birileri yalovamı dedi?
ah ne güzeldir Yalova..kısmet işte..yalovadan koca buldum,annemgilede ordan bahçe aldık yazları ordalar..kız kardeşimde kısmetse izmite gelin gidecek,ablam istanbulda..eee benim burda ne işim var?
Eki Görüntüle 751299
kızlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.rabbim ilk orucunuzuı kabul etsin...bugün benim için çok özel...gecen sene 20 temmuz cuma,ramazanın ilk günü yahyamı kucağıma aldım..mübarek bal oğlum beniim..hicri takvime göre doğumgünümüz bugün gibi..
iyiki doğdun oğlum,
ömrümün miladı...
annesinin küçük kiypisi..yaradana kurban,şükürler olsun...gecen sene bugün su dakikalarda suni sancının acısıyla inliyodum odada..bugünse mucizem uyuyo şuracıkta..inanmayan tas kesilsin.
bu arada bir bomba...kiracı dün gittigittik evime baktım,inşallah 1 hafta sonra tasınacaz.ayın 20sinde annemlerde gelecek.bayramdan sonra kızkardesimin nişanı var kısmetse..oh bende rahatça yerlesicem.rabbime sükür ne güzel denk geldi..nasıl
mutluyum anlatamam...derdimi yazdığımda amin diyen dilleriniz dert görmesin inşallah..adam cekti gitti.epicinizi seviyorum.bi temizlik yapasım var anlatamam..1 yılın intikamını alıcam tasınınca![]()
Ben de ramazanın 2. Günü doğum yapmıştım.Biraz önce eşimle o günleri andık.Bugünümüze şükür.
Annenlerin gelmesine de sevindim.Allah gönlüne göre vermiş.