- 15 Mart 2019
- 2.141
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Kekkirintisi
-
1. Hala darp izlerin varsa git darp raporu al. Polisler daha iyi bilir ya da bir avukata sor.Kizlar icim oyle yaniyoki.
Ne esimi ozledigimden nede sevdigimden...
Kurdugum tertemiz hayallerim, umutlarimin tekrar yikilmasi beni yikti.
Sanki hep boyle aciyla yasicakmisim gibi geliyo.
Lutfen bana aptalmisin bosver niye daraliyosun diyin...
Kendime emeklerime uzuluyorum.onca cabama uzuluyorm..
Ben uzulurken onlarin altin derdine dusmeside ayri mesele zaten. Bu okdar yaktiki beni.
Ahım biran önce tutsun diye bekliyorm nolur Allahim hemen tutsun....
Bi tarafdan hic ugrasmak istemiyrm bi tarafdanda ugras onlarinda cani yansin. Kaybedecek neyin kaldi diyorum kendi kendime..
Nolur uzulmemem icin bi iki cumlenizi esirgemeyin benden. Diger konularimida okuyun lutfen.
Sorumlarim var kizlar bilenler yazsin
1:nafakada illaki biseler mi ispat etmem lazimki bana nafaka baglasinlar. Yoksa direk nafaka istiyorum diyince kadina nafaka bagliyolarmi. Ispat derken aldattini dovdunu felan...
2: darpin ustunden 1 hafta gecti gidip rapor alamam degilmi. Amacim onlar benim canimi yakmaya calisiyo bende yakmak istiyrm. Ama sanirim rapor vermezler.
3:bürodan avukat talep edildiginde cok ugrastiriyolarmi.
4: beni aldatti ama google den cinsel sohbete girerek bu istenilse arastirip bulunabilirmi hakim tarafindan.
5: hemen nafaka baglaniyomu bir kac ay icinde. Yoksa sonuclanmasimi bekleniyo
6: NOLUR BANA UZULME DEYIN... BISELER SOYLEYIN . OTURUP AGLAMIYORM AMA SANKI TOPARLANAMICAKMISIM GIBI GELIYO.
Allah razi olsun.
Evet neye uzuluyosn ki yasamadigin kalmadi diyrm . Ama uzuldugum bosa giden emeklerim
Kolay geçmeyecek, hiçbir hayal kırıklığı kolay geçmez, her gece duvarlara baktırır, çektirirken güldüğün her fotoğraf karesine bakarken hıçkıra hıçkıra ağlatır, ama geçer, emin ol.Ahhh oyle daraliyorm ki. Gececek ama delip gececek galiba.
Çok güzelmiş.Konuyu bilmiyorum ama, '' zamanla geçmeyecek sandığımız, nefesimizi daraltan, kapılara baktıran, eve ocağa sığamadığımız, ölüp ölüp dirilten o acılar geçiyor. ''
Öncelikle allah yardımcın olsun ben bildiğim kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım nafaka için bişey ispatlamana gerek yok bu senin hakkın darp raporu için bişey diyemicem ama sanırım uzerınden zaman gectıgı için alamayabilirsin , barodan avukat talebi uzun sürmüyor bana bi kaç gün içinde bir avukat atamışlardı inşallah seninde öyle olur seni aldattıgını gösteren bi belge yoksa elinde onı kanıtlaman biraz zor bana avukat seni aldattıgını gösteren bir resim biriyle sarılmıs yda elele olan bir resmi varsa işine yarar demişti. Nafaka dava karara bağlandıktan sonra diye biliyorum ama sen tedbir nafakası talep edersin o dava suresıncede gecerli zaten barodaki avukatın sana herşeyi anlatır. Zor gunler seni bekliyor ama güçlü ol rabbim seninle olsunKizlar icim oyle yaniyoki.
Ben uzulurken onlarin altin derdine dusmeside ayri mesele zaten. Bu okdar yaktiki beni.
Bi tarafdan hic ugrasmak istemiyrm bi tarafdanda ugras onlarinda cani yansin. Kaybedecek neyin kaldi diyorum kendi kendime..
Nolur uzulmemem icin bi iki cumlenizi esirgemeyin benden. Diger konularimida okuyun lutfen.
