Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ya uyku kuzusunda ya da benim kuzu da sorun var.Benim kız uyku kuzusu ile kesinlikle uyumuyor.:35::35:

Ben de bugün alsam mı diye düşündüydüm ama benim kuzuda da işe yaramaz... :/

Bana bu yıl pek su gibi geçmedi.Önceden haftaları, ayları bu kadar yakından takip etmezdim.Şimdi sıkı takipçiyim.

Hep bir sonraki ay daha çok uyumasını bekleyerek 1 yılı devirdim ben :)

Aslında tereyağda çevirme olayını es geçip direk fırına atıcam:37: çoook yoruldum çünküü. Yok ya kızlar, kv de temizlik işlerini yapıyor allah var. Bende temizliğe pek karışmıyorum. O yemek olaylarını sevmez temizliği sever, ben temizliği sevmem yemeği yaparım geçinir gideriz. İlk yıllarda temizliğini de yapardım ama şimdi hem arya yetiyor, hemde hiç o gücü bulamıyorum kendimde.
Aa öyle mi?? Bakıcam ilk yazışmalara bak merak ettimm :)
Bak bak komik geliyor şimdi tabi:1: taze annecikler:1:

Temizliğe karışmam amma:1:

Sorma aynı karamsarlık bende de var bu ara. Oruç,arya olunca beni zorluyor, tahammülüm azaldı çocuğa. Nasıl büyüyecekler bilmiyorum ki valla? :52:

Benim yazdığımı özlem dedi gibi olmuş :)
Senin yemek dağınıklığını toplamam valla (geçenlerde dağınık çalışırım demiştin ya :)).

Doğumgünümüze daha çok var taa 24ünde ben de hemencik yüklemek istiyorum tabi resimleri ama coming soon :)
Geçmişten konuşmuşsunuz benimde geçen yıl ramazanın 5i sabahı suyum gelmişti heyecandan kafayı yemiştim hatta aratılıyomu öyle bir tarih kesin yazmışımdır buraya suyum feci geliyo ben evde saf saf oturuyorum pcden bakıyorum doğum çoktan başlamış haberim yok cahillik başa bela :1:

Sen normal mi yapmıştın bornum???

Aaaaa az kaldı bak 1,5 hafta!! :)

Bugün iftarda yalnızım.Eşim arkadaşları ile yemeğe gitti.İftardan sonra eşimin yiğenleri Aden'i sevmeye gelecekler.Pembişim ben giremeyebilirim yani, haber vereyim dedim.

Tamam ozaman yoklamada yerine imza atarım ;)

Sarımsağı bütün yani diş olarak mı atıyoruz? Bazı tariflerde öyle diyor da..
Kuru cacık tarifini unutmuşsun canım.
Çocukların bir anı bir anını tutmaz. Yarın deneyin, belki yer keki.
Yemesi rahat olsun diye poğaça isteyen eş:))))

Değil mi?

Sıcaktan mı rahatsız oldu acaba?

Canım, inşallah pişince de güzel olur. Çok heyecan yapıyorum:(

:9:okuyup bir seferde cevaplayınca böyle oluyor.

Evet ben de aynı fikirdeyim. Sütü sevmeleri çok önemli. Ben sevmem ve içmem gerektiğini de biliyorum. Çocuklarımı bu yüzden de alıştırmak istiyorum.

Hayırlı olsun canım, ne güzel heyecanlar:31:

Pili bitiyor olmasın canım. Pil azalınca öter.
Çok rahatyiyecek desene:)))

:17:
Ya ben onları yazarken o kadar sinirliydim ki.. Lohusalık depresyonu bir yandan, oğluma karşı suçluluk hissi öbür yandan.. Kv'nin öğlen sıcağında oğlumu parka götürmesi başka yandan (yardım etmek için, uzaklaştırarak!), ya kadın akşama kadar oturdu 1 tabak çorba pişirmedi. Aklıma geldikçe delleniyorum. Daha doğum yapalı 3 gün olmuştu. Yardım edemeyeceksen gelme, ben çağırmadım ki zaten. Uça uça geldi bir şey yok.
Benim için hoş hatırlanan bir dönem değil.

Bence diş olarak at şekerim. Kuru cacık dediğim aslında katı cacık yani yoğurtlu salatalık :) yoğurda küpküp salatalıkları doğruyorum, nane ve sarımsak ile zeytinyağı ekliyorum oldu bitti. Öteki türlü cacık sıvı olunca kase vermek lazım falan filan bunu tabağına alıyo insanlar ;)

Evet ya kocacım yalnız sahur yapıyo ya hemencecik yiyebilmek istiyo. Normalde zaten biz kahvaltılık yerdik sahurda da hazırlayan vardı ;)

Kocacana sorayım bi pil olayını bak. Ama apartmandaki tüm aletlerde sıkıntı var. Nasıl iş anlamadım.....??

