Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bugün arkadaşımdaydık. Kızımı yan odaya yere yatak yapıp yatırdım, bizde diğer odada laflıyorduk. Bi baktım bizimki (kapılar tam kapalı değil ama çekiliydi) kapıları açıp kalkmış yürümüş geliyor, ağlama falan da yok:1: çok hoşuma gitti yaaa:)

Kocaman kız olmuş gibi geliyo dimi :)))

Yarın misafir var. Menü bile tam belli değil:( benim kv aşırı kararsızdır. Bende aşırı garantici. Benim menü bi kaçgün önceden bellidir, ama o da böyle. İyide yemekleri yapan ben olunca, sinir oluyorum. Mercimek çorba garanti. Et sote ve bademli pilav da belli. Meze ve zeytinyağlı muallakta. Dolaptaki böreklerde pişecek. Belirsizlik beni geriyor.

Ben yine yatıyorum. Bugün çok yoruldum, yarında misafir falan derken daha yorucu olacak... İyi geceler...

Yarın misafir var. Menü bile tam belli değil:( benim kv aşırı kararsızdır. Bende aşırı garantici. Benim menü bi kaçgün önceden bellidir, ama o da böyle. İyide yemekleri yapan ben olunca, sinir oluyorum. Mercimek çorba garanti. Et sote ve bademli pilav da belli. Meze ve zeytinyağlı muallakta. Dolaptaki böreklerde pişecek. Belirsizlik beni geriyor.

Boşver en önemliler belli ;) ben de çok plancıyımdır yaa :/

Ben yine yatıyorum. Bugün çok yoruldum, yarında misafir falan derken daha yorucu olacak... İyi geceler...

İyi geceler canımmmmmm.

Lokum yapmıştım ya yorumumu yazmadım :) sararken çatlayanlar oldu. Çatlamayanların da çoğu akşama kadar çatladı. Yani 30 lokumun 6-7 tanesi düzgün duruyo. Demekki misafire önceden yapılabilecek bişi değil. Tadı çok hafif. Oğluş ve kocacık beğendi, ben bi daha ne zaman yaparım bilinmez :)

Küpküp doğrayarak fırında poşetle pişirdiğim tavuk göğsüne gelirsek. Lezzet süperdi ama hepsi birbirine yapışmıştı!! Boşuna küçük küçük kesmekle uğraşmışım. Ama oğluş 3 parça yedi sevindim :) kocacım da sevdi. Bi dahakine daha büyük parçalarla yapmalı ;)

Oğlum buzdolabının buzluk kısmını açıp duruyo :/ hiç boş bırakmamak lazım. Eski buzdolabını hayır çarşısına verecektik ama gelen elemanlar fakir ve dul bi teyzeden bahsettiler biz de ona gönderdik.

Yarın ve cuma günü bakıcı teyzemizin gelmeme ihtimali var :( malum kocacım da bişi yapmadığı için canımın çıkabilitesi yüksek :/

Şimdi programımıza nihavend makamından bir eserle devam edeceğiz hahaha. Trt spikeri moduna girdim :)

Canım benim en büyük iş güç sende zaten; misafir var bugün ;) çocukların kesinlikle sensörleri var işte. Olmadık zamanları anlayıp arıza çıkarıyorlar... Kolay gelsin bu akşam :)
Bir misafir akşamı daha son buldu. Oldukça tuzsuz olmuş yemeklerim:/ neyse yine de güzel akşamdı:)
sosyoloji okuyorum canım ben
Kaçıncı sınıf canım?
Evet, et de tavuk da az miktarda:)

Son durum;
Et sote
Fırında tavuk kanat
Süzme mercimek çorbasızoppp
Domatesli bulgur pilavı
Yeşil salata
Limonataaaaa
:)
Afiyet olsu :)

Cesaret çok önemli.Birden aklıma Aden'in poposunu koltuğa dayayıp gel gek diye çağırmak geldi.Baktım geliyor.Sık sık yaptım.İki gün sonra kendisi elini bırakıp koltuklar arası gitmeye başladı.Bizim sevindiğimizi anlayınca da artık bizi ne zaman görse elini bırakıp bize geliyor.
Maşallah:nazar:
Bugün arkadaşımdaydık. Kızımı yan odaya yere yatak yapıp yatırdım, bizde diğer odada laflıyorduk. Bi baktım bizimki (kapılar tam kapalı değil ama çekiliydi) kapıları açıp kalkmış yürümüş geliyor, ağlama falan da yok:1: çok hoşuma gitti yaaa:)
Bizimkinin durumu:)) neşeli uyanırsa kalkıp turluyor:)
Yemeği yapan kimse o karar verir.
İyi uykular canım. Misafiri de gayet güzel ağırlayacağından eminim.
Boşver en önemliler belli ;) ben de çok plancıyımdır yaa :/

İyi geceler canımmmmmm.