1:nafakada illaki biseler mi ispat etmem lazimki bana nafaka baglasinlar. Yoksa direk nafaka istiyorum diyince kadina nafaka bagliyolarmi. Ispat derken aldattini dovdunu felan...
2: darpin ustunden 1 hafta gecti gidip rapor alamam degilmi. Amacim onlar benim canimi yakmaya calisiyo bende yakmak istiyrm. Ama sanirim rapor vermezler.
4: beni aldatti ama google den cinsel sohbete girerek bu istenilse arastirip bulunabilirmi hakim tarafindan.
6: NOLUR BANA UZULME DEYIN... BISELER SOYLEYIN . OTURUP AGLAMIYORM AMA SANKI TOPARLANAMICAKMISIM GIBI GELIYO.
Butun cevaplarinz icin cok tsk ederim.1. Hala darp izlerin varsa git darp raporu al. Polisler daha iyi bilir ya da bir avukata sor.
2. Hakim goggle da ne arattigina bakmaz. Gorgu tanigin var mi ya sa kavga esnasinda biri sahit oldu mu?
3. Barodan avukat talep etmek icin gereken sartlar internette yaziyordur.
4. Nafaka alman icin herhangi bir iste calismaman yeterli.
5. Dava devam ederken tedbir nafakasi baglanir. O biraz dusuk. Dava bitince esas nafaka baglanir.
6. Taki davasi da ac ki takilarini talep edesin.
7. Her bosanmada ozellikle bir tarafin cani cok yandi ise hep ah eder ve ahin tutmasini bekler, bekleme, ah da etme. Yapilacak tek sey hayatina devam et zamana birak
Evet cok zor gunler beni bekliyo guclu olmak zorundayim. Yasadiklarimin ahi onlardan cikarsa ozaman rahat ederim . Cvplarinz icin tsklerÖncelikle allah yardımcın olsun ben bildiğim kadarıyla sorularını cevaplamaya çalışayım nafaka için bişey ispatlamana gerek yok bu senin hakkın darp raporu için bişey diyemicem ama sanırım uzerınden zaman gectıgı için alamayabilirsin , barodan avukat talebi uzun sürmüyor bana bi kaç gün içinde bir avukat atamışlardı inşallah seninde öyle olur seni aldattıgını gösteren bi belge yoksa elinde onı kanıtlaman biraz zor bana avukat seni aldattıgını gösteren bir resim biriyle sarılmıs yda elele olan bir resmi varsa işine yarar demişti. Nafaka dava karara bağlandıktan sonra diye biliyorum ama sen tedbir nafakası talep edersin o dava suresıncede gecerli zaten barodaki avukatın sana herşeyi anlatır. Zor gunler seni bekliyor ama güçlü ol rabbim seninle olsun
Cok sey yasadim. Ama ispat edecek hic bi delilim yok elimde ne yazikki. O canimi yakiyo ya zaten. Az uz seyler yasamayan ben ve psikolojimi alt ust ettiler ama hic bi hak talep edemiyrmsonanda adlı üye tüm sorularına cevap vermiş zaten. Ona katılmakla birlikte bir hususu da eklemek isterim. Boşanma davası sonunda hükmedilecek olan nafaka için, nafaka talep eden kişinin boşanma sonrası yoksulluğa düşecek olması ve karşı tarafın kusurundan daha çok kusurlu olmaması gerekir. Bu yüzden taleplerinizin güvencesi için, mümkün mertebe karşı tarafın kusurlu davranışlarını (aldatma, şiddet, hakaret vs) ispat etmeye çalışın. Ve en önemlisi de hak mahrumiyeti yaşamamak adına, davanızı mutlaka bir avukatla takip edin.
Oyle yapmaya calisiyrmEğitimin ile ilgilen, kendini geliştirmeye bak. Kafan hep meşgul olsun şu zamanlarda.
