Onca verilmis emek, öyle uzuluyorumki

Hatta evlendikden bi kac ay sonra psikiyatriye ve psikologa gittim bunlarda psikolojimi mahvettiklerinin gostergesi olurmuki mahkemede .
Evet yasiyrm ama ustumden atamiyrm. Bu ikinci evlilik olunca bide. Sanirim en buyuk sebebi bu. Artk kimseye guvenemem.

Dogru ama ailem cok uzuluyo. Eger uzuldumu belli edersem hastalanirlar korkuyrm. Ben gulunce annem cok seviniyo

ne eşşeklik ne davarlık ne kadar karakterden yoksun eylem varsa gerçekleştirmiş. sende burada oturup üzülüyorsun öyle mi ?

şimdi kimlerin kulaklarına indim derelerine bilmem nerelerine sözlerine fısıldıyor, sende ağlıyorsun öyle mi?

aldatılsaydım eğer daha güçlü ayağa kalkıp o şerrrrefsizin donuna kadar alırdım.
emeği filan boşver de gerekli tüm işlemleri araştır gerekeni yap.
oda inşallah şeyinden asılmış bir şekilde bir köşede ölü bulunur ne diyeyim

Yok. Evde dort duvar arasinda olmus bise.
Eşiniz kusursuz olsa dahi nafakaya hak kazanırsınız merak etmeyin. Yalnız eşiniz kusursuzsa sizin de aynı ölçüde kusursuz olmanız gerekir ki nafakaya hak kazanabilin. Yani burada asıl ölçüt sizin kusurunuzun miktarı. Siz eşinizin kusurunu ispat edemezken o sizin kusurlu davranışlarınızı delillendirirse nafaka talebiniz reddedilebilir. Umarım anlatabilmişimdir. Siz bir avukatla takip edin davanızı. Geçmiş olsun tekrardan.

Vallaha bazi kadinlar 4, 5, 6 kere evleniyor. Yani kendinizi ikinci evlilik diye mahvetmeyin. Türk bir youtuber var. Oda ücüncü evliligini yapti mesela.. su anda iki evladi var. Hayat ne getirir bilemezsiniz. Psikolokdan raporlari alip delil olarak sunabilirsiniz bence.

Yooo, kimseye fısıldayamıyordur. Herif aldatma işini bile sanalda yapabilmiş, reele dökememiş. Yetersiz. :))))))

29 yaşındayım, evlendim, ona karşı hiçbir duygu kırıntım bile yok ama, anlatınca, hatırlayınca yine boynum bükülüyor, bir türlü atlatamadım, hazmedemedim, 10 yıldır her hatırladığımda gözlerim dolar. Kendimi takdir ederim, vay be yine iyi dayandın diye. :)

Zor şeyler yaşamışsınız aldatılmak berbat bir duygu gerçekten aldatan erkeğin bunun yanına kalmadığını görmek istiyor insan size göstermiş Rabbim

Sana daha önce de yazmıştım. Arkasından emeklerin için bile üzülmemen gereken bir adamdan boşanıyorsun, kurtulduğuna ve sağ olduğuna şükret. Zor günler geçiyor gidiyor her şey unutuluyor önüne eğitimine ve yaşamana bak. Genceciksin daha silkelen ölü toprağını at üstünden neden benim başıma geldi diye düşünüp kendine acımayı bırak ve hayatının iplerini eline al. Nafaka vs konularında bir bilgim yok ne yazık ki

Hah duymak istediklerimi tek tek yazmissin Allah razi olsun. Tak diye vurdu kafama sözlerin...

Bende unutamam atlatamam diye dusunuyrm.kimseye guvenemem artk oyle agir bi duyguki

Barodan avukat tutma calıs avukatını tut .Bir arkadaşım rezıl rusva oldu 4 yıldır boşanamıyor.

Dusunmedim degil acikcasi eger mahkemeye verirsem psikolojluk yaptilar beni dicem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…