Onca bekleyişten sonra hamileyim,inanamıyorum:)

Berra27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
16
0
36
Gaziantep
Bugün içimden herkese sarılmak geliyor çünkü hamileyim içimde bir canlı var inanamıyorum.Sağasalim kucağımıza almayı Allah herkese nasip eder inşallah.Rahim filmi çektirdiğim zamanı hatırlıyorum da nasıl korkuluydum...İnşallah herşey güzel olur...Darısı bekleyen arkadaşların başına...

canım tebrik ederim bebeğini sağlıkla kucağına al annesi :emir_bebek::emir_bebek::46: darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına.

Allah meleğine sağsalim kavuşmayı nasip etsin. SAT kaçtı, kaç haftalık oldun.

Benim de günüm geçti ama negatiften korktuğum için test yapmıyorum 1 hafta kadar bekleyecem. İnş. ben de senin gibi güzel haberler alırım:)

tebrik edrim heyecanini ilk gun ki gibi hissediyorm sen tekme yemeye baslayinca gor mutlulugu saglikla kucagimiza da alalim ins.
darisi bekleyenlerin basina :16:

Allah meleğine sağsalim kavuşmayı nasip etsin. SAT kaçtı, kaç haftalık oldun.

Benim de günüm geçti ama negatiften korktuğum için test yapmıyorum 1 hafta kadar bekleyecem. İnş. ben de senin gibi güzel haberler alırım:)

Benim daha 3 haftalık çok yeni,dün yaptırdım kan testini dün 28.günümdü,umutsuzdum sürekli internetten okuyordum belirtileri hepsi tutuyo akıntım yok gibi birşey yoktur ama yaptırayım dedim.Bugün sabah sonucu aldım 42,5,inanamadım hep 0,05 görünce test sonuçlarında şok oldum.Allah isteyen herkese versin.

canım gözün aydın kucağına aldığın günleride görürsün inşallah
darısı benim ve isteyen herkesin başına olsun:nazar:
bende merak ediyorum pozitifi gördüğüm zaman naparım acaba çok merak ediyorum hep bunu hayal ediyorum,rabbim en kısa zamanda göstersin o günleri:nazar:
tüm hamişler bize dua edin:nazar:

Benim daha 3 haftalık çok yeni,dün yaptırdım kan testini dün 28.günümdü,umutsuzdum sürekli internetten okuyordum belirtileri hepsi tutuyo akıntım yok gibi birşey yoktur ama yaptırayım dedim.Bugün sabah sonucu aldım 42,5,inanamadım hep 0,05 görünce test sonuçlarında şok oldum.Allah isteyen herkese versin.

Selamlar, inanamıyorum ben de hamileymişimmm. Yuppiiiiiiiiiii :)
Cuma günü kan testi yaptım, değerim 817 ve 4 haftaya yakın olduğunu söyledi doktor.Allah isteyen herkese versin,mucize birduygu:):)

tebrik ediyorum canım
Allah kucağında göstersin
ben de geçen hafta bugün öğrendim
şoooooook olmuştum
dikkat etmeliyiz buara kendimize
tekrar tebrikler

Selamlar, inanamıyorum ben de hamileymişimmm. Yuppiiiiiiiiiii :)
Cuma günü kan testi yaptım, değerim 817 ve 4 haftaya yakın olduğunu söyledi doktor.Allah isteyen herkese versin,mucize birduygu:):)

hayırlı olsun..:nazar::emir_bebek::emir_bebek:
RABBİm sağsalim kucaklarımızda görmeyi de nasip etsin.
darisi isteyen herkeslere inşallah..:16:

Rabbim isteyen herkese kendi bebişlerinin " misss gibi kokularını almayı " nasip eder inşallah.

bende 12 hafalık hamileyim heyecanlı ve tedirginim rahim agzı yetmezligim oldugu içn dikiş yapılacak Allah hepimizin kucagına saglıklı bebişler versin .herkezi tebrik ederim

Back
X