- 8 Ağustos 2011
- 12.578
- 14.826
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
busmai, birazdan limonata yapıcam
geçen senin söylediğin gibi, limon kabuklarını şekerle ovup, limon suyuyla su eklicem.
yine bi hata yaparım ne olur ne olmaz, bu sefer en küçük sürahiye yapıcam limonatayı![]()
hayıııııııııııııııııııııııır!!!
abim mönüyü duyunca kendine gelmiş, akşama geliyorlaaaaaaar!
kapıları silip, tozları almam lazım. daha banyo yıkanacak, çorba yapılacak..
etraf toparlanacak, nerde benim motoruuuuum?!!![]()
Evet 2 çocuk aynen yazdığın gibi oluyor:))Görümcem ve 6 yaşındaki oğlu da geldi kv lere. Ev kıskançlıktan geçilmiyor. Kalabalık, koşturmaca...
Ara ara girebiliyorum. Bizimki çocuğun peşinden ayrılmıyor, rahat bırakmıyor. O da papucunun dama atıldığını düşünüp sinir oluyor. 2. Çocuk zor oluyor demekki:/
:)abim hasta olmuş, iftar iptal..
iyi tarafından bakıyorum; ev temizlendi, akşama zeytinyağlı sarma ve muhallebili kadayıf var
kötü tarafı; bayramdan sonra bi zeytinyağlı macerası daha beni bekliiiii:111:
Şu mudoya bir de ben bakayım. Kotonun gömleklerinin olacağını hiç düşünmediğim için bakmaya gerek yok.bunca işin arasında avm ye gittim.
şansıma bakın ki, derimod kapanmış
kotona baktım, bendeki dar gömleklerden var.
mudoya girdim güzel bi gömlek buldum. ama nedense bi türlü karar veremedim.
nfk dedim, eğer yeterince içine sinseydi bu kadar düşünmezdin.
gömleği aldığım yere bıraktım ve mağazadan usulca çıktım
bi de baktım çocuk mağazasındayım
Allahım, bu filmi kaçıncı kez izliyorum![]()
:) nerden aldığını bilsen değiştirirdindün kv maaşını almış, ayşeciğe hediyeler almış.
jile diye askılı 5-6 yaş bluzu, pijama altı diye erkek pijamaları almış
gelin görün ki, ameller niyetlere göre![]()
İlahi nfk:))) eşeği önce kaybettin sonra buldun:))hayıııııııııııııııııııııııır!!!
o my good
aaay, görümcen nasıl da sevinmiş..
çok güzel yaptın tatlı gelin
oooh, kızkıza iftar.. erkekleri netceeeniz gıııı?
peyderpey aldım attım, sanırım 5-6 poşet barbunya var
bana kalsa daha da atıcam da, dondurucu küçük, yer yok
Selam kızlar annemdeyim ama iftara evime geçicem onlar da yemeğe davetliler
Kerem dayılarıyla vakit geçiriyor ben de fırında mücver yapıyorum sahurda yerler tabi güzel olursa bakalım ilk denemem
selamlar herkese öncelikle kadayıfı dışarda açık havada bekletin kurusun güzelce parçalayıp kavurabilirsiniz yada marketlerde şerbetlemek için yuvarlak kalıp halinde kavrulmuş kadayıfı parçalayarak kavurma işinden bile kurtarabilirsiniz..
