Bı çözüm yok muSenin de Allah yardimcin olsun.
Evet aynen görüşüyorlar da eşim benim ailemi hiç sevmedi yüzlerini görmek bile istemiyorHic gorusmuyorlar mi yani iki tarafta bizim muhabbetlerimizden bahsetme mi diyor?
Anlattigimi düşündugu için uyarıyorzaten anlatmıyorsanız hem ailen hem eşin neden uyarıyor?
Demek ki anlatan birisiniz de uyarı alıyorsunuz karşılıklı.Anlattigimi düşündugu için uyarıyor
Evet aynen görüşüyorlar da eşim benim ailemi hiç sevmedi yüzlerini görmek bile istemiyor
Anlattigimi düşündugu için uyarıyor
Ben bunu yapmaya çalışıyorum da bu seferde eşim de benden bişey mi saklıyorsun diyor ya anlıyor beni herşeyi cinnet geciriyorBence de eşinle yaşadıklarını ailene anlatma ailenle yaşadıklarını da eşine anlatma normalde olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Bende öyle yapıyorum aralarında bir problem yok ama iki tarafında herşeyi bilmesine gerek yok.
Ama eşinin de ailenin de tavrı yanlış sonuçta karşılıklı saygı lazım. İki tarafla da konuş bu benim eşim ya da bu benim ailem benden ne bekliyosunuz napim istiyosunuz de. Allah yardımcın olsun
Aynen iki tarafın da sirri anlatasim yok birine ihanet etmiş gibi hissediyorumiki tarafta mı öyle düşünüyor?
Saygı duyuyor ama sonunda patlıyor eşimSevmeyebilir ama saygı duymak zorunda. Sonuçta seni büyütenler onlar. O yüzden sevmemesine takılma bence.
Evet bizimkilerde aynen öyle tahammül edemiyorlar iki sırrını saklamak istiyorum söylemek istemiyorum bu sefer eşim bana anlat benden saklama diyor anlattigimda adeta onlara iyice düşman oluyor pişman ediyor beniaman bızımkılerde basta ısınamadı kavga gurultu oldu ama sımdı rahatız sukur, farklı sehırdeyız karsılıklı tahamul edıyrlar bırbırlerıne
Keşke öyle olsaHe he de geç iki tarafada.Zaten anlatmıyormuşsun.Mesele yok.Eşin de ailen de birbirini sana kötülüyor sanıyorum.Asıl onların uyarılması lazım.Tutsunlar içlerinde seni ortada bırakmak yerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?