- 8 Ağustos 2011
- 11.826
- 9.612
- 448
dene canımmmdidi demeyin banaaakadinin ciyaklamasi kulaklarimda.. ama senin guzel hatrin icin denerim
bi dene

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dene canımmmdidi demeyin banaaakadinin ciyaklamasi kulaklarimda.. ama senin guzel hatrin icin denerim
bi dene
bende onları üzmenin gitgelleri oluyor sonra sabır diye ikna ediyorum kendimi. umarım tramva yaratmam![]()
Tart jölesinde bahtsız bedevi durumu olmuş:))dün yana döne tar jölesı arayan ben çilekli jeli aldım geldım mecbur tartta kullandım,bugun buzdolabımdaki hamur işleri bölümünü karıştırırken bir de ne göreyim kapı gıbı tart jölesi 3 lu paket hemde acaba ne zaman aldım ki,
eh kolay gelsın o zaman sekerım
modayı ben de özledim ya,kaç asır oldu gıtmeyelı,bir ara mekanımdı,arayan benı modada bulurdu,adalar modalar benden sorulurdu peh
günaydın canım
ay cok hos
yuvarlak borcama yaptım ben canım,çapı yaklaşık 30-35cm olan borcam
dodnurulmuş meyveler konusunda bı fıkrım yok ama buzu çözüldükten sonra suyunu süzdür sulu bırakma dıyebılırım
didiye ben de bayıldım,şeftalı lımon bergomat ucu de guzel
denemelısın
Belki doğal olarak yeteneklisindir:))evet, liptonun olabilir
bilmeyen de çaykur hissem var da reklam yapıyo sanır, ahahahah
hakkaten ben kendimde seziyorum bunu, bi cesaret geldi.
2-3 tarif aldım sizden, yaptım beğenildi ya, kendimi 40 yıllık tatlıcı sanıyom herhal
Maillere bakamadım canım, bir de özel mesaj kutun doluymuş:) eskilerden sil biraz:)Yuvarlak borcam bu hamura büyük gelir (32cm) olanı. Ben tart kalıbına yapıyorum şuanda.
Meyveleri ben süzgeçte çözdürürüm ama ara ara elimle ayırarak yoksa aralar buzlu kalıyo ve uzun sürüyo çözünme işlemi.
İnternette tart jölesi tarifi diye arat bakalım mutlaka vardır.
Benim sorunlarım var kızımmmmm. Bişi kafama yerleştiyse mutlaka yapılmalı :/
Yumurta candır cannnnnnnnnnn :)
Sana mail attım baktın mı kuşummmm?????
Bu arada ben su dışında pek bişi içmem. Dün arkadaşım doğadanın yeni çıkan soğuk meyve çayından ikram etti armutlu; çok beğendimmmmm. Yapay bi tadı yoktu. Ötekiler bana acaip yapay geliyo :/ didinin bergomotlusunu içtim beğenmedim. Ama dediğim gibi ben çok bişi içmem. Soda ayran su <3 :)
Efenin emesi tuttu. Tart fırında. Bakıcı ve kocamın eline kaldı. Evde de nohut fasulye yoktu; mercimek ve dövme koydum. Bakalım nolcekkkk???
Başarısız bir reklam kesinlikle.didi demeyin banaaakadinin ciyaklamasi kulaklarimda.. ama senin guzel hatrin icin denerim
bi dene
Bak bu da güzel ama bu kadar teferruat yapamam. Evim bahçeli de değil:) 3+1 eve sığışacağız:)) küçük süprizler olur.. Mesela fotolarından seçme yapıp girişe asabilirim. Doğduğu günden bugüne.. Balonlar olur..Team Smith: Can You Dig It??
Bunda da eğlenceli şeyler var. Özellikle kafa sokup poz verme fotosu güzel![]()
Biz otomatikman suçluyuz:))Oğluş canımı çıkarıyorrrrrrrrrrr. Kapı çarpınca uyandı ve sürekli mızırmızır. Benim suçum ne yaaa???? Hava okadar sıcakki dışarı da çıkamayız... Allah'ım sen sabır ver...
Bingo:)Neyneysecim sah inn ve beraya gore burdandaha cok memnun kaldik hic degilse denizi sicak ve dalgasiz baba ogul orda eglendi bnde havuzda...
Bayanlar havuzu da oldukca buyuk gerci onceki yillarda daha bile iyi diyolar ama biz memnun kaldik bi yataklar cok kotu belim koptu resmen
Donus yolu basliyo ama bir yil daha bekliceztatil icin meger ne cok ihtiyacim varmis tatile...
Humakus hayirli olsun hamileligin benim esim de bu ara delirdi gundemimiz yeni bebek :////
maşallah, pazar günü bile gayet şenlik topiğimiz
nazar değmesin..
ancaaaaak, dilanaz sanırım bu haftasonuydu düğününüz. yeni evlileri bırakın artık, sen de evine topiğine döööön !
dtk, bitmedi mi taşınma işlerin? internetin mi yok yoksa? bi ses ver be, hiç mi özlemedin kız biziii
ateş, en son bayramda yazdın. o gün bugün yoksun..
duracelli bunlar, 10 kata kadar daha uzun ömürlü, ahahahah
ne diyim, haklılık payın var
ahh canımm benimmm
valla zaten uzun tatil kimseye gelmez bacım.
iki sen zaten iki bebeyle gidiyorsun, bence yetmiştir bu kadarı size..
belliki sabır bitmiş, şartel atmış. çok kararlı gördüm seni
Allah muvaffak etsin.
ben karnını doyurduktan sonra müzik açıp yatakta pışpışlıyorum.
mümkün olduğunca göz teması kurmuyorum, çünkü duygu sömürüsüne geçip mızıldamaya başlıyor.
akşam uykuları daha kolay bu bakımdan.
biz de sayende tecrübe etmiş olduk
ben de ben deeee
neeeext!
inanmoooorum![]()
hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıkla sıhhatle..
valla epey bi değişim var hayatında. iş değişti, şehir değişti, ev değişti, nüfus artıyor
ama aşkolsun, niye haberini vermiyorsun bize..
ben de hamile olunca söylemicem size, deeeermişimmm:76:
ilahi yaaa
bakın, birbirimizin bebeklerini nasıl iyi tanıyoruz yaa
evet var belliki bi sıkıntısı. keyfine, şımarıklığına yapsa zaten yer totoya şaplağı
ben de
evet, o benim de dikkatimi çekti. hamura masaj yapın :111:
tabi ya, mıhtarınız var bendeniz (bazen topiğin delisi ve çenesi düşüğü oluyorum):86:
doktorumuz var, bakınız gebe humakuş hanım.
aşçımız var, bakınız bolulu pembiş usta.
öğretmenlerimiz var, pembiş born destiny, özlemcr, arya
tecrübeli annelerimiz var, bknz elifnaz, neyneyse, dilanaz, caglasli, pamuk helva..
...
...
...
var mısınız her hafta bi tarif deneyelim kızlar?
çok alengirli ve ustalık istemeyecek şeyler seçeriz, yoksa başta ben yapamam zatii
hamdolsun önemli bi şey değilmiş.
az mı su içiyordu, yoksa daha çok mu içmesi lazımmış?
benim oyum buna
oooo, denenecekler listesi bayağı uzun
öyle kıvamındaki tarif. hafif buruk, şekeri yerinde bi lezzeti oluyor kremanın
kalıbın hayırlı olsun, güzel mamalarda kullan
evet bence de gözünü çıkarma
tariflerini düzenle.
düzenle bana da ver
şey yani..
hmm..
bana da verir misin diiiicektim
balkon yok mu bacım?
az hava alır, etrafa bakar.
neeeeeeee?!!!
valla rahat adam senin kocan?
senin yaşın daha çok genç.
yasir çok küçük. zaten zor bi bebeklik geçirdiniz.. ya da belliki sadece sen geçirmişsin
yasir az büyüsün. sen çalış birkaç sene..
yani kocana hiiiç pas verme bacım.. bence 3-5 sene sonra düşünün.
ahahah.. doğru tespit. bence de
ki senin eşin senin 10da 1in kadar bile bakmıyor efeye. buna rağmen nasıl korkmuş gözü..
şekerim, temmuz topiğide biz üyeler topikte performans etkilenmesin diye nöbetleşe gidiyoruz tatile.
bakın, pembiş gitti döndü, arya gitti, o geldi, born gitti. inş sıra bizde
eşim izin almış önümüzdeki hafta için. 30 