Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şık olmuş yaw, misafire nasıl sofra hazırlıyorsundur Allah bilir
Nfk'nın dediği gibi "folik asit bebesi" bunlar. Daha şimdiden stres altındalar
Yemek yesin diye memeden kesil mez, o hataya düşmeyin. En son elinizde hem yemeyen hem de emmeyen bir çocuk kalır, Allah korusun.
Tüh, zamanlama da müthiş. Umarım çabuk gelir:/ yeni miydi?
Niye ağlıyor acaba? Bir hastalık vs yok değilmi ?
Neyse çıktı ya:)
Harikasın şekerim:)
Ramazanda olacak iş mi bu yahu??
Bende bir zamanlar o üzüldüğün annelerdendimkolikti kızım, herkes tuhaf tuhaf, acıyarak bakıyodu bize. Sürekli tavsiyeler, sanki ben bakamadığım için ağlıyormış gb imalar... Offf çok şükür şu anki halimize, hatırlamak bile istemiyorum.
![]()
Heh o bahsettiğin komşun gibi komşularım da bana çok acıyolar arabadan inip apartmana girinceye kadar kaç kez yolumu kesip vah vahh sen hiç uyumuyosun dimi biz hep duyuyoruz sesleri ne çok ağlıyo bu bıdık diyolar şöyle söyliyim elhamdülillah sağlığımız yerinde ama ben doğdugu gündne beri evdeki hiçbir işimi koşmadan yapamam iş derken yanlış anlaşılmasın ev işi değil tuvalete gitmek el yıkamak ona mama hazırlamak bunların hepsinde koşmak zorundayım yoksa ağlar hatta koşmasam da ağlar bir dakika durmaz mesela busmaicim masanıza bayıldım afiyet olsun ama biz hala eşimle tam 1 yıldır nöbetleşe yiyoruz yemekleri uykusu dışında başbaşa birşey mümkün değil tek gülüşü dünyaya bedel ama kolik çocuk kolik çocuktur hep huzursuz hep mızmızz![]()
hepinize iftarın ağırlığı çöktü heralde
:)))
![]()
Bu kolik adini duydu da geri mi dondu ne tum gece ve simdi de yine karnimizi cekip cekip agliyorz aglamaki ne aglama ins yapar ya esniyo ama skntidan uyuyamiyo
Herkese günaydınnnn :) güzel bir gün olsun imlallah.
Bulaşık makinam bozulduuuuu. Servise gitti. Program bittiği halde ve tuş kapalı olduğu halde aletten sesler geliyodu. Bakalım ne zaman gelecek...?
bagirma huyu bizdede var konusmaya baslayinca biter inşallahBu arada yukarı komşumun kızından bahsetmiş miydim?? Sürekli ağlayan bir bebek. Annesi için çok üzülüyorum. İnsan kafayı yer yaaaa. sürekli sabır diliyorum içimden ona. Oğluşum uyumaz, yemek yemez ama sağolsun zıvanadan çıkmadan ağlamaz. Gerçi şu ara sürekli bağırıyo. Sevinse bağırıyo, bişi istese bağırıyo, birileri ile konuşuken bağırıyo :)
Heh o bahsettiğin komşun gibi komşularım da bana çok acıyolar arabadan inip apartmana girinceye kadar kaç kez yolumu kesip vah vahh sen hiç uyumuyosun dimi biz hep duyuyoruz sesleri ne çok ağlıyo bu bıdık diyolar şöyle söyliyim elhamdülillah sağlığımız yerinde ama ben doğdugu gündne beri evdeki hiçbir işimi koşmadan yapamam iş derken yanlış anlaşılmasın ev işi değil tuvalete gitmek el yıkamak ona mama hazırlamak bunların hepsinde koşmak zorundayım yoksa ağlar hatta koşmasam da ağlar bir dakika durmaz mesela busmaicim masanıza bayıldım afiyet olsun ama biz hala eşimle tam 1 yıldır nöbetleşe yiyoruz yemekleri uykusu dışında başbaşa birşey mümkün değil tek gülüşü dünyaya bedel ama kolik çocuk kolik çocuktur hep huzursuz hep mızmızz![]()
Aminnn inşallah canımm...hayırlı ramazanlar cici anneler.. bayadır uğramamışım buraya,artık yaşına girdiler he kuzucuklar,oğlum 20 sinden dolduracak henüz.. ne çabk geçti değilmi,daha dün gibiydi o sancılarhemen hemen aynı saatlerde tutan kolik,ilk gülümsemesi,ilk dokunuşu,tutması.. Allah bahtlarını açık etsin onların,hayrlı bir kul olsunlar,insanlara faydalı bireyler olsunlar inş.
