Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

eşim ayrın gündüzcü menü hazır önce bugunkini sayayım
çorba
pilav
salata
mantar sote (tavuksuz) harikaydı herşey dedi valla bayıldı sanki hiç yapammışım gibi :9:

yarına ;

çorba
fırında patatesli tavuk salataaaaa afiyet olsun

sahurada bayat ekmeğim çok ekmeğin üsütne Eki Görüntüle 763270 bundan yapcam tok tutuyro

Ekmeğin üstünde ne var anlayamadım telden???
Yok banane, unutma sen tarifi. Ben portakal ağacı falan anlamam sana sorarım:1:

Haha tamam ordan kopyalar yapıştırırım :) ama valla aslında daha meşakkatli tarifler vardı; bademi toz yap, tavuk bud haşla, minik minik parçala gibi. Ben en kolayını yaptım haha ;)

Umarım bişiciğin kalmaz canımcım.

Kapatın şu mantar olayını beeeee. Valla kabus görcem :)))
Dimi dimi... Pardon kızlar:(
Valla analı kızlı hep ilgimi çekmiştir ama zor benim için, benim o level'a çıkmam için daha çok çalışmam lazım:emir_bebek:

Benim damak tadıma da uyar gibi ama eşimi bilemiycem:52:

Efeye bak sen anneyi oynatmaya başlamış:))

Umarım fazla uzatmadan kurtulursun bu mantar faslından:/

E annesi bu kadar usta olunca çocuğu badem çorbasından aşağısı kurtarmıyordur:p

:9:
Taklitçi bücür:)
Bizdeki model de tuş kilidini açık bulduğunda milleti arıyor ve genelde benim uzun süredir aramadıklarımı:/

Aminnn.

Bence de var:56:
Uzun süredir aramadıklarını mı? O da sinir bi durummuş:1:
ayy canımmmmmmm geçmiş olsun tekrardan ben kulalnıp yazcam. doktora gidemedim oruç bozuluyormuş 190 alo fetfa hattı dedi :27::52:
:) zati bugün akıntım geldi yavaştan. Yarın reglyim büyük ihtimal. Nasıl olcak bilemedim:/ oruçta mola bana;)

Son düzenleme:
Ben senin yaşında evli olsaydım benim koca yanmıştı diye düşündüm şimdi:9::9:
Sabah akşam makarna, menemennn....

bak öyle deme anneden öğrenmesende inan ın annesinden gelen yetenekmiş bende yedim içtim gezdim ama hiç ummazdım evlendim günün ertesi gün pazı sardım :27: annem evinde makarna yapmadım :26:

Ekmeğin üstünde ne var anlayamadım telden???

Haha tamam ordan kopyalar yapıştırırım :) ama valla aslında daha meşakkatli tarifler vardı; bademi toz yap, tavuk bud haşla, minik minik parçala gibi. Ben en kolayını yaptım haha ;)

canım domates+peynir+yumurta+biber+katı yağ+baharat+ kaşı ucuyla salça = karıştır ekmeğe sür fırına att ohhh mis çıtır çıtır :56:

Valla analı kızlı hep ilgimi çekmiştir ama zor benim için, benim o level'a çıkmam için daha çok çalışmam lazım:emir_bebek:

Benim damak tadıma da uyar gibi ama eşimi bilemiycem:52:

Efeye bak sen anneyi oynatmaya başlamış:))

Umarım fazla uzatmadan kurtulursun bu mantar faslından:/

E annesi bu kadar usta olunca çocuğu badem çorbasından aşağısı kurtarmıyordur:p

:9:
Taklitçi bücür:)
Bizdeki model de tuş kilidini açık bulduğunda milleti arıyor ve genelde benim uzun süredir aramadıklarımı:/

Aminnn.

Bence de var:56:

Yaparsın bence ;) şu misafirlerin bitsin dene bir gün ;)

Sen gideri var diyosan yarınki menü tamam :)))

Ben senin yaşında evli olsaydım benim koca yanmıştı diye düşündüm şimdi:9::9:
Sabah akşam makarna, menemennn....

