Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizimkinin kukusu. poposu daha önce pişik olmuştu ama kukusu ilk kez oluyor.
kıpkırmızı olmuş. dün belki 10 kez yıkadım, açık bıraktım, zeytinyağı, ıhlamur sürdüm.
haricen pişik kremlerinden sürdüm, azalmış biraz ama hala var.
bi de çok yanıyor belliki, ıslak mendil dokundurtmuyor. bacaklarını kapıyor yavrum:50:

dişten midir diyorsun sen?:44:
alt yanlardaki dişleri çıkıyor şuan. biri çıktı, öbürü patlamak üzere.
birkaç gündür de ishal var ama. bursada üşüttü diye düşünmüştüm ben..:26:
[/QUOTE]

ben dişten diyorum cnm ishal gibide diyorsun zaten kakası biraz sulu gibi ve altında pişik varsa diştendir benimkinin de alt yanlar patlıcak bekliyorum ayşeciğin altını bol bol yıkamakla ii yapıyosun bende açık bırakıyorum ıslak mendil sürmüyorum hiç banyoda ılık suyla yıkıyorum kuruyuncada pişik kremi sürüyorum ona rağmen geçmedi kızarıklık :2:

bu arada oğlumun gözü için doktorra gittik benim edepsiz tahmin ettiğim gibi mikrop kaptırmış elini gözüne çok götürüyor zaten özelliklede uykusunun geldiği zamanlarda bi krem bi damla verdi kremi gece damlayı günde 3 defa kullanıcam neyse bunlan gelmiş geçmiş olsun napalım artık:31:

slm canlar:3:
bacım geldi, gezmeye çıktık. birlikte yemek yedik, mağaza gezdik.. :21:
güzel bi etek aldım indirimden..:51:
bir saat önce geldik eve, hızlı hızlı evi topla, mutfağı temizle yemek koy. anca işim bitti.
ki şimdi şim aradı lazım bi şey var mı diye, gelmek üzeredir.. süpper zamanlama yanii:1:

caglasli, canım albümü görebilmen için pembişin arkadaşı olman gerekiyor:34:

caglasli, ayrıca geçmiş olsun canım.
artık hareketlendikleri için mikroplarla daha çok ve kolay temas ediyorlar.
hamdolsun ciddi bi şey değilmiş.
inş kısa sürede geçer..

ayşeciğin ishalinin dişle alakalı olacağı inan hiç aklıma gelmemişti. sen söyleyince jeton düştü:30:

Son düzenleme:
eşim balığa gitti, ayşeciği uyutmaya çalışıyorum.
bugün öğleden sonra hiç uyumadı.. mızıldıyor şuanda:36:

uyursa köfteye girişicem.. siz de yemek derdine düştünüz belli
pembişi de bırakın telefonla konuşsun:1:

tişekkür ederim canım benim..:16::16::16:benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyo:9::9::9::9:zaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki

ilahi! bazen öyle bi laf söylüyorsun ki dumura uğruyorum..
kene gibi, leğen kemiğimde yaşıyor nasıl bi benzetme yaaa?!:9::9::9:

caglasli, ayrıca geçmiş olsun canım.
artık hareketlendikleri için mikroplarla daha çok ve kolay temas ediyorlar.
hamdolsun ciddi bi şey değilmiş.
inş kısa sürede geçer..

ayşeciğin ishalinin dişle alakalı olacağı inan hiç aklıma gelmemişti. sen söyleyince jeton düştü:30:
Sğl cnm çok şükür önemli bişey çıkmadı dediğin gibi bütün gün yerlerde valla ne kadar dikkat etsemde silip süpürsemde oldu işte napayım böyle böyle vücutları bağışıklık kazanacak:emir_bebek:

zaten ne zaman işimiz olsa biri gelcek olsa bi yere gidilcek olsa huysuzlanırlar bu bebişler kolay gelsin sana cnm

bu arada oğlumun gözü için doktorra gittik benim edepsiz tahmin ettiğim gibi mikrop kaptırmış elini gözüne çok götürüyor zaten özelliklede uykusunun geldiği zamanlarda bi krem bi damla verdi kremi gece damlayı günde 3 defa kullanıcam neyse bunlan gelmiş geçmiş olsun napalım artık:31:
Geçmiş olsun, artık elleri her yerde.. Mikroplar kolayca bulaşıyor. Ben de ellerini sık sık yıkamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol edemiyoruz.
bir saat önce geldik eve, hızlı hızlı evi topla, mutfağı temizle yemek koy. anca işim bitti.
ki şimdi şim aradı lazım bi şey var mı diye, gelmek üzeredir.. süpper zamanlama yanii:1:

