- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sinir bir tip ama sende sadece tamam demişsin çocuk yok ama boy boy telefon var deseydin ne tuhaf insanlar var ver tel nosunu şunu bir kalaylıyım sinir oldumdun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.
bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..
13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Bazı yerlerde tutmamak mı gerek acaba bilmiyorum.siz o arkadas bozuntusunu alin cope atin
bahane bile bulacaksa bu sekilde konusmasi cok cok ayip
ay o kadar kizdim ki , ne igrenc bi milletiz biz ya , ne insanligimiz kalmis ne vicdanimiz
kufur de edecem zor tutuyorum kendimi
Bu mesajınızı şimdi okudum, çalışmıyorsanız kursa falan gidin başka arkadaşlar edinin. İnanın yalnız kalmamak için bile değmez yani ayıp bu yaptıkları.daha oncede vukuatlari oldu bunlarin, yasadigim sehirde esimden baska kimsem yok. calismiyorum da. esimde yalniz kalacagimi dusundugunden arkadasligimi bitirmemi istemedi. ince eleyip sık dokuma bosbogazlar madem ona gore davran dedi bitiremedim arkadasligimi. ama yuzlerini gormek istemiyorum artik. sadece bu olaydan degil, genel olarak yaptiklari herseyden dolayi.
İrtibatı kesindun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.
bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..
13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
esim geliyor simdi telefonda konustuk ona anlatacagim. hayatimdan da kesinlikle cikaracagim. yalnizlik öldürmüyor. onuda dedigi gibi cocugum yok esimde vardiyali calisiyor belli zamanlarda yok. simdiye kadar ölmedim bundan sonra da ölmem. en alisik oldugum sey yalnizlik onlarin en korktugu sey.
gecen gun regli gecikmisti hamileysem onu sana veririm diyip espri yapmisti laf arasinda. unuttum gitti. ama boyle yazdikca hatirliyorum. o esprisi de cirkinmis aslinda.
diyorum ya suc bende...onlarla gorustugum icin sonuclarina katlanmam da lazim.
Canim bende senin durumundayim nasil bi aci cektigini anlıyorum gercektende kırıcı konusmus bence böyle bi kisiyle mesafe koy hata alindiginj belirt düşüncesiz kadindun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
aynen turnamBazı yerlerde tutmamak mı gerek acaba bilmiyorum.
Önceden aman buna kalbi kırılır mı acaba diye bakışını bile hizaya sokarlarmış.
ne kadar ahmak, beyin yoksunu olmaya alıştı insanlar.
Bunu bunu yaptın desen ben ne yaptım olur adı..
Düşüncesiz iğrenç insanlar. Yanımda olsanız size kocaman sarılırdım. İnsanlar çok düşüncesiz ve kaba üzülmeyin derdim. Nasil üzüldüm anlatamam, nasil böyle bencil olabiliyor insanlar. Siz bu kadınla arkadaşlığınızı bi gözden geçirin tavrinizi da belli edin. Edin ki yaptığı saygısızlığı anlasın küstah. Öperim incinmiş kalbinizdendun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
arkadaslar tek tek yazmayi beceremedim hepinize cevap veriyorum.
bu arkadaslarim hep boyleydi. bu cocuk konusu ilkkez oldu ama genel olarak boyle enerji emen tipler. biri gidnce digeri arkasindan konusur yuzyuze dostlar vs.
arkadasligimi bitirmek icin elime yuz neden verdiler ama, bu sehirde esimden baskakimse yok yalnizim. esimde gul gec arkadasligini bitirirsen hepten yalniz kalacaksin ic kahveni ince eleme sık dokuma onlari oyle kabul et dedi.
iyiligim icin yalniz kalmayim diye bitirmem taraftari olmadi fakat bu cocuk konusunu bilmiyor. eve gelince anlaticam.
bende de suc var, bunlara hala iyi niyetli davranip bu yasadiklarimi hakediyorum sanirim.
gecen gun regli gecikmisti hamileysem onu sana veririm diyip espri yapmisti laf arasinda.