Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bak canım. valla bir sürü uzun kollu gömlek vardı.
bazı modeller 39 liraydı, benim almayı düşündüğüm 49. istersen 89a da var yeni sezon :27:
kotonun gömlekleri güzel ama fit kesim. belden oturtmalı, yapışıyor insanın üstüne.
mudonunkiler basic gayet rahatlar.

lcw den almış, ama o aldığı için değişteremem.. öyle böyle görsün üzerinde..:17:
geçen bi elbise almış yine açık mavi çizgili, resmen erkek slopeti gibi eteğinde fırfır olmasa anlaşılmaz yani..
ama onu da giydiriyorum, gönlü olsun. düşünüp almış ya..

Tamam ilk fırsatta mudo:13:
İyi düşünüyorsun canım, nolacak mavi çizgili elbise giyse.. Ne sen bir şey kaybedersin ne ayşecik, ama iyi niyet kazanır.

Biz bakıcı teyzeye gittik çocukları efeyi özledi diye. Ben arada kaş bıyığa gittim. Neyse işte eve geldik ettik derken geç oldu ve oğluş kendi sallatınca sürekli mutfakta bişi yapamadım :(

Halim komediydi zaten. Sol elle hamak salla sağ elle malzeme karıştır vs. Hele şekil verirken; iki salla bi yuvarla, iki salla şekere batır şeklinde oldu.

Bence hafif oldu ve unundan kaynaklandı bu durum. Sabah da yedim bi tane ve hoşuma gitti :) hazır kurabiyeler ne kötüymüş.

Tarifteki şeker bana da az geliyo ama herkese normal geliyor; o yüzden tarifteki gibi yapıyorum.

Ellerine sağlık canımcım ;)

Oğlum geceden tüketti beni valla; bizde torpil yok. Sürekli ayağımda uyuya kaldım. Eli hep ağzında ve mızıtıyo, salyalar bi milyon :)

Ananneme götürüyorum canımcım. Bi de hiç hayatımda yapmamıştım ya tırstım resmen :) ilk kez yaptığım şeylerin göz kararı tariflerle olmasını sevmiyorum :/ neyseki herşey yolunda :)
Kurabiyelerin tadı ertesi güne daha iyi oturur. Valla ben yapsam çok yerim, ev kurabiyesi gibisi var mı?

Ay ama haksız mıyım aryaya dediğimde?? Doğal güzellik diye bişi yok bence. Hepimiz mağra insanı gibi gezelim ozaman!! açık açık kıskanıyorum de yada böyle bişiye para harcamak istemiyorum veya sana kormızı çk yakışıyor de :)) ama doğal hal daha güzel demeeeeeeeeee :)))
İlahi pembiş:9:
atla gel istanbula kız günbirlik olmazmı arkadaşlarıma gidiyorum de:36:
izin verirmi bilmem tabeee

bu arada ben yavaştan çıkıyorum herkese hayırlı hafta sonları:3:
halıları yıkamaya vermiştim dün akşam geldi bugün serilmeyi beklerler temizlik olcek bugün yaneee:37:
Kolay gelsin.

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Biz iyiyiz.bir fırsat buldum hemen internete girdim.:9::9::9:Geçmişi okuyamadım pek umarım her şey yolundadır.biz bol bol hasret gideriyoruz.Bayramdan sonra kardeşimler de gelecek.Bakalım iki çocukla nasıl olacak. Karakız haklı mı ne Adiş hala yürüyemedi. Bir arkadaşla görüştük adımladıktan sonra yürümeleri bir buçuk ay falan sürüyor dedi.:5::5::5:Hepinizi çok öpüyorum.Bakabilirsem bir de geçmişe bakayım.:10::10:
Merhaba canım, özlettin kendini.
Yürüme meselesi bebeden bebeye değişir. Bizimki daha kısa sürdü. Sizinki nasıl olacak bakalım?

