Canım şimdi okudum bütün yazılanları, gerçekten de benzer hikayeler ve ne yazık ki benzer sonuç

ben de senin gibi nasıl bu noktaya geldi işler inan anlamıyorum
nasıl yalan söyledim, nasıl üzdüm onu nası yapabildim bu hataları hiç bilmiyorum ama insanın basireti bağlanıyor herhalde bazen bir şekilde bu noktaya geldik ikimizde
en mantıklısı unutmamız gibi gözüküyor

çünkü onlar gerçekten de kendilerine yepyeni bir hayat kurma peşindeler ama tabi bu kararlarını ne kadar sağlıklı
verdiler bu da tartışılır...
Ben şimdi kendimi unutup sadece seninle ilgili bişiler yazmak istiyorum. Benim anladığım ve hissettiğim sana gerçekten değer vermiş ve sevmiş ki hala da içinde
bir şeyler var gibi duruyor yazdıklarından... Ama öyle bir ruh haline bürünmüş ki böyle kararlar almış kendince, bir şeyleri yoluna koymaya çalışmış. Kendimden de biliyorum
insanlar bu gibi çok zor anlarda kendilerinden hiç beklenmeyecek radikal kararlar alabiliyorlar :44: zor bir durumda gerçekten Allah yardımcısı olsun, Allah acil şifalar versin.
Ama Allah bizlerin de yardımcısı olsun ve sabır versin, pişmanlık gerçekten çok kötü bir duygu seni çok iyi anlıyorum
Tabi şöyle düşünmeliyiz bu saatten sonra olan oldu sonuçta yaşananları değiştirme şansımız maalesef yok, o yüzden aslında üzülmemiz de boşa... Yapmamız gereken belki de
bir süre sabretmek ve beklemek bakalım zaman bize neler getirecek... Bence ulaşma şansın varsa ortak arkadaşların aracılığıyla hani son bi şansını dene derim peşinden git
pişmanlık duyduğunu ona anlat, çok sevdiğini ve birlikte bir şeyleri düzeltebileceğinizi söyle... aşk kolay bulunmuyor, bulmuşken kaybetmek kötü gerçekten de... Ben de bir süre
beklemedeyim biz birlikte olmasak bile artık en azından söylediğim yalanı bilsin, benim de içim rahat etsin diye düşünüyorum ama bi yandan da bunu ona söylemeye
cesaretim var mı bilmiyorum hele ki bu saatten sonra
Offff valla bizimkisi iki ucu b.klu değnek, inan ben de çıkmazdayım... Yine en mantıklısı unutmak geliyor ama o da olmuyor, zamana bırakalım en iyisi cnm ve birbirimize
dua edelim