Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ahhh ahh keşke tek yorgunluk olsa o kadar sinirliyim ki :47::47:
önce iftarı yazıyım çok yoruldum ama Rabbim yardım etti eşim hep yasirle ilgilendi servis anında da kv kp baktı yemeklerim normalde ramazanda tuzsuz hatta bi garip olur ama elhamdülillah herkes çok begendi benim de içime sindi hiçbişi kalmadı her tencerenin tepsinin dibi göründü böyle olunca insanın hoşuna gidiyo yorgunluk falan da kalmıyo dicem ama çocuklu olanlar 11 12 gibi dağıldı çocuksuz iki çift 2ye çeyrek kala gittiler ben artık bayılıcaktım derken sahuru hazırla ye ortalıgı topla yat derken sabah namazı oldu ve yasir 7de kalktı ben de zombi gibiydim ama yine de yarın bayram ve sonra tatil diye mutlu musmustlu başladım güne kaynanaya çıktım yardım ettim dedim tatlı börek ben yapcam sen bişi yapma sevindi yasire dün gelen lcwden hediyeler vardı küçüklerdi onları almaya çıktık huggies little swimmers bile aldık güneş kremini de alıp eve geldik eşim mezarlığa gidicekti bizi bıraktı yasir de uyuyunca ben resmen bayılmışım eşim defalarca aramış neden ?
Çünkü tatilimizin iptal olduğunu bildirmek için :47::47::47:
Öğlenden beri kendime gelemiyorum bizim bu tatil işi şöyleydi bizim devremülk var o bitmeyince dedilerki size bilmem ne otellerinde yer ayarlayalım ok dedik orası olmadı fikir değiştirdiler ona da ok dedik hiç beğenmediğimiz bi tatile ok dedik ama gelin görün ki oteller yerleri satmışlar ne kdr doğru bilmiyorum bayram sonrası hesabınıza bi miktar para yatırcaz susun diyolar resmen çıldırdım eşim gitmiş ofiste tartışmış ben tel.de tartıştım sonuç : hiçbirşey değişmedi !!!!
Tamam bizim başka bi tatilimiz daha var ama sadece bu tatili bekleyen tonla insan var ve songün mü belli oluyo anlamıyorum ki !!! benim şu anda herşeyim hazır arbaya bile indirdik bi kısmını inanın hala sinirim geçmedi bu mübarek gün ne kadar sövdüm bilmiyorum mahkemeye bile vermeyi düşünüyorum da eşim saçmalama diyo :19::19:
Canım :( çok üzüldüm ya :( Son gün nasıl yaparlar bunu herşeyin hazırken!
Firma böylelikle amatörlüğünü göstermiş oldu..!
Yatıracakları parayla bi tatile çıkamaz mısınız daha sonra?
Herşeyde bir hayır vardır diyelim :(

doğru valla. oradaki kızlara telefonumu bırakmayı bile düşündüm.
indirim olunca beni arasınlar, hemen koşar giderim:10::9:

]

