• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona yaptıklarımdan dolayı vicdan azabı çekiyorum..Yardımınıza ihtiyacım var.

ben de sızınle aynı fıkırdeyım .attıgı maılde sızden cok annesı gecıyor .bır de yanlıs anlamanı ıstemem ama ,sankı duygu sömürüsü var gıbı maıl de.yanı bazı cumleler de ozellıkle belırtmıs ,senın hep mutlu olmanı ısterım dıye .yani bana ne yapmıs olsan da ben senın mutlulugunu ısterım dıyerek sızın vıcdanınızın huzursuzluguna sebeb olmak ıstemıs gıbı geldı bana.erkek mılletı bunu cogu kez yapıyor sırf vıcdanın sızlasın dıye .kı goruyorum kı sızın gercekten vıcdanınız sızlamıs .

Hayır öyle bir insan değil.İyiliğimi ister herzaman kim ona ne yaparsa yapsın iyi olsun ister kötülük düşünmez ki duygu sömürüsü yapıcak bir insan değil inan.Dünyalar iyisidir.Güçlü görünmekten yorulmuş artık ne hissediyorsa onu yazdı ilk defa böyle gördüm onu büyük bir acı duyuyorum.Çok pişmanım üzgünüm...:50:

bende yazdıklarından sizi hala sevdiği anlamını çıkaramadım.
sanki şuan daha çok annesinin sorunlarıyla ilgili gibi.

Belki ben olmasını istediğim gibi görmüşümdür..Hala beni sevdiğini hissediyorum ama..Normal olanda bu değil mi aslında çok haklı benle mi uğraşacak annesiyle mi :(

Sevgilin uzakta mı başka bir şehirde mi neden ulaşamıyorsun. Şu aralar zor bir dönem geçiriyor belki yanında olup destek olabilirsin. Tabiki acı sözler söyleyecektir sonuçta haksız ithamlarla karşılaşmış ama bir de şu var annesi böylesine ciddi bir hastalıkla uğrasırken çok akl-ı selim düşünemeyebilir. Hisleri, duyguları karmakarışıktır Allah yardımcısı olsun ya çok üzücü bir durum kanser :(

Evet şuan istanbulda annesinin tedavisiyle uğraşıyor.Arkadaşının face hesabından girip iletişim kuruyorduk ama son mesajında söylediği gibi bir daha girmedi ne telefonu var ne adresi nede başka bir şey.Hiç bir şekilde ulaşamıyorum.Eski hattını da iptal etmiş.Allah acil şifalar versin tez zamanda çok üzülüyorum onun için.:5:

öncelikle geçmiş olsun hanımefendiye üzüldüm hastalığı veren Allah inşallah şifasını da verir..
sevdiğin adama destek olmadığın için kendini suçlu hissediyorsun hele arkadaşın şu an manevi açıdan zor zamanlar yaşadığı için suçluluğun daha da artıyor ve sanırım kendine zarar vermesinden korkuyorsun,ya da irtibatınızın kopmasından...
seni sevdiğine inanıyorsun sanki anlattığından bunu anladım..hislerinin seni yanıltıyor olması düşük ihtimal...sanıyorum ki arkadaşınız bir hayli kırgın size...ama kızgın değil..zira hakkım helal demesi sizden övgü ile bahsetmesi asil olduğunu,değerli olduğunu söylemesi size kızgın olmadığını hatta affetmek isteyip gurur yaptığını gösteriyor..kimseyi senin kadar sevemem demiş aleni şekilde...yapılanlar unutulmuyor demiş..hassas bir yapısı var galiba arkadaşının ve kolay etkileniyor.kaldı ki annesi hasta ve bu büyük travma demek...başımı alıp gidicem de dediğine göre ciddi anlamda bunalmış herşeyden.
sizi hala sevmese bu cümleleri yazamaz yazmaz diye düşünüyorum...
eskiye takılma bana kalırsa artık geride kalmış şeyler onlar..eğer ailelere bu ilişkiyi kabul ettirebileceğini düşünüyorsan ve aşkınızın gücüne inanıyorsan devam et onun için birşeyler yap...
aradan uzun zaman geçmiş buna rağmen içinizde hala kıpırdayan bişeyler var...ben burdayım diye bağırıyor o şey..o şey aşksa eğer gitmesine izin verme gönlünden...
gerçekten seviyorsan bu çocuk seni seviyor sanki..aşk kokuyor yazdıkları..ama bir o kadar da acı:((onun yaralarını sarabilecek kadar güçlüysen,
sadece kalbin değil aklın da onaylıyorsa bu ilişkiyi sevdiğinize sahip çıkın.
aşk bitmez.....
aşk acı vermez,aşk acıları dindirir,
eğer gerçek aşksa..
ama her aşk acılı yollardan geçer,acıya uğrar..
bazen bulanıverir acıya ama tertemiz kalır hala
altın çamura batınca ne kirlenir ne fiyatı düşer..
yıkarsın geçer:))
sizin aşkınız acıya bulanmış..acıtan siz olmamışsınız,
arada dış mihraplar var:)
olur öyle arada...
gaza gelmeyin bi daha.
iyi düşünün,eğer yeterince gücünüz ve aşkınız varsa
zorlukları aşabilirsiniz. benim kanaatim bu elbette.........

