once davet edilip sonra cocugunuz yok diye vazgecilen olsaniz?

Salaga bak. O sinemayi kapatip, sadece 4’u film izlemeyecek heralde. Ne diye sizin de gelmenizden rahatsiz olmus? Bu nasil cirkin bir insandir. Arkadassiz kalsaniz boyle pislik insanlarla arkadaslik etmeyin. Hic sizin duygularinizi dusunmeden rahatca kalbinizi kirmis. Birakin bokunda bogulsun

Yazınızı okurken benim içim acıdı
Bizim de 3 yıldır çocuğumuz olmuyor ve ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum
Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın
Kimseyi de evlatla sınamasın

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Hiç abartmıyorsun 5 yıl çocuğum olmadı herkesin yüzünü gördüm ve çoğunu hayatımdan çıkardım.
Susmak işe yaramıyor ne kadar düşüncesiz bir insanmış öyle arkadaş olmaz olsun.
Haddini bildir hiç muhatap olma canim.
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin InşAllah.

Bu nasıl bir patavatsızlık,görgüsüzlük,iki yüzlülük!!!!
Arkadaşlığınızı bitirin.
En azından hayatınızdan lüzumsuz birini çıkarmış olursunuz.

Cok ayip heleki 13 yildir cocugu olmayan kadina denilcek laf degil onlarda sosyallesceginize ya bi ise girin ya da bi kurs hobi edinin en azindan kafaniz rahat olur

Sen gönlü olsun diye izledigin filme tekrar gitmek istersin. Oda seni en zayıf noktandan vurup kalbini kırar. Böyle insanlara hep evet dedigimiz için kaybediyoruz. Bundan sonra hayır demeyide alıştır kendine. Terbiyesiz kadın. Bi daha görüşme cnm. Herkezin hayatında var böyle tipler.

daha oncede vukuatlari oldu bunlarin, yasadigim sehirde esimden baska kimsem yok. calismiyorum da. esimde yalniz kalacagimi dusundugunden arkadasligimi bitirmemi istemedi. ince eleyip sık dokuma bosbogazlar madem ona gore davran dedi bitiremedim arkadasligimi. ama yuzlerini gormek istemiyorum artik. sadece bu olaydan degil, genel olarak yaptiklari herseyden dolayi.
Yahu bunlar olsa ne olmasa ne ? Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.Kurslara vs ye gidin halk eğitimin kursları var her türden.Şu insanlar size ne vericek daha da sizi dert sahibi yapıyorlar? İnsan insanın zehrini alır derler arkadaş önemli ama böyle arkadaş olmaz olsun.Üreyebiliyor diye üstün mü yani , çocuğu da ne biçim yetiştirdiyse vermiş eline telefonu tableti asosyal yapmış çocuğu.Direkt kesin görüşmeyi.Bi' cacık olmaz bu tür insanlardan.

Sabırlısınız ben telefonu kapatmadan ona giydirirdim hadsiz öyle arkadaş olmaz olsun

Başlığı gördüğümde,
Aman ne işin var çocuklu kadinlarla, çocuk yok hazır kafan rahat sakin takıl ne güzel diyecektim de,
13 yıldır çocuğu olmayan kadına böyle bir muamele yapılabilir ihtimali aklımın ucundan geçmezdi.
Çıkarın hayatınızdan.

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Arkadaşınız çok terbiyesiz ve görgüden bihaber. Ben olsam görüşmeyi keserdim

Benim de hayatım hep böyle zamanlarda bu tür insanlara aynı densizlikle cevap veremediğim için pişman olmakla geçiyo.

Hayır abartmıyorsun akademik öyle düşünüyorum mesafeni koy neymiş bu çocukla evlat sahibi olmaya çalışan insanları ezmeye çalışmak hava atma o kadar kızıyorum ki rabbim sana da tez zaman da nasip etsin inşallah

Size yorum yapmak icin giriş yaptim lütfen bu kadinla arkadaşlığınızi kesin bi daha görüşmeyin arkadas dost hâlden anlayandir böyle insan hayatinda olmasa da olur ve de üzmeyin kendinizi siz iyiliğinize karsilik nankörlukle karsilasmissiniz

Yaptığı ağır terbiyesizlik. Size gelmek istediklerinde de asosyal oğluna arkadaş yok siz gelmeyin dersin

Kısura bakmayın ama o arkadaş bile olamazlütfen o tür bi insanla artık görüşmeyin bu tür insanlar sizi sadece üzer

Çok saçmalamış. Sen onun için aynı filme tekrar gitmeyi kabuk ediyorsun. Onun yaptığına bak. Hem madem çocuğuyla gidecek seni niye çağırıyor. Sadece çocuğuyla gidebilir bence. Anne oğul vakit geçirmiş olurlar. Oğluna arkadaş araması da saçma. Baştan ayağa saçmalık yani.

Back
X