Lokum yapmıştım ya yorumumu yazmadım :) sararken çatlayanlar oldu. Çatlamayanların da çoğu akşama kadar çatladı. Yani 30 lokumun 6-7 tanesi düzgün duruyo. Demekki misafire önceden yapılabilecek bişi değil. Tadı çok hafif. Oğluş ve kocacık beğendi, ben bi daha ne zaman yaparım bilinmez :)

Küpküp doğrayarak fırında poşetle pişirdiğim tavuk göğsüne gelirsek. Lezzet süperdi ama hepsi birbirine yapışmıştı!! Boşuna küçük küçük kesmekle uğraşmışım. Ama oğluş 3 parça yedi sevindim :) kocacım da sevdi. Bi dahakine daha büyük parçalarla yapmalı ;)

Oğlum buzdolabının buzluk kısmını açıp duruyo :/ hiç boş bırakmamak lazım. Eski buzdolabını hayır çarşısına verecektik ama gelen elemanlar fakir ve dul bi teyzeden bahsettiler biz de ona gönderdik.

Yarın ve cuma günü bakıcı teyzemizin gelmeme ihtimali var :( malum kocacım da bişi yapmadığı için canımın çıkabilitesi yüksek :/

Şimdi programımıza nihavend makamından bir eserle devam edeceğiz hahaha. Trt spikeri moduna girdim :)
Tavukla ilgili bilgiler alındı:)
Lokum da zaten düşünmemiştim:) zor yAw öyle tarifler.
Bakıcı teyzenin gelebilme. İhtimalini sevdim:1:

Akşam tayfası nerdeeeeeeeee???
Geldimmmm:)
Ben de gidiyorum canlarrrrr. Oğluşum coşmazsa uyurum 2-3 saat ;) iyi gecelerrrrr.

İyi geceler canım:3:

İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık; Biri benim, biri de serseri kaldırımlar

Bir misafir akşamı daha son buldu. Oldukça tuzsuz olmuş yemeklerim:/ neyse yine de güzel akşamdı:)

Kaçıncı sınıf canım?

Afiyet olsu :)

Maşallah:nazar:

Bizimkinin durumu:)) neşeli uyanırsa kalkıp turluyor:)

Yemeği yapan kimse o karar verir.

İyi uykular canım. Misafiri de gayet güzel ağırlayacağından eminim.

Tavukla ilgili bilgiler alındı:)
Lokum da zaten düşünmemiştim:) zor yAw öyle tarifler.
Bakıcı teyzenin gelebilme. İhtimalini sevdim:1:

Geldimmmm:)

İyi geceler canım:3:

Yemeklerin tadına bakamayınca çok normal. Tuz iyi bişi değil zaten boşver ;)

Bakıcımız gelemeyecek büyük ihtimalle canım :( bi de temizliğe kadın gelecek yani Efeyi babasına satıp da uyuyamam. Bugün kabus gibiiiii. Gece her saati gördüm :((

İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık; Biri benim, biri de serseri kaldırımlar

Sen kendini temizliğe ver sonra gecenin bi vakti gel şiir yaz :))

Herkese günaydınnnn. Uyumak istiyorummmmmm :(

Ben de gidiyorum canlarrrrr. Oğluşum coşmazsa uyurum 2-3 saat ;) iyi gecelerrrrr.
İnşallah uyuyabilmişsindir:)
Yemeklerin tadına bakamayınca çok normal. Tuz iyi bişi değil zaten boşver ;)

Bakıcımız gelemeyecek büyük ihtimalle canım :( bi de temizliğe kadın gelecek yani Efeyi babasına satıp da uyuyamam. Bugün kabus gibiiiii. Gece her saati gördüm :((

Sen kendini temizliğe ver sonra gecenin bi vakti gel şiir yaz :))