Canım demstock indirimleri cep telefonuna geliyor. Ben sanırım websitesinden kaydetmiştim. Tabi malum başka ürünler de var. Mothercare indirime girdiyse yazıyor.
eşim berbere gitti..
namaz kılıp, fasulyeyi pişiricem. ama öyle bi sıcak var ki, durduğum yerde terliyorum:25:
Ankara o kadar sıcak değil, şükür. Hatta bazı pencereleri kapattım. Biz de iftardan sonra eşimin yeğenlerine hediye almaya çıkacağız inş
önce iftarı yazıyım çok yoruldum ama Rabbim yardım etti eşim hep yasirle ilgilendi servis anında da kv kp baktı yemeklerim normalde ramazanda tuzsuz hatta bi garip olur ama elhamdülillah herkes çok begendi benim de içime sindi hiçbişi kalmadı her tencerenin tepsinin dibi göründü böyle olunca insanın hoşuna gidiyo yorgunluk falan da kalmıyo dicem ama çocuklu olanlar 11 12 gibi dağıldı çocuksuz iki çift 2ye çeyrek kala gittiler ben artık bayılıcaktım derken sahuru hazırla ye ortalıgı topla yat derken sabah namazı oldu ve yasir 7de kalktı ben de zombi gibiydim ama yine de yarın bayram ve sonra tatil diye mutlu musmustlu başladım güne kaynanaya çıktım yardım ettim dedim tatlı börek ben yapcam sen bişi yapma sevindi yasire dün gelen lcwden hediyeler vardı küçüklerdi onları almaya çıktık huggies little swimmers bile aldık güneş kremini de alıp eve geldik eşim mezarlığa gidicekti bizi bıraktı yasir de uyuyunca ben resmen bayılmışım eşim defalarca aramış neden ?
Öğlenden beri kendime gelemiyorum bizim bu tatil işi şöyleydi bizim devremülk var o bitmeyince dedilerki size bilmem ne otellerinde yer ayarlayalım ok dedik orası olmadı fikir değiştirdiler ona da ok dedik hiç beğenmediğimiz bi tatile ok dedik ama gelin görün ki oteller yerleri satmışlar ne kdr doğru bilmiyorum bayram sonrası hesabınıza bi miktar para yatırcaz susun diyolar resmen çıldırdım eşim gitmiş ofiste tartışmış ben tel.de tartıştım sonuç : hiçbirşey değişmedi !!!!
Tamam bizim başka bi tatilimiz daha var ama sadece bu tatili bekleyen tonla insan var ve songün mü belli oluyo anlamıyorum ki !!! benim şu anda herşeyim hazır arbaya bile indirdik bi kısmını inanın hala sinirim geçmedi bu mübarek gün ne kadar sövdüm bilmiyorum mahkemeye bile vermeyi düşünüyorum da eşim saçmalama diyo :19::19:
Ah canım:/
Neden mahkemeye veremiyorsun onu anlamadım. Bu kadar laçka bir firmayı orası paklar bence. Sürekli oynatmışlar sizi:(
Bence her yere şikayet et. Şikayet var'a da yazabilirsin. Sosyal medya Facebook veya Twitter kullanıyorsa oraya da yaz. Başkaları da görsün.
Yemeğin iyi geçmesine çok sevindim. Çocuksuz arkadaşlarınız biraz düşüncesizlik etmiş, o saate kalınır mı ?
Bir de misafir olan günlerde ben bir de sahurla uğraşmadım, eşim ne bulduysa onu yedi:) kendini epey yormuşsun sen:20:

Tünaydınnn alıntı denizi geliyo benden deee
Kerem dün akşam çok istedi çay içti sonuç: gece 1 de yattık
Sabah 7 de kalktı 12 ye kadar uyumadı mahvoldum
12 de yattık az önce kalktık:)

Biz küçük olduğumuz için herkese biz gidiyoruz evimize kimse gelmiyor şeker almıyoruz yani henüz
Mothercare badileri çok iyi gerisi pek gerekli değil bence

:))) sorma ya kaç milyar yıllık inek oldu devam ineği:))

Maklube canım:)
Çok kolay bildiğimiz eti pişir pilavı pişir patatesi kızart, tencereye kat kat dizip tepsiye ters çevir
Yanına salata yoğurt dizip yeniyor
Çok doyurucu ve lezzetli hele ailenle yemek de zevkli
Eşimle iki kişilik yapıp yiyoruz

H&M de çok güzel şeyler oluyor bayılıyorum ve uygun

Misafir gitsin yaparsın canım sonuçta misafirle aynı kaptan yenmez herkes önünden yese de.

Ne olacak bu kızların gelinlik merakı sanki giydik de cihanın prensesi olduk:))))

:))))