Aynennnnnnn. Ben yemek yapmaya evlenince başladım. Yani 10yıl oldu gibi ne az hahhahahha. Şaka bi yana ne ünvdeyken ne de öğretmenliğin ilk yıllarında hiç yapmadım. Pişman değilim; sonradan bir sürü yapmak zorunda kalıyo zaten insan. Kızı olanlara da tavsiyem hiç yemek yaptırmayın yazık evlenince bıkacaklar zaten :/

bak öyle deme anneden öğrenmesende inan ın annesinden gelen yetenekmiş bende yedim içtim gezdim ama hiç ummazdım evlendim günün ertesi gün pazı sardım :27: annem evinde makarna yapmadım :26:

canım domates+peynir+yumurta+biber+katı yağ+baharat+ kaşı ucuyla salça = karıştır ekmeğe sür fırına att ohhh mis çıtır çıtır :56:

Evet güzelmiş. Biz genelde klasik yumurta beyaz peynir nane pul biber harmanını sürüp fırınlarız. Bu daha güzelmiş ;)

Amanın Efe cincozu uyudu!! Ben kaçıyorum. Bol bol kaynatın. Öptümmmmmm.

Busmai bi ara gelrsen uyku duamı unutma ;)

Aynennnnnnn. Ben yemek yapmaya evlenince başladım. Yani 10yıl oldu gibi ne az hahhahahha. Şaka bi yana ne ünvdeyken ne de öğretmenliğin ilk yıllarında hiç yapmadım. Pişman değilim; sonradan bir sürü yapmak zorunda kalıyo zaten insan. Kızı olanlara da tavsiyem hiç yemek yaptırmayın yazık evlenince bıkacaklar zaten :/
Öyle dediğime bakma:) küçüklükten hevesim vardır yemeğe. Yaparım, yediririm. Fakat evlilik gb bir zorunluluk o yaşlarda çekemezdim yani. Mecburiyetten yemek yapmak farklı bişi:/

Bende giderrr.... Uyumam lazım, yarın çok gezicem, yorulucam, uyuyamam gündüz. Enerji toplamalıyımm:))

Öyle dediğime bakma:) küçüklükten hevesim vardır yemeğe. Yaparım, yediririm. Fakat evlilik gb bir zorunluluk o yaşlarda çekemezdim yani. Mecburiyetten yemek yapmak farklı bişi:/

Anamın evinde makarna patates kızartması ve tost dışında hiçbişi yapmadım. Pişman değilim; bi daha olsa yine yapmam hahahha. Şimdi öğrencilerimden duyuyorum "kek yaptım kısır yaptım vvs" diye de şok oluyorum valla :) benim hiçççç o taraklarda bezim yoktu :))

Tam dalıyodum içerden ağlama sesi!! Uyuzcanım kalktı :(
bismillaaaah, elemterefiş kem gözlere şiş:)

Ben sindrellaya üzülüyorum kız. Bakınız:

Kadın olmak masallarda bile zor...

Ya kurbağa öpersin
Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin
Ya kuleye kapatılırsın
Ya saçlarını elin adamı tırmansin diye uzatırsın
Ya gece 12’de Külkedisi'ne dönersin elbiselerin yırtılır...
Ve maalesef en kötüsü bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bir salağa aşık olursun.
:)))

3 2 1 poğaça ne???

Umarım değildir. Nedir bu kadınların çektiği yaaa :/

Bizımla değılsın de tam olsun :)

Nkoliğin poğaçası güzel oluyodu valla...

Fitil :/

Bugün lokumu yaptım ve dolaba koydum. Hindistan cevizinin üzerine muhallebi dökme kısmı uyuz yoksa zor bişi değil. Bu gece dolapta dinlenecek yarın inşallah kolay şekil alır...

Kuzenimin iki aylık bebeği var yurtdışında. Bi haftadır hastanedeler. Çocukta kansızlık varmış baya bi. Bi de söylemiyorlar ama ne olduğunu bile bilmiyorlarmış. Anneden kan alıp çocuğa verilecekmiş. Dua edin de kötü bişi olmasın olur mu kızlar?? Allah'ım kimseyi evlatları ile sınamasın :/

Bu arada yemek yarışmasına ikinci bir katılım oldu çok şkür. Kaldı üç kişi :))) burdan bakabilirsiniz ;)
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
ben oy vermeyi tamamen unutmuşum! baktım baktım bulamadım nerden oy veriyoruz?
canım kesinlikle haklısın kesinlikle haklısın dhaa haa ailesine gitmek istiyro haklı diyrosun çildiriciğim :111:

artı kkendin için yaşa ! :20:

arya inanmıcaksın ama 2 haftadır aynı sorun hatta dün busmaiye yazdım oda fitil önerdi bugun aldı eşim :26:

neyle yıkarsan yıka ne yaparsan yap geçmiyor fitil iyi gelecek inşallah tek sıkıntım doğum kontrol yöntemlerini etkisiz hale getiriyormuş ama bi gün dha çekemicem benimki ilerledi kaşımaktan inanırmısın kanıyordu resmen kendiliğinden .

doktora gitmedim hem raamazan hem de bıktm o masaya yatmam :95:
doğum kontrol yöntemlerini etkisiz hale getirdiğini nerden çıkardın kız
zaten mantarlıyken beraber olma

Yokki o şimdiii:43:

Evet netten okudum ve yaptım biraz rahatladım. Sen ilaç kullanmadan sirkeli suyla atlatabildin mi? Yoksa gidicem dr a:( vajinayı göstermekte beni öldürüyo. Ağlamak istiyorum yaaaaaaaaa:43::43:
ben yeni evliyken mantar olmuştum gittim dr.a, işte bikaç ilaç verdi en son bu fitil işe yaradı
ZALAIN fitil gece yatarken vajinadan içeri ittiriyorsun, sabaha bişeyin kalmıyor.
hem de hamileyken de kullanabiliyorsun.
bu mantar öyle illet bişey ki bi kere başlayınca artık ara ara gelir yoklar adamı.
sıcaktan olabilir. sabunla yıkarsanız daha kötü olur sadece suyla yıkayacaksın, normal ped de kullanma kotex kullan.
Teşekkür ederim kankaaaaa:)))
Analı kızlı da güzeldir. Ama tarifi inceleyemedim bilem; oğlum elimde telefon görünce saldırıyo!! Bu arada hiç telefonla konuşturmuyo bizi. Başlıyo bağırıp çağırıp sesini duyurmaya. Telefonu kimseyle konuşmazken kulağıma tutup konuşuyo gibî yaptığımda ise yemiyo!! Korkuyorum ondan :p bi de adam benle dalga geçiyo; 1 haftadır elindeki ekmeği bana verirmiş gibi uzatıyo, ben elimi uzatıp tutunca kahkahalar atıp geri çekiyo. Kimse de ona böyle bi şaka yapmadı neresinden uyuduruyo anlamadım :)
benimki de "ver" deyince elindekini uzatıyo vermeden çekip gülüyo
bi de bu ara yakalamacılık oynamaya başladık ben odalara kaçıyorum peşimden geliyor kahkaha atarak

He he demek benim kulaklarımı çınlattınz:9:
Bu sefer pek stresli değilim, misafire adapte oldum sanırım:))
Uyumakla çok iyi yapmışsın. Ben de akşam üzeri uyuyakalmışım. Allah'tan oğlum da kendi odasında uyumuş. Yoksa evi çok kurcalıyor.

Modern sindrella ortapedik takılıyor tabi:1:

En güzeli orda burda yemek.
Afiyet olsun.
3 2 1 hangisidir?

Bencil olmakla başkalarını çok düşünmek arasında ince bir çizgi var. Eğer Kv seni olumsuz etkileyecekse bunu eşinle konuş ve gitme. Başkalarına faydalı olabilmen için önce kendine faydalı olmalısın.
Ben şahsen bayramda aile veya ailelerle olması taraftarıyım. Bir tek bayramda görüyorsanız sabret derim. Eğer kendinde sabredecek enerjiyi buluyorsan..

Tüh en korktuğum şeydir.

Afiyet olsun.

Yazık pembişe yaw, dün gece harap olmuş.

Bu fitili öğrendiğim iyi oldu.
Bu arada yumuşacık olması için çok un eklemeyeceksin ve iyi yoğuracaksın. Kullandığın malzemeler de ılıksa poğaçada bir şey yok yaw.

