Ona sevgim azalmak yerine artıyor?

blanck

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2022
90
26
8
Merhaba, uzun zamandir çok sevdiğim biri var ama karşılıklı bir aşk değil bu yani uzaktayız o da bu yüzden şu an istemiyor. Ama içimden atamıyorum yani benden hoşlandığını bildiğim bir arkadaşım buluşalım edelim diyor bende ilk başta ne olacakki diye düşünüp tamam diyorum ama buluşma yaklaştıkça içim el vermiyor bulusamiyorum bile sevdiğim kişiden dolayı, hem sanki aramızda bir şey olmasa bile ona olan sevgime ihanet etmek istemiyorum. Bir kez yaptım bunu buluşmada aklımdan çıkmadı çok üzüldüm.
Ben ne yapmalıyım?

Sizinki sevgi değil saplantı ve hiç iyi bir yere gitmiyor.

Fizanda olsun isterse. Seven erkeğin yapabileceklerini tahayyül bile edemezsin. Neler gördük, okuduk, duyduk. İstese seni bekletmez, hiçbir bahane göstermez, kaçırmak istemediği için peşine düşerdi. Kimsenin seni kandırmasına izin verme bence. Özellikle de kendinin.

Çocukluk-ergenlik boyunca babadan sevgi görmemişsek böyle platonik şeylere çok tutuluyoruz.
Babanızla aranız nasıldır?

Kitalar arasi sevgili olan var, turkan soray gibi sevgime ihanet edemem diyeceginize onunuze bakin sonra uzulursunuz

Kendi kafanızda kurup-oynuyorsunuz. Adamın senden hoşlandığını nerden biliyorsun? Veya bu duygularının ondada olduğunu? Söylediklerine inanıyor iseniz çok safsınız bunu kimbilir kaç kişiye söylüyordur. Önünüze bakın ve gerçek bir ilişki yaşayın.

Bırak boşver ya o çatır çatır sevişiyordur bile kimseye anlam yukleme ne ihaneti aranız da birşey bile yok bir arkadaşım da böyle dramacı.

Kabullen ve yoluna devam et. Sen umudunu yitirmemişsin , bir gün gelirse bak seni hep bekledim duygusundasin. O yüzden odak noktadan onu çıkar.

Sürekli onu düşündüğün için oluyor.

Saplantı olmuş. Aşk böyle bir şey değil. Çok yakın arkadaşım kendini perişan etti tam 6 sene hiç kimseyle görüşmeden tanışmadan karşılıksız birini sevdi inan hiç iyi şeyler yaşamadı. Bir an evvel unutacağım diye kendine söz ver ve kendini yeni insanlara yeni tanışmalara kapatma. Hayat birini karşılıksız uzaktan seveceğin kadar uzun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…