Son düzenleme:
://///// ozaman artık doğal ol; kıl tüyle uğraşma , makyaj falan yapma :) bakalım nolcak hahaha. Biz dayanamayız kiiiiii :)
:9: deemiiii?? Doğal güzellik derken benim saç kumral zaten. O da benim kendi saç rengimi bi seviyomuşş, bi seviyomuuuşşş ki sorma.
Biz sünnet olacakkene yani 7 aylıkken kanımıx düşük çıkmıştı. Depomuz da boşmuş. Turstım tabi bi süre kullandım. Ama çok zor ya öldürüyodu oğluş beni. Bi de püskürtmeyi öğrenince dedim yeter artık... 2-3 ay kullanmadım. Ama buna rağmen kan tahlilinde kötü çıkmadı çok şükür. Kansızlık tabiki çok önemli bişi ve bizim sülalede çok çeken var bu konuda. Ama fazla denir de kötü sonuçta. 1 ay kullansan da kullanmasan da bişi farketmez bence zaten...

Ay ama haksız mıyım aryaya dediğimde?? Doğal güzellik diye bişi yok bence. Hepimiz mağra insanı gibi gezelim ozaman!! açık açık kıskanıyorum de yada böyle bişiye para harcamak istemiyorum veya sana kormızı çk yakışıyor de :)) ama doğal hal daha güzel demeeeeeeeeee :)))
Uyuz benim koca tam bir uyuz! Bu ara kıskanacağı tuttu niyeyse? Geçen kızı gezdirecektim gitme diyor, bende gelicem diyor. Bugünde aynen.... Yok onu giyme yok bunu giyme. Onu giyersen bende gelirim....
Aaaaaaa bamya sevilmez mi kııııızzzzz??? Şöyle ekşili ve etli olcak oh valla mis :)
Bayılırım bayılmasına daaa, kv bu ara da bamyaya taktı. Bu hafta başı yedik zaten bugün de bamya yapalım dedi. İçten içe gıcık oldum ve hemen olaya el attım. Sonuç:fırın tavuk:)
Pembiş, tarçınlı kurabiye gerçekten çok güzel oluyor.:56::56::56:
Arya,keşke hiç bahsetmeden gidip boyatsaydın sürpriz derdin. :51::51:

Ben kaçtım, beni çağırıyorlar.:3::3:
Ona cesaret edemiyorummmn:43: çok karşı ıkıyor, azcık ılımlı bi yanını görsem affetmeyeceğim deee:)

slm kızlar,

bugün cumartesi eşim mesaide, biz de evde mi durucaz ayşecik dedim..
koyulduk yola, bacımı da çağırdım. bayram üstü her yer indirim diye kaynıyor..
ben de alışverişin gözünü çıkardım galiba:27:

kendime bi elbise aldım, kardeşim beni olduğumdan 2 beden ince gösterdiğini söyleyince dayanamadım:17:
neyneyse; bu sefer mudodan bi gömlek aldım. bedeni bana büyük geldi ama yine de aldım, kesimi modeli çok güzel.
bugün gittiğimiz şubesinde çok daha fazla model vardı, kardeşim de bir gömlek aldı..:31:

pembiiiş, derimoda gittik.. hem bacıma hem de bi arkadaşa hediye çanta aldım.. züpper!!:52:

normalde ca bana pahalı gelir, kapısından transit geçerim. ama şuan öyle bi ucuzluk varki anlatamam..
ayşeciğe elbise mi bluz mu, eşofmanlar mı herbişey aldım.:30:

://///// ozaman artık doğal ol; kıl tüyle uğraşma , makyaj falan yapma :) bakalım nolcak hahaha. Biz dayanamayız kiiiiii :)

hımm saç konusunda başka şeylerle ambargo koysan belkim razı olur:23::17:
ahahahah :9:
iki farklı yaklaşım. ikisi de işe yarayabilir ya da ters teper :9::9::9:

ne güzel geçmiş akşamınız ama yeğen eksikliğini hissettirmiş baksana anaa sende bizim görümce gibisin o zaman yeğenleri için ölüyor aslında hayran kalıyorum kadına 5 yeğeni var 6. yolda hepsini ayırmadan aynı şevkatle seviyor:nazar:
ama melisayı biraz daha fazlamı ne :17:
ne mutlu melisaya :31:

ben halalarımdan bi şey görmedim. ne varsa teyzelerimde var.
o yüzden hala olmak da istememiştim başta..
ama zaten ben bundan sonraki 25 yıl yengemin kardeşi olduğuma göreeee, yeğenimin teyzesi sayılırım:1:
şaka bi yana, hakikaten çok seviyorum. demek kan çekiyor. bacımın bebeği olunca ne olacak hiç bilmiyorum:52:

dün akşam annemlerdeydik iftarda anneme geçen gün bamya kızartması yapıyorlarmış çok güzel oluyormuş dedim
kadın bamya kızarttı akşam ama nedense çok kuru oldu ve tadıda öyle biber gibi lezzetli değildi

halbuki çok övmüşlerdi bir yerde yanlış mı yaptıki acep:44:
bamba kızartması ilk kez duyuyorum:44:

Biz zaten ilk 4-5 ay gazdan çoook çekmiştik. Bak hale günde en az 4-5 kez gark yapan bi oğlum var. Aman rahatlasın da gerisi boş :)
ayşecik günde birkaç kez yapıyor bunu.
genelde yoğun ve hızlı emdikten sonra yapıyor, bazen de bi dikişte fazla su içince:1:

aman, shreek te diyor ya,, bırak dışarı çıksın. içerde kalsa daha mı iyi ?:9::9::9:

Kiz pembis ne cok seviyorum seni ;))
Senin ist.da hic ark akraba yokmu ist.a hic gelme ihtimaliniz fln bir sonraki bulusmada sen de olsan keskeee...
Dediklerinde de sonuna kdr haklisin o bnm esimde de cok var sus sevmez sozde sade ol dogal ol der ama yemezler
gel pembiş geeeel..
sen gelmezsen, inan ben bi yolunu bulup boluya gelicem.. :10:

benim eşim süs sever. daha doğrusu ona süsleneyim ister.:1:
ama dışarı çıkacaksak ne giydiğimi uzaktan şöyle bi gözüyle süzer..
bi şey demez, diyeceği bi şeyi giymem zaten. ama onun için giymediğimi, takmadığımı
dışarı çıkarken, başka birine giderken giysem sorun olabilir.
ben çok hak veriyorum. geçen face te bi söz vardı.
kadın artık, kocasından ayrı herkes için süslenir oldu.
eşi de buna sevinir oldu diye..
düşününce ne kadar mantıklı. en sevmediğin insana giderken güzel giyin,
eve gel eşine rahat olacağım diye eşofman ve pijama takıl.
eşofman tabiki giyilir, ama onu bile güzel göstermenin yolları var..
ara sıra yapın, evde geri dönüşü olumlu olacak:34:

Karakız insan bi haber verir vardım varmadım diye yahuuuu!!!! Umarım anneciğin ve babacığınla güzel vakit geçiriyorsunuzdur :)
6sında ayağındaki tırnak batması için ameliyat olacağını biliyorum.
ecoş da birazcık huysuzmuş, ama ateşi falan yokmuş.

Bu aradaminik kuş uyanınca bizi özleyen bi arkadaşa gideceğiz inşallah. Bizi dediğime bakmayın efeyi özlemişler :) bknz: pabucun dama atılması :))
minik kuuuuuş!!
ben seni öperim koklarım öperim, sonra azcık ısırırım yine de doyamaaaam:16:

halıları yıkamaya vermiştim dün akşam geldi bugün serilmeyi beklerler temizlik olcek bugün yaneee:37:
senin yerinde olsam sermem bacım.
zaten hava sıcak gerek yok. sonra yine kirlenecek..
bayramdan sonra serebilirsin. ben olsam eylüle kadar bekleyebilirim dee:27:

Cnm meehaba nasilsin aysecik iyi artik degilmi
Bizim.kizamik asimiz geldi arastirma hastanesinde cocuk alerji uzmani kendisi yapip hastanede yatircak o gun asi yumurta icetikliymis
Insalla aysecik bibdaha kabarmaz kan ve deri tahlili yapildi

elbise 20 lira
eşofman altlar ve badiler de 10ar lira
eşofman takım 30 lira, en son resimdeki de alarm.
eleman çıkarmayı unutmuş.
tevekkeli, her mağazaya girip çıkarken ötüp durduk :37:
bi daha işimiz yok, gidip çıkarttırmamız lazım.

$Görüntü4280.webp $Görüntü4281.webp $Görüntü4282.webp$Görüntü4283.webp $Görüntü4284.webp $Görüntü4285.webp$Görüntü4286.webp $Görüntü4287.webp

Cnm meehaba nasilsin aysecik iyi artik degilmi
Bizim.kizamik asimiz geldi arastirma hastanesinde cocuk alerji uzmani kendisi yapip hastanede yatircak o gun asi yumurta icetikliymis
Insalla aysecik bibdaha kabarmaz kan ve deri tahlili yapildi

hamdolsun iyiyim canım, ayşecik de iyi.
lekeler tamamen kayboldu ve sonra çıkmadı.
ama sebebini bilmediğim için temkinliyim. bazı şeyleri yedirmiyorum. bal gibi mesela..
bayramüstü bi sıkıntı yaşamayalım..

demek aşıdan sonra yatış verdiler, inş sıkıntısız atlatırsınız. hangi şehirdeydin sen?

hamdolsun iyiyim canım, ayşecik de iyi.
lekeler tamamen kayboldu ve sonra çıkmadı.
ama sebebini bilmediğim için temkinliyim. bazı şeyleri yedirmiyorum. bal gibi mesela..
bayramüstü bi sıkıntı yaşamayalım..

demek aşıdan sonra yatış verdiler, inş sıkıntısız atlatırsınız. hangi şehirdeydin sen?

Oh cnm cok sevindik insalla bi daha hic olmaz
Asidan once yatiriceklar bilmiyorum nasil bi tedavi olucak ardindan dr vurucak gozlem altinfa tutulucak
Aslinda bi yerden tedirginimde yatirdiklari icin neye karsi onlem
bi yandan guvende hissediyorum
Biz sakaryadayiz nfk
Siz istabbul degilmi

elbise 20 lira

Eki Görüntüle 771115 Eki Görüntüle 771116 Eki Görüntüle 771117 Eki Görüntüle 771118 Eki Görüntüle 771119 Eki Görüntüle 771120 Eki Görüntüle 771121 Eki Görüntüle 771122

Cok gyzeller cnm gule guke giyisin aysecikk

:9: deemiiii?? Doğal güzellik derken benim saç kumral zaten. O da benim kendi saç rengimi bi seviyomuşş, bi seviyomuuuşşş ki sorma.

Uyuz benim koca tam bir uyuz! Bu ara kıskanacağı tuttu niyeyse? Geçen kızı gezdirecektim gitme diyor, bende gelicem diyor. Bugünde aynen.... Yok onu giyme yok bunu giyme. Onu giyersen bende gelirim....

Bayılırım bayılmasına daaa, kv bu ara da bamyaya taktı. Bu hafta başı yedik zaten bugün de bamya yapalım dedi. İçten içe gıcık oldum ve hemen olaya el attım. Sonuç:fırın tavuk:)

Ona cesaret edemiyorummmn:43: çok karşı ıkıyor, azcık ılımlı bi yanını görsem affetmeyeceğim deee:)

