Aslında yapılacak olan şu, Harika bi eğlence organize edip çağıracaksın. Bir gece önce de biz sadece çocuksuz olacak şekilde ayarladık siz gelmeyin diyeceksin.aynen turnam
buna soylesen de anlamaz , bide uste cikar seni salak yerine koyar
ayy neden bu kadar cogaldi bu insanlar
yahu biz yanimizdaki arkadasin cani ceker diye beslenmemizde farkli birsey varsa onu cikarip yiyemeyrn cocuklardik
ne zaman bu insanlar bu kadar kotu oldu?
toplumun hangi kesiminde kopukluk oldu da bu kadinlar boyle yetisti ?
cok sinir oluyorum cok
Size de en kısa sürede en güzelinden sizin gibi kalbi tertemiz bir çocuk nasip etsin Rabbim.arkadaslar toplu cevap vermeyi beceremedim herkesi tek tek okudum.
hepinize cok tesekkurler.
bir daha gorusmeme karari aldim ve hicbir aciklama yapmayacagim.
sonuc olarak ben yazmasam fikrinin bu yonde degistigini dahi bilmeyecektim bunu bana soyleme geregi bile duymamis bir insandab bahsediyoruz. arayip kirildim desem asla da kabul etmeyecek.
gecen gun soyledigi eger dogurursam sana veririm cumlesini de artik iyi niyetli bulmuyorum..
film izlerdim gene izlerim spora gidiyorum daha sık giderim cikar tek basima kahve icerim ama eve huzurlu donerim en azindan.
cocugu olmayan arkadaslarim allah size en yakin zamanda saglikli evlat nasip etsin.
cocugu olan arkadaslarim sizinkilere guzel omur versin iyi inssnlarla karsilastirsin evlatlarinizi rabbim.
herkese tesekkurler.
Kıyamam sanasiz o arkadas bozuntusunu alin cope atin
bahane bile bulacaksa bu sekilde konusmasi cok cok ayip
ay o kadar kizdim ki , ne igrenc bi milletiz biz ya , ne insanligimiz kalmis ne vicdanimiz
kufur de edecem zor tutuyorum kendimi
Bizimde 8 yıldır olmuyor bu konuda çok hassas ve üzgünüm sizi çok iyi anlıyorum ben olsaydım görüşmezdim bundan sonradun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.
bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..
13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Etrafimda boyle insanlardan cok vardi temizleye , temizleye iki uc tane kaldi.Siz de gonderin gitsin .Cok lazim olmayan terbiyesiz arkadasi...dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.
ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.
bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..
13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
ahhaaa harika bir plan kesinlikle katiliyorumAslında yapılacak olan şu, Harika bi eğlence organize edip çağıracaksın. Bir gece önce de biz sadece çocuksuz olacak şekilde ayarladık siz gelmeyin diyeceksin.
Bu kadar düşüncesiz bu kadar vicdan yoksunu insanlar yalnız kalmalı.
Konu sahibi sizin arkadaşlığınızı haketmiyor, ihtiyacım var dese gitmeyin lütfen.
canimsinKıyamam sanaMilana22 . Bazen küfür kişiye göre sıfat oluyor biliyorsun değil mi. Sen sıfatını söyle ama nokta köy araya geçenlerde bir kaç gün yıktın. Özlendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?