Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direkt soğurdumdun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.
bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..
13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Bende yaşadığım yerde görüşüp samimi arkadaşım bir tane var.. ama sırf yanlız kalıcam diye istemeye istemeye onunla arkadaşlıpımı devam ettirmem.. benimde çocuğum olmuyor.. sizi çok iyi anlıyorum.. arkadaşınız düşüncesizce konuşmuş.. ben olsam başka bir etkinlik planladığınızda " benim çocuğum yok " çocupun kendini yanlız hisseder, veya size ayak uyduramam " gibi benzer birşeyle bu söze alındığımı ona belli ederim.. sonrasında hatasının farkına varıp özür dilerse, arkadaşlığıma devam ederim..dilemezsede amannn deyip eşimle yada kendi başıma mutlu olabilicek şeyler üretirim.. en basitinden akşamın sessizliğinde güzel bir film seyretmekk:)daha oncede vukuatlari oldu bunlarin, yasadigim sehirde esimden baska kimsem yok. calismiyorum da. esimde yalniz kalacagimi dusundugunden arkadasligimi bitirmemi istemedi. ince eleyip sık dokuma bosbogazlar madem ona gore davran dedi bitiremedim arkadasligimi. ama yuzlerini gormek istemiyorum artik. sadece bu olaydan degil, genel olarak yaptiklari herseyden dolayi.
Benimde bu şehirde hiç arkadaşım yokarkadaslar tek tek yazmayi beceremedim hepinize cevap veriyorum.
bu arkadaslarim hep boyleydi. bu cocuk konusu ilkkez oldu ama genel olarak boyle enerji emen tipler. biri gidnce digeri arkasindan konusur yuzyuze dostlar vs.
arkadasligimi bitirmek icin elime yuz neden verdiler ama, bu sehirde esimden baskakimse yok yalnizim. esimde gul gec arkadasligini bitirirsen hepten yalniz kalacaksin ic kahveni ince eleme sık dokuma onlari oyle kabul et dedi.
iyiligim icin yalniz kalmayim diye bitirmem taraftari olmadi fakat bu cocuk konusunu bilmiyor. eve gelince anlaticam.
bende de suc var, bunlara hala iyi niyetli davranip bu yasadiklarimi hakediyorum sanirim.
Sahte kalabalıktansa, gerçek yanlızlık... kısa ve netarkadaslar tek tek yazmayi beceremedim hepinize cevap veriyorum.
bu arkadaslarim hep boyleydi. bu cocuk konusu ilkkez oldu ama genel olarak boyle enerji emen tipler. biri gidnce digeri arkasindan konusur yuzyuze dostlar vs.
arkadasligimi bitirmek icin elime yuz neden verdiler ama, bu sehirde esimden baskakimse yok yalnizim. esimde gul gec arkadasligini bitirirsen hepten yalniz kalacaksin ic kahveni ince eleme sık dokuma onlari oyle kabul et dedi.
iyiligim icin yalniz kalmayim diye bitirmem taraftari olmadi fakat bu cocuk konusunu bilmiyor. eve gelince anlaticam.
bende de suc var, bunlara hala iyi niyetli davranip bu yasadiklarimi hakediyorum sanirim.
insan müsfettesinin kıçına tekmeyi vurundun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.
bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..
13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Evde kitap okuyun inanın bunlardan daha iyi arkadaş olur. Kedi köpek sahiplensenize? Arkadaş olur size. Eğer hala istiyorsanız en kısa sürede anne olursunuz inşallah, çok içten diledim.arkadaslar tek tek yazmayi beceremedim hepinize cevap veriyorum.
Çok iğrenç bi kadin sakin bi daha arkadaşliķ kurma..çocuğu olmuş da ne olmuş başi göğe mi ermiş..dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
doğru arkadaşlar olduklarına emin misin?dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.