once davet edilip sonra cocugunuz yok diye vazgecilen olsaniz?

13 yıldır çocuğunuzun olmadığını okumadan önce bile sinirlendim. önce davet edip bu kadar salakça bir bahane ile neden başından savar ki. çocuklu birini daha davet edersin en kötü. yada bir sonrakine başkası ile gidersin. anlamadım.

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Ne sinir bir tip ama sende sadece tamam demişsin çocuk yok ama boy boy telefon var deseydin ne tuhaf insanlar var ver tel nosunu şunu bir kalaylıyım sinir oldum

Afedersiniz ama ne dediğini bilmeyen arkadaş müsveddesine sahipsiniz. Keşke bu yüzlerini biraz daha erken farkedip hayatınızdan çıkarsaydınız. Terbiyesiz kadın:sinirli::KK20::KK12:

Terbiyesiz
Ben olsam birdaha görüşmem
Sıkmayin canınızı ...

siz o arkadas bozuntusunu alin cope atin
bahane bile bulacaksa bu sekilde konusmasi cok cok ayip
ay o kadar kizdim ki , ne igrenc bi milletiz biz ya , ne insanligimiz kalmis ne vicdanimiz
kufur de edecem zor tutuyorum kendimi
Bazı yerlerde tutmamak mı gerek acaba bilmiyorum.
Önceden aman buna kalbi kırılır mı acaba diye bakışını bile hizaya sokarlarmış.
ne kadar ahmak, beyin yoksunu olmaya alıştı insanlar.
Bunu bunu yaptın desen ben ne yaptım olur adı..

daha oncede vukuatlari oldu bunlarin, yasadigim sehirde esimden baska kimsem yok. calismiyorum da. esimde yalniz kalacagimi dusundugunden arkadasligimi bitirmemi istemedi. ince eleyip sık dokuma bosbogazlar madem ona gore davran dedi bitiremedim arkadasligimi. ama yuzlerini gormek istemiyorum artik. sadece bu olaydan degil, genel olarak yaptiklari herseyden dolayi.
Bu mesajınızı şimdi okudum, çalışmıyorsanız kursa falan gidin başka arkadaşlar edinin. İnanın yalnız kalmamak için bile değmez yani ayıp bu yaptıkları.

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
İrtibatı kesin

esim geliyor simdi telefonda konustuk ona anlatacagim. hayatimdan da kesinlikle cikaracagim. yalnizlik öldürmüyor. onuda dedigi gibi cocugum yok esimde vardiyali calisiyor belli zamanlarda yok. simdiye kadar ölmedim bundan sonra da ölmem. en alisik oldugum sey yalnizlik onlarin en korktugu sey.
gecen gun regli gecikmisti hamileysem onu sana veririm diyip espri yapmisti laf arasinda. unuttum gitti. ama boyle yazdikca hatirliyorum. o esprisi de cirkinmis aslinda.
diyorum ya suc bende...onlarla gorustugum icin sonuclarina katlanmam da lazim.
:KK57::KK57: Terbiyesiz şey. Ne utanmaz kadınmış.

Canim bende senin durumundayim nasil bi aci cektigini anlıyorum gercektende kırıcı konusmus bence böyle bi kisiyle mesafe koy hata alindiginj belirt düşüncesiz kadin

Bazı yerlerde tutmamak mı gerek acaba bilmiyorum.
Önceden aman buna kalbi kırılır mı acaba diye bakışını bile hizaya sokarlarmış.
ne kadar ahmak, beyin yoksunu olmaya alıştı insanlar.
Bunu bunu yaptın desen ben ne yaptım olur adı..
aynen turnam
buna soylesen de anlamaz , bide uste cikar seni salak yerine koyar
ayy neden bu kadar cogaldi bu insanlar
yahu biz yanimizdaki arkadasin cani ceker diye beslenmemizde farkli birsey varsa onu cikarip yiyemeyrn cocuklardik
ne zaman bu insanlar bu kadar kotu oldu?
toplumun hangi kesiminde kopukluk oldu da bu kadinlar boyle yetisti ?
cok sinir oluyorum cok

Öncelikle Allah hayırlı bir evlat nasip etsin inşaallah size. Bazı insanlar kötü niyetten değil ama patavatsızlıktan mütevellit böyle saçmalayabiliyor. Bana göre her halükarda arkadaş olunamayacak insan tipidir

Canım o edepsizlik yapmış hiç üzülme
İnsan olan başka bahane bulur da yine o lafı etmez. Allah ona çocuk vermiş ama insan olamamış inşallah en kısa zamanda bir bebeğin olur hayırlısıyla.

Ay cok haklisin. Asla senin muhatabin olamaz araya mesafe koy. Daha cok uzulursun onun yuzunden.

Düşüncesiz iğrenç insanlar. Yanımda olsanız size kocaman sarılırdım. İnsanlar çok düşüncesiz ve kaba üzülmeyin derdim. Nasil üzüldüm anlatamam, nasil böyle bencil olabiliyor insanlar. Siz bu kadınla arkadaşlığınızı bi gözden geçirin tavrinizi da belli edin. Edin ki yaptığı saygısızlığı anlasın küstah. Öperim incinmiş kalbinizden;)

arkadaslar tek tek yazmayi beceremedim hepinize cevap veriyorum.
bu arkadaslarim hep boyleydi. bu cocuk konusu ilkkez oldu ama genel olarak boyle enerji emen tipler. biri gidnce digeri arkasindan konusur yuzyuze dostlar vs.
arkadasligimi bitirmek icin elime yuz neden verdiler ama, bu sehirde esimden baskakimse yok yalnizim. esimde gul gec arkadasligini bitirirsen hepten yalniz kalacaksin ic kahveni ince eleme sık dokuma onlari oyle kabul et dedi.
iyiligim icin yalniz kalmayim diye bitirmem taraftari olmadi fakat bu cocuk konusunu bilmiyor. eve gelince anlaticam.

bende de suc var, bunlara hala iyi niyetli davranip bu yasadiklarimi hakediyorum sanirim.

Kalbinizden geçeni yapın siz bence hep..
Başka uğraşlar bulun boşverin böyle olumsuz insanları.

gecen gun regli gecikmisti hamileysem onu sana veririm diyip espri yapmisti laf arasinda.

Ay sinir oldum iyice... Terbiyesiz...

Zor.. ne desem yardimci olamiyorum ayni durum var bende de.. dilim duğumleniyor artik..

Back
X