Herkese günaydınnnn. Uyumak istiyorummmmmm :(

Günaydın canım... Bende halaaaa uyumak istiyorummm!! Başım da ağrıyo:(

herkese günaydın hayırlı sabahlar:3:

pempişim uyuyamadın mı gene yaa :26: ne olcek sizin bu durum

aryam sizinde misafir varmış bugün kolay gelsin şimdiden:34:

nfkayşecik nasıl oldu canım :26:

busmai
menü süper ellerine sağlık:46:

born ne yaptınız canım nasıl geçti doğum günü detayları bekliyrouz:34:

neyneyse yemeklerin tuzsuz olması tuzlu olmasından iyidir :34:

dün akşam annemler bizdeydi iftarı yaptık eşim fenerbahçenin maçına gitti stada babam da teravıye melisayı yıkadık annemle acayıp yoruyor bu kız beni yaa kafasından su dokulmesını hıc ıstemıyor neyse uyuttuk pil bitti tabi bizde annem bir kenarda ben bir kenarda sızmışız babam gelince uyandık sersem gibi oldum:37:
eşim geldi annemleri bırakmaya gitti evin anahtarını verdim anneme ver dedim bizimkine ben yatıyorum:34:
sonuç sabah saat 6:20 de kalktım:36:
sahursuz bir oruç tutacağımbugün allah kolaylık versin:34:

ramazan 17den günaydın :82:

dr un vediği ilaç, çoğunuz biliyorsunuzdur, atarax. yani sakinleştirici etkisi var, uyku kaçınılmaz.
gelin görün ki, benim kızım 1 yaşında boyu 3,5 karış ve kilosu 8.600 gr. tesir sıfır :37:
sabahın 7sinde kalkıyor zilli. neden zilli diyorum şuan elinde çıngırak var onu sallıyor :9:

akşama domates çorbası ve günlerdir aklımda olup yapamadığım pizzayı yapmayı düşünüyorum.:56:

koltuklar arasi elini birakip gitmeye basladi once, bizde birimiz birakip digerimiz tutuyorduk böyle böyle iyice cesareti geldi bi gün halının bi ucundan diger ucuna kadar kendisi gitti ondan sonrada duse kalka yürüdü çok şükür darisi yurumeyen temmuz bebelerine özellikle annelerine ..
2 hafta kadar sürdü cesaret cok önemli korkarlarsa yurumuyorlar:emir_bebek:
keremin yürüme aşamaları:emir_bebek:
bundan birkaç ay önce, ayşecik ramazan bayramına yürür diyordum..
şimdi tahminimde zaruri öteleme yapıyorum, kurban bayramına garantiii:9:

ben melisa yürüyor diye yazmadım mı ki:44:
gerçek doğum gününde yürümeye başladı kızım:16:
olsuun, yürüyor mu yürüyoooor!:32:

valla bizimki öyle oldu iki adım atıp düşüyordu 15 gün sonra biraz biraz yürüdü her gün daha da geliştiriyor :34:
demekki, bizim için önemli olan ikinci adım :97:

dur ozaman şöyle söyleyim meeela ben elimde bez kanepe siliyorum demi oda eline veryorum ileri geri yapıyor
ağzı burun yeni öğrendik :9:
göz deyince göz kırpıyor açıp açıp kapatıyor :9:
ben çamaşır sereken çırpıyorum oda sallıyor sallıyor bana veriyor :1:
bulaşık makinasından tabakları işaret ediyorum getir diyroum getiriyor :nazar::nazar::nazar:
hele tartıyı gösteriyorum kaç kilo kızım diyorum çıkıyor eğilip bakıyor :1::1:
kırk binkere maaşallah çokafacan çocuk :31::31::31:
ecoş 1 numaraaa:65:

hele şuna çok üzülüyorum ecrinnisa hayır kızım deyip kaşlarımı çatıyroudm sükreli onu yapıyor herkese öyle bakıyor :50::50:

bird kendi etrafında dönüyor :27:
sen genel tavrını değiştir, o yapınca da olumsuz tepki verme, hatta önemseme. zamanla unutacaktır :34:

belki kuyruğunu yakalamaya çalışıyordur :76:

Nazar için okuyorsundur bol bol değil mi?
evet, süreklii:31:

Bulgurla süper olur bence:56:
eve, buğday yerine bulgurla yaptım nefüüüüs oldu:56:

akşam yemek hazırlarken eşim de yanımda oturuyordu. nohuta bulgura baktı, ne olacak bunlar dedi.
ayran aşı çorbası dedim.. menemeni hazırladım, ayran aşını yaptım. mutfağı temizledim, hadi salona geçelim dedim.
ama daha çorbayı yapmadın ki diyo:90: işte çorba bu dedim, biraz anlamsızca yüzüme baktı.
ama sofrada afiyetle yedi