Vay be süper şeyler almışsın güle güle giysin kızın

;)
Bizimki de çok meraklı çaya., ben veriyorum da benim anlamadığım ne kadar çay içti bu çocuk? Uykusunun etkilenmesi için epey içmiş olmalı:))
Bize de gelen olmuyor ama oğlum heves ediyor diye alıyoruz şeker.. Çoğunu da o yiyor. Ben dökme şekeri çok sevmiyorum. Güzel bir çikolata olsa yerim:56:
Mothercare kıyafetleri de güzel. Renkleri diğer markalara göre solmaya dayanıklı, bir de yıkanınca ağzı yüzü bir yana gitmiyor:)
Devam ineği tutuldu:9:
2 kişilik nasıl yapıyorsun maklubeyi? Miktarı az tutuyorsundur da ne kadar az.. Bir de ben tavukla daha çok beğenmiştim. Göğüs etiyle mi yapmışlardı hiç hatırlamıyorum. Yıllar oluyor.
H&m yi ben de beğeniyorum. Değişik ve şirin şeyler vardı kız için ama indirim yoktu, sanırım zamanı değil. Sonbaharlıklar gelmiş yalnız, çok şirin hırkalar vardı.
Kendime de gömlek beğenmiştim ama pahalı geldi vazgeçtim.
Ya bu arada hamile değilken görürsün ya güzel hamile kıyafetletini. Dün h&m'de 2 hamile tuniği gördüm. Gayet şık ve uzun kollu, ya 9 ay adam gibi bir şey denk gelmiyor. Başka zaman denk geliyor. Gerçi normalde de giyilebilir şeylerdi. Eşim al, anlaşılmıyor dedi ama bir anlayan çıkar falan diye almadım. Bayram aralığı millet yanlış anlamasın:27:

canim benim bende böyle şeylere deli olurum:20: sikayet vara yaz bence valla okurken ben gerildim burda.. herseyde bir hayır vardır üzme kendini

Kıyamam ya, fedakar pembiş:16: araba tuttuğu halde yazmış:16:
Yol o derece mi felaket? Otobana çıkmadınız mı henüz? Millet Ankara'dan kaçıyordur, sizin geldiğiniz yönün o kadar kalabalık olmaması beklenir. Yalnız bugün yarım gün çalışanların da 12-1 gibi çıkacağı düşünülürse tam sizin saatler:/ yolunuz açık olsun. Kalabalıklar tenha olsun inşallah.
Efeciğime bol bol uyku diliyorum:)
Salatalığı duyan eşinin yüz halini hayal ediyorum da:9:

Radyotrafik Ankara yönüne TEM kalabalık demiş, e5 önermişler. Siz hangi yöndesiniz pembişim? Umuyorum ki Bolu'dan çıkınca rahatlıyordur yollar.

tabi sezonunda gidince pahalı geliyor.
belki gün sayısını azaltabilirsiniz canım? ya da başka bi yerler araştıracaksın:44:

evim evim güzel evim..:16:
en iyi lüks otel bile olsa, insan yine evini özlüyor.
ki senin bu misafirlik epeydir. bayramlaşın da gidin evinize valla..:19:

doğru valla. oradaki kızlara telefonumu bırakmayı bile düşündüm.
indirim olunca beni arasınlar, hemen koşar giderim:10::9:

ah canım benim, hava sıcak.
efe de durmuyorsa, işkence olur yol. bu öğleden sonra tatil başladığı için millet yollara düştü
dün akşamdan istanbulda trafik berbattı. herkes ankara istikametine doğru kaçıyordu..
bugünü düşünemiyorum:25:
inş açılır da yol, gidersiniz

bence salatalık çubuktan daha zararsız.
kraker dökülüp ufalanabiliyor. salatalıkta öyle bi muhabbet yok. hem doğal bi besin.
ayşeciğin bağırsaklarının düzenli çalışmasının önemli sebeplerinden :1:

Bolu merkezi geçince gerede sapağı var. Tüm karadenize ordan gidiyo millet ve tek şerit!! Tabiki felç oluyor trafik. Neyseki o sapaktan sonra rahatladı. Bi de yolda hep millet birbirine arkadan bindirip kaza yapınca o da ayrı bi tıkanma sebebiydi. Neyse bakalım yarınki macera nasıl olacak :)??

Bence şikayetlerini yap ihmal etme. Ama bu adamlarla tatile gitmedim diye de üzülme. Çünkü otel kapısına gidip öylecene kalabilirdiniz sanırım bunlardaki bu kapasite ile.... Umarım daha sonra tüm bu olayları unutturacak güzel bir tatil yaparsınız.