Oh mis, gezilmiş, alışveriş yapılmış. Eteğin de hayırlı olsun, güle güle giy.
Yine yemeğim yok, yüksek ihtimal eşimin abisi akşam bizde, hiç bir şey yapasım yok.

Ben pinekliyorum. Feyza şimdi uyudu. Kalkıp ne yapsam?

Oh mis, gezilmiş, alışveriş yapılmış. Eteğin de hayırlı olsun, güle güle giy.
Yine yemeğim yok, yüksek ihtimal eşimin abisi akşam bizde, hiç bir şey yapasım yok.

Ben pinekliyorum. Feyza şimdi uyudu. Kalkıp ne yapsam?
saol bacımm
şimdiye misafirin gelmiştir ama bu kadar istemiyorsan hazır bi şey yiyeceksiniz ya da dışardaki bütün restorantlar sizin :1:

oooh, köfteciklerim hazır.. :21:
bi mantım kaldı. onu da salıya kadar yapmam nazıııııım :24:

saol bacımm
şimdiye misafirin gelmiştir ama bu kadar istemiyorsan hazır bi şey yiyeceksiniz ya da dışardaki bütün restorantlar sizin :1:
Yok, hala gelen giden:)
Benim eşim geç geliyor, abisi de onla gelir gelirse. Ramazan sonu Ankara'ya taşınacaklar.
Ya yeyin gelin demeyi düşünüyorum. Evde çay içerler.

Benim eşim geç geliyor, abisi de onla gelir gelirse. Ramazan sonu Ankara'ya taşınacaklar.

Aman ya ne çalışkansın:44:
Ben hiçbir şey yapmadım:24:

aman bacım ya, bunlarda ne var hazır kıymayı yoğurdum işte :37:
ama senin bugün üzerinde bi hal var.. yarına geçer,,

madem öyle bi seçenek var. dışarda yesinler tabi..
iki çocukla bu saatten sonra yemek hazırlanmaz..

ya kızlar, barbunyanın zamanı geçti mii?
birkaç yemeklik dolaba atacaktım, pazara da gitmiyorum. geç mi kaldım acep?:44:

Sabah doktor kontrolü vardı Feyza hanımın. Doktorun yanına girene kadar etraftaki herkese cilve attı:)) ortalıkta yürüdü, 5 dk oturmadı:) sonra girdik, bir de orada ilk defa yürüyerek turladı yavrum. Geçen sene bu zamanlar kundakla girdiği odaya artık yürüyerek girmesi ne kadar garip ve mucizevi, çok şükür.
Muayene iyi geçti, geçmiş aylardaki gibi. 25-50 persentildeyiz, geçen ay da öyleymişiz. Ergenliğe kadar böyle gider dedi doktor.
Gündüzleri anne sütünü azaltın dedi, geceleri ve akşam anne sütüne güvensin, dedi.
Her şeyi verebiliyoruz artık, zaten veriyordum:51:
Bir de meningokok aşısı varmış, ücretli. 13 ay civarı yaptırmamızı önerdi. Araştırıp bakıcam.
Su çiçeği geçirdiği için 1 yaş aşılarını 1-2 hafa sonra yaptırmamızı önerdi.
Durum bu yani.

Oh ne güzel, daha ben hiçbir şey yapmadım.

