once davet edilip sonra cocugunuz yok diye vazgecilen olsaniz?

asudeerem

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
109
85
13
41
dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.

Ben olsam bir daha görüşmezdim bu insanla ....yaptığı çok ayıp olmuş
daha oncede vukuatlari oldu bunlarin, yasadigim sehirde esimden baska kimsem yok. calismiyorum da. esimde yalniz kalacagimi dusundugunden arkadasligimi bitirmemi istemedi. ince eleyip sık dokuma bosbogazlar madem ona gore davran dedi bitiremedim arkadasligimi. ama yuzlerini gormek istemiyorum artik. sadece bu olaydan degil, genel olarak yaptiklari herseyden dolayi.

Sacma bir bahane tabi ki..
Ne alaka? Neticede oyle antisosyal bir cocugua fark etmez cocuk veya buyuk...onemli olan degisik insanlarla sosyalleşmesi...birde cocuk 3-5 yaş cocugu degil ki illaki yaşiti lazim olsun...
Bence arkadaşlıgini bitir...cok bir paylaşiminiz yoksa...

Bence daha mesafeli davranın bundan sonra. Bu konuşmayı bilmeyerek yapacak kadar saf olduğunu sanmıyorum. Ben bile taaa buradan sezdim kinayesini.
Zaten sözleşip sonra bu şekilde vazgeçmesi bile sinir bozucu bir durum. Madem birilerine bağlı gelmen, ben haber veririm desin. Hiç sevmem plansız programsız herşeye tamam deyip sonra dönen insanları.

Arkadasiniz ayip etmis. Ama belki o tek gelecek ben cocugumla gidersem ayip olabir en iyisi iptal edeyim diye dusunmus olabilir ama bir taraftan kurtariyim derken bir taraftan batirmis. Bosverin takilmayin hic.

Ee üçüncü kişi de vardı madem niye sana dert yandı kimle gideyim diye.İkincisi madem en başından çocuklu birini bulup çocuğuyla gideymiş.

En nefret ettiğim insan tipi,hem bencil hem düşüncesiz ,hem de patavatsız.

Ben olsam bir daha görüşmezdim.Ettigi laftan sebep değil ,genel olarak arkadasligimi haketmeyecek olmasından .

Haklısınız. Siz izlediginiz filme sirf arkadaşınızı yalniz birakmamak icin para verip yeniden gitme nezaketini göstermişsiniz; arkadaşınız böyle hassas bir konuda hiç olmayacak, can yakıcı bir laf etmiş.
Bence önce sakince düşünun. Eğer bu arkadaşlığın sizi yorduğunu dusunuyorsaniz bu bahaneyle mesafe koyun. Eger bir anlık düşüncesizlikten ibaret oldugunu düşünüyorsanız bunun sizi kırdığıni arkadasiniza belirtin, içinize atmayin. Konuşup halledebilirsiniz, arkadaş kolay bulunmuyor.

beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.

Valla bence yalnız kalın daha iyi. Böyle daha çok enerjiniz tükenir.

Çocuğu gidiyorsa sizi niye çağırıyor onu anlamadım. Kadının huyu, milletten kendisi ve ailesi için arkadaş dilenmek heralde. Görüşmeyi kesin bence. Arkadaşınızda hassasiyet göstermeyecekse kim gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…