Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

.......................................

Son düzenleme:
Günaydınnnnn.

Pudingli kurabiyenin bi tepsisi çıktı ikincisi fırında. Diğer hamurları yoğurdum dolapta bekliyolar.

Emine Beder Bayat Ekmek Pizzası tarifi - Videolu Bayat Ekmek Pizzası tarifi izle - Bayat Ekmek

Ben harcı bu tarifle hazırladım. Sonra üstün rendelenmiş domates ve bol kekik döktüm. Sucuk vardı evde o yüzden sucuklu yaptım. Bi de elimde üç tür ekmek vardı ya onları ufak ufak parçalamıştım.
Tamam canım sağolasın. Bende pide var, onu akşama değerlendirmek istiyorum bakalım.
Hamurları yoğurduysan işi yarılamışsındır. Ya ben unutmuşum ama mantar kurabiye de güzeldir:) bu şimdi mi söylenir diyeceksin:9:

Borncum niye bizlere yanlış bilgi veriyorsun?!?! :p
Ben öyle kocamdan ayrı tatil yapamam. Havuzda veya denizde Efeyi birbirimize atmadıktan sonra ne anladım ben bu işten :) :p??
Evet işte bu otellerde olmayan şey o, beraber gidiyorsun sen sap gibi ayrı havuza, eşin ayrı.. Çocuk artık kimde kalırsa. Bir çözümü var mı? Aile havuzları düşünülse olabilir.
Çoocuum memeye yapıştıııııı. Emzik miyim len ben :)?!?!
Bu soruyu ben de soruyorum kendime?!
:(

Adenya adin beach mi oyle bisii dedigin
Sah in de balayimizi yaptik biz donerken de oraya ugradik gezdirdiler odalar fln muthis ama bayan havuzu cok garip bi yerdeydi benim pek icime sinmedi bera yi hic begenmedjm ztn caprice e bu yil gidiyoruz ama sah inn gercekten ck guzeldi otel.gibi tikilip kalmiyosun alan ck buyuk yesillik
adenya hotel & resort | muhafazakar hotel | islami tatil | alkolsüz hotel | adenya hotel | alanya muhafazakar otel | muhafazakar kesim alternatif oteli | bay bayan ayrı havuzlar | muhafazakar oteller benim dedigim yer burasi bayanlar plajinin en iyisi olduğunu duydum.. gelecek yil cok istiyorum sahh in yada adenyaya gitmeyi nasip inşallah:51:

Borncum niye bizlere yanlış bilgi veriyorsun?!?! :p
Ben öyle kocamdan ayrı tatil yapamam. Havuzda veya denizde Efeyi birbirimize atmadıktan sonra ne anladım ben bu işten :) :p??
Deniz ortak alan canim onun disinda randevu alarak girilebilen ozel aile havuzlari var rahatca atabiliyosun bebekleri ;)
Benim gibi tesetturluler icin de diger turlusu sıkıci olabiliyo baba ogul girsin ben koseden bakayim ben de onu istemem ;)

Deniz ortak alan canim onun disinda randevu alarak girilebilen ozel aile havuzlari var rahatca atabiliyosun bebekleri ;)
Benim gibi tesetturluler icin de diger turlusu sıkıci olabiliyo baba ogul girsin ben koseden bakayim ben de onu istemem ;)

aile havuzları genelde mini minnacık oluyo
ya bu işi çözsünler
ya da havuzlu villa kiralamak en iyisi:) hayalim:31:

Çok güzel gözüküyor:31: fiyatları uçuk:9:

ya bu işi çözsünler
Ah ah hayaller gerçek olsa:)

kapalılar için Didim'de caprice oteli duymuştum. bir bakın kızlar isterseniz...
bu arada tatilimin son 15 günü... ayyy ne çabuk geçiyor güzel günler...
tembellik ne güzel şey...

