Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım.Selamun aleykummm canlarrr..sayfalar bayagı ılerlemıs bı bakayım dedım de.hepınız ıyısınızdır ınsAllah..ben hamdolsun ıyıceyım..hareketlerım eskıye nazaran bıraz kısıtlı ama olacak o kadar..dıstan pek bısey gozukmesede ıcten kestıler bıctıler yanı:)son bır haftamdan bıraz bahsedeyım..amelıyatımı carsamba gunu saat 15:00 ıtıbarıyle baslayarak 14,30 da cıkarak gerceklestırdı doktorum..ıkı tane taş mıs benı mahveden ve camurlu bı safra kesesı..bır gun yattım cıktım..ılac kullanıyorum sımdı takvıye olarak..annem ve ablam yanımdalar sagolsunlar..cok fazla ıs fılan yapamıyorum..en az 10 gun bısey kaldırmam yasak..en cok zor durumda kaldıgım durum 11 kg lık pasamın kucaklıyamamak..son 15 gun ııcnde hem sut ten kestm hemde ıstedıgım gıbı kucaklıyamıyorum..bu sebeple oglum hırcınlastı..huy degıstırdı.yere oturup bıraz gonlunu yapıyorum oynasıyoruz kacamak..hadı ben hızlı hızlı bakayım bırazz gecmıse..
Selam herkese.Evet, canım uyuşturucu bağımlılığı ile ilgil.Çok etkileyici.Bugünlerde nedense hep aklıma o film geliyor.Orijinal adı requem for a dream değil mi? Eroin vs ile ilgili. Ünv'deyken izlemiştim,o zaman fazlasıyla etkilemişti. Şimdi hiç izleyemem sanırım:/
geçmiş olsun canım.
birkaç gündür biz de seni merak ediyorduk. hamdolsun atlatmışsın, inş bundan sonra daha iyi olacak...
yanında yaverlerin de varmış, ne güzel..
oğluşun da yavaş yavaş normale döner, dayanamaz sana.. sen gönlünü ferah tut..![]()
bu akşam eşimin işyerinin düzenlediği iftar yemeği var
bende kendime yer arıyordum annemlere mi gitsem diyordum kine eşim aradı
yemek eşli olacakmış
akşam yemek yapmıycam yaneee![]()
bugünlerde adet olacağım, yani olmam lazım, bekliyorum
bi yandan da geciksin diye dua ediyorum, muhtemel kadir gecesi günleri geliyor. bazen regliyken çok şey gidiyor![]()
Ünv hocanın söylediği çok doğru. Ben başta her bir şeyi söylerdim. Yaşayarak bunun yanlışlığını öğrendim:/ artık bahsetmiyorum.ahahah! seçim sloganı gibii
saol bacımmm
her sene annemlerin binanın bahçesindeki kamelyada
evli bekar tüm kuzenler ve gelinler iftar yapıyoruz. çok da keyifli oluyor
arada bekar takılmak gerek
bildiğin tshirt, evde giyeyim diye
Eki Görüntüle 764733
aa, senin erkek kardeşin yok muydu? tabi bi kız bunu kendi başına keşfedemez
ben ufak abimle yapıyordum. ikimiz tavana kadar tırmanıp bekliyorduk, en fazla kim duracak diye
inan seni çok iyi anlıyorum. herkes gibi bizde de var aynı mevzular.
eşim benim ailem hakkında pek yorum yapmaz. yapsa benim de gücüme gider. aynı önceki mesajımda yazdığım gibi.
benim de kaygılarım var,bazı işler gelip dolaşıp eşimi dolayısıyla beni bulacak, ama sabrediyorum. bakalım Mevla neyler..
böyle ailesiyle olan münasebetinde yaptığı ve onaylamadığım, tersi düşündüğüm durumda
ben tamamen sessiz kalıyorum. normalde konuşan yorum yapan bi cıııııns olduğum için, eşim anlıyor ne düşündüğümü
nişanlıyken ünivertisede yakın bi doç hocam var, aynı zamanda nikah şahidim, ona gitmiştim.
bana ne şimdi ne evlendikten sonra, eşine ailenle ilgili tartışmalarını, onların kötü durumları anlatma.
her ailede bunlar olur. bunları eşine olabidiğince az söyle ve detay ver.. sende sır kalsın.
gün gelir hesap döner. başka bi zaman eşinin ağzından o şeyler sana karşı bi kart gibi sunulur, zoruna gider demişti..
hep aklımda, düsturum bu. bazen uyamadığım da oluyor ama gerçekten çok doğru bi tavsiye
Ağlamıyorsa sorun yok, korkmamış bile demek ki :)11:40 gibi uyudum. 13:06da içerden gelen sesle uyandım. Bi baktım Efe yerde oturmuş konuşuyo. Kocama seslendim yok. Cumaya gitmiş. Demekki hamaktan düşmüş oğlum!!! Sanırım eşim sesini duyacağımı düşündü ama ben ölü gibi yattım valla :/ ağlamadığına göre yumşak düşüş yaptı...
