- Emoji Skoru
- 15.474
- Puanlar
- 498
ye kııız!!Sabah sabah dünden kalan dolmayı yiyesim var. Manyak mıyım neyim..? Dün bişi yiyemedim koşturmaktan. Bi de malum kuduruk oğluştan :)
ben de misafir geldiği gün, masada 3 bardak su, 1 bardak soda içtim. haa, bi de bir dilim börek
bizi adamdan saymıyor musun kııız?!Niye kimse bişi yazmıyo yaaaaaa???
bi yandan ayşeciği emzirip bi yandan yazıyorum..
ooh, okurken tahayyül ettim de ne güzel bi tablo..teşekkürler canım ama baya yıllanmış onların komşulukları 27 senedir falan herkes aynı yani
ben daha 8 seneliğim onların içinde bu sene yeni kiracımız taşındı ki onlarda gene bizim arkadaşımız aynı mahallede oturuyorduk
valla güzel oldu melisa çay faslına kadar dayanamadı bende onu uyutmaya gitim uyuttum o arada eşim çayını içmişti melisa uyuyunca devir teslim yaptık bende çay içtim sonra bardak çanak toplama işi biraz zor oldu ama gene güzeldi yani inşallah böyle devam eder
yolu kapattık arabalarımızı yan park ederek gelen yabancı arabalar şaşırıp bakıyorlar ne oluyor burda diye![]()
maşallah size, ne mutlu sizee
uyuz kocam sponsorluğundaUyuz kocam sponsorluğunda dicemya şu ramazan bitse de rahat rahat kavga etsem istiyorum. Şimdi oruç diye bulaşmıyorum
![]()
Ay bu arada babamız bebek arabasının önünü kırdı!! Dün pide almaya gittiler. Katlarken öndeki siyah plastik kısmı halletmiş. Çok siniri bozuldu. Artık dedim daha basit ve hafif bişi alırız. Onca para verdik buna vsvs diye söylendi. Bugün bakalım bu konuda napıcaz.
e o kısım kırılınca bi daha kullanılmıyor mu araba, anlamadım. :44: