Onca yıl verilen emeklerim,ayrılık ve istihare rüyası ..

bir kere yalan söyleyen hep yalan söyler. 20lerine 30larına kadar yalancı yaşamış birinin huyunu değiştirmesi de mümkün değil o saatten sonra. istiharede de yemyeşil çimenler çıkmış, belli ki doğru olanı yapmışsınız. iş size düşüyor artık, gözü dışarıda ve yalancı bir adamın tatlı laflarına kanıp ikinci bir şans vermemeniz gerekir. inşallah karşınıza düzgün biri çıkar.

Baskasinin yerine istihareye yatilmaz.
Adamin bu kadar açığını yakalamisken istihareye yatmaniza da gerek yok..
Ne kadar hayirsiz oldugu gerçek hayatta belliyken de rüya alemine neden basvuruyorsunuz???

neden arkadaşınızın kardeşi sizin için istihareye yatıyor onu anlayamadım?
adamla mutlu değilmişsiniz bitmiş. neden daha sorguluyorsunuz?

Mutlu değildim demedim yaşadığım seylerı yazdım . Hayatımın en güzel yıllarını en guzel anlarımı paylaştım onunla. Her nekadar cok buyuk kırgınlıklarım olsada yiğidi öldür hakkını yeme demişler oyuzden bahsettim huyundan suyundan . yıllarımı vermişim ailesini tanıyorum arkadas cevremız emeklerim .. İnançlı bir insanım istihare rüyasını önemsemem cok garip gelmıyor bana ...

Mutlu değildim demedim yaşadığım seylerı yazdım . Hayatımın en güzel yıllarını en guzel anlarımı paylaştım onunla. Her nekadar cok buyuk kırgınlıklarım olsada yiğidi öldür hakkını yeme demişler oyuzden bahsettim huyundan suyundan . yıllarımı vermişim ailesini tanıyorum arkadas cevremız emeklerim .. İnançlı bir insanım istihare rüyasını önemsemem cok garip gelmıyor bana ...
canım mutluysan yaşadıklarınına bakmayacaksın .yazık olur onca yıl verdiğin emeklere ,ailesini tanımana ,yiğidik hakkını ver. insanlar onca yıl evliliklerini bitiriyor ,çoçuluyla çoçuyla verdiği emekleri elinin tersiyle itiyor yıllarım gitti diyemiyorlar

rüyanla anlattıkların tezatlık arz ediyor ?inançını gereği yaşadıklarını sorgulamaycaksın .yeşil renğe inan ve yoluna devam et
neyi sorguluyorsun?

X