- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 373
CanımAhhh ahh keşke tek yorgunluk olsa o kadar sinirliyim ki
önce iftarı yazıyım çok yoruldum ama Rabbim yardım etti eşim hep yasirle ilgilendi servis anında da kv kp baktı yemeklerim normalde ramazanda tuzsuz hatta bi garip olur ama elhamdülillah herkes çok begendi benim de içime sindi hiçbişi kalmadı her tencerenin tepsinin dibi göründü böyle olunca insanın hoşuna gidiyo yorgunluk falan da kalmıyo dicem ama çocuklu olanlar 11 12 gibi dağıldı çocuksuz iki çift 2ye çeyrek kala gittiler ben artık bayılıcaktım derken sahuru hazırla ye ortalıgı topla yat derken sabah namazı oldu ve yasir 7de kalktı ben de zombi gibiydim ama yine de yarın bayram ve sonra tatil diye mutlu musmustlu başladım güne kaynanaya çıktım yardım ettim dedim tatlı börek ben yapcam sen bişi yapma sevindi yasire dün gelen lcwden hediyeler vardı küçüklerdi onları almaya çıktık huggies little swimmers bile aldık güneş kremini de alıp eve geldik eşim mezarlığa gidicekti bizi bıraktı yasir de uyuyunca ben resmen bayılmışım eşim defalarca aramış neden ?
Çünkü tatilimizin iptal olduğunu bildirmek için
Öğlenden beri kendime gelemiyorum bizim bu tatil işi şöyleydi bizim devremülk var o bitmeyince dedilerki size bilmem ne otellerinde yer ayarlayalım ok dedik orası olmadı fikir değiştirdiler ona da ok dedik hiç beğenmediğimiz bi tatile ok dedik ama gelin görün ki oteller yerleri satmışlar ne kdr doğru bilmiyorum bayram sonrası hesabınıza bi miktar para yatırcaz susun diyolar resmen çıldırdım eşim gitmiş ofiste tartışmış ben tel.de tartıştım sonuç : hiçbirşey değişmedi !!!!
Tamam bizim başka bi tatilimiz daha var ama sadece bu tatili bekleyen tonla insan var ve songün mü belli oluyo anlamıyorum ki !!! benim şu anda herşeyim hazır arbaya bile indirdik bi kısmını inanın hala sinirim geçmedi bu mübarek gün ne kadar sövdüm bilmiyorum mahkemeye bile vermeyi düşünüyorum da eşim saçmalama diyo![]()

Firma böylelikle amatörlüğünü göstermiş oldu..!
Yatıracakları parayla bi tatile çıkamaz mısınız daha sonra?
Herşeyde bir hayır vardır diyelim