selam kızlar bugün eşim izinliydi o nedenle gıremedım
ayşe ceylin in fotolarını cektırmek ıcın fotocuya gıttık bugun orda benı delı ettı en son stüdyoda fotoğrafçı çocuk köpük baloncuk tabancasından baloncukları sıkarken koptu sonra öyle ağlarken de bı kaç poz çekildi çok şirin oldu,tavsiye ederim değişik bir poz oluyor:))
ordan çıktık yemeğe gıttık orda da formundaydı
sonra komşum soylemesı ayıp semaverde çay demlıceklermış bızı de çağırdı ,tabıkı bılın bakalım nooldu bana zehir oldu.
eve çıktım eşimi bırakıp ,emerken uyudu.
az önce uyandı çığlık çığlığa,asıl butun enerjımı alan mevzu da bu.2 günde bır nerdeyse son 1 aydır böyle,ne emıyor ne benı duyuyor sadece bağırarak ağlıyor.nedenını cözemıyorum,bu durum benı cok geriyor,sakınleştirene kadar anam ağlıyor,kötu bır rüya mı görüyor,diş mi çıkarıyor yoksa bır yerı mı ağrıyor anlam veremiyorum.
ama böyle yaptığı günlerde butun enerjimi alıyor çok moralım bozuluyor,şu anda da hıc keyfım yok
kayıp güzele benzıyor
ben de acıyorum bazen ama ızlemıyor bızımkı
arkadaşına selamımı söyle canım yol yakınken dönsün,o kayınvalıde susmaz,evlensin de asıl oğlunu bi elinden alsın da sen o zaman gör şamatayı
ayşe ceylin in fotolarını cektırmek ıcın fotocuya gıttık bugun orda benı delı ettı en son stüdyoda fotoğrafçı çocuk köpük baloncuk tabancasından baloncukları sıkarken koptu sonra öyle ağlarken de bı kaç poz çekildi çok şirin oldu,tavsiye ederim değişik bir poz oluyor:))
ordan çıktık yemeğe gıttık orda da formundaydı
sonra komşum soylemesı ayıp semaverde çay demlıceklermış bızı de çağırdı ,tabıkı bılın bakalım nooldu bana zehir oldu.
eve çıktım eşimi bırakıp ,emerken uyudu.
az önce uyandı çığlık çığlığa,asıl butun enerjımı alan mevzu da bu.2 günde bır nerdeyse son 1 aydır böyle,ne emıyor ne benı duyuyor sadece bağırarak ağlıyor.nedenını cözemıyorum,bu durum benı cok geriyor,sakınleştirene kadar anam ağlıyor,kötu bır rüya mı görüyor,diş mi çıkarıyor yoksa bır yerı mı ağrıyor anlam veremiyorum.
ama böyle yaptığı günlerde butun enerjimi alıyor çok moralım bozuluyor,şu anda da hıc keyfım yok
aşk dızısı tutmazEvet ya yıllar geçti o hala bıcır bıcır komşu kızı kıvamında!!
Hazal Kayanın AŞK diye bi dizisi başlıyo. Sonracıma KAYIP diye bi dizi başlıyo. Fragmanlar enteresan yani
Ebet ya; yavrum kızgın kumlardan, sıcak denizlerden soğuk odalara düştüüüüü :/ valla gel bacım bura her daim serin :) ama akşamları tabi.
kayıp güzele benzıyor
Kızlar artık sabrım ve halim kalmadı 1 yaşına kadar açmadığım tv yi açtım kereme. Biraz bakıyor, yoksa sürekli koltuklara çıkmak aşağı düşmek orayı burayı dökmek Allahım sen yardım et bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum!
ben de acıyorum bazen ama ızlemıyor bızımkı
Allahallah neden uyumadı acep, Kerem de bugün arkadaşta uyumadı evde fır döndü. Sona doğru uyuttum biraz.
Bugün yeni nişanlanan bir arkadaşıma gittim, bi ay sonra düğün.. kv si oğluna çok düşkünmüş herşeye karışmak istiyormuş; kız da "az kalsın nişan atacaktım ortalığı karıştırdım sonra benden korktu sustu "diyo. Üzüldüm, böyle tatsız başlarsa böyle gider![]()
arkadaşına selamımı söyle canım yol yakınken dönsün,o kayınvalıde susmaz,evlensin de asıl oğlunu bi elinden alsın da sen o zaman gör şamatayı