Ay hiç sorma o ilk zamanları. Annem de kv ve kp de varlardı. Annem bana göre yemekler yapıyodu gaz yapmayan ve etli. Bu bile sorun olmuştu niye onlardan ayrı yiyorum diye. Bana nohut falan yedirmeye çalışıyolardı ki ben zaten dikiş ağrısından ölüyodum ve çocuğum gazlıydı... Ben ilerde öyle olmıcam inşallah. Tabi oğlum 30unda evlense ben zaten 60 olcam. E o zaman da onlarla uğraşamayabilirim :D

Valla sen böyle yazınca ben de senle nişanlarımızın geldiği zamanı hatırladım sen tecrübelisin diye sürekli sana sorup duruyodum gerçekten zaman çabuk geçiyor böyle bakınca bir ara kaybolmuştun ya iyki tekrar geri dönmüşsün :16:
Kaybolup da geri dönmeyenler utansın :19:

Ya sorma kanım dondu bugün emzirirken kaç kez aklıma geldi :43:

Seninle az mı yazıştık o zaman :))
2. Bile olsa nişan heyecana neden olmuştu, sonra bende 1 hafta sende daha uzun bir süre bir şey olmadı:)
Ya ancak kendime geldim, bilgisayar net hayatımdan çıkmıştı nerdeyse:))
O tarz olayları fazla düşünme, üzüntüden sütün etkilenebilir. Bir de ruh halin bebişe yansıyor.

Öyle bir büyüyecek ki.. Şimdi yaşadıklarının çoğunu unutacaksın. Dün gibi gelecek.. İnşallah tabi.

:9:
Sahte uyku kuzusu:p

Rahat yapmışsındır iftarını.. Bizim kız uyanık oluyor. Öyle böyle yapıyoruz iftarı bir şekilde.

:))
Çok normal canım ya.
Ben hep anlatırım: ilk doğumda suyum gelmiş ve gelmeye devam ediyor.. Ben hala gelen şeyin suyum olduğunun farkında bile değilim:)) acilde akıntım var diye geziyorum:9:
Hadi ben cahilim de acildeki doktor da hiç uyarmadı. Akıntı dediğim şeyin su olduğunu hiç düşünmeden eve yollandim. Ertesi gün de epey çile çektikten sonra bir doktor anladı suyumun geldiğini.. Allah'tan oğluma bir şey olmadı. Şimdi böyle yazınca çok komik geliyor:)

Yoklamacı pembiş:1:

Evet çok pis yoklama alırım :p

Kimin gözü suflemde kaldı kiminnn :20:
Mutfak halımın ortasına pat diye düşüverdi giden canım çikolatasına mı yanayım halımın ortasına unutulmayacak bir anı bıraktıgına mı yanayım halıyım yıkanmadan daha yeni geldiğine mi yanayım :43:

Valla benim canım çekmişti ama tüm bunlar olsun istememiştimmmmmmmm :/

Valla sen böyle yazınca ben de senle nişanlarımızın geldiği zamanı hatırladım sen tecrübelisin diye sürekli sana sorup duruyodum gerçekten zaman çabuk geçiyor böyle bakınca bir ara kaybolmuştun ya iyki tekrar geri dönmüşsün :16:
Kaybolup da geri dönmeyenler utansın :19:

Ya sorma kanım dondu bugün emzirirken kaç kez aklıma geldi :43:

Utansınlarrrrrrrr :) :p

Ya düşünme sonuçta daha neeee manyaklar var.

Aryam ya alıntılarımıza bi haller oluyor kız!! Bak ben de kendimi alıntılamışı gibi oldu. Töbe töbe bişiler oluyo :)

Haftaya zorla arkadaşlarımı iftara davet ettim :) dışarda yapılıyo burda gnelde ve kimse uğraşmak istemiyo. Ama ben Efecim kola reklamlarından bilmesin eski ramazanları istiyorum. Neyse menümü bile belirledim (kontrol manyağı ben). Zaten gelenler de yakın arkadaş olunca rahat olur inşallah :)

Ecrinnnnnnn canım ne zaman senin ameliyat belli mi??

Ateş26 nasıl oldun kuzum???

Nfk yarın çılgın bir parti yapın Ayşeciğe :)

Bence diş olarak at şekerim. Kuru cacık dediğim aslında katı cacık yani yoğurtlu salatalık :) yoğurda küpküp salatalıkları doğruyorum, nane ve sarımsak ile zeytinyağı ekliyorum oldu bitti. Öteki türlü cacık sıvı olunca kase vermek lazım falan filan bunu tabağına alıyo insanlar ;)

Evet ya kocacım yalnız sahur yapıyo ya hemencecik yiyebilmek istiyo. Normalde zaten biz kahvaltılık yerdik sahurda da hazırlayan vardı ;)

Kocacana sorayım bi pil olayını bak. Ama apartmandaki tüm aletlerde sıkıntı var. Nasıl iş anlamadım.....??

