Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla yaklaşık 5 yıldır birlikteyiz. Birbirimize ciddi anlamda çok seviyoruz ne o bensiz ne de ben onsuz yapabiliyorum. Ailem de onu (kuzenlerim ve annem dışında) kimse bilmiyor. Fakat onun ailesi beni tanıyor ve beni sevdiklerini düşünüyorum. Ama büyük bir sorunumuz var ne yazık ki aile yapılarımız çok farklı sizin anlayacağınız mezhep farklılığı var. Onlar bize göre daha açık görüşlüler fakat bizim aile daha tutucu. Annem her sorduğunda ayrıldık diye geçiştiriyorum fakat her geçiştirişimde benim için daha zor oluyor. Annem onunla evlenmemi kesinlikle istemiyor onun ailesinin bana baskı yapacağını, dışlayacağını veya beni sevmeyeceklerini düşünüyor. Geçenlerde annemin ağzını aramak için evlensem ne olur? dedim bana söylediği söz sütümü sana helal etmem oldu. Bu ilişkimi babam veya ailemin diğer fertleri bilse onlarda katiyen kabul etmeyecekler biliyorum. Ama bu şekilde de ben yıpranıyorum az değil 5 yıl olmuş onun annesi sürekli bana ne zaman yüzük takıyorsunuz diye soru bombardımanına tutuyor. Oysa bilse ailemin onları istemediğini... Her geçen yıl işler daha da ciddileşiyor. Erkek arkadaşıma durumu izah ettiğimde ailen için beni silecek misin diyor fakat ben onun içinde ailemi silemem. Anlayacağınız onaylanmayan bir ilişkim var ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanda sevdiğim adam diğer yan da beni 25 yıldır bebek gibi büyüten ailem... Hergün düşünüyorum onun için herşey çok basit ama benim için çok zor iki arada kaldım çok mutsuzum
Sizce ne yapmalıyım?