Cok tsk ederm guzel dualarinz icin. Insanlarin sormalarindan sinir oldugumdan topluma girmemeye calisiyrm. Ne dusundukleri umrumda degil sadece laflariyla sorulariyla boguyorlar beni. Arkadaslarim var onlara gidiym. Dogru soyluyossnz deymez boyle insanlar icin uzulmeyeGeçen zamanı geri getiremezsiniz. Üzülüp aglamanizin size faydasi yok boşverin. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirin. Corona var ama insanların olmadığı sakin yerlerde yürüyüş yapın. Sizi düşündürecek ağlatacak sarkilar dinlemeyin. Sizin en iyi doktorunuz sizsiniz. Biz ne desek boş. Kafanızı dağıtmaya çalışın. Güzel şeyler düşünün. Inşallah karşınıza çok iyi insanlar, cok iyi fırsatlar çıkar ve çok mutlu olursunuz
Ahhh okdr guzel yazmissinki. Zaman ona gosterecek kulagimada getirecek ozaman icimin yangini gececek. Erkekler sonradan yanarmislar ilk gunler bise anlamazlarmis yandigini duymak istiyrmOnun kafası sonra gelecek merak etme. Hayat ona vasıfsız yetersiz vasat bir herif olduğunu zamanla gösterecek. Öyle zannettiği gibi kapısında kadından kuyruk olmayacağını zamanla görecek.
Estafirullah ne cokkonusmasi. Okdr guzel yazmissinki. Icim rahatladi. Oda gelecek eminim buna cunku cok sey yaptim ben ona cok sabr ettim . Herkes bise soyler ailesi o bu ama esim cokiyi biliyo ona yaptiklarimi. Bende o adaleti bekliyrm.Kolay geçmeyecek, hiçbir hayal kırıklığı kolay geçmez, her gece duvarlara baktırır, çektirirken güldüğün her fotoğraf karesine bakarken hıçkıra hıçkıra ağlatır, ama geçer, emin ol.
Evlilik yolunda ilerlerken hem aldatılıp hem de terk edildiğim gün, ben de geçmeyecek sandım. Hayatla bağlantım kopmuş gibiydi, daha 19-20 yaşında. Elimde bana aldığı kolye ile ağlayarak uyuyakalıyordum. Aylarca anti depresan kullandım. Ama geçti..
Şimdi bana bunları yapan adam için ilahi adalet tecelli ediyor. Hala yalnızmış, kimseyi hayatına alamıyormuş, gelip helallik istedi, ben sana bunları yaptığım için ah ettin, hakkını helal et diye yalvardı.
Sevgimden değil ama, yine de kalbim acıdı o haline, mutlu olsun istedim yaptıklarına rağmen.
Bil ki kalbin temizse, haksızlığa uğradıysan, eninde sonunda kazanan sen olacaksın. Biraz daha sabır..
#Not: Çok konuştum yine.
O kadar küçük morluklar için de darp raporu alabilirsiniz hatta morlugun rengine gore yeşil ya da sarı renge dönmüş se olayın tahminen kac gün once olduğu rapora yazilabiliyo. gidin alin dr gordugu seyi yazar.Morluklar gecmeden alin bence işinize yarar.Butun cevaplarinz icin cok tsk ederim.
Ah etmeden duramiyorm. Yasadiklarimi agir geliyo.
Darp izi bacagimda kucuk morluklar var sadece. Ama ogun boynum kollarim bogazim heryerim agriyodu. Heralde bukdr kucuk gorunen seyede vermezler rapor.
Hic adil degil bu dunya. Okdr sey yasadim birini bile kanitlayamiyrm
Tanıklarınız da mı yok?Cok sey yasadim. Ama ispat edecek hic bi delilim yok elimde ne yazikki. O canimi yakiyo ya zaten. Az uz seyler yasamayan ben ve psikolojimi alt ust ettiler ama hic bi hak talep edemiyrm
Toparlanırsın tatlım hiç kendini kasma ağlaman da gerekiyor bu süreçte anneme söylediğim bi lafım vardı gözümden akmazsa gönlümden akmaz diye gerektiğinde ağla güçlü görünmek zorunda değilsinKizlar icim oyle yaniyoki.
Sen git rapor almaya çalış. İşini şansa bırakma.Butun cevaplarinz icin cok tsk ederim.
Ah etmeden duramiyorm. Yasadiklarimi agir geliyo.
Darp izi bacagimda kucuk morluklar var sadece. Ama ogun boynum kollarim bogazim heryerim agriyodu. Heralde bukdr kucuk gorunen seyede vermezler rapor.
Hic adil degil bu dunya. Okdr sey yasadim birini bile kanitlayamiyrm
Yok. Evde dort duvar arasinda olmus bise.Tanıklarınız da mı yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?