Yazdınız yazdınız şimdi hepiniz kkaçıştınız:10:
ödevini yapanlar oyun oynayabilirler :107:

Cesaret çok önemli.Birden aklıma Aden'in poposunu koltuğa dayayıp gel gek diye çağırmak geldi.Baktım geliyor.Sık sık yaptım.İki gün sonra kendisi elini bırakıp koltuklar arası gitmeye başladı.Bizim sevindiğimizi anlayınca da artık bizi ne zaman görse elini bırakıp bize geliyor.
adenkuşa bakın siz helee.. maşallah kızıma:nazar:

Limonata hepsine değer.:56::56:
ee bu sıcak yaz gününde susuz olunca, göz limonatadan başkasını görmez tabii:1:

arya, büyümüş annesiii:16:

gerilme yahu.. ev sahibi kv.:ssz:
ana hatlar da belli.. emel sayının bi şarkısı var.. ''üzüldüğün şeye baaaak':1:

ben kaçırdım bu tavuk tarifiniiii:36:

'.. ve efe buzdolabının dondurucu kısmını keşfeder' :86: hayırlı olsun canım güle güle kullan. inş memnun kalırsın.

zor iki gün için de sabır ve güç diliyorum, Allah yardımcın olsun..

üstad nfk:42:

Bende halaaaa uyumak istiyorummm!! Başım da ağrıyo:(

Bu kodu bozukla ne mümkün?!? :((
sizin kadar vahim durumda olmasam da ben de uyumak istiyorum.
uykusuz anneler grubuna katılabilir müyüm?:17:

şeker portakalımm, ayşecik hamdolsun iyi..
lekeler kaybolup tekrar çıkıyor. birkaç gündür lekeler yüzünden parka gidemiyorduk.
şuan biraz sönükler. dışarı çıkarıcam şimdi.. sıkıldı kızım evdeeee

sabah sabah iyi güldüm..:9:

$1044552_664896486872726_1829748258_n.webp

Son düzenleme:
herkese günaydın hayırlı sabahlar:3:

pempişim uyuyamadın mı gene yaa :26: ne olcek sizin bu durum

aryam sizinde misafir varmış bugün kolay gelsin şimdiden:34:

nfkayşecik nasıl oldu canım :26:

busmai
menü süper ellerine sağlık:46:

born ne yaptınız canım nasıl geçti doğum günü detayları bekliyrouz:34:

neyneyse yemeklerin tuzsuz olması tuzlu olmasından iyidir :34:

dün akşam annemler bizdeydi iftarı yaptık eşim fenerbahçenin maçına gitti stada babam da teravıye melisayı yıkadık annemle acayıp yoruyor bu kız beni yaa kafasından su dokulmesını hıc ıstemıyor neyse uyuttuk pil bitti tabi bizde annem bir kenarda ben bir kenarda sızmışız babam gelince uyandık sersem gibi oldum:37:
eşim geldi annemleri bırakmaya gitti evin anahtarını verdim anneme ver dedim bizimkine ben yatıyorum:34:
sonuç sabah saat 6:20 de kalktım:36:
sahursuz bir oruç tutacağımbugün allah kolaylık versin:34:

Hiç bilmiyorum nolcaz ya :( bi de her kalktığında mutlaka emmek istiyo. Isırıyo falan. Eşim sağolsun kucağına alıp sallamaya çalışıyo ama uyuzcan istemiyo :/ Diştir belki inşallah :/

Efe banyoyu çok sever ve kafasına su dökülmesine bişi demezDİ. Şimdi kafasına su dökülünce kalkıyo küvetten bana sarılıyo :) belki Melisa da o yüzden istemiyodur.

Allah kolaylık versin canım valla gün uzun ve sen sahursuzsun :/ işyerinde kendini yorma :)

Bornun fotoları ben de merak ediyorum yaaaaa :)

pempiş mail kutuna bakabilir misin:34:

Baktım canikom hemen ;)

lekeler kaybolup tekrar çıkıyor. birkaç gündür lekeler yüzünden parka gidemiyorduk.

Eki Görüntüle 764031

biraz hava alsın ayşecik iyi olur:40:

ahaaa güzelmiş güldüm:34:

Hiç bilmiyorum nolcaz ya :( bi de her kalktığında mutlaka emmek istiyo. Isırıyo falan. Eşim sağolsun kucağına alıp sallamaya çalışıyo ama uyuzcan istemiyo :/ Diştir belki inşallah :/

Efe banyoyu çok sever ve kafasına su dökülmesine bişi demezDİ. Şimdi kafasına su dökülünce kalkıyo küvetten bana sarılıyo :) belki Melisa da o yüzden istemiyodur.