gelelim asıl meseleyerüyamda mevlüt yapıyorum sebebini bilmiyorum ayşeciğin halası gelmiş...aaaa diyorum tanıyorum ben anne kızı
Ayşecik yoğurt yemiyormuş( benimki yemiyor bu ara da takmışım kafaya bilinçaltı:) yengene söyle peynir versin protein değeri aynı diyorum( yine bilinçaltı akşam bakmıştım değerlerine:)
2 akşam önce de ben 4 aylık hamileydim ama çok sevinmiştim:)
sonuç 2 akşamdır hava rüzgarlı geceleri cam açık toto üşümüşöpüyorum herkesi...arya çok geçmş olsun bu arada
inşallah tatilde olmaz canım yaa yüzersin bu sefer
yemek ben dışarda olacağım ya bende hiççç panik yok
barbunya severmisiniz barbunya yemeği yapabilirsin
kız aklınla bin yaşa hiç aklıma gelmedi bak doğru diyorsunda normalde şeker, tereyağ ile kavuruyoruz ya o arada iyice yakmayalım zaten kızarmış kadayıfları:44:
rüyan hayır olsun inşallah yorumuda yapmışsın zaten![]()
bu arada kızlar süt sağmaya gitmiştim yemek molasında süt sağmayı yaptım azıcık oturup tv izleyeyim dedim birazcık uzanayım dedim ve uyuya kalmışım yaaa
bir uyandım saat 13:10 geçiyor anaaa yüzümde kanepenin izi çıkmış![]()
yok maalesef
ben hindistancevizli kurabiye çok severim.
ya kurabiye meselesine bu kadar takılma. içine 1 paket yağ, şeker, un attın mı zaten kurabiye tmam. çeşitlendirmesi de işte cevizli mi olsun, tarçınlı mı? bu arada hamurunu un + nişasta yaparsan kıyır kıyır olur.
geçen ateş bir ste tavsiye etmişti ya orada baya güzel tarif vardı..
e ne güzel:) dinlenmişsindir.
korkusu yetiyorr.
Valla süper görünüyor, eminim harika olmuşlardır. Ellerine sağlıkk
Verdiğim linkteki ölçülerle yapıyorum ben. Çay bardağı konusunda da 1 parmak eksik koyarsın olur biterkurabiyelerde ununu kendim ayarlarım hep. Ne kadar yumuşak olursa o kadar ağızda dağılıyor aklında olsun
)
Yedim ben, güzeldi. Ama çok uğraştırıcı olurr. Üstelik beklemezz. Ama geçen yine vermiştim
Cocostar Kurabiye Tarifi (Resimli Anlatım) | Kolay ve Pratik Resimli Yemek Tarifleri | Göbeğim
Bu da süper ama sos mos uğraştırır diye söylemedim. Ama pudinkli yapacağına bunun hamurunun sadesini yoğurup içine incir karışımı koymak ta güzel oluyor
Çok saol canım.
ilaç gb gelmiştir ama
![]()
Görümcem ve 6 yaşındaki oğlu da geldi kv lere. Ev kıskançlıktan geçilmiyor. Kalabalık, koşturmaca...
Ara ara girebiliyorum. Bizimki çocuğun peşinden ayrılmıyor, rahat bırakmıyor. O da papucunun dama atıldığını düşünüp sinir oluyor. 2. Çocuk zor oluyor demekki:/
abim hasta olmuş, iftar iptal..
iyi tarafından bakıyorum; ev temizlendi, akşama zeytinyağlı sarma ve muhallebili kadayıf var
bunca işin arasında avm ye gittim.
şansıma bakın ki, derimod kapanmış
kotona baktım, bendeki dar gömleklerden var.
mudoya girdim güzel bi gömlek buldum. ama nedense bi türlü karar veremedim.
nfk dedim, eğer yeterince içine sinseydi bu kadar düşünmezdin.
gömleği aldığım yere bıraktım ve mağazadan usulca çıktım
bi de baktım çocuk mağazasındayım
Allahım, bu filmi kaçıncı kez izliyorum![]()
dün kv maaşını almış, ayşeciğe hediyeler almış.
jile diye askılı 5-6 yaş bluzu, pijama altı diye erkek pijamaları almış
gelin görün ki, ameller niyetlere göre![]()
aynen yaa bizimde dondurucu küçük geliyor artık eskiden boş olurdu yeni buzdolabımı alsak ne
erkekleride herkes kendi evinde kalacaktı sözde ama bende gelirim diyor canı sıkılırmış evde neyse gelsin bakalım
sen yaparsın güzel olmazmı
demekki abin gerçekten hasta değilmiş
şu geldi aklıma;
eşim anlatırdı hasta olurdum diyo yatardım babam akşam gelirdi nasılsın oğlum derki çok kötüyüm dermiş
sonra oğlum sana kola alacaktım ama hastasın ya şimdi içemezsin demi diye sorarmış
eşim babacım kendimi daha iyi hissediyorum sanırım içebilirim dermiş![]()
kötü olmuş bunca hazırlık diyecektim kiii menü abini kendine getirmişabim hasta olmuş, iftar iptal..