İyiii; gelsin. Ne güzel sana arkadaş olur :)
Benim kocacım hiç böyle şeylerime karışmadı karışmaz da. Ben de ona karışmam :) yuvarlanıp gidiyoz işte :))

slm kızlar,

kendime bi elbise aldım, kardeşim beni olduğumdan 2 beden ince gösterdiğini söyleyince dayanamadım:17:
neyneyse; bu sefer mudodan bi gömlek aldım. bedeni bana büyük geldi ama yine de aldım, kesimi modeli çok güzel.
bugün gittiğimiz şubesinde çok daha fazla model vardı, kardeşim de bir gömlek aldı..:31:

pembiiiş, derimoda gittik.. hem bacıma hem de bi arkadaşa hediye çanta aldım.. züpper!!:52:

normalde ca bana pahalı gelir, kapısından transit geçerim. ama şuan öyle bi ucuzluk varki anlatamam..

Waowww güle güle kullanın :)
Kızım zaten zayıfsın; 2 beden ince ile yok mu oldun noldun?? :)

ahahahah :9:
iki farklı yaklaşım. ikisi de işe yarayabilir ya da ters teper :9::9::9:

ne mutlu melisaya :31:

ben halalarımdan bi şey görmedim. ne varsa teyzelerimde var.
o yüzden hala olmak da istememiştim başta..
ama zaten ben bundan sonraki 25 yıl yengemin kardeşi olduğuma göreeee, yeğenimin teyzesi sayılırım:1:
şaka bi yana, hakikaten çok seviyorum. demek kan çekiyor. bacımın bebeği olunca ne olacak hiç bilmiyorum:52:

bamba kızartması ilk kez duyuyorum:44:

ayşecik günde birkaç kez yapıyor bunu.
genelde yoğun ve hızlı emdikten sonra yapıyor, bazen de bi dikişte fazla su içince:1:

aman, shreek te diyor ya,, bırak dışarı çıksın. içerde kalsa daha mı iyi ?:9::9::9:

gel pembiş geeeel..
sen gelmezsen, inan ben bi yolunu bulup boluya gelicem.. :10:

benim eşim süs sever. daha doğrusu ona süsleneyim ister.:1:
ama dışarı çıkacaksak ne giydiğimi uzaktan şöyle bi gözüyle süzer..
bi şey demez, diyeceği bi şeyi giymem zaten. ama onun için giymediğimi, takmadığımı
dışarı çıkarken, başka birine giderken giysem sorun olabilir.
ben çok hak veriyorum. geçen face te bi söz vardı.
kadın artık, kocasından ayrı herkes için süslenir oldu.
eşi de buna sevinir oldu diye..
düşününce ne kadar mantıklı. en sevmediğin insana giderken güzel giyin,
eve gel eşine rahat olacağım diye eşofman ve pijama takıl.
eşofman tabiki giyilir, ama onu bile güzel göstermenin yolları var..
ara sıra yapın, evde geri dönüşü olumlu olacak:34:

6sında ayağındaki tırnak batması için ameliyat olacağını biliyorum.
ecoş da birazcık huysuzmuş, ama ateşi falan yokmuş.

minik kuuuuuş!!
ben seni öperim koklarım öperim, sonra azcık ısırırım yine de doyamaaaam:16:

senin yerinde olsam sermem bacım.
zaten hava sıcak gerek yok. sonra yine kirlenecek..
bayramdan sonra serebilirsin. ben olsam eylüle kadar bekleyebilirim dee:27:

Vallahi ben de çooook isterim gelip buluşmayı. Neyse tarihi belli olursa başlarım yıkama yağlama çalışmalarına; belki tamam diyeceği tutar :))

Ay halı olayında ben de seninle aynı yaklaşımdayım da utandım söylemeye hahaha

Kocama da süslenirim, dışarı da süslenirîm, kıskananlar da çatlasın hahaha

elbise 20 lira

Eki Görüntüle 771115 Eki Görüntüle 771116 Eki Görüntüle 771117 Eki Görüntüle 771118 Eki Görüntüle 771119 Eki Görüntüle 771120 Eki Görüntüle 771121 Eki Görüntüle 771122