Canım orucu bırakıp süt yapan gıdalara yönel ve sık sık emzir, o çektikçe gelir Allah'ın izniyle.hayirli cumalar arkadaslar ya bugun hic tadim yok sutum gitti kizim emiyo emiyo gelmiyo bombos oructanmi acaba sartlar normal olsa hic takmam aldi yeterikadar diye ama zaten bagisikligida bozuk dr iki yasa kadar emzir dedi ayni durumu yasayan varmi slm a
Ayşeciğin kediyle imtihanı:))first encounter. come here come closer![]()
Eki Görüntüle 764750 Eki Görüntüle 764751
Bu konu eşini hiç ilgilendirmez. Tutarsan Allah rızası için, tutmazsan da Allah sana, emzirdiğin için, izin verdiğinden.nfk
birden kesilmedi canim azalma hissettim amnasil olsa hasta olucam bugun yarin dinlenir vucudum bigun daha bigun daha diye diye tuttum elimle kontrol ettim iki damla anca geliyo bi kac gun daha tutabilsem adetim geliyo zati yedi gun suruyo birakmak istemiyorum simdi esime de soyledim oda sanki tutmamak icin bahane yapiyomusum gibi davrandi sinir oldum offf insallah duzelir
Yaşasın kötülükbusmai, gürcü tatlısına baktım.
gerçekten nefis görünüyor.elinde tarif varsa denemek isterim
tam da eşimin 'bu göbeği eritmem lazım, ekmeği keseyim' dediği gün olacak ama, beni ilgilendürtmez![]()
Çok kolay ve garanti tarif canım
4 yumurta ve yarım su bar şekeri çırp
1 su bar un, 1 su bar sıvıyağ, 1 su bar ceviz içi, 1 su bar hindistan cevizi, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya
Karıştır pişir kek gibi
Şerbeti pişirmiyorsun :) sadece 2 su bar su ve 1 su bar şekeri karıştır kek sıcakken üstüne dök
Soğumaya bırak
Selamun aleykummm canlarrr..sayfalar bayagı ılerlemıs bı bakayım dedım de.hepınız ıyısınızdır ınsAllah..ben hamdolsun ıyıceyım..hareketlerım eskıye nazaran bıraz kısıtlı ama olacak o kadar..dıstan pek bısey gozukmesede ıcten kestıler bıctıler yanı:)son bır haftamdan bıraz bahsedeyım..amelıyatımı carsamba gunu saat 15:00 ıtıbarıyle baslayarak 14,30 da cıkarak gerceklestırdı doktorum..ıkı tane taş mıs benı mahveden ve camurlu bı safra kesesı..bır gun yattım cıktım..ılac kullanıyorum sımdı takvıye olarak..annem ve ablam yanımdalar sagolsunlar..cok fazla ıs fılan yapamıyorum..en az 10 gun bısey kaldırmam yasak..en cok zor durumda kaldıgım durum 11 kg lık pasamın kucaklıyamamak..son 15 gun ııcnde hem sut ten kestm hemde ıstedıgım gıbı kucaklıyamıyorum..bu sebeple oglum hırcınlastı..huy degıstırdı.yere oturup bıraz gonlunu yapıyorum oynasıyoruz kacamak..hadı ben hızlı hızlı bakayım bırazz gecmıse..
aaaa, ben nasıl unuttum???
ayşecik dün akşam 2. ve hatta 3. adımını attı.
insanlık için küçük, bizim için büyük bi adım![]()
Ecrin bi ses ver kuşummmm :/
Geçmiş olsun canım.