Allah kolaylık versin canım valla gün uzun ve sen sahursuzsun :/ işyerinde kendini yorma :)

Bornun fotoları ben de merak ediyorum yaaaaa :)

Baktım canikom hemen ;)

inşallah diştir ve çıkınca biter :26:
yaa kayınvalıdemde söylüyor eşim ortaokula kadar yüzünü yıkayamazmış oda kafasına su dökülmesinden hiç hoşlanmazmış sanırım babaya çektik bu konuda:31:

ramazan 17den günaydın :82:

dr un vediği ilaç, çoğunuz biliyorsunuzdur, atarax. yani sakinleştirici etkisi var, uyku kaçınılmaz.
gelin görün ki, benim kızım 1 yaşında boyu 3,5 karış ve kilosu 8.600 gr. tesir sıfır :37:
sabahın 7sinde kalkıyor zilli. neden zilli diyorum şuan elinde çıngırak var onu sallıyor :9:

akşama domates çorbası ve günlerdir aklımda olup yapamadığım pizzayı yapmayı düşünüyorum.:56:

keremin yürüme aşamaları:emir_bebek:
bundan birkaç ay önce, ayşecik ramazan bayramına yürür diyordum..
şimdi tahminimde zaruri öteleme yapıyorum, kurban bayramına garantiii:9:

olsuun, yürüyor mu yürüyoooor!:32:

demekki, bizim için önemli olan ikinci adım :97:

ecoş 1 numaraaa:65:

sen genel tavrını değiştir, o yapınca da olumsuz tepki verme, hatta önemseme. zamanla unutacaktır :34:

belki kuyruğunu yakalamaya çalışıyordur :76:

evet, süreklii:31:

eve, buğday yerine bulgurla yaptım nefüüüüs oldu:56:

akşam yemek hazırlarken eşim de yanımda oturuyordu. nohuta bulgura baktı, ne olacak bunlar dedi.
ayran aşı çorbası dedim.. menemeni hazırladım, ayran aşını yaptım. mutfağı temizledim, hadi salona geçelim dedim.
ama daha çorbayı yapmadın ki diyo:90: işte çorba bu dedim, biraz anlamsızca yüzüme baktı.
ama sofrada afiyetle yedi

ödevini yapanlar oyun oynayabilirler :107:

adenkuşa bakın siz helee.. maşallah kızıma:nazar:

ee bu sıcak yaz gününde susuz olunca, göz limonatadan başkasını görmez tabii:1:

arya, büyümüş annesiii:16:

gerilme yahu.. ev sahibi kv.:ssz:
ana hatlar da belli.. emel sayının bi şarkısı var.. ''üzüldüğün şeye baaaak':1:

ben kaçırdım bu tavuk tarifiniiii:36:

'.. ve efe buzdolabının dondurucu kısmını keşfeder' :86: hayırlı olsun canım güle güle kullan. inş memnun kalırsın.

zor iki gün için de sabır ve güç diliyorum, Allah yardımcın olsun..

üstad nfk:42:

sizin kadar vahim durumda olmasam da ben de uyumak istiyorum.
uykusuz anneler grubuna katılabilir müyüm?:17:

Yine alıntıda uzaysın canım:)))))

Tavuk tarifi vardı ya çöp şişe dizilen hani sosta bekleyen (özlem vermişti sankim....?). İşte onu şişsiz yaptım ve tüm göğüs etleri yapıştı :) aryamm dicek şimdi "zaten göğüs etini sevmem" diye :) ama biz but ve kanattan çok onu severiz ;)

Küçük paşa ve büyük paşa ile çılgın iki gün beni bekliyor. Valla okul vakti daha iyiydi. Hiç değilse kocam erken kalkıyodu. Bu ramazan bana yaramadı :)

3,5 karış zilli ayşeyi mıncırırım bennnnnnnnnn :) atarax bile işe yaramıyo maşallah ona :) öperim :)

Uykusuz annelere gel kuşum ya neden olmasın :)

Eki Görüntüle 764031

Hahaha

Bu arada boluluların konuşması değişiktir biraz. E bizim bakıcı teyze de goca bolulu; Efe bakalım nasıl konuşacak :))?

Back
X