Teşekkürler arkadaşım.Destek olamıyorum ona çünkü ulaşamıyorum görüşemiyoruz..Annesine çok fazla bağlı olduğu için zor bir durum kabullenemiyordu bile.Kendisine zarar vereceğini düşünmüyorum her ne olursa olsun çok güçlüdür annesine destek olmasını gerektiğini biliyor.Bana şöyle demişti biz tekrardan birlikte olsak bile eskisi gibi olmaz olamaz gizem demişti.Ben ister istemez hatırlayacağım yaptıklarını seni de kıracağım yüzüne vuracağım belki de diyordu.Beni incitmekten korkuyor.Benim dertlerimle uğraşırken kendi derslerini unutacaksın başarısız olacaksın dedi.Benimle görüşmemeye karar verdi.Eminim kendimden onun yaralarını sarabilirim yanında olmak istiyorum ama buna izin vermiyor.Eski hatalarımı tekrarlacağımı düşünüyor.İnşallah bize 1 şans daha verir.Onun yanında olabilirim inşallah..

Canım durumuna cok uzuldum gercekten..
Bana gore hala seni seviyor, yani sevmiyor goruksede icten ice seviyor seni.. Sahsen ben sevmedigim kisiye neden mail atayim, ben gidiyorum diye..

Ha, aranizda umut varmi onu bilemem... Cunki eger annesini cok seviyor, ve ona cok bagliysa, ve anneside seni istemiyorsa ozaman durum kotu..

Sen yinede her ihtimali goz onunde bulundur..

canım sen ne duydunda birden kestirip atabildin önce onu anlamak istiyorum ben. yani o kadar seviyodun ama dolduruşa gelipte o kadar sevdiğin birini nasıl bırakabildin. hadi sen bir anlık gaflete gaza geldin diyelim. ya erkek arkadaşın o sen bitti deyince bitirmiş dediğine göre çok acı çektirmişsin ona. sen en değerliymişsin madem neden dönüp arkasını gitmiş. aşkta gurur olmaz bu bir gerçek sen ne dersen de seni kaybetmemk için çaba göstermemiş. bana sana karşı duygu sömürüsü yapıyo seninde acı çekmeni istiyo gibi geldi. üzgünüm ama ikinizinde aşkını samimi bulmuyorum....

Canım durumuna cok uzuldum gercekten..
Bana gore hala seni seviyor, yani sevmiyor goruksede icten ice seviyor seni.. Sahsen ben sevmedigim kisiye neden mail atayim, ben gidiyorum diye..

Ha, aranizda umut varmi onu bilemem... Cunki eger annesini cok seviyor, ve ona cok bagliysa, ve anneside seni istemiyorsa ozaman durum kotu..

Sen yinede her ihtimali goz onunde bulundur..

Bende senin gibi düşünüyorum annesini kıramaz bu durumdayken.Gerçi annesinin beni neden sevmediğini anlayamadım..Bir türlü ısınamadılar bana.Yaşım erkek arkadaşımdan küçüktü ve onların maddi durumu bizimkinden daha yüksekti.Sebep bumu diye sormuştum.Asla olur mu öyle şey demişti ..Bilmiyorum kii yengesi de sevemedi zaten ne yaptıysam..Bu kızdan sana eş olmaz işi gücü giyinmek tozmak demiş.Bir de ilişkimizi çok göz önünde yaşadık en büyük hatamız da bu..Erkek arkadaşım yengesinin önünde kendini tutamamış çok sinirlenmiş.Telefonunu kırmış..Duvarı yumruklamış.Bu kız seni çok üzüyor bundan ne köy olur nede kasaba demiş..:43:

canım sen ne duydunda birden kestirip atabildin önce onu anlamak istiyorum ben. yani o kadar seviyodun ama dolduruşa gelipte o kadar sevdiğin birini nasıl bırakabildin. hadi sen bir anlık gaflete gaza geldin diyelim. ya erkek arkadaşın o sen bitti deyince bitirmiş dediğine göre çok acı çektirmişsin ona. sen en değerliymişsin madem neden dönüp arkasını gitmiş. aşkta gurur olmaz bu bir gerçek sen ne dersen de seni kaybetmemk için çaba göstermemiş. bana sana karşı duygu sömürüsü yapıyo seninde acı çekmeni istiyo gibi geldi. üzgünüm ama ikinizinde aşkını samimi bulmuyorum....