Sagol canım..valla cok stres yapmayın ;yuruyecek ıllakı Allah ızın verırsee..sonraaa dur bırazzz dıyeceksınızzz benden soylemesı:)
Vayyy yakındır daha da yorucu günler bekler sizi kuşummmm...,aaaa, ben nasıl unuttum???
ayşecik dün akşam 2. ve hatta 3. adımını attı.
insanlık için küçük, bizim için büyük bi adım![]()
Bu durumlarda eşimin anlayamayacağı şeyleri nerdeyse herşeyi söylemem paylaşmam eleştirmem. O da kolay kolay anlatmaz zaten. Anlattığı zamanda ailesine karşı olumlu bakmaya, iyi yönlerini böstermeye çalışırım. Bu durum içten içe hoşuna gider farkındayım. Bazen bişi diyecek olurum korumaya gecer, bazen benden önce atar tutar. Aslljnda mantığına yatıyorsa durum attırmaz arkalarından, yatmıyorsa benden önce atar. Dürüsttür yani. Amaaa ben olumlu taraftan bakmasam eminim böyle davranmayacağına...Haksızlığa tahammül edemiyorum. Eşim kendisi bizimkiler hakkında konuşur, ben alınmam. Alınmazdım daha doğrusu, şimdi görüyorum ki kendi ailesine toz kondurmuyor.eh bundan sonra benden de aynısını görecek.
Dünden sonra ben de konuşmama kararı aldım, ne halleri varsa görsünler. Başka bir abisi ev aldı. Birkaç yorum yapacak oldum, ağzını hayra aç oldu. Hiç açamam ağzımı hayra, mantıksız işlerin mantıksız olduğunu söylemem lazım. İyi olursa seni bulmaz, kötü olursa bulur ama.
Aynennnn....olumlu şeyleri söyler genelde.her koca gibi benimki de bazen bu konularda tadımı kaçırıyor.
ama ses etmiyorum çoğu zaman.. zaten kızsam, tepki versem bana hiç anlatmaz.
benimki, bana yaptığını ailesine duyurmaz. onlara her yaptığını da bana bildirmez.
iyi bi felsefesi var yani, işini biliyor kerata, hepimizi idare ediyor![]()
Hocan ne doğru söylemişş. Ben başlarda bunu pek yapamadım, çok hata yaptım ama şimdi biraz biraz yapıyorum.ahahah! seçim sloganı gibii
saol bacımmm
her sene annemlerin binanın bahçesindeki kamelyada
evli bekar tüm kuzenler ve gelinler iftar yapıyoruz. çok da keyifli oluyor
arada bekar takılmak gerek
bildiğin tshirt, evde giyeyim diye
Eki Görüntüle 764733
aa, senin erkek kardeşin yok muydu? tabi bi kız bunu kendi başına keşfedemez
ben ufak abimle yapıyordum. ikimiz tavana kadar tırmanıp bekliyorduk, en fazla kim duracak diye
inan seni çok iyi anlıyorum. herkes gibi bizde de var aynı mevzular.
eşim benim ailem hakkında pek yorum yapmaz. yapsa benim de gücüme gider. aynı önceki mesajımda yazdığım gibi.
benim de kaygılarım var,bazı işler gelip dolaşıp eşimi dolayısıyla beni bulacak, ama sabrediyorum. bakalım Mevla neyler..
böyle ailesiyle olan münasebetinde yaptığı ve onaylamadığım, tersi düşündüğüm durumda
ben tamamen sessiz kalıyorum. normalde konuşan yorum yapan bi cıııııns olduğum için, eşim anlıyor ne düşündüğümü
nişanlıyken ünivertisede yakın bi doç hocam var, aynı zamanda nikah şahidim, ona gitmiştim.
bana ne şimdi ne evlendikten sonra, eşine ailenle ilgili tartışmalarını, onların kötü durumları anlatma.
her ailede bunlar olur. bunları eşine olabidiğince az söyle ve detay ver.. sende sır kalsın.
gün gelir hesap döner. başka bi zaman eşinin ağzından o şeyler sana karşı bi kart gibi sunulur, zoruna gider demişti..
hep aklımda, düsturum bu. bazen uyamadığım da oluyor ama gerçekten çok doğru bi tavsiye
Bak sıpaya yaaa ! Allahtan bişi olmamış, olsaydı önce eşine kızardım, haber vermeliydi diye.11:40 gibi uyudum. 13:06da içerden gelen sesle uyandım. Bi baktım Efe yerde oturmuş konuşuyo. Kocama seslendim yok. Cumaya gitmiş. Demekki hamaktan düşmüş oğlum!!! Sanırım eşim sesini duyacağımı düşündü ama ben ölü gibi yattım valla :/ ağlamadığına göre yumşak düşüş yaptı...