Bizimki de çok meraklı çaya., ben veriyorum da benim anlamadığım ne kadar çay içti bu çocuk? Uykusunun etkilenmesi için epey içmiş olmalı:))
Bize de gelen olmuyor ama oğlum heves ediyor diye alıyoruz şeker.. Çoğunu da o yiyor. Ben dökme şekeri çok sevmiyorum. Güzel bir çikolata olsa yerim:56:
Mothercare kıyafetleri de güzel. Renkleri diğer markalara göre solmaya dayanıklı, bir de yıkanınca ağzı yüzü bir yana gitmiyor:)
Devam ineği tutuldu:9:
2 kişilik nasıl yapıyorsun maklubeyi? Miktarı az tutuyorsundur da ne kadar az.. Bir de ben tavukla daha çok beğenmiştim. Göğüs etiyle mi yapmışlardı hiç hatırlamıyorum. Yıllar oluyor.
H&m yi ben de beğeniyorum. Değişik ve şirin şeyler vardı kız için ama indirim yoktu, sanırım zamanı değil. Sonbaharlıklar gelmiş yalnız, çok şirin hırkalar vardı.
Kendime de gömlek beğenmiştim ama pahalı geldi vazgeçtim.
Ya bu arada hamile değilken görürsün ya güzel hamile kıyafetletini. Dün h&m'de 2 hamile tuniği gördüm. Gayet şık ve uzun kollu, ya 9 ay adam gibi bir şey denk gelmiyor. Başka zaman denk geliyor. Gerçi normalde de giyilebilir şeylerdi. Eşim al, anlaşılmıyor dedi ama bir anlayan çıkar falan diye almadım. Bayram aralığı millet yanlış anlamasın:27:

Vallahi üçüncü geliyo diye bilmem naparlar :) sakın yani boşver ;)

Kocam uyudu. Efe uyukluyo gibi. Ananneme yardım etmem lazım. Yarın yazarım yazmam belli olmaz: İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRR :) daha nice bayramları burda kutlayalım inşallah. Hatta kuzularımız dana olsun ve biz pörsüyelim ama burda yazışmaya devam edelim :) kendinize iyi bakın. Öptümmm :)

Bolu merkezi geçince gerede sapağı var. Tüm karadenize ordan gidiyo millet ve tek şerit!! Tabiki felç oluyor trafik. Neyseki o sapaktan sonra rahatladı. Bi de yolda hep millet birbirine arkadan bindirip kaza yapınca o da ayrı bi tıkanma sebebiydi. Neyse bakalım yarınki macera nasıl olacak :)??
Vallahi üçüncü geliyo diye bilmem naparlar :) sakın yani boşver ;)

Kocam uyudu. Efe uyukluyo gibi. Ananneme yardım etmem lazım. Yarın yazarım yazmam belli olmaz: İYİ BAYRAMLARRRRRRRRRR :) daha nice bayramları burda kutlayalım inşallah. Hatta kuzularımız dana olsun ve biz pörsüyelim ama burda yazışmaya devam edelim :) kendinize iyi bakın. Öptümmm :)

Senin de bayramın kutlu olsun pembişim:16: Allah bizlere çoluk çocuk nice bayramları neşe ve huzurla görmeyi nasip etsin.
Gerede sapağından sonra yolun açılmasına sevindim. Hayırlısıyla vardınız. Yarın yollar daha rahat olur inşallah.

Ben de şimdiden hepinizin Bayramı'nı kutluyorum Temmuz anneleri:16: çanta hazırlıyorum, ortalık toplanacak ve ütü var. Saat ise 12:37: umarım yetiştirebilirim.
Yarın girmem zor, artık 10 Ağustos'ta görüşmek üzere inşallah.

Gün boyu sinirden kudurdum, bi gerginlikti gitti.... çıkıp kıza ayakkabı alacak fırsatta bulamadım:(
Kuaföre gittim, Saçıma fön çektirdim. İyi geldi biraz bakım:)yarın sabah yoğun olur, girilir mi bilinmez. O sebepteeeennnn;
Herkese iyi bayramlarrrrr...... Güzel bir bayram geçirelim inşallah!

Onceden bende kutluyayım bayramımızı...başta anneler olmak üzere herkesınn bayramını kutluyorumm..şeker gıbı bı bayram gecırrız inşALLAH..:16:
kendınıze cok ıyı bakın;gorusmek uzere..
Namazımı kıldım..utulerımı yaptım..oglusu doyurdumm..ee artık yatayımm..ıyı gecelerrrrrr

günaydın canlar.. bu-gün bay-raaam!!!