Rüya yorumu süper :)
Teyzem de senin dediğin gibi yapmamı önermişti tatlının kadayıfını hazır kadıyıftan. Cesaret edememiştim :/
Barbunya eşim yemek olarak yemez; meze gibi yanda duracak. Cacık muamelesi yapar yani :)))
Hahaha. Şimdiki çocuklara bunu yapsın hasta kalmaya devam ederler. Bîxim için kola ne büyük bişidi....
barbunyaya cacık muamelesimieşini kınıyorum
kızz biz barbunyayı baş tacı ederiz valla çok seviyorum melisada çok sevdi
aynen yaa şimdi allaha şükür herşeyleri var bizim öylemiydi öyle her zaman her istediğimizi alamazdık
misal dondurma kışın yemek istersin annen almaz ama şimdi her zaman herşey var
çok şanslı bu nesil çok
merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum nasılsnz bakalım
bugun 1 yaş aşımız vardı ferrumfort ve devıtı bırakın dedı baskada bısı vermedıler sızler kulllanıyomusuz baska bısı
saglık ocagınız ne dedı
merhaba kızlar uzun zamandır gıremıyodum nasılsnz bakalım
bugun 1 yaş aşımız vardı ferrumfort ve devıtı bırakın dedı baskada bısı vermedıler sızler kulllanıyomusuz baska bısı
saglık ocagınız ne dedı
Hosgeldon cnm ..
Bizim doktor ferifor ve dflor verdi bnde anlamdm varmi bzm gb verilen devit yerine dflor kan olarak da ferifor dedi ama kan sayimina gerek yok dedi
Karisin diye soruyorum bnde cnm bnde anlmdm ya 1 ay kullancaksiniz dedi ama kan sayimina gerek yok dedi bnde uyuz oldm esimde aldik illa kullancaz diyo cok ilginc bi huyu var dflor mu peki dgri size verilenHoş geldinnnn. Seni daha çok görmek isteriz![]()
Sağlık ocağı bize yeni bir devit verdi ve bu bitince artık kullanmayın dedi. Çocuk doktoru da yapılan kan sayımı sonucunda demir ilacına gerek yok dedi.
Canımcım işinize karışmak istemem ama eğerki kanı iyi ise niye demir ilacı kullanasınız ki?? Bence bi kan tahlili yaptırın ona göre karar verin. Fazla demir ilacı da iyi bişi değil sonuçta...
Kurabiyelerim sanırım başarılı oldu. Daha kocam yemedi tabi ama ben beğendim. Fakat çok fazla ağızda dağılıyor. Bu iyi bişi mi yoksa unu mu az geldi?? Okuduklarıma dayanarak (tırstığım için) hamur elimi azıcık bıraktığı anda un eklemeyi bıraktım.
Ben bayılıyorum böyle aparatif şeylere, afiyet olsunn:)Evde yenebilecek bi tek pizza var, yemek yapmam lazım ama oğlum kendini sallatarak uyuyo şuan. Peki ben ne yaptım?? Malzemeleri bu odaya getirip kurabiye yaptım!! Takıntılılıkta tavanım vallahiiiiiii. Şimdi fırındalar; bakalım sonuç ne olacak...? Zaten oğlumun odasında çorba yapacak halim yok. En iyisi akşama domates çorbası ve patates kızartması yapıyım pizzanın yanına. Bugün de böyle geçsin...
Kurabiyelerim sanırım başarılı oldu. Daha kocam yemedi tabi ama ben beğendim. Fakat çok fazla ağızda dağılıyor. Bu iyi bişi mi yoksa unu mu az geldi?? Okuduklarıma dayanarak (tırstığım için) hamur elimi azıcık bıraktığı anda un eklemeyi bıraktım.