merhabalar, benim aşık olduğum bir adam var, onu tam 5 yildir seviyorum. ama yaklaşık bir buçuk yildir çok samimiyiz, mesaj atiyordu, bana hatun diyordu, guzeli diyordu. ama sevgili degildik. 5 defa falan buluştuk onunla, beni arkadaşlariyla taniştirdi, havuza girdik, sahilde falan yuruduk. her sey cok guzeldi. ama sonra amerikaya gitmek zorunda kaldi. istemedigi halde gitti ve gittiginden beri ne o kesaj atti, ne ben yazmistim sonra aradan koskoca 3 ay geçti, ben salak gibi ona mesaj attim. oyle guzel, eskisi gibi konustuk, zaten ben universiteyi onun yaninda okumayi falan planliyordum, ayni zamanda amerikaya yaz okuluna gitmeyi planladigimi soyledim ona, cok heyecanlandi, hemen koş gel falan dedi. ben de her sey duzeldi diye sevindim.sonra bikac gun gecti, yine ben mesaj attim. bu sefer biraz kisa konustuk, sonra mac var diye gecistirdi (maca daha 2 saat falan vardi) ama ben bozuntuya vermedim, yaninda arkadasi falan varmis cunku. bir gafta sonra tekrar ben yazdim, gunaydinn yazdim, o da gunaydin yazi, naber yazdim, hala ayilamadim yazdi. benim hatrimi sormadi etmedi, bende neyse sonra konusuruz o zaman yazdim. cevap bile vermedi. sonra bayaa bi gecti, anladim ki yazmayacak. ilk sitem dolu bi mesaj yazmak istedim cunku hep o umut vermisti bana. sonra vazgevtim ve şöyle yazdim, neden beni surekli geciştiriyorsun ? konusmak mi istemiyorsun ? dedim
o da şöyle dedi: geçiştirmiyorum, yanlış anlama, misafirler var onlarla ilgileniyordum dedi. vende hic cevap vermedim. arada bir bucuk ay gecti ve hala bana hic yazmadi. Ve benim cidden moralim bozuluyor. Nasil davranacagimi bilmiyorum. Bir bakiyorum, bana çok yakin, tamam beni seviyor diyorum, bir bakiyorum çok uzak. Bide bizde biraz yaş farki da var. Belki ondan da dolayi diye dusunuyorum ama bilmiyorum. Surekli evlilikten bahsediyordu bana, benimle cok ilgileniyordu. Kalin giyin üşürsün falan diyordu, surekli yanina gidersem ne kadar guzel olacagindan falan bahsediyordu, birden bire ne oldu çözemedim. Ve ben ona nasil davranacagimi da bilmiyorum. Tek bildigim su an o amerikada zor durumda maddi acidan ve manevi acidan
Ona nasil davranmaliyim, acaba beni kaybetmis gibi mi davransam. Sonucta o her istediginde ben geliyorum ve ben oyle olmak istemiyorum, ondan vazgectigimi dusunmesini istiyorum belki o zaman daha mi farkli davranir. Ama mesaj falan da atmiyor ki, nasil vazgectigimi belli edecem, veya sizler ne onerirsiniz. Lutfen yardim edin, ben bunlari dusunmekten tükendim. Stresten bir suru hastalik cikti bende hepsi onun bu davranislarini dusunmekten