Gizemi kendi alanın da yükselmek için kullanıyor demişler..Mankenlik yapıyordu erkek arkadaşım..Yok başkasına kullandıracakmış ki bana bakmaya dokunmaya kıyamayan insandır..Nasıl inandım bilmiyorum ya..Bunları söylenirken çok utanıyorum acı çekiyorum.Hiç haketmedi çünkü duyduklarımdan dolayı gözüm kör oldu.Halbuki çok güvenirdim.Erkek arkadaşım çok çabaladı yapma gizem etme gizem nasıl beklersin benden bunları diye evimize kadar geldi ailemle konuşmak için.Ters tepki verdiler kovdular evden..Gururu incildi işte bir daha nasıl gelebilirdi ki .Çok yordum onu yaptıklarımla.Kaç kere affetti düzelmemi bekledi.Hep aldım ama hiçbir şey vermedim...Duygu sömürüsü yapacak bir insan değil.

katılıyorum... yazılanları okurken aklımdan aynı şeyler geçiyordu. zor zamanlar yaşamış sırf bu yüzden bile seninle konuşuyor olabilir. yani dertleşme ihtiyacıyla tanıdık, ağlayacak bir omuz... bunu sevgiyle karıştırmamak gerek. hem hala seni seviyor bile olsa bunca şeyden sonra eskisi gibi olurmu? Bence bazı şeyler güzelde olsa geçmişte kalmalı...

katılıyorum... yazılanları okurken aklımdan aynı şeyler geçiyordu. zor zamanlar yaşamış sırf bu yüzden bile seninle konuşuyor olabilir. yani dertleşme ihtiyacıyla tanıdık, ağlayacak bir omuz... bunu sevgiyle karıştırmamak gerek. hem hala seni seviyor bile olsa bunca şeyden sonra eskisi gibi olurmu? Bence bazı şeyler güzelde olsa geçmişte kalmalı...

Doğru söylüyorsun.Eskisi gibi nasıl olabilir ki ama içim acıyor ona yaptıklarımdan dolayı.Keşke kolayca unutulabilse herşey.Tekrar eskisi gibi olabilsek..Unutmaktan başka bir çarem yok gibi gözüküyor...

Gizemi kendi alanın da yükselmek için kullanıyor demişler..Mankenlik yapıyordu erkek arkadaşım..Yok başkasına kullandıracakmış ki bana bakmaya dokunmaya kıyamayan insandır..Nasıl inandım bilmiyorum ya..Bunları söylenirken çok utanıyorum acı çekiyorum.Hiç haketmedi çünkü duyduklarımdan dolayı gözüm kör oldu.Halbuki çok güvenirdim.Erkek arkadaşım çok çabaladı yapma gizem etme gizem nasıl beklersin benden bunları diye evimize kadar geldi ailemle konuşmak için.Ters tepki verdiler kovdular evden..Gururu incildi işte bir daha nasıl gelebilirdi ki .Çok yordum onu yaptıklarımla.Kaç kere affetti düzelmemi bekledi.Hep aldım ama hiçbir şey vermedim...Duygu sömürüsü yapacak bir insan değil.

bişeyler bitmiş artık aranızda tekrar barışsanız bile hiçbişey eski büyüsünde olmaz. çok karamsar gelebilirim ama gerçekler acıdır kadınsın sende üzülmeni istemem. bence artık ikinizde önünüze bakın zaten yazdıklarından psikolojisinin şu anda normal olmadığı belli..

sanki kararını vermiş yeni bir hayat çizmek istiyor kendine gibi geldi.
çok kırılmış üzülmüş.

ya sende onu kendi haline bırakacaksın. gidip kendine yeni bir hayat kuracak.
yada kendini affettirene kadar deliler gibi çabalayacaksın. hani derler ya kapısında yatmak aynen öyle.
bir akrabası vs yokmu. annesinin hastanesinin adını öğren.
çiçek al çık git bir gün ziyarete. istanbulda muhakkak ki bir akraban vardır onda kalırsın.
yüz yüze gelinmeden çözülmez bu sorunlar.

bişeyler bitmiş artık aranızda tekrar barışsanız bile hiçbişey eski büyüsünde olmaz. çok karamsar gelebilirim ama gerçekler acıdır kadınsın sende üzülmeni istemem. bence artık ikinizde önünüze bakın zaten yazdıklarından psikolojisinin şu anda normal olmadığı belli..

