Güvenmede zaten bir erkekle evlenmeden ne seviyorum demesine inan ne senin için ölüyorum demesine hiçbirşeyine....Çünki onlar gerçekten ama gerçekten çok kolay seviyorum sanıp çok kolayda sevmiyorum diyebilen kimseler.Bu yüzden bu adam yada başkası tam olarak kimseye güvenme bağlanma...baksana ne kadar dengesiz haller hem sevgili gibi davranıyor hemde evliliği düşünmüyorum diyor yarın öbür günde bakarsın evlilik teklif eder 3 gün sonrada pişmanım seviyorum sanmıştım der yha varya bazen küfrü basasım geliyor böyle tutarsız ne istediğini bilmeyenleri görünce....Bence uzak dur ararsa konuş oda sadece arkadaşça yapamıyorum dersende tümden sil gitsin senden kıymetli olan tek bir şey olsun hayatında anne ve baban...
aslında ben ona o kadar tutulmamıştım ama bana yakın oluşu beni geleceğinde kendi şehrinde istemesi vs çok hoşuma gitti
aklımda yokken aklıma soktu kendini diyebilirim. ben ciddi bir kişi istiyorum ve ciddi olmadığı çok açık ben de herşeyin farkındayım
şu andan itibaren o da ben de aşkımızdan ölsek olmaz çünkü ben hayatımda böyle dengesiz bi insan tanımadım güvenemem ona
Net birisidir demişsin tamam net cevaplar verebilir ama nekadar dürüst olduğu tartışılır.
Davranışları normal değil.
Hele senin o espirinden sonra o cümleyi yapıştırması ise facia.
Çok terbiyesizce bence.
Hiç gururun kırılmasın, kendi kalitesini belli etmiş.
Panik yok! Geri dönmesini isiyorsan:
Arama sorma ararsa açma 2 gün sonra mesajla dön kusura bakma duymamışım diye .
Mesajın üzerine ararsa ses tonun neşeli olsun, evde olsan bile pencereye, balkona çık dış ses gelsin.. Yalanı onaylamasam da bunun gibilerine müstehak " ben seni sonra arasam olur mu arkadaşlarla dışarıdayız da" de ve arama..
Erkekler karşılarındaki bayanların kendilerini önemsemediğini çok çabuk fark eder.. Sendeki bu değişimi görünce ilgisini çekecektir.
Ucundan azıcık döndürdükten sonra da istediğin gibi basarsın tekmeyi, içinin yağları erir :-D
güzel bir taktik ama bunları yapabilmem için önce beni araması gerek :)
bana o kadar ilgisiz olan bi insan neden arasın ki daha. bana bu son konuşmamız olacakmış gibi geliyor ama bakalım
ve ilk aradığında da bu taktiği kullanacağım teşekkürler:)
O keyifsizliği, içmeler vs vs sanırım çevresinde bir ilişkisi oldu bırakıldı ya da istedi karşılık göremedi onun moral bozukluğu var gibi. Seninde öyle ilgin vs herif kendini bi halt sanmış sana trip yapıyor. Senle ilgili ciddi düşündüğüne dair birşey göremedim işin açıkçası. O kafası başka yerlerde şu an.. Bence aramayı cevap vermeyi vs bırak neye uğradığını şaşırsın en azından seni cepte bilmesin..
ciddi düşündüğü gelecekte ben mezun olunca yani beni onun şehrinde biyerde düşünüyordu başta böyle biri değildi
son zamanlarda oldu değilse çok ilgiliydi. evet birşeye morali bozuk ama neye bilmiyorum belkide bir başkasına bozuktur
şuan ciddi düşünmediğini biliyorum her davranışından belli oluyor evet. bi bu hiç cevap vermemeyi düşünüyorum bir de
1.cu nun dediği gibi ilk aradığında açmayıp öyle bir yalana başvurayım diyorum. bilmiyorum hangisi daha ağır bir ceza olur
hangisi ilgisini daha çok çeker... kafam karışık aslında