Ahh canımm, hem üzülüyorsun sütün yok diye hemde bişi yapmıyorsun. Belliki oruç seni zorluyor, kaza yaparsın. Bunun ayıbı günahı yokki.hayirli cumalar arkadaslar ya bugun hic tadim yok sutum gitti kizim emiyo emiyo gelmiyo bombos oructanmi acaba sartlar normal olsa hic takmam aldi yeterikadar diye ama zaten bagisikligida bozuk dr iki yasa kadar emzir dedi ayni durumu yasayan varmi slm a
eşin de ayıp etmişş.nfk
birden kesilmedi canim azalma hissettim amnasil olsa hasta olucam bugun yarin dinlenir vucudum bigun daha bigun daha diye diye tuttum elimle kontrol ettim iki damla anca geliyo bi kac gun daha tutabilsem adetim geliyo zati yedi gun suruyo birakmak istemiyorum simdi esime de soyledim oda sanki tutmamak icin bahane yapiyomusum gibi davrandi sinir oldum offf insallah duzelir
Selamun aleykummm canlarrr..sayfalar bayagı ılerlemıs bı bakayım dedım de.hepınız ıyısınızdır ınsAllah..ben hamdolsun ıyıceyım..hareketlerım eskıye nazaran bıraz kısıtlı ama olacak o kadar..dıstan pek bısey gozukmesede ıcten kestıler bıctıler yanı:)son bır haftamdan bıraz bahsedeyım..amelıyatımı carsamba gunu saat 15:00 ıtıbarıyle baslayarak 14,30 da cıkarak gerceklestırdı doktorum..ıkı tane taş mıs benı mahveden ve camurlu bı safra kesesı..bır gun yattım cıktım..ılac kullanıyorum sımdı takvıye olarak..annem ve ablam yanımdalar sagolsunlar..cok fazla ıs fılan yapamıyorum..en az 10 gun bısey kaldırmam yasak..en cok zor durumda kaldıgım durum 11 kg lık pasamın kucaklıyamamak..son 15 gun ııcnde hem sut ten kestm hemde ıstedıgım gıbı kucaklıyamıyorum..bu sebeple oglum hırcınlastı..huy degıstırdı.yere oturup bıraz gonlunu yapıyorum oynasıyoruz kacamak..hadı ben hızlı hızlı bakayım bırazz gecmıse..
.
bısey soracam bu senede kısmet olmadı ramazanı oruclu gecırmek..gecen sene cok haklı sebebım oglumm..bu senede safra kesemm:)
sanırım kısın telafı etme yoluna gıdecem..dıger turlu orucun yerıne gunluk bırıne para verılıyor ya..nasıl hesaplamam lazım..dıaynetın hesapladıgı fıtre mıktarı kadar*tutmadıgım gun sayısı mı olacak arkadaslar?
merhabalar
bu aralar yazamaya zamanım olmuyor.şöyle bi göz attım.
nfk ben domatesleri öyle normal hali ile donduruyorum.
donmuş domatesi rendelemek daha kolay oluyor.domates çorbasını hep öyle yaparım.
dondurucuda mutlaka domatesim olur.bu akşam memlekete gidiyoruz tatil bitene kadr oradayız.
girebilrsem görüşürüz....
Yaklaşık bir hafta içinde yürüsün de memleketen gidene kadar.Geçmiş olsun canım.
Sagol canım..valla cok stres yapmayın ;yuruyecek ıllakı Allah ızın verırsee..sonraaa dur bırazzz dıyeceksınızzz benden soylemesı:)
Vayyy yakındır daha da yorucu günler bekler sizi kuşummmm...,
Bu durumlarda eşimin anlayamayacağı şeyleri nerdeyse herşeyi söylemem paylaşmam eleştirmem. O da kolay kolay anlatmaz zaten. Anlattığı zamanda ailesine karşı olumlu bakmaya, iyi yönlerini böstermeye çalışırım. Bu durum içten içe hoşuna gider farkındayım. Bazen bişi diyecek olurum korumaya gecer, bazen benden önce atar tutar. Aslljnda mantığına yatıyorsa durum attırmaz arkalarından, yatmıyorsa benden önce atar. Dürüsttür yani. Amaaa ben olumlu taraftan bakmasam eminim böyle davranmayacağına...
Aynennnn....olumlu şeyleri söyler genelde.
Hocan ne doğru söylemişş. Ben başlarda bunu pek yapamadım, çok hata yaptım ama şimdi biraz biraz yapıyorum.
Bak sıpaya yaaa ! Allahtan bişi olmamış, olsaydı önce eşine kızardım, haber vermeliydi diye.
Ahh canımm, hem üzülüyorsun sütün yok diye hemde bişi yapmıyorsun. Belliki oruç seni zorluyor, kaza yaparsın. Bunun ayıbı günahı yokki.
eşin de ayıp etmişş.
Geçmiş olsun canımm... Atlatmışsın allahtan. 1 aya baya toparlarsın. Oğlun içinde üzülme bugünleri telafi edersiniz sen biraz toparlanınca. Sen bian önce kendine iyi bakıp iyileşmeye bakk.