Sıcaktan mı acaba? Yada Yediği birşey mi dokundu?Bu kolik adini duydu da geri mi dondu ne tum gece ve simdi de yine karnimizi cekip cekip agliyorz aglamaki ne aglama ins yapar ya esniyo ama skntidan uyuyamiyo
Olsun valla, güzel bir gün olsunnHerkese günaydınnnn :) güzel bir gün olsun imlallah.
Uyansanıza be gıcık uykucularrrrr!! Önce gelip burda yoklama verip kart basacaksınız sonra işlerinize bakacaksınız![]()
Aminnn inşallah canımm...
Sıcaktan mı acaba? Yada Yediği birşey mi dokundu?
Olsun valla, güzel bir gün olsunn
Çoktaaannn uyandıkta kayseride çocuk dr araştırıyordum. Kız iyice fenaaöksürüyor balgamlı balgamlı. Hatta balgam yüzünden sabah zorla yedirdiğim kahvaltıyı da kustu
keza bende öyle... Dün iftarı yapıp odaya girdimm, sabah çıktım valla boğazım moğazım çok fena. Sahur da yapamadım gözümü açıp, ama orucum. Kıza randevu aldım bi dr a. Bakalım iyidir inşallahh.
ramazan2 den günaydın:82:Uyansanıza be gıcık uykucularrrrr!! Önce gelip burda yoklama verip kart basacaksınız sonra işlerinize bakacaksınız![]()
yapmayın ya, bu kadar yıpratıyorsunuz kendiniziiBu çocuk elimde kalcakkkkk. Nfkcımın paylaşımından sonra yememesine takılmıyım dedim. Üstelemedim ama içimden çıldırdım :) makarna verdim yemedi, köfte istemedi, dereotlu yoğurt ki kurtarıcıdır hayır, mercimek çorbası hayır,poğaça hayır, kek hayır, muz mıncık mıncık ama meme EVET!! Tamam gelişimi iyi çok şükür de niye beni sinir ediyo ya?? Bi de izin veriyorum kendi yesin içsin ama yok da yok. Yiyen ve uyuyan çocuk istiyorummmmmmmmmm :)
iştah meselesi, belki de oyunla alakalıdır.Yaz geldi geleli, iştahı büyük ölçüde azaldı Keremin de. yapacak birşey yok
"Tok Doğanlar" bir anne filmi :)
aa işte bu kötü olmuş.. inş çabucak gelir.Bulaşık makinam bozulduuuuu. Servise gitti. Program bittiği halde ve tuş kapalı olduğu halde aletten sesler geliyodu. Bakalım ne zaman gelecek...?
aha, bi cadı daha! yakalayııın!Özgür ruh busmai :) yok öyle daraldım falanay aklıma bişi geldi busmaiiiiiii. Sen de kocanı dışardaykrn falan arasana sürekli?? İşteyken de?? Sen de onu daralt :)
gözün aydın mı desemAy bu arada oğlumun babası tarafından bakılırken yuttuğu erik çekirdeği daha bugün çıktı!! ...unda boncuk bulunca sevinmek ne anlama geliyo çok iyi anlamış bulunmaktayım :)
ay yavrum irkiliyor yaahepinize iftarın ağırlığı çöktü heralde
:)))
![]()
ah canım benim, belki üşüttü karnı ağrıyordur annesi.Bu kolik adini duydu da geri mi dondu ne tum gece ve simdi de yine karnimizi cekip cekip agliyorz aglamaki ne aglama ins yapar ya esniyo ama skntidan uyuyamiyo
hava serin diyosun, etli yemekler en çabuk bozulanı. sonra da salçalı.Yemekleri kocam dışarda bırakmışkokladım bişi yok gibiydi. Şuanda tadına bakacak değilim sabahın köründe. Bolu geceleri serin ya umarım bişi olmamıştır. Olduysa da oruç moruç dinlemeden dalıcam!!
ah canım, geçmiş olsun..Çoktaaannn uyandıkta kayseride çocuk dr araştırıyordum. Kız iyice fenaaöksürüyor balgamlı balgamlı. Hatta balgam yüzünden sabah zorla yedirdiğim kahvaltıyı da kustu
keza bende öyle... Dün iftarı yapıp odaya girdimm, sabah çıktım valla boğazım moğazım çok fena. Sahur da yapamadım gözümü açıp, ama orucum. Kıza randevu aldım bi dr a. Bakalım iyidir inşallahh.
Yemekleri kocam dışarda bırakmışkokladım bişi yok gibiydi. Şuanda tadına bakacak değilim sabahın köründe. Bolu geceleri serin ya umarım bişi olmamıştır. Olduysa da oruç moruç dinlemeden dalıcam!!
ayşeciği dışarı çıkarıyorum ben.. 10-15 dk bile olsa hava alsın, güneş görsün..
ramazanda oruç tutucaz diye eve hapsolmasın benim bebemm