- Konu Sahibi deryaayred
-
Biz seviyorduk birbirini.söz vermiştik birbirineankarada işe başladı iki ay sonra nişanlandık.yaklaşık 3 aylık nişanlıyız.herşey güzel gidecekken.artık benimle hiç ilgilenmiyor.soruyorum ona göre herşey normal.1 aya kalmaz evleneceğiz diyor.benden uzakta olduğu için ona ulaşabileceğim tek şey telefon.ama onuda açmıyor.ben aramazsam neden aramadın diye mesaj atıyor.dönüp arıyorum açmıyor ben belki mesajlaşmak istiyorum diyor. çok üzülüyorum.. Evlilik hayallerimi tek başına kurmak çok acı (( içim sızlıyor.hiçbir şekilde konuşmuyor ve benimle sohbet etmiyor.aramıyor zaten.ben ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin bana (((( ölüyorum burda.
Biz seviyorduk birbirini.söz vermiştik birbirineankarada işe başladı iki ay sonra nişanlandık.yaklaşık 3 aylık nişanlıyız.herşey güzel gidecekken.artık benimle hiç ilgilenmiyor.soruyorum ona göre herşey normal.1 aya kalmaz evleneceğiz diyor.benden uzakta olduğu için ona ulaşabileceğim tek şey telefon.ama onuda açmıyor.ben aramazsam neden aramadın diye mesaj atıyor.dönüp arıyorum açmıyor ben belki mesajlaşmak istiyorum diyor. çok üzülüyorum.. Evlilik hayallerimi tek başına kurmak çok acı (( içim sızlıyor.hiçbir şekilde konuşmuyor ve benimle sohbet etmiyor.aramıyor zaten.ben ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin bana (((( ölüyorum burda.
Ne kadar zamandır birliktesiniz ne kadar tanıdın onu bilmiyorum ama sana şunu diyebilirim benimde erkek arkadasım ankara da bense baska bir şehirdeyim aynı sekilde ona ulaşabileceğim tek şey telefon o sağolsun beni hiç habersiz merakta bırakmaz ama bazı zamanlar oluyor ki bu uzaklık nedeniyle birbirlerini seven insnlar istemeden birbirlerini kırabiliyor ya da hayat telaşına kapılıp karsısındakileri unutabiliyorlar ama sunu bil ki uzaklık mesafeden dolaı da olabilir bu tabi bir baska sebebi düşünecek olursak henüz onu cok iyi tanımamıs olabilirsin senden ayrı kalınca değişiyor olabilir hayat bu hersey bizler için sonucta..
onu aradığın zaman bu konuyu ac uzun uzun konusun halletmeye calısın derim
playstation oynamak ve arkadaşları ile gezmek daha önemli zannediyorum.benimle aynı yerde çalışırken heryere giderken benide götürürdü.şimdi mümkün değil ama ben nişanlısıyım beni gün boyunca aramaması yada tüm gezmeleri ve internet oyunları bitince mi aramalı hep(( beni ikna edene kadar çok ısrar etmişti.nişan olayından sonra çok ilgisizleşti çookk (((
canım soruma cevap vermedin
evet ankaraya atandı.bende gideceğim daha sonra eş durumundan.eğer bir terslik çıkmazsa diyeceğim ama((((((((((((
sende memursun yani, bazı erkekler memur olduktan sonra memur eş bulma derdine düşüyoda, sen çalışmıyorsan öyle bi düşüncesi olabilir dicektim, demekki böyle bi olasılık yok
bence madem senle konuşmuyo, sohbet etmiyo iletişiminiz pek yok, otur mailine ya da facesine, derdin ne, bizimle ilgili gelecek planın ne, bu planın tarihleri ne, ne düşünüyosun diye bi güzel yaz ama sakın çok üzülüyorum ağlıyorum tarzı şeyler yazma, dik dur biraz, sen onun değil o senin peşinden koşsun, olur mu böyle dalga geçer gibi ilişki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?