Rabbim otuz gün orucun sonuna bayram eklemiş..
inş gerçek bayramı yaşarız cennette:16:

namazdan sonra babamızı kapıda yakaladık, bayramlaştık, harçlığımızı aldık.:1:
şimdi kahvaltı hazırlıyoruz.
hepinizin bayramı mübarek olsun. aileniz ve sevdiklerinizle nice bayramlara inş..
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun hepinizi öpüyor, kucaklıyor.. :54::16:[video=dailymotion;x2hciv]http://www.dailymotion.com/video/x2hciv_baris-manco-bugun-bayram_music[/video]

Bayramınız mübarek olsun
Nice Bayramlara............
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Opuyorummm!!!!!!!!!!

Herkeslerin bayramı mübarek olsun :119:
Evlatlarımızla nice güzel bayramlara erişelim inşallah...
Dün de yazamadım üzüntümü paylaşan herkese teşekkür ederim vardır bir hayır dedik biz de ne yapalım yapacak birşey zaten yokki hayırlısı artık 18indeki tatilimizi bekliyoruz hevesle..
Biz bugün kvdedeyiz yarın da gezilecek yerleri gezer akşama da ananeye geçeriz inşallah güzel bir bayram olsun inşşallah sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorummm :38:

Wuuuuuuuuu bayram sessizliği :)

Gece yazdığım üzre oğluş hiç uyumayıp yerini yadırgadı. Sabah kocacım namaza giderken onu başka yatağa aldım bu sefer de uyanmak bilmedi; 1,5 saatin sonunda zorla uyandırdık :) neyse şuan Antalyadayızzzz. Ama hiç bayram havası yok buralarda. Gönlüm ankarada kaldı :( yarın sabah bir deniz sefası yapmayı planlıyoruz bakalım...

Umarım gezme tozmalar iyi geçiyordur :)

naber kızlar?
bugün kendi akrabalarımdan herkesi görüp bayramlaştım, kimse kalmadı :1:
epey yoruldum. yarın eşiminkilere gidicez, bir de eyüp sultan niyetimiz var, bakalım :31:

oruçtan çıktık, her gittiğimiz yerde tatlı, çikolata fenalık geçirmeyelim diye az az yedik.
buna rağmen bünye rahatsız oldu..

istanbul hakikaten boşalmış. e5in en yoğun olduğu saatlerde kimsecikler yoktu.
sahile indik gezdik, çay içtik :21:

pembiş
; kazasız belasız varmışsınız canım. hamdolsun.. yarın denize bi gir havan değişir :1:

born
, can sıkıcı şeyler yaşamışsınız, fena halde sinir bozucu.. Allah onları dilediği gibi yapsın..
bunca insanın hakkına giriyorlar :47: Allahtan bi tatiliniz daha var, inş o çooook güzel geçecek :16:

Son düzenleme:
Burda bugün nerdeyse sel oluyordu
Eşim işyerinde su tasfiye etmeye uğraştı çok yoruldu birkaç da ziyaret derken pert oldu
Güya bu gece kardeşlerimle annemlerde film izleyecektik ama hemen uyuya kaldı, ben de şimdi yatıyorum
İstediğim gibi olmadı ama buna da şükür ; başka zarar olmasın da

Borncum Allah korusun sizleri. Yarın planı uygularsınız olmazsa. Yeterki sağlıkta ve afiyette olun ;)

Nfkcım ye ya boşver. Bak burda bayram gezmemiz bile yok :/

Uyu artık Efe uyuuuuuuuuuuu. Bi saat olacak ayağımda sallıyorum dalamıyor minik kuş :(

Borncum Allah korusun sizleri. Yarın planı uygularsınız olmazsa. Yeterki sağlıkta ve afiyette olun ;)

Nfkcım ye ya boşver. Bak burda bayram gezmemiz bile yok :/

Uyu artık Efe uyuuuuuuuuuuu. Bi saat olacak ayağımda sallıyorum dalamıyor minik kuş :(

Busmai yazacağıma born yazmışım :) kafa bi milyonnnnnnnn :p

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee :)

Back
X