Elbiseye bayıldımmmmmm. Bi de ortasında boşluk var ya ona daha da bayıldımmmm. İyiki kızım yok valla batırırdım bütçeyi :)
Güle güle giysin ayşecik :)

Oh cnm cok sevindik insalla bi daha hic olmaz
Asidan once yatiriceklar bilmiyorum nasil bi tedavi olucak ardindan dr vurucak gozlem altinfa tutulucak
Aslinda bi yerden tedirginimde yatirdiklari icin neye karsi onlem
bi yandan guvende hissediyorum
Biz sakaryadayiz nfk
Siz istabbul degilmi
amin canım..
neyseki alanında uzman kişilerin gözetiminde olacak bebeğin.
inş bi şeycik olmaz, ama olursa da onlara güven..:34:
sakarya diyince, sakaryada olduğunu hatırladım:1:
bi kere lafı geçmişti. sakarya da çok güzel bi şehir.. yaşanabilecek bi yer..
hendekte eşimin arkadaşı var, gidip geliyoruz bazen..:16:

Waowww güle güle kullanın :)
Kızım zaten zayıfsın; 2 beden ince ile yok mu oldun noldun?? :)

Vallahi ben de çooook isterim gelip buluşmayı. Neyse tarihi belli olursa başlarım yıkama yağlama çalışmalarına; belki tamam diyeceği tutar :))

Ay halı olayında ben de seninle aynı yaklaşımdayım da utandım söylemeye hahaha

Kocama da süslenirim, dışarı da süslenirîm, kıskananlar da çatlasın hahaha

Elbiseye bayıldımmmmmm. Bi de ortasında boşluk var ya ona daha da bayıldımmmm. İyiki kızım yok valla batırırdım bütçeyi :)
Güle güle giysin ayşecik :)

saol canımcım, zayıf diyon da kime göre neye göre:35:
boy malum. kilom aslında sır, bi yengem, bi bacım biliyor bi de size diyom işte:1:
65 kilodan 64e düşmüşüm güya, ama ben bi şey farketmiyorum aynada.
elbisenin sırrı renginde, siyah. bi de kesimi güzel..
bulursam ekleyeyim foto.

valla gelebilirsen senin için toplanırız kıııııız:52::16:

niye utandın kız, aha ben dedim de noldu:35:

ben de elbiseye bayıldım, şeker pembe fiyonklu falan..
şu dünyada alışveriş namına zaten ne varsa kadınlara var..giyim, aksesuar, dekorasyon, tasarım, kozmetik.
erkeklereyse sadece teknolojik aletler ve arabalar..:27:

şimdi farkettim, manken de ağzı açık duruyor.
sanki iç çamaşırı modeli:19:

amin canım..
neyseki alanında uzman kişilerin gözetiminde olacak bebeğin.
inş bi şeycik olmaz, ama olursa da onlara güven..:34:
sakarya diyince, sakaryada olduğunu hatırladım:1:
bi kere lafı geçmişti. sakarya da çok güzel bi şehir.. yaşanabilecek bi yer..
hendekte eşimin arkadaşı var, gidip geliyoruz bazen..:16:

saol canımcım, zayıf diyon da kime göre neye göre:35:
boy malum. kilom aslında sır, bi yengem, bi bacım biliyor bi de size diyom işte:1:
65 kilodan 64e düşmüşüm güya, ama ben bi şey farketmiyorum aynada.
elbisenin sırrı renginde, siyah. bi de kesimi güzel..
bulursam ekleyeyim foto.

valla gelebilirsen senin için toplanırız kıııııız:52::16:

niye utandın kız, aha ben dedim de noldu:35:

ben de elbiseye bayıldım, şeker pembe fiyonklu falan..
şu dünyada alışveriş namına zaten ne varsa kadınlara var..giyim, aksesuar, dekorasyon, tasarım, kozmetik.
erkeklereyse sadece teknolojik aletler ve arabalar..:27:

Aaa bak.hendek diyince hatirladim aylar once bi kofteci diyologu gecmismuydi aramizda