Ay hiç sorma o ilk zamanları. Annem de kv ve kp de varlardı. Annem bana göre yemekler yapıyodu gaz yapmayan ve etli. Bu bile sorun olmuştu niye onlardan ayrı yiyorum diye. Bana nohut falan yedirmeye çalışıyolardı ki ben zaten dikiş ağrısından ölüyodum ve çocuğum gazlıydı... Ben ilerde öyle olmıcam inşallah. Tabi oğlum 30unda evlense ben zaten 60 olcam. E o zaman da onlarla uğraşamayabilirim :D
Bana da öyle mantıklı geldi. Feyza uyuyunca barbunyaya girişeceğim. Onu ocağa atınca börek. Arada kadayıfı kavurmam lazım:)))
Apartmandaki tüm aletler aynı zamanda takıldıysa hepsinin derdi pil olabilir. Bizimki hiç ötmedi ama pil bitmeye yakın uyarı verir diyorlar.
Off ya düşünceli olmak bu kadar mı zor. Zaten canının derdine düşüyorsun, bir de üzerine kolikli bebek:/ biraz anlayış zor mu? Ayrı yesen nolur..
Ben ilerde nasıl olurum bilmiyorum ama diyelim ki arkadaşım hasta olsa ki akraba değil.. Evine gitsem bir çorba yapmaya erimem.yeni doğum yapmış gelinimden yemek beklemem.

Bugün oğlumla pide almaya gittik yakındaki fırına. Allah'ımmmmm; herkese el sallıyo laf atıyo. Gelen seviyo giden seviyo. Elin adamları ile konuşup beni muhatap ediyo çok fena yaaaaaa :)

Bana da öyle mantıklı geldi. Feyza uyuyunca barbunyaya girişeceğim. Onu ocağa atınca börek. Arada kadayıfı kavurmam lazım:)))
Apartmandaki tüm aletler aynı zamanda takıldıysa hepsinin derdi pil olabilir. Bizimki hiç ötmedi ama pil bitmeye yakın uyarı verir diyorlar.
Off ya düşünceli olmak bu kadar mı zor. Zaten canının derdine düşüyorsun, bir de üzerine kolikli bebek:/ biraz anlayış zor mu? Ayrı yesen nolur..
Ben ilerde nasıl olurum bilmiyorum ama diyelim ki arkadaşım hasta olsa ki akraba değil.. Evine gitsem bir çorba yapmaya erimem.yeni doğum yapmış gelinimden yemek beklemem.

Valla o dönemde ben hariç herkes lohusaydı ;) çok zor ve sıkıcı günlerdi. Neyseki bitti :)

Mutfak halımın ortasına pat diye düşüverdi giden canım çikolatasına mı yanayım halımın ortasına unutulmayacak bir anı bıraktıgına mı yanayım halıyım yıkanmadan daha yeni geldiğine mi yanayım :43:
ay benim hiç değil
az önce güllacın 6.dilimini mideye indirdim mide fesadı geçirmek üzereyim
Ya bir anlasam? Oğlumda da gelmişti. Yine ben bir talepte bulunmadım. O zaman bu kadar rahatsız olmamakla beraber çok da gelmesini istemiyordum.
Bir de benim annem burda zaten. Yani yalnız değilim. Bu, evde olunca annem de az geliyor. Hem yardım etmiyorsun, hem edene engelsin.
Eşim zaten o dönem çok yoğundu, akşama kadar sinirimle oturuyordum. Hadi geldin 1 hafta dur git. Yok baktım bu kalıyor. Neyse anladı sanırım da gitti.
evet ya!
insan düşünür,der ki
"kızım bilirim sen anneni istersin; ama bana ihtiyacın olursa da seve seve gelirim" budur yani!
Haftaya zorla arkadaşlarımı iftara davet ettim :) dışarda yapılıyo burda gnelde ve kimse uğraşmak istemiyo. Ama ben Efecim kola reklamlarından bilmesin eski ramazanları istiyorum. Neyse menümü bile belirledim (kontrol manyağı ben). Zaten gelenler de yakın arkadaş olunca rahat olur inşallah :)
misafirperver pembiş
inş güzel olur