Sirke yakmaz mı:26:
canım hamur elime yapışıyordu,ben de yapışmaz hale gelene kadar un ekledim ekledim..sonuç hüsran. sert oldu.
3-2-1 poğaça şöyleymiş; 2 bardak yoğurt, 1 bardak sıvıyağ,tuz,un,3 paket kabartma tozu koyuyorsun yoğurup iç malzemesini koyup galeta ununa bulayıp pişiriyorsun

erkenden yattım annemlerden gelince çok yorgundum..bahçede dolaştırmak çok yoruyor
eşim keremle odaya geldi "ikiniz de çıkın dışarı" dedim en son onu hatırlıyorum, eşim keremi aldı söylene söylene gitti sonra 2 de uyandım ikisi de mışıl mışıl uyuyor:) oh bee

Son düzenleme:
Oy oyyyy.... Kolay gelsinnn..,.
Teşekkür ederim:16:

Uyusunda büyüsün Feyzaaaaa tıpış tıpış yürüsün Feyzaaaaaa :) kolay geldin şimdiden şekercim.
Portakal ağacının sitesindekini yaptım ben. Bi ton tarif var valla. İçine tavuk konan vs. Bende et suyu yoktu bulyon koydum.
Yürüdü kız Feyza, utanmasa koşacak bücür:1:
Çok bir şey yapamadım: 3 yufka vardı, onları sardım.
Kadayıflı muhallebi yaptım ama kadayıfım az geldi. Ben de hindistan cevizi serptim:37:

eşim ayrın gündüzcü menü hazır önce bugunkini sayayım
çorba
pilav
salata
mantar sote (tavuksuz) harikaydı herşey dedi valla bayıldı sanki hiç yapammışım gibi :9:

yarına ;

çorba
fırında patatesli tavuk salataaaaa afiyet olsun

sahurada bayat ekmeğim çok ekmeğin üsütne Eki Görüntüle 763270 bundan yapcam tok tutuyro
Kız sana da maşallah:nazar:
Her gün ayrı çeşit yemekler hazırlıyorsun, yetmiyor bir de sahur spesyalleri:56:

Uzun süredir aramadıklarını mı? O da sinir bi durummuş:1:

:) zati bugün akıntım geldi yavaştan. Yarın reglyim büyük ihtimal. Nasıl olcak bilemedim:/ oruçta mola bana;)
ya sorma, bir de pek görüşmediklerimi. e onlar da hemen geri dönüyorlar, sonra kem küm:))
hadi bakalım regl zamanı gelmiş:) biz busmai ile full takılacaz gibi:52:

:56:

Evet, denemeliyim. Bulgur hastası olarak denememiş olmak bana gitmiyor:)
Menü tamam canım:)) Yorumları akşam alırız inşallah. Ya ben fırın poşeti ile pek pişirmiyorum. Yapışıyor gibi oluyor ya:/
Ben de evlenmeden önce biraz yemek yaptım, portakal ağacı fanı olmuştum:)) ondan öncesi yok, salata yapmışlığım bile nadir:p

evlilik zorlukmu ölüm :kkk::kkk::kkk: kzımı evermicem :27:
Büyük konuşma:) Bakarsın cadı temmuz kızları içinde ilk seninki gider:9:

Bende giderrr.... Uyumam lazım, yarın çok gezicem, yorulucam, uyuyamam gündüz. Enerji toplamalıyımm:))
İyi geceler canım.
Aynı enerjiden bana da lazım ama yatamadım henüz.

Tam dalıyodum içerden ağlama sesi!! Uyuzcanım kalktı :(
Oy oy oy, umarım çabuk dalar.

benimki de "ver" deyince elindekini uzatıyo vermeden çekip gülüyo
bi de bu ara yakalamacılık oynamaya başladık ben odalara kaçıyorum peşimden geliyor kahkaha atarak

canım hamur elime yapışıyordu,ben de yapışmaz hale gelene kadar un ekledim ekledim..sonuç hüsran. sert oldu.
3-2-1 poğaça şöyleymiş; 2 bardak yoğurt, 1 bardak sıvıyağ,tuz,un,3 paket kabartma tozu koyuyorsun yoğurup iç malzemesini koyup galeta ununa bulayıp pişiriyorsun
ben sana daha önce ne yazdım: kabartma tozu ile yapılan tarifler sert oluyor yaw.
maya ile yap yumuşacık olur.
yoğurt da sertleştirir hamuru ayrıca. ben 2 yemek kaşığı koyarım, fazla koymam.

