• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önce güller sonra müsait olmamalar bu neyin nesi?

yoo alınmadım yazdıklarına zaten çok erkek var dışarıda böyle haklısın sonuna kadar kırgın ve kızgın olmaya
ben şuan sadece çok kırgınım umarım kızgın olacak bir durum yoktur ortada.
biz sevgili bile değiliz düşün yani durum o derece vahim ayrıca teşekkürler

anlayacak öyle yada böyle
ha bir şey farketmezse zaten bitmiştir
ki benim içimden de sevgisini parça parça söktü aldı tüm bu yaptıklarıyla
artık benlik bir şey kalmadı top onda..

top onda'sı falan yok canım.bişi ya bitmiştir ya da devam ediyordur.
sana benim durumumu şöyle özetleyeyim:
konuşmalarımızdan ve hareketlerinden benim için öldüğünü sandığım bi nişanlım vardı.
ozaman ünideydim ve 2.5 sene nişanlı kaldık.sık sık arar gelir giderdi.
hediyeler sürprizler gırla...
ancak son senemizde biraz duraksama yaşamaya başladık.
ve ben ondan çok emindim.ben insanım nefsim var şeytana uyar aldatırım ama o asla derdim.sebep olarak da beni sevmesini gösterirdim kendime.
hem ben ailemden uzaktım o yanıbaşındaydı ailesinin.bi de ben öğrenciydim o ise sadece erkeklerin olduğu bi işte vardiyalı çalışıyordu yani ya işte ya da uyuyordu.
soğuk olduğu bi zaman nikaha 17 gün kala aldatıldığımı gördüm.ve bitti!!!

top onda'sı falan yok canım.bişi ya bitmiştir ya da devam ediyordur.
sana benim durumumu şöyle özetleyeyim:
konuşmalarımızdan ve hareketlerinden benim için öldüğünü sandığım bi nişanlım vardı.
ozaman ünideydim ve 2.5 sene nişanlı kaldık.sık sık arar gelir giderdi.
hediyeler sürprizler gırla...
ancak son senemizde biraz duraksama yaşamaya başladık.
ve ben ondan çok emindim.ben insanım nefsim var şeytana uyar aldatırım ama o asla derdim.sebep olarak da beni sevmesini gösterirdim kendime.
hem ben ailemden uzaktım o yanıbaşındaydı ailesinin.bi de ben öğrenciydim o ise sadece erkeklerin olduğu bi işte vardiyalı çalışıyordu yani ya işte ya da uyuyordu.
soğuk olduğu bi zaman nikaha 17 gün kala aldatıldığımı gördüm.ve bitti!!!

anladım ve çok üzüldüm senin durumuna.
umarım atlatabilmişindir. evet aslında öyle olmalı insan bittiyse bitmiştir
ama insanın içinde bir acaba kalıyor..
seninki gibi hikayeleri okudukça ve bu tarz olaylar başıma geldikçe kimseye güvenmek gelmiyor içimden ..
sanırım kimseyle ciddi düşünemeyeceğim:)

anladım ve çok üzüldüm senin durumuna.
umarım atlatabilmişindir. evet aslında öyle olmalı insan bittiyse bitmiştir
ama insanın içinde bir acaba kalıyor..
seninki gibi hikayeleri okudukça ve bu tarz olaylar başıma geldikçe kimseye güvenmek gelmiyor içimden ..
sanırım kimseyle ciddi düşünemeyeceğim:)

soğuk olduğu bi zaman dediğim 3 gün üst üste bireer kez aramalarımı açmadı hep ikincide açtı.
neden açmadın dediğimde uyuyordum dedi.
peeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh...
şimdi nişanlıyım.nişanlıma güveniyorum ama paranoyak oldum.
yanından ayrılınca sanki bişi yapacak gibi geliyor ve dk başı arıyorum ayrılınca.
bi de karşı komşumuz aynı zamanda iş arkadaşım ve nişanlım.3ü de aynı kişi nerdeyse 7 24 beraberiz ama bende oluşan hal bu ne yazık ki.
dedim ya,diğerine öyle güveniyordum ki ben yaparım o yapmaz diyordum.
güvenirsin canım zamanı gelince ciddi de düşünürsün ama aklında hep bi köşede olumsuza da hazırlıklı olursun.