Karşı tarafın bana karşı güveni kalmadığı zaten ortada..Annesi için dua edeceğim önüme bakacağım bende.Onun yaptığı gibi.Yorumun için teşekkürler

sanki kararını vermiş yeni bir hayat çizmek istiyor kendine gibi geldi.
çok kırılmış üzülmüş.

ya sende onu kendi haline bırakacaksın. gidip kendine yeni bir hayat kuracak.
yada kendini affettirene kadar deliler gibi çabalayacaksın. hani derler ya kapısında yatmak aynen öyle.
bir akrabası vs yokmu. annesinin hastanesinin adını öğren.
çiçek al çık git bir gün ziyarete. istanbulda muhakkak ki bir akraban vardır onda kalırsın.
yüz yüze gelinmeden çözülmez bu sorunlar.

Elimden gelen her şeyi yaptım inan.Ailemi bile karşıma aldım.Herşeyi geride bırakıp yeni bir hayal kurmak istiyor söylediğin gibi.İstanbulda hiçbir tanıdığım yok ne yazık ki..Zaten yaşadığı semti bile bilmiyorum.Hastanenin numarasını vermesini istedim.Gizem ben senin sesini duymak istemiyorum.Dayanamam zaten kötüyüm toparlanamam dedi.Kararına saygı duyacağım artık.. Kabulleneceğim

Canım şimdi okudum bütün yazılanları, gerçekten de benzer hikayeler ve ne yazık ki benzer sonuç :43: ben de senin gibi nasıl bu noktaya geldi işler inan anlamıyorum :25:
nasıl yalan söyledim, nasıl üzdüm onu nası yapabildim bu hataları hiç bilmiyorum ama insanın basireti bağlanıyor herhalde bazen bir şekilde bu noktaya geldik ikimizde
en mantıklısı unutmamız gibi gözüküyor :43: çünkü onlar gerçekten de kendilerine yepyeni bir hayat kurma peşindeler ama tabi bu kararlarını ne kadar sağlıklı
verdiler bu da tartışılır...
Ben şimdi kendimi unutup sadece seninle ilgili bişiler yazmak istiyorum. Benim anladığım ve hissettiğim sana gerçekten değer vermiş ve sevmiş ki hala da içinde
bir şeyler var gibi duruyor yazdıklarından... Ama öyle bir ruh haline bürünmüş ki böyle kararlar almış kendince, bir şeyleri yoluna koymaya çalışmış. Kendimden de biliyorum
insanlar bu gibi çok zor anlarda kendilerinden hiç beklenmeyecek radikal kararlar alabiliyorlar :44: zor bir durumda gerçekten Allah yardımcısı olsun, Allah acil şifalar versin.
Ama Allah bizlerin de yardımcısı olsun ve sabır versin, pişmanlık gerçekten çok kötü bir duygu seni çok iyi anlıyorum :43:
Tabi şöyle düşünmeliyiz bu saatten sonra olan oldu sonuçta yaşananları değiştirme şansımız maalesef yok, o yüzden aslında üzülmemiz de boşa... Yapmamız gereken belki de
bir süre sabretmek ve beklemek bakalım zaman bize neler getirecek... Bence ulaşma şansın varsa ortak arkadaşların aracılığıyla hani son bi şansını dene derim peşinden git
pişmanlık duyduğunu ona anlat, çok sevdiğini ve birlikte bir şeyleri düzeltebileceğinizi söyle... aşk kolay bulunmuyor, bulmuşken kaybetmek kötü gerçekten de... Ben de bir süre
beklemedeyim biz birlikte olmasak bile artık en azından söylediğim yalanı bilsin, benim de içim rahat etsin diye düşünüyorum ama bi yandan da bunu ona söylemeye
cesaretim var mı bilmiyorum hele ki bu saatten sonra :43:
Offff valla bizimkisi iki ucu b.klu değnek, inan ben de çıkmazdayım... Yine en mantıklısı unutmak geliyor ama o da olmuyor, zamana bırakalım en iyisi cnm ve birbirimize
dua edelim :70:

canım şimdi o maili hem sana hemde umut abiye mi göndermiş sana ayrıca yazdı sandm

bence her ne kadar yeni hayat kurmaktan bahsetsede bu günlerinde sana ihtiyacı var tekrar ulaşıp zamanında veremediğin desteği sevgili olarak olmasa bile arkadaşı olarak vermelisin herşey yoluna girincede aranızın düzeleceğini düşünüyorum..