bu arada yakalamacılık oynayan kerem ne yapılır? yakalanır ve yenir yenir:9:

erkenden yattım annemlerden gelince çok yorgundum..
eşim keremle odaya geldi "ikiniz de çıkın dışarı" dedim en son onu hatırlıyorum, eşim keremi aldı söylene söylene gitti sonra 2 de uyandım ikisi de mışıl mışıl uyuyor:) oh bee
:))
ya ne güzel eşin yatırabiliyor keremi, bizde ben yatırıyorum. bu gece nasıl olduysa uyandığında babasını kabul etti. normalde etinden et koparılıyormuş gibi ağlar gece yanına benden başka kim gelirse..

bornnn,
yarın benim vaktim olmaz, misafir telaşesi:)
benim nişan arkadaşım, oğluşunun doğum günü kutlu olsun. inşallah organizasyonun çok güzel olur, ilerde yasir için mutlu anılar olur.

Teşekkür ederim:16:

Yürüdü kız Feyza, utanmasa koşacak bücür:1:
Çok bir şey yapamadım: 3 yufka vardı, onları sardım.
Kadayıflı muhallebi yaptım ama kadayıfım az geldi. Ben de hindistan cevizi serptim:37:

Kız sana da maşallah:nazar:
Her gün ayrı çeşit yemekler hazırlıyorsun, yetmiyor bir de sahur spesyalleri:56:

ya sorma, bir de pek görüşmediklerimi. e onlar da hemen geri dönüyorlar, sonra kem küm:))
hadi bakalım regl zamanı gelmiş:) biz busmai ile full takılacaz gibi:52:

:56:

Evet, denemeliyim. Bulgur hastası olarak denememiş olmak bana gitmiyor:)
Menü tamam canım:)) Yorumları akşam alırız inşallah. Ya ben fırın poşeti ile pek pişirmiyorum. Yapışıyor gibi oluyor ya:/
Ben de evlenmeden önce biraz yemek yaptım, portakal ağacı fanı olmuştum:)) ondan öncesi yok, salata yapmışlığım bile nadir:p

Büyük konuşma:) Bakarsın cadı temmuz kızları içinde ilk seninki gider:9:

İyi geceler canım.
Aynı enerjiden bana da lazım ama yatamadım henüz.

Oy oy oy, umarım çabuk dalar.

Ya sen ne kadar misafir ağırladın söyliycem unutuyorum 2 çocukla çekilir çile değil bi de oruçlusun!
eşin almanya gezisinin bedelini mi ödetiyor:)şaka biyana ,bu ne ya maşallah sana hanene bol sevap olarak dönsün
benim eşim de misafir sever ama çok acır bana bebek de var diye genelde dışarda yedirmeyi önerir hakkını yemeyeyim
ben sana daha önce ne yazdım: kabartma tozu ile yapılan tarifler sert oluyor yaw.
maya ile yap yumuşacık olur.
yoğurt da sertleştirir hamuru ayrıca. ben 2 yemek kaşığı koyarım, fazla koymam.

bu arada yakalamacılık oynayan kerem ne yapılır? yakalanır ve yenir yenir:9:

:))
ya ne güzel eşin yatırabiliyor keremi, bizde ben yatırıyorum. bu gece nasıl olduysa uyandığında babasını kabul etti. normalde etinden et koparılıyormuş gibi ağlar gece yanına benden başka kim gelirse..
Mayalı da yapmıştım becerememiştim şimdi de korkuyorum denemeye, bi daha kabartma tozuyla yapmam tövbeler olsun yoğurdun sertleştirdiğini bilmiyordum bak
Feyzayı babası da uyutsun bak siftahı yapmış. kerem bende emerek ;babasında sırtı okşanarak uyuyor:) bilmiş şey.

Harbiden bu arada ramazanı fulliycez görünüyo:)

Kayseriden kapalı bir havadan sabahın bu saatinden günaydın....
Ahh cnmmm cok sevindirik oldum cok tsk ediyoruz oglusumla...hep.beraber ins dua et lutfen yarin da guzel bigun olsn sabahtan cikicsz yola ins

Ay inşallah çok güzel geçer. Çok emek verdin rabbim yüzünü kara çıkarmasın. Yasirin doğum günü kutlu olsun canım...:66::66::66::66::66:
Foto bekliyoruzzzz:)

Back
X