Bize hiç o aşıdan bahsetmedi dr. Niyeki????

tişekkür ederim canım benim..:16::16::16:benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyo:9::9::9::9:zaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki

Tüm keneler bu kadar sevimli olsa :)

Ben o edepsizin mikroplu ellerini ısırırımmmmmm :)

pembiş senin albümü görmek için ne yapacağuk :34:

Arkadaş olmamız lazım şekerimmm :)

Güle güle giy canikom :)

Ne dalga geçiyosun kıııız :) çok iş hallettim bugün ;) 4 gibi de abanta doğru gittik arkadaşlarla. Eve geldik şimdi de emzirme mode on :)

oooh, köfteciklerim hazır.. :21:
bi mantım kaldı. onu da salıya kadar yapmam nazıııııım :24:

Hamarat arkadaşım benim :)

Bu saatten sonra çay içsinler bence de :)

Herkese günaydın...
Siz Araya'ya çalışmışsınız belli ki...:9::9::9:Şapkaya bittim, harika.İyi günlerde kullansın cimcime.
Aynen aryaya gün doğdu:)
Benim bildiklerim de hep klasik şeyler işte mantı, sarma, poğaça,sigara böreği türü börekler, içli köfte, karnıyarıklık ve tavalık kızartılmış patlıcan.Bir de kv hep yapar geçenlerde de beraber yaptık haşhaşlı kömbe.
Haşhaşlı kömbeyi hiç bilmiyorum, yemedim. Diğerlerindende sarmayı attık, yarın mantı günü, birazdan börek yapılacak, içli köfte zamanım olursa iyi olur. Bu kadarı yeter zannımca.

dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim:68:
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:

Biz de eşimle ramazan için bir mönü oluşturduk.Tabii sadece ana yemekler belli.Çorbaları yazmadık.20 tane yemek ismini günlere göre sıraladık.

İyi fikirmiş yaaa:1:
Dün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Eşini takdir ettim;) temizlikçi için kötü olmuş ama vardır bundada bir hayır...
Aynen ben de öyleyim. Eşimin abisi Ankara'ya gelmiş, akşama hiçbir şey yapasım yok?

Aryamm Ankara'daki avm isimleri ile epey oynamış :p
Piknikte ancak kadınlar yorulur zaten:( şöyle mangalsız yeşil alanlar olsa sadece termosumuzu götürsek, çay içsek:31: ama olmaz çizgili pijama forever:52:

Ben de aynıyım canım, yok daha gelen giden. Takılma yaw bak ramazan geliyor:32:

Ya Ankara'da doğa yok zaten:))) doğaya benzetme çabaları var, biz de onla avunuyoruz:52:
Festivalden dolayı indirim yapan mağazalar var ama evet, hiçbir numarası yok.

Zamanla alışıyorlar arabaya.. Yalnız eşin çok katı, katı olan her şey buharlaşıyor dermişim:52: demem o ki o kurallar daha çok çiğnenir. Biz her yolculuk dönüşü arabayı enkaza çeviriyoruz ( hele şimdi x2) , gönderiyoruz iç dış yıkamaya tertemiz oluyor.

Güle güle giysin aryacım, bence çok güzel seçimler yapmışsınız.

Biz doktora gittik. Rutin kontrolümüzü olduk, geldik.

Doktordaydık şekerim:32:

Çok sinir bir durum, hiç mi hatırınız yokmuş?
Kontrolünüz iyiymiş maşallah:nazar:

Eki Görüntüle 749581

arya,karakız,ozlemcr sizin için:1::1::1::1::1::1:
:1: komik...
Biz de parka gittik geldik.Parkta da kimse yoktu burada da yok.Bugün önemli bir falan mı benim haberim yok.:9::9::37::37:
Dünya gezme günü:p
alakası bilem yok cnm yerim o aryanın minik ellerini:nazar:
:1:

Geçmiş olsun canım, çok ciddi bişi değil allahtan.

Biz ne mi yaptık sizden sonra???:1::1::1:
Kahvaltımı yapıp karnoyarık yaptım akşam için. 2 posta çamaşır atıp serdim birazdan katlıcam. Aryanın çorbasını içirip hooop arkadaş çağırdı ona gittik:1: börekler kaldı bu saate:44: ordan görümceme uğrayıp eve geldik. Tatilde leyleği havada gördüm zannımca:1:

Back
X