soğuk olduğu bi zaman dediğim 3 gün üst üste bireer kez aramalarımı açmadı hep ikincide açtı.
neden açmadın dediğimde uyuyordum dedi.
peeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh...
şimdi nişanlıyım.nişanlıma güveniyorum ama paranoyak oldum.
yanından ayrılınca sanki bişi yapacak gibi geliyor ve dk başı arıyorum ayrılınca.
bi de karşı komşumuz aynı zamanda iş arkadaşım ve nişanlım.3ü de aynı kişi nerdeyse 7 24 beraberiz ama bende oluşan hal bu ne yazık ki.
dedim ya,diğerine öyle güveniyordum ki ben yaparım o yapmaz diyordum.
güvenirsin canım zamanı gelince ciddi de düşünürsün ama aklında hep bi köşede olumsuza da hazırlıklı olursun.

haklısın .. insanlara bir noktada güvenmek gerek
şuan mutluysan geçmişi geçmişte bırakabildiğin kadar bırakmalısın
şuan sık sık face den hareketlerini takip ediyorum
takıntı yapım resmen. hala nasıl böyle olabiliyor diye düşünüyorum.
ondan vazgeçtiğimi onu düşünmediğimi kafasına dank etmesini istiyorum..
çok mu ley istiyorum .. nasıl yapacağım bilmiyorum
benim bu duygular içinde olduğumu bile bilmiyor..

haklısın .. insanlara bir noktada güvenmek gerek
şuan mutluysan geçmişi geçmişte bırakabildiğin kadar bırakmalısın
şuan sık sık face den hareketlerini takip ediyorum
takıntı yapım resmen. hala nasıl böyle olabiliyor diye düşünüyorum.
ondan vazgeçtiğimi onu düşünmediğimi kafasına dank etmesini istiyorum..
çok mu ley istiyorum .. nasıl yapacağım bilmiyorum
benim bu duygular içinde olduğumu bile bilmiyor..

nasıl mı yapacaksın???
BOŞVERECEKSİN!!!

Aramamak doğru karar...

Hem iletişim sürsün hem de umut bağlamayın istiyor... Onu yoklayan özleyen seven biri olarak kalacaksınız ama o sizi aramayacak, siz yaklaştıkça uzaklaşacak, şimdi "kimseyi aramıyorum" diyecek ama yarın aklına biri düştüğünde öyle arayıp soracak öyle peşinden koşacak ki...

Şu an gururunuzun derdine düşecek kadar zor durumda değilsiniz yani hala dönüş yolu çok geride kalmamış ama son konuşmanızdan sonra, şaka yollu da olsa ona umut bağladığınızı ifade ettiğinizde "Ben kimseyle evlenmeyeceğim" diyerek kendini geri çekip sizinle bir şey düşünmediğini söyledikten sonra kararlı durmazsanız ileride çok pişman olursunuz... Aman dikkat...
:ssz:

merhaba sızınle bı konuda konuşmak ıstıyorum bu mumkunmu msj sayım olmadığı için yazamıyorum burdan.

Buna benzer bende böyle bisey yasamistim birden araya sogukluk girdi hatta sosyal paylasim sitelerden silmeye baslamisti. Bende hic üstüne düsmedim aramamda sormamda. Herseyin ilaci zamandir beklede gör. Elinde sonunda sana msj veya seni ariyacaktir o zaman sende soguk davran erkek milletine hic acima. Bence sen o güzel kafani bu bos herif icin yorma seni sevseydi böyle davranmazdi. Yok islerim vardi yok sIkIntilarim vardi bunlar hikaye, sIkIntilari olsa bile gelir seninle paylasir sana soguk davranmazdi. O yüzden sen kendi yoluna bak fazla düsünme bunlari unutma senin o güzel yüregin herseyin iyisini hakediyor:34:

Back
X