Canım şimdi okudum bütün yazılanları, gerçekten de benzer hikayeler ve ne yazık ki benzer sonuç :43: ben de senin gibi nasıl bu noktaya geldi işler inan anlamıyorum :25:
nasıl yalan söyledim, nasıl üzdüm onu nası yapabildim bu hataları hiç bilmiyorum ama insanın basireti bağlanıyor herhalde bazen bir şekilde bu noktaya geldik ikimizde
en mantıklısı unutmamız gibi gözüküyor :43: çünkü onlar gerçekten de kendilerine yepyeni bir hayat kurma peşindeler ama tabi bu kararlarını ne kadar sağlıklı
verdiler bu da tartışılır...
Ben şimdi kendimi unutup sadece seninle ilgili bişiler yazmak istiyorum. Benim anladığım ve hissettiğim sana gerçekten değer vermiş ve sevmiş ki hala da içinde
bir şeyler var gibi duruyor yazdıklarından... Ama öyle bir ruh haline bürünmüş ki böyle kararlar almış kendince, bir şeyleri yoluna koymaya çalışmış. Kendimden de biliyorum
insanlar bu gibi çok zor anlarda kendilerinden hiç beklenmeyecek radikal kararlar alabiliyorlar :44: zor bir durumda gerçekten Allah yardımcısı olsun, Allah acil şifalar versin.
Ama Allah bizlerin de yardımcısı olsun ve sabır versin, pişmanlık gerçekten çok kötü bir duygu seni çok iyi anlıyorum :43:
Tabi şöyle düşünmeliyiz bu saatten sonra olan oldu sonuçta yaşananları değiştirme şansımız maalesef yok, o yüzden aslında üzülmemiz de boşa... Yapmamız gereken belki de
bir süre sabretmek ve beklemek bakalım zaman bize neler getirecek... Bence ulaşma şansın varsa ortak arkadaşların aracılığıyla hani son bi şansını dene derim peşinden git
pişmanlık duyduğunu ona anlat, çok sevdiğini ve birlikte bir şeyleri düzeltebileceğinizi söyle... aşk kolay bulunmuyor, bulmuşken kaybetmek kötü gerçekten de... Ben de bir süre
beklemedeyim biz birlikte olmasak bile artık en azından söylediğim yalanı bilsin, benim de içim rahat etsin diye düşünüyorum ama bi yandan da bunu ona söylemeye
cesaretim var mı bilmiyorum hele ki bu saatten sonra :43:
Offff valla bizimkisi iki ucu b.klu değnek, inan ben de çıkmazdayım... Yine en mantıklısı unutmak geliyor ama o da olmuyor, zamana bırakalım en iyisi cnm ve birbirimize
dua edelim :70:

Canim çok güzel yazmışsın.Teşekkür ediyorum önelikle.Bana verdiği değerin %1ini versem inan bu kadar pişmanlık duymazdım..Söylediğim onca yalanlar attığım onca iftiralar affedilir bir şey değil.O yüzden gitme kararına saygı duydum ve o mesajına cevap bile veremedim..Ortak arkadaşımız var ama onunla da görüşmüyor artık.Hayatını düzene sokmaya çalışıyor tekrar güçlü olmaya..Allah yardımcısı olsun sevdiğimin...Zamana bırakacağım artık sen de öyle yap..Elimizden bir şey gelmiyor çünkü kendimize acı çektirmekten başka bir şşey yapmıyoruz.Beni affetmesi için yalvardım neler yapmadım ki hayatım boyunca hiç kimseye yalvarmamışımdır .. Yaptıklarımla kendi seviyemi de düşürdüm.Onun gözünde.Çok üzgünüm çokk.Allah yardımcımız olsun:59:

bence her ne kadar yeni hayat kurmaktan bahsetsede bu günlerinde sana ihtiyacı var tekrar ulaşıp zamanında veremediğin desteği sevgili olarak olmasa bile arkadaşı olarak vermelisin herşey yoluna girincede aranızın düzeleceğini düşünüyorum..

Tatlım doğru söylüyorsun da buna izin vermiyor.Kendi yaralarımı kendim sararım dedi.Sen kapanmamış yaralarımı tekrardan kanatıyorsun gizem dedi..Ben istemezmiyim yanında olmayı ona destek çıkmayı..Herşeyden çok isterim hemde ama benim elimde olan birşey değil işte..Haber alamıyorum artık görüşmüyoruz:43:

Back
X