksizsaniz ozrunuzu dileyip , yüz göz olmamaya özen göstereceksiniz. Siz saygı duyuyorum aman derseniz çok daha fazlasını duyarsınız. Saygı çerçevesinde gerekeni söyleyin. Laf sokmak değil demek istediğim " şunu alma bunu al derse ben bu bu bu nedenlerden dolayı bunda karar kıldım bunu alıyorum". Gibi.Net bir şekilde.Evet hemde ilk tanıştığımız andan beri ne yazık ki. Bu lafı ile de tavırlarının tam adını koymuş oldu. "Kaynanalık"
İyi anlamda söylemiş olabilir mi? Yardımcı olma konusunda?Çizdiğimi sanıyordum gayet mesafeliydim fakat ona rağmen bunu deme cesaretini göstermiş o yüzden şaşkınım bu duruma
Görümcem ağzından kaçırdıDemiş derken? Size bunu ileten kim? Belki de demedi kadın öyle bir şey.
Siz mesafenizi koruduktan sonra bir şey yapamaz. İlla yapmaya kalkarsa da verirsiniz ağzının payını o da kötü gelinlik görür.
Ah keşke o konuda söylese öyle mutlu olurdum ki çünkü bu zamana kadar hiçbir olumlu yanını göremedimİyi anlamda söylemiş olabilir mi? Yardımcı olma konusunda?
Ayrıca kime demiş? Her laf taşıyana inanmayın derim
Ah keşke o konuda söylese öyle mutlu olurdum ki çünkü bu zamana kadar hiçbir olumlu yanını göremedim
Oylesine konusmus iste. Ben de gelinlik yapacagim de gul gec.Kızlar herkese selam. Yeni evliyim eşim 4 erkek kardeşler. Abisi evli iki erkek kardeşi bekar. Ben ikinci gelinim. Eltimi kastederek "ona kaynanalık yapamadım" beni kastederek "ama buna yapıcam" demiş. Yahu bu kv ler ne ister bizden. Naparsınız şunu? Gayet ılımlı mütevazı davranıyorum illa çirkef mi olmalıyız bunlara? Annemin dediği bi laf vardı aklıma o geldi. 'Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.'
Eltinize yapamadıysa size nasıl yapacakmışKızlar herkese selam. Yeni evliyim eşim 4 erkek kardeşler. Abisi evli iki erkek kardeşi bekar. Ben ikinci gelinim. Eltimi kastederek "ona kaynanalık yapamadım" beni kastederek "ama buna yapıcam" demiş. Yahu bu kv ler ne ister bizden. Naparsınız şunu? Gayet ılımlı mütevazı davranıyorum illa çirkef mi olmalıyız bunlara? Annemin dediği bi laf vardı aklıma o geldi. 'Al sana bir kaya nerene dayarsan daya.'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?