Mrb kızlar
Bugün kv de deyim erken geldim bu sefer yemekleri ben yaptım
Tavuk sote
lahana dolması
Erişteli yayla çorbası

Canımmm duygularımız karşılıklı :) ben de çok isterim gelmeyi. Akraba var olmaz olur mu amaaaaa bizim büyük paşa (yani kocam) böyle şeylere hiç sıcak bakmaz sağolsun :/ oysaki ben hep burdan bahsediyorum ama o bir oğlak burcu; yani katır inadı var hahaha. Ama belli olmaz tabi ;) şeker portakalının dediği cinsten bi ambargo koyarmışım :p şaka bi yana iyice ters teper bizde :))

Bu arada ne saçma sapan basıyorum harflere; daha büyük bi telefona ihtiyacım var :p
Sence benim kocam internetten tanıştıklarımla buluşma fikrine nasıl bakar
Nasıl bakar bir düşün:)
Ama zamanla işledim onu ve buluşmaya gittim! avm de buluşacağız çok dertleştik çok iyi kızlar vs söyleyince izin verdi hoşlanmasa da :)

slm kızlar,

Mudo gömlekleri foreverrrr:)
Aldıkların çok güzel güle güle giy:)

Elbisede bişi yok sen zayıfsın ondan güzel durmuş ;)

Valla bu suratla iç çamaşırı mankeni olmaz bence. Daha çok hayattan bezmiş bi hali var :)
evet, elbisenin pek cazibesi yok. ama uzun kollu ve etekli bi şey bulmak imkansıza yakın.
bi de siyah olduğu için kardeşim de epey ısrar etti aldım. yoksa ben buna 70 tl vermezdim yaniii

iç çamaşırı modelleri böyle abuk pozlar verir. dudaklar az aralık.. sanki kadınlara değil de adamlara hitap ediyorlar anlamadım :19:

Aaa bak.hendek diyince hatirladim aylar once bi kofteci diyologu gecmismuydi aramizda
evet evet, bi yerde köfte ve köfteci muhabbeti geçiyorsa ben ordayımdır :9:

Mrb kızlar
Tavuk sote
lahana dolması
Erişteli yayla çorbası

Ama zamanla işledim onu ve buluşmaya gittim! avm de buluşacağız çok dertleştik çok iyi kızlar vs söyleyince izin verdi hoşlanmasa da :)

ooooh ellerine sağlık..
lahana, kara lahana sarması mıııı? bayılırım :56:

azmin zaferi, kadının fendi diyorum :72::54:

sağol canım.
bariz büyük oldu bana, kollarını katlayarak giyicem heralde ama aldım, çünkü içime sindi :31:

Son düzenleme:
evet, elbisenin pek cazibesi yok. ama uzun kollu ve etekli bi şey bulmak imkansıza yakın.
bi de siyah olduğu için kardeşim de epey ısrar etti aldım. yoksa ben buna 70 tl vermezdim yaniii

iç çamaşırı modelleri böyle abuk pozlar verir. dudaklar az aralık.. sanki kadınlara değil de adamlara hitap ediyorlar anlamadım :19:

evet evet, bi yerde köfte ve köfteci muhabbeti geçiyorsa ben ordayımdır :9:

ooooh ellerine sağlık..
lahana, kara lahana sarması mıııı? bayılırım :56:

azmin zaferi, kadının fendi diyorum :72::54:

sağol canım.
bariz büyük oldu bana, kollarını katlayarak giyicem heralde ama aldım, çünkü içime sindi :31:

Canikom renkli bir eşarp ile gayet şık bir elbise. Siyah candırrrr :)

İç çamaşırı mankenleri tabiki erkeklere hitap ediyor ; "bunu al karın benim gibi olacak" diyo :))))

Mrb kızlar
Tavuk sote
lahana dolması
Erişteli yayla çorbası

Eline koluna sağlık canikom. Ben de ara ara zarf atıyım bakalım ne olacak :)?

Back
X