ona msj atmamalıyım ama ...

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar bana akıl verin ona msj atmazsan herşey düzelcek hatasını anlıycak değerimi bilcek ama kendimi tutamıyorum aklıma bişey geliyo sinirleniyorum yine msjlar atıyorum bide kaç kez bitti dedim ama sonra konuşan yine benim çocuğun bana inancıda kalmadı off niye tutamıyorum ben kendimi :(((

Cevabini kendin vermissin zaten hata sende

Hayatta %100 emin oldugum seylerden biri iliskide kacan kovalanir

Atmamalisin msj o kossun senin pesinden

Cevabini kendin vermissin zaten hata sende

Hayatta %100 emin oldugum seylerden biri iliskide kacan kovalanir

Atmamalisin msj o kossun senin pesinden

biliyorum ama olmuyo :( aslında şöyle güzel anlamlı bi msj bulsam beni kırdığını fln yazsam sonra kendimi geri çeksem çok iyi olcak da beceremiyorum..

bak madem bunu bılıosun neden aynı hataya dusuosun mesaj atmıcam de kendıne bu kadar mı ıradesizsin
telefonu at köseye bakma hatta cevapta yazma ona at bıyere ver annene bana verme telı de . bakma 3-4 gun
gel kk oku yaz

biz kadınlar kendimizi tutamıyoruz ama unutma erkekler bu konuda çok iyiler
çok iyi dayanıyorlar
bunu düşün
sen de dayan çünkü o dayanacak

aslında dayanabilirim ama aklıma bir sürü şey geliyor ya onu kazaniyim derken tamamen kaybedersem ?

kaybeder misin bilmiyorum ama kazanılmadığı kesin.
ben kazanamamıştım boşuna dil döküyorsun
bırak o düşünsün anlasın hatasını sen hiç çırpınma

kaybeder misin bilmiyorum ama kazanılmadığı kesin.
ben kazanamamıştım boşuna dil döküyorsun
bırak o düşünsün anlasın hatasını sen hiç çırpınma

peki ona anlamlı bi msj atymmi böyle ayrlk mesajı gibi biraz beni kaybettiğini düşünsün istiyorum :/

kızlar bana akıl verin ona msj atmazsan herşey düzelcek hatasını anlıycak değerimi bilcek ama kendimi tutamıyorum aklıma bişey geliyo sinirleniyorum yine msjlar atıyorum bide kaç kez bitti dedim ama sonra konuşan yine benim çocuğun bana inancıda kalmadı off niye tutamıyorum ben kendimi :(((

bağımlılık mı desem, alışkanlık mı desem, ne desem....

çek kendini, bir süre merak etsin bak o zaman nasıl ulaşmaya çalışacak sana.

çek kendini, bir süre merak etsin bak o zaman nasıl ulaşmaya çalışacak sana.

aynu durumdayız, inadımız sayesinde 1 hafta oldu, aramıyor, seni sevdiğine eminsen yola getirmeye çalışma boşuna, hayatta herşey olacğına varır, ben çıktım bir yola, geri dönemiyorum.
Ama mutlu muyum hayır !!!!

bence kesinlikle sessizliğe gömülmen gerek yoksa iyice kaçıracaksın .o büyük ihtimalle msjlarına bakıp gülüyordur .ona kızgın msj atman bile aslında hala sevdiğini gösteriyor .dediğim gibi sessizliğe gömül merak uyandır dönerse anca bu şekilde döner diğer türlü asla dnmez .dayanamıyorsan tel nosunu sil telinden .

Ben erkeklerin bu konuda iradesine hayranım. Helal olsun valla :)
Bence be olursa olsun tutmalısın kendini. Kendine başka uğraşlar bul, buyuk yeminler et mj atmayacam diye, mj atmak istedigin anda tekini kendinden Uzaklaştır.
Bir de bir yere okumuştum ( ne kdr mantıklı tartışılır) en yakın kiz arkadasinın telinde kayıtlı adını eski sevgilinin adıyla değiştir mj atmak istediğinde ona at, diyordu. İse yarar mı bilmem ;) ama ben o yakın arkadas olsam arkadasıma destek olurdum

Valla insanın kendini tutması zor ama tutmak lazım ya. Ben de aynı o şekilde dayanamıyorum bazen ama bazen de dayanıyorum ya sonuçta karşındakinin dayandığını düşününce insanın sinir olup atmayası geliyo :D

O nasıl dayanıyorsa bende dayanabilirim diye düşün ve kesinlikle atma.

Back
X