Bugün oğlumla pide almaya gittik yakındaki fırına. Allah'ımmmmm; herkese el sallıyo laf atıyo. Gelen seviyo giden seviyo. Elin adamları ile konuşup beni muhatap ediyo çok fena yaaaaaa :)
biz de arkadaşla özsütte otururken kerem hiç yerinde durmamıştı, genç genç çocuklar vardı sevdiler falan muhatap oldum adamlarla ayy eşim görse tabloyu düşer bayılırdı:23::23:
Ben de bugün alsam mı diye düşündüydüm ama benim kuzuda da işe yaramaz... :/

kp de mi vardı oy oy oy
valla ilk zamanlar ben süt pompasıyla yapışık memeler fora geziyordum evde. hem de sıcak,ne zor olmuştur sana!
Ne acı ki lohusalık günlerimizi hiç de mutlu hatırlamıyoruz..

ay benim hiç değil
az önce güllacın 6.dilimini mideye indirdim mide fesadı geçirmek üzereyim

evet ya!
insan düşünür,der ki
"kızım bilirim sen anneni istersin; ama bana ihtiyacın olursa da seve seve gelirim" budur yani!

misafirperver pembiş
inş güzel olur

Neyyyy 6 dilim güllaç mıııı?? Afiyet bal olsun da miden kalkmadı mı kuşum?? :)

Dediğin olay çok doğru bu arada. İnsan doğum yapınca annesini daha çok istiyo yanında. Bizim de 25 gün boyunca herkes bir arada modundaydı. Bi de eski evimizde tek banyo-tuvalet vardı. Kabus gibiydi. Terden geberirken bile kp var diye rahat olamamak vsvsvs. Gece gece coşmasak mı eskileri hatırlayıp ne :)

yemek nasıl oldu canım merak ettim ben de deniycem
Hımmm... Şöyle söyleyim, göğüs etini sevmemişimdir hiçbir zaman, bana kuru geliyor. Ben kızı uyuturken kv fırına vermişti tavuğu, biraz kuru gb olmuştu amaa görüntü süpperdi:46:
Aha ha ha! Bende geçen yemiştim:1:
Evet çok pis yoklama alırım :p

Valla benim canım çekmişti ama tüm bunlar olsun istememiştimmmmmmmm :/

Utansınlarrrrrrrr :) :p

Ya düşünme sonuçta daha neeee manyaklar var.

Aryam ya alıntılarımıza bi haller oluyor kız!! Bak ben de kendimi alıntılamışı gibi oldu. Töbe töbe bişiler oluyo :)
Olsun napalım..

Menün neymiş hamarat hatun? Çalalım bizde:1: bi tanıdığım evlendiğinde fiks bi menü oluşturmuş her misafir geldiğinde onu yapıyordu o geldi aklıma:9:

Dediğin olay çok doğru bu arada. İnsan doğum yapınca annesini daha çok istiyo yanında. Bizim de 25 gün boyunca herkes bir arada modundaydı. Bi de eski evimizde tek banyo-tuvalet vardı. Kabus gibiydi. Terden geberirken bile kp var diye rahat olamamak vsvsvs. Gece gece coşmasak mı eskileri hatırlayıp ne :)

evet ya kapatalım sinir oluyorum:51:

biz de arkadaşla özsütte otururken kerem hiç yerinde durmamıştı, genç genç çocuklar vardı sevdiler falan muhatap oldum adamlarla ayy eşim görse tabloyu düşer bayılırdı:23::23:

kp de mi vardı oy oy oy
valla ilk zamanlar ben süt pompasıyla yapışık memeler fora geziyordum evde. hem de sıcak,ne zor olmuştur sana!
Ne acı ki lohusalık günlerimizi hiç de mutlu hatırlamıyoruz..

Lohusalığın adında meymenet yok boşver :)))

Tam senin kocacına göre bi tabloymuş hakkaten hahaha

bu gece, gece kuşları tam takımız maşallah:1::1::1:

Evet ya süper :) ama ben aranızdan ayrilicim. Oğluşum sankim daldı gibi gibi.

Hımmm... Şöyle söyleyim, göğüs etini sevmemişimdir hiçbir zaman, bana kuru geliyor. Ben kızı uyuturken kv fırına vermişti tavuğu, biraz kuru gb olmuştu amaa görüntü süpperdi:46:

Aha ha ha! Bende geçen yemiştim:1:

Olsun napalım..

Menün neymiş hamarat hatun? Çalalım bizde:1: bi tanıdığım evlendiğinde fiks bi menü oluşturmuş her misafir geldiğinde onu yapıyordu o geldi aklıma:9:

büyük butlar oluyor ya belki ondan daha lezzetli olur

He yaaavf, sallayın gitsinn... Bakın öyle böyle büyttük işte.

Lohusalığın adında meymenet yok boşver :)))

Tam senin kocacına göre bi tabloymuş hakkaten hahaha

Evet ya süper :) ama ben aranızdan ayrilicim. Oğluşum sankim daldı gibi gibi.

benimki de mızıldanmaya başladı, yatırayım bakalım yatacak mı:31:

Back
X