once davet edilip sonra cocugunuz yok diye vazgecilen olsaniz?

İsterse 50 senelik arkadaşım olsun bu kadar hassas bir konuda böyle bir densizlik etseydi siler atardım çok net. Ondan size arkadaş falan olmaz boş verin gitsin. Allah'ın verdiği çocukla kime neyin nispetini yapıyor. Allah korusun hiç mi korkmuyor Allah'ın zoruna gider evladıma bir şey olur diye. Verende o vermeyende. Siz üzülmeyin böyle kötü bir kalbi olduğu için o üzülsün. Bu arada benim kuzenimde tam 10 sene tedavi gördü bebeği olmadı ama sonra bir mucize oldu ve şimdi boncuk gibi bir kızı var. Umutsuzluk şeytanın işidir. Umudunuzu yitirmemenizi umuyorum :)

Bu şahısların gerçekten arkadaş vasfını taşıdığına emin misiniz?Bu arkadaş-lık değil yalnız farkettiyseniz.Ben olsam görüşmeyi keserim.

Terbiyesiz ya.
Siz o yanlız gitmesin diye ikinciye aynı filme gitmeyi kabul ederken,o pişkin pişkin oğluma arkadaş yok diyor.
Kesinlikle haklısınız.
Şunu deseydi iyi niyetinden süphe etmezdim;
"canım sağol,benim oglanda istiyor filme gitmeyi,oda gelecek,sen ikinciye izlemek istemiyorsan sırf ben tek gitmeyeyim diye geleceksen ,gelmeyebilirsin ama izlemek istiyorsan gel beraber gidelim"
Ama kalkıpta o şekilde dile getirmesi çok sevimsiz.

Terbiyesizlik ve seviyesizlik etmiş arkadaşınız. Bence bu olaydan sonra arkadaş sıfatından çıkartın onu.

İnsanlar ne ara bu kadar kötü kalpli oldu.böyle hassas bi konuda nasıl karşımdakinin kalbi kırılır mı diye düşünmeden bu kadar acımasız konuşulur.konuyu ilk okurken Yen'i evlisiniz filan sandım.yani öyle olsa hadi neyse ama sizi hassas noktanızdan yaralaması çok acımasız.annemin bi komşusununda yıllardır olmuyo çocuğu.ben liseye giderken taşınmışlardı bizim oraya.ben evlenir evlenmez hamile kaldım ve uzunca bi süre söyleyemedik üzülür diye.ikinci çocuğumu da aylar sonra söyleyebildim.onuda utana sıkıla sanki suç işlemişim gibi.

Hiç abartmıyorsunuz aksine bu kadar sakin kalabilmenizi ayakta alkışlarım, ben olsam aynen senin çocuğun böyle böyle diye yukarıda yazdıklarınızı yazardım

Ne düşüncesiz, beyinden yoksun, görgüsüz, konuşmayı bilmeyen, mal tipler var şu yeryüzünde Allahım.
Umarım bu şahısa bir daha yüz verip arkadaşlık etmezsin..

Hata sizde izlediginiz filmi tekrardan izleyemeye değecek bir insan olmadigini az çok biliyorsunuzdur o şahsın ve kabul ediyorsunuz..
ikincisi ben sizin gibi tamam deyip asla kapatmazdım konuyu sen benimle dalga mı geçiyorsun nedemek senin çocuğun yok senin hassas olduğun bi konu üzerinde nasıl konuşur şaka gibi o kişiden arkadaş falan olmaz soyliyim ben size...
Mesafeli davranin hatasini anlasın...yada tamamen kesin alakanizi

Kendini begenmis ukala kadin. Abartmiyorsunuz hatta cok sakin bile yazmissiniz suan sinirlendim o kadini parcalayabilirim. Böyle bisey sebep olsa bile dankkk diye yüzüne vurmaya hakki yok aslaaa. Ltf görüsmeyi kes.

Ufak tefek cinayetler fragmanı izlemiyorsanız izleyin ne dediğimi anlarsınız bu ne ya yazıklar olsun kalbi bu derece taşlaşmış insanlara

Ben ce siz arada dahi geri dönmeyın yada söylediğin söze kırıldım diyon bende 11 yıldan sonra tedaviyle hamileyim çok şükür çok laflar isittim bazısı gerçekten çok bencil ve kırıcı araya mesafe koyun inşallah hayirlisiyla hamile kalirsiniz

yazıklar olsun onun insanlığına terbiyesizz böyle dangalak bi arkadaşın olacağına ömür boyu yalnız kal daha iyi.seni çok iyi anlıyorum, benimde çocuğum olmadığı için.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Ben olsam kırıldığımı söylerdim
Sonuçta çocuk konusu hassas bir konu senin için
Ve o insanla bir daha görüşmezdim heralde
Bunlar asla dost değil
Bilerek yapıyorşar
İnsanların hayattaki özlemlerinden isteklerinden vuruyorlar
Kendi çocuğu olmuş da bakalım hayırlı mı olucak ?ne olucak bilemezsin
O yüzden böyle kalp kırmak çok çirkin ..
Sinemaya eşşiz kız kızada gidilir
Kocasız çocuksuz kapı dışına çıkamıyor heralde

Bırakın bu tarz insanlarla arkadaşlık yapmayı rica ederim.
Çok mu önemliler,bence hayatınızda müthiş bir kalabalık...
Rabbim hak eden herkese yavrular nasip etsin kucağınızı doldursun...

evet en son bana yalvar yakar filme gidelim dediğinden beri bir değişiklik yok deseydin.
Terbiyesiz fırsatçı kadın,
Abartmıyorsun ama abartıp bir daha görüşmeyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…