Onca verilmis emek, öyle uzuluyorumki

Çalışmıosan karsı taraf calısıyorsa dava surecınde baglanıyor nafaka.Delıllerının saglam olması gerekıyor.

Cok tsk ederm cok iyi anladim . Beni kusurlu gosterecegi hic biseyok. Eminim kendimden

Donuma kadr alacak hicbi kanitim yok maalesef. O canimi yakiyo ya. Susup ahımın cikmasini bekliyrm

Hiç bi dert bizle gelmiyor herşeyin zamanı var insan öyle bi güçlü varlıklı anlatamadığı hiç birşey yok inanın buna. Nafaka konusu gelincede çocuğunuz yoksa almayın

En azindan suan evlisin ve mutlusun sanirim. Benim bu 2.ci evliligim ve gene ayni hüsran. Yikildim artk

Cocugum yok ama cocukca kurdugum tertemiz hayallerim vardi benim
Çocukta yok daha güçlü olun bekarsıniz 0nunuze çok insan çıkar daha çocuk olsaydı çoğu şeye engeldi belki de aldatan bi adamı çocuk var diye ayrilamicaktin onun parasına tenezzül bile etmeyin şuan kalbiniz acıdığı için hırslı davranıyorsunuz kessin sirke küpüne zarar Allah iyileri çıkartsın karşınizA

En azindan suan evlisin ve mutlusun sanirim. Benim bu 2.ci evliligim ve gene ayni hüsran. Yikildim artk
İnsanlar sadece mutlu olduğunu bilirler, ama o mutluluğa adım atana kadar o yolda kaç kez düşüp kalktığını, dizlerinin kaç kez kanayıp kabuk bağladığını bilmezler.
Kimi o yolu güle oynaya tamamlar. Ama ben düşe kalka ilerledim hep.

Bende hep duse kalka yasadim ömrümü . Hic duzluge cikamadim hic

Amin tsk ederim. Parasina tenezzul ettigim yok canini yakmak istiyrm

Tabi toparlanacaksın. İnsanlar evlat kaybediyor gene tutunuyorlar hayata. Sen güçlü olmalısın. Şunu hiç unutma bu hayatta yere düştüğün an seni kimse kaldıramaz,senden başka. Düşmeyeceğim deme,düşebilirim ama kalkarım de. Allah akıl vermiş,sağlık vermiş. Tabiki başaracaksın. Rezalet bir adama denk düşmek senin suçun da değil günahın da değil. O yüzden bedeli de sen ödemeyeceksin. Mutlaka çok ağlayıp üzüleceksin ama şöyle düşün her ağladığında içindeki güce,yaşama daha da tutunmaya yaklaşacaksın. Seni yaşadıkların acıların büyütecek. Zamanla iyileşeceksin yaralar gibi... sakın bırakma kendini. Sen bırakırsan hayat sana bir Tokat daha atar. Güçlü olmayı bilirsen kimseye ihtiyacın olmaz. Bu güç sende var. Bütün kadınlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…