Tamam canım sağolasın. Bende pide var, onu akşama değerlendirmek istiyorum bakalım.
Hamurları yoğurduysan işi yarılamışsındır. Ya ben unutmuşum ama mantar kurabiye de güzeldir:) bu şimdi mi söylenir diyeceksin:9:

Evet işte bu otellerde olmayan şey o, beraber gidiyorsun sen sap gibi ayrı havuza, eşin ayrı.. Çocuk artık kimde kalırsa. Bir çözümü var mı? Aile havuzları düşünülse olabilir.

Bu soruyu ben de soruyorum kendime?!

:(

Sağol ya şimdi mi söylenir :p çatalın hamurunu çıkardım azıcık çözünmesini bekliyorum; 3 saat bekleyince taş gibi olmuş. Diğerleri bitti. Anam daha bir sürü ütü ve bavul hazırlamak var :/

Busmaimin eklentisini göremiyorum ben.

Haşema ile girebilirsin ama ya. Yani bizim gittiğimiz otellerde hep görüyorum o bakımdan dedim.

ya bu işi çözsünler

Villaaaa foreverrrrrr :) :p ben havuz sevmemkiiiii. Ama villalar pahalı sanırım.

Sağol ya şimdi mi söylenir :p çatalın hamurunu çıkardım azıcık çözünmesini bekliyorum; 3 saat bekleyince taş gibi olmuş. Diğerleri bitti. Anam daha bir sürü ütü ve bavul hazırlamak var :/

Haşema ile girebilirsin ama ya. Yani bizim gittiğimiz otellerde hep görüyorum o bakımdan dedim.

Villaaaa foreverrrrrr :) :p ben havuz sevmemkiiiii. Ama villalar pahalı sanırım.
Bir çatal kaldıysa süpersin:) motoru takmışsın yine belli. Yarın erken mi çıkıyorsunuz?
Busmainin eklentisi babalarla ilgili bir yazı/şiirimsi bir şeydi. Boşver üzülürsün:)
Haşema haşır haşır sinir ediyor, ama mecbuuur:47:

evet eklentiyi sildim,aramızda babası hayatta olmayanlar var diye aklıma geldi sonra..

haşemayla o kadar insanın içinde rahat olunmaz,ben olmam yani.
ayrıca kadınlara açmak yasaksa, erkeklerin de açanlara bakması yasak. gelmez bize o yerler.
haşemalar da hoşuma gitmiyor zati astronot gibi:1:

evet eklentiyi sildim,aramızda babası hayatta olmayanlar var diye aklıma geldi sonra..

haşemayla o kadar insanın içinde rahat olunmaz,ben olmam yani.
ayrıca kadınlara açmak yasaksa, erkeklerin de açanlara bakması yasak. gelmez bize o yerler.
haşemalar da hoşuma gitmiyor zati astronot gibi:1:

yenileri çıkmış kız eşofman gibi değil

Nfkcim hosgeldin
saol canım benimm..sana da kolay gelsin.. kolayladın mı yemekleri?

ben ayşeciği bırakıp neneye gittim. bacımla epey sarma sardık. kalan içi biber doldurduk.
dönüşte, geçen aldığım eşofman takımındaki alarmı çıkarttırmak için avm ye gittim.
neyneyse, aynı dediğin gibi oldu, temiz kalplı kız senii:31:
geçen gittiğimde yoktu, bu sefer mothercare de indirim vardı.
5li badilerden aldım iki paket, acayip ucuza geldi :21::52:

sonra çıktım, eşofmanı verdim. üzerinde kalmış alarm dedim.
kız bi mahçup oldu, çıkardı. özür dileriz, kusura bakmayın falan. buraya kadar tekrar geldiniz dedi..
ben de yüzümde gülümseme, sesimde tatlı bi hoşgörüyle 'mühim değil' dedim.:89:

yolda eşim aradı, amcası iftara çağırıyormuş. yemek derdinden de yırttım.:32:
eve geldim, ayşecik şimdi uyumuş. sevgili görümceciiiiiim de gelmiş.:35:

ama dediğin gibi fazla sıcak olur ayşe için problem ama sende sevmiyorsun sıcağı
ben severim sıcağı mesela çok aşırı olmamak koşulu ile :1:
ben sıcağı sevmiiiiim:19:
zaten kat kat giyoruz, başımızda örtü. inan sıcağı daha fazla hissediyorsun.

Kocandan korkulur kızımmmmm :)

Ya karadenix turu yatmasınnnnn. Sıcak sevmiyodan egeye gitmelisin; akdeniz çok fena :/
Uyuz bakıcı teyzeye 10da gel dedim hala ortalıkta yok!! Nefret ediyorum saate uymayan insanlardan!!
evet, o yok mu oooooo?:36:

karadeniz turu, yatmadı da ertelendi. eşim bi şeyi yapmak istemiyorsa, ya da onda mantık görmüyorsa.
çok makul gerekçelerle seni öyle bi ikna ederki, öylece şeyinin üzerine kalıverirsin :35:

o da ege diyor zaten, fethiye kuşadası o bölgelerden bakıyormuş.

ben de zamanından önce giderim randevuya. ve insanların bu konuda böyle rahat olmaları bazen acayip canımı sıkıyor :19:

Ayşeciğe kıyamam, hain böcükler bilirler tazecik kan nerde bulunur.
Fotoğraf makinen hayırlı olsun:) bir de akıllı telefon aldırırsın, ya hatta konuşmayı denedin mi, makineyi iade edelim gibilerinden.. Şimdiki telefonlar zaten fotoğraf makinesinin yaptığı işi yapıyor.

Akdeniz ve Ege daha mı yakın? Yine arabayla mı gidilecek sıkıntısı var.
Bu sıcakta çekilmez zaten, oralara sonbaharda gitseniz mantıklı bence.
saol canım. daha önce konuşmuştuk.
kendine samsung s3 bana da minisini alırız gibi söyledi hatta.
ama telefona para vermek ona göre çok gıcık bi durum. yani beyaz eşyaya, bilgisar, tv neyse de telefon
düşecek kırılacak, bi de insanlar şimdi statü göstergesi yaptılar telefonu. ona da ayrı gıcık, gıcık da gıcıııııık!:36:

bi de ne var, bizim tv fi tarihinden kalma. tüplü, 10 kanal gösteriyor, 5i karıncalı.. :1:
film izleyeceği tutunca, bize şöyle güzel bi tv lazım, büyük ekrandan izlemek için diyor.
şimdi lcd ve led lerin fiyatı da taban neredeyse, ona cazip geldi.
durup durup tv alalım diyor, ben de hayır diyorum.
hem iyi bi tv, daha çok televizyon başında boş saat demek. açmadan duramazki insan..
alma istemiyorum, hem ben daire alıp yeni kalıcı evime geçince oranın salonuna göre tv almak istiyorum diyorum.
ondan eli kolu bağlı, alamıyor da.. bu tamamen onun misillemesi:19:

ege olursa, arabayla gideceğiz. yine geze geze..
ben de sonbaharda gezmeyi tercih edebilirim ama önceki sene hamilelik doğum bebek küçük derken bi de ramazan vardı.
eşim hiç tatil yapamadı. bi gün denize gitmedi beni bırakıp. adam gibi 3-5 gün tatil yapsın istiyorum :17:

çok geçmiş olsun
muhafazakar otelde 3ünüz giderseniz hiç zevk alamazsın ki ayrı ayrı takılacaksınız
belki eşli arkadaş grubuyla giderseniz güzel olur
rizeye kadar bir yerde (mesela samsun :1: ) mola verip konaklayıp sonra yola devam edebilirsiniz hem geze geze gitmiş olursunuz
evet canım, istanbul rize arası direkt gidilemez zaten. 2 şoför olsa neyse.
mutlaka mola verilecekti. ama şimdilik bunun da önemi kalmadı..

ben otele gidip tıkılmak istemem.:19: tatil dediğin bol gezmeli olur. deniz mi var, denize gidersin.
köy mü var köyleri gezer, yaylalara çıkarsın, çarşı mı var alışveriş yaparsın. oranın yerel lezzetlerini yerinde tadarsın.
bu bakımdan herşey içinde tatil bana pek hitap etmiyor.:19:

nfk bu arada geçmiş olsun kızına ayrıca pişik için hametan süper
eşin bence senin akıllı telefon istediğini anlamadı
erkeklere direk ne istediğini söyleyeceksin
kamerasından bahsedersen kamera alır tabiki
:)
konuştuk kız, direkt söyledim.
yukarda anlattığım sebeplerle bıdı bıdı yaptı.
ben de bu kadar konuşma işitmek istemiyorum, gerekirse kendim toplar paramı alırım dedim.
kendince beni oyalıyor işte. istediğimi yapacak, sadece erteliyor nev-i şahsına münhasır kişi:82:

adenya otel var biraz pahali ama herkes tavsiye ediyor benim gitmek istedigim yerlerden. sahh in paradise a arkadaslar gidiyor her sene memnunlar
adenyayı bilmiyorum ama caprice sah inn gibi bazı oteller için yorumlara bakmış
çok kalabalık, kadınlar havuzu küçük, işte hanım plajının mahremitiyi şöyle böyle okuyunca onlardan da soğumuş.
nasılsa gezicez, dışarıda yiyicez, koylarda denize gireriz diyor, pansiyon bakıyor haşmetmeap.

Haşema haşır haşır sinir ediyor, ama mecbuuur:47:
haşema ne yaaa?!
gıcık oluyorum. uzaylı gibi. tasarımcılar ne iş yapıyor anlamıyorum.
ne kumaşında iş var, ne modelinde.. garip duruyor.
ben giymedim, giymem.
zaten kadınlar arasında giriyorum.
diz altı tayt ve üzerinde kısa kollu takımım var, çok rahat :21:

bu arada geçen yaptığım üç küçük kavanoz domatesten ikisi sizlere ömür :35:
o kadar da sıcak suyun içinde beklettim, sıcakken döktüm kapattım, yeni kapak aldım falan da filan.. pöff:37:

annem, bayram için revani yapacakmış.
yok yapma dedim. ben sana daha güzelini yaparım..
o ne dedi..
busmainin gürcü tatlısı dedim :51::1:

yorulmuşum ya, gelince duş aldım öylece havluyla oturuyorum pc başında..
kalkıp evi toparlayayım, daha namaz kılıcam.. ve ütü yapıcam aryaaaa:36:

yenileri çıkmış kız eşofman gibi değil
Evet güzel modeller çıkmış çok şükür
Ama güneşlenemeyiz öyle de:))

saol canım benimm..sana da kolay gelsin.. kolayladın mı yemekleri?

ben ayşeciği bırakıp neneye gittim. bacımla epey sarma sardık. kalan içi biber doldurduk.
dönüşte, geçen aldığım eşofman takımındaki alarmı çıkarttırmak için avm ye gittim.
neyneyse, aynı dediğin gibi oldu, temiz kalplı kız senii:31:
geçen gittiğimde yoktu, bu sefer mothercare de indirim vardı.
5li badilerden aldım iki paket, acayip ucuza geldi :21::52:

sonra çıktım, eşofmanı verdim. üzerinde kalmış alarm dedim.
kız bi mahçup oldu, çıkardı. özür dileriz, kusura bakmayın falan. buraya kadar tekrar geldiniz dedi..
ben de yüzümde gülümseme, sesimde tatlı bi hoşgörüyle 'mühim değil' dedim.:89:

yolda eşim aradı, amcası iftara çağırıyormuş. yemek derdinden de yırttım.:32:
eve geldim, ayşecik şimdi uyumuş. sevgili görümceciiiiiim de gelmiş.:35:

ben sıcağı sevmiiiiim:19:
zaten kat kat giyoruz, başımızda örtü. inan sıcağı daha fazla hissediyorsun.

evet, o yok mu oooooo?:36:

karadeniz turu, yatmadı da ertelendi. eşim bi şeyi yapmak istemiyorsa, ya da onda mantık görmüyorsa.
çok makul gerekçelerle seni öyle bi ikna ederki, öylece şeyinin üzerine kalıverirsin :35:

o da ege diyor zaten, fethiye kuşadası o bölgelerden bakıyormuş.

ben de zamanından önce giderim randevuya. ve insanların bu konuda böyle rahat olmaları bazen acayip canımı sıkıyor :19:

saol canım. daha önce konuşmuştuk.
kendine samsung s3 bana da minisini alırız gibi söyledi hatta.
ama telefona para vermek ona göre çok gıcık bi durum. yani beyaz eşyaya, bilgisar, tv neyse de telefon
düşecek kırılacak, bi de insanlar şimdi statü göstergesi yaptılar telefonu. ona da ayrı gıcık, gıcık da gıcıııııık!:36:

bi de ne var, bizim tv fi tarihinden kalma. tüplü, 10 kanal gösteriyor, 5i karıncalı.. :1:
film izleyeceği tutunca, bize şöyle güzel bi tv lazım, büyük ekrandan izlemek için diyor.
şimdi lcd ve led lerin fiyatı da taban neredeyse, ona cazip geldi.
durup durup tv alalım diyor, ben de hayır diyorum.
hem iyi bi tv, daha çok televizyon başında boş saat demek. açmadan duramazki insan..
alma istemiyorum, hem ben daire alıp yeni kalıcı evime geçince oranın salonuna göre tv almak istiyorum diyorum.
ondan eli kolu bağlı, alamıyor da.. bu tamamen onun misillemesi:19:

ege olursa, arabayla gideceğiz. yine geze geze..
ben de sonbaharda gezmeyi tercih edebilirim ama önceki sene hamilelik doğum bebek küçük derken bi de ramazan vardı.
eşim hiç tatil yapamadı. bi gün denize gitmedi beni bırakıp. adam gibi 3-5 gün tatil yapsın istiyorum :17:

evet canım, istanbul rize arası direkt gidilemez zaten. 2 şoför olsa neyse.
mutlaka mola verilecekti. ama şimdilik bunun da önemi kalmadı..

ben otele gidip tıkılmak istemem.:19: tatil dediğin bol gezmeli olur. deniz mi var, denize gidersin.
köy mü var köyleri gezer, yaylalara çıkarsın, çarşı mı var alışveriş yaparsın. oranın yerel lezzetlerini yerinde tadarsın.
bu bakımdan herşey içinde tatil bana pek hitap etmiyor.:19:

konuştuk kız, direkt söyledim.
yukarda anlattığım sebeplerle bıdı bıdı yaptı.
ben de bu kadar konuşma işitmek istemiyorum, gerekirse kendim toplar paramı alırım dedim.
kendince beni oyalıyor işte. istediğimi yapacak, sadece erteliyor nev-i şahsına münhasır kişi:82:

adenyayı bilmiyorum ama caprice sah inn gibi bazı oteller için yorumlara bakmış
çok kalabalık, kadınlar havuzu küçük, işte hanım plajının mahremitiyi şöyle böyle okuyunca onlardan da soğumuş.
nasılsa gezicez, dışarıda yiyicez, koylarda denize gireriz diyor, pansiyon bakıyor haşmetmeap.

haşema ne yaaa?!
gıcık oluyorum. uzaylı gibi. tasarımcılar ne iş yapıyor anlamıyorum.
ne kumaşında iş var, ne modelinde.. garip duruyor.
ben giymedim, giymem.
zaten kadınlar arasında giriyorum.
diz altı tayt ve üzerinde kısa kollu takımım var, çok rahat :21:
Benim de öyle takımım var

Karadenizde tadacak tatlar sahiller kaplıcalar yaylalar ne ararsan var..;)
bu arada geçen yaptığım üç küçük kavanoz domatesten ikisi sizlere ömür :35:
o kadar da sıcak suyun içinde beklettim, sıcakken döktüm kapattım, yeni kapak aldım falan da filan.. pöff:37:

annem, bayram için revani yapacakmış.
yok yapma dedim. ben sana daha güzelini yaparım..
o ne dedi..
busmainin gürcü tatlısı dedim :51::1:

:))) afiyet şeker olsuuuun:)

Back
X