- 13 Haziran 2022
- 461
- 430
- 33
- Konu Sahibi morciceklidal
-
Açıkçası boşanacağını sanmıyorum ve boşanmadığı takdirde bu gerçekler daha çok canını acıtacakSöylemek Zorundasın annene
Evet ama şu konuda endişeliyim tahminime göre yaklaşık bir yıldır görüşüyorlar şimdi susarsam görüşmeye devam edip ilerde daha büyük bela olur mu acabaKuzum annen boşanmak isteseydi zaten şimdiye kadar boşanırdı..annenin kırklı yaşlarının sonunda bir kadın olduğunu düşünüyorum sen cevap ver yirmi yaşında mı iş bulmak kolay elli yaşında mı? Üstelik eskiden iş bulmak çok daha rahattı.Annen bu kızın ismini biliyor olsa gidip onunla kavga etmenin dışında birşey yapmayacaksa bence hiç gerek yok bu denli ayrıntıyı bilmesine
Bu bilgileri nasıl öğrendin? (adres,başka görüştüğü kişilerin de olduğunu vs.)Evet ama şu konuda endişeliyim tahminime göre yaklaşık bir yıldır görüşüyorlar şimdi susarsam görüşmeye devam edip ilerde daha büyük bela olur mu acaba
bir şekilde kanıt toplamaya bakın. şuan bence söyleme annene. sadece kanıtlara odaklanın ve maddi anlamda güvence oluşturun kendinize. kanıtlar toplanırken istersen annene diğerlerini söyleyebilirsin o zaman o kadar yıkılmaz annen. ne olursa olsun annelerimizin büyük çoğu artık sevemedikleri adamlara bizler yüzünden katlanıyorlar. benim annem 25 yıllık evliliğin sonunda geçen sene boşandı şuan kuş gibi. imkanınız varsa annenize destek olup yeni ve özgür bi hayata başlamasına yardımcı olun.Anne babamın hiç bir zaman düzgün bir evlilik hayatı olmadı annem dün gece babamın telefonunda başka biriyle mesajlarını yakaladı
Ama kanıt alamamış ve karşı taraf kabul ediyor ama anlık bi şeydi sadece yazıştım zaten bitirecektim pişmanım affet vs diyor
Annem zaten bu hayattan çok bunalmıştı ve boşanmak istiyordu ama hep erteliyordu
Şimdi bu olay olunca boşanacağım diyor ama elinde kanıt yok maddiyat istemiyorum diyor ama gidecek bir yeri yok ve mesleği de yok okul da okumamış. Ayrıca babamın maddi imkanı çok fazla ama iş boşanmaya gelirse çeşitli oyun çevirip mal paylaşacağını sanmıyorum.
Ben bu konuda annemden daha fazlasını biliyorum bende de kanıt yok ama kişinin kim olduğunu yaşını başka görüştüğü kişiler de olduğunu biliyorum.
Şimdi sorun şu anneme bunları şu an söylesem iyice bunalacak ve kesin boşanacağım diyecek işler iyice karışacak ben de yeni bir hayata başlamasını istiyorum ama şu an buna imkan yok gibi görünüyor biz kardeşler okuyoruz.
Şimdi söylemezsem belki anlık bir şey olduğuna inanır ve devam eder tabi hiç bir şey eskisi gibi olmaz ama zaten eskiden de güzel değildi.
Ama söylemezsem de onun elinden yeni bir başlangıç yapma hakkını almış olurum bilmeye hakkı var diye düşünüyorum bir yandan da boşanamazsa daha fazla şey bilmek daha çok canını acıtacak diye düşünüyorum ne yapmalıyım?
Bu arada kız benden bir iki yaş büyük resmen kızı yaşında
Çocuğum aldatıldığımı saklasa ve bunu eskaza öğrensem incinirdim.Anne babamın hiç bir zaman düzgün bir evlilik hayatı olmadı annem dün gece babamın telefonunda başka biriyle mesajlarını yakaladı
Ama kanıt alamamış ve karşı taraf kabul ediyor ama anlık bi şeydi sadece yazıştım zaten bitirecektim pişmanım affet vs diyor
Annem zaten bu hayattan çok bunalmıştı ve boşanmak istiyordu ama hep erteliyordu
Şimdi bu olay olunca boşanacağım diyor ama elinde kanıt yok maddiyat istemiyorum diyor ama gidecek bir yeri yok ve mesleği de yok okul da okumamış. Ayrıca babamın maddi imkanı çok fazla ama iş boşanmaya gelirse çeşitli oyun çevirip mal paylaşacağını sanmıyorum.
Ben bu konuda annemden daha fazlasını biliyorum bende de kanıt yok ama kişinin kim olduğunu yaşını başka görüştüğü kişiler de olduğunu biliyorum.
Şimdi sorun şu anneme bunları şu an söylesem iyice bunalacak ve kesin boşanacağım diyecek işler iyice karışacak ben de yeni bir hayata başlamasını istiyorum ama şu an buna imkan yok gibi görünüyor biz kardeşler okuyoruz.
Şimdi söylemezsem belki anlık bir şey olduğuna inanır ve devam eder tabi hiç bir şey eskisi gibi olmaz ama zaten eskiden de güzel değildi.
Ama söylemezsem de onun elinden yeni bir başlangıç yapma hakkını almış olurum bilmeye hakkı var diye düşünüyorum bir yandan da boşanamazsa daha fazla şey bilmek daha çok canını acıtacak diye düşünüyorum ne yapmalıyım?
Parçaları birleştirdim aslında dün de her şey yerine oturduBu bilgileri nasıl öğrendin? (adres,başka görüştüğü kişilerin de olduğunu vs.)
İşte ben de zaten söylemem gerektiğini düşünüyorum ama ne yalan söyleyim boşanmayacağına inanıyorum ve söylemek ona iyilik mi olur kötülük mü olur bilemiyorum yoksa ben ister miyimÇocuğum aldatıldığımı saklasa ve bunu eskaza öğrensem incinirdim.
İnsanların kendiyle alakalı gerçekleri öğrenmeye hakkı var.
Ne yapıp ne yap(a)mayacağı hakkında fikir yürüterek karar vermek bana göre doğru değil.
Kadın resmen ayakta uyutuluyor, siz de zaten boşanmaz huzuru kaçmasın diye susacaksınız öyle mi..
Artık bir kanıt bırakmaz arkasında çok daha dikkatli olur ama anca aradan biraz zaman geçip kendini yine eski frekanslarına döndürdüğü zaman kanıt bulabilirizbir şekilde kanıt toplamaya bakın. şuan bence söyleme annene. sadece kanıtlara odaklanın ve maddi anlamda güvence oluşturun kendinize. kanıtlar toplanırken istersen annene diğerlerini söyleyebilirsin o zaman o kadar yıkılmaz annen. ne olursa olsun annelerimizin büyük çoğu artık sevemedikleri adamlara bizler yüzünden katlanıyorlar. benim annem 25 yıllık evliliğin sonunda geçen sene boşandı şuan kuş gibi. imkanınız varsa annenize destek olup yeni ve özgür bi hayata başlamasına yardımcı olun.
Anneni karşına alıp şunu şunu biliyorum demek yerine parçaları annenin de birleştirmesine yardımcı olman mümkün olabilir mi?Parçaları birleştirdim aslında dün de her şey yerine oturdu
Maalesef çünkü annemin benim şüphelendiğim parçalardan haberi yoktu bende iki üç yıl kadar önce şüphelenmiştim sonra araştırdım bişey çıkmamıştıAnneni karşına alıp şunu şunu biliyorum demek yerine parçaları annenin de birleştirmesine yardımcı olman mümkün olabilir mi?
Evet doğru anladınız zaten biliyor ama detay bilmiyor ki bilse de işe yarayacak bir detay değil sadece karşı tarafın daha da yüzünü kızartacak detaylar yaşı ve uzun zamandır görüşmesi sebebiyle.Anneniz zaten aldatıldığını biliyor doğru anladım demi. Siz kızı kızın yaşını vs. bu ayrıntıları paylaşıp paylaşmama konusunda kararsızsınız. Ben anladığım şekilde yorum yapacak olursam Zaten aldatılmak başlı başına bir mesele ayrıntı sadece daha fazla can sıkar. eğer anneniz boşanmayacaksa ayrıntıyı paylaşmayın. Eğer o ayrıntı bir akraba ile aldatılma falan olsaydı kesinlikle paylaşın derdim ama kızın yaşı ismi cismi eğer boşanmayacaksa annenizin canını çok yakabilir.
Annemi böyle bir konuda kandırmak aklımdan bile geçmez. Muhtemelen çalışabilecek bir yaşta. Adamı boşar kendi ayakları üatünde durur. Anneniz sizin bildiğinizi sonra öğrenirse sıkıntı yaşarsınız.Anne babamın hiç bir zaman düzgün bir evlilik hayatı olmadı annem dün gece babamın telefonunda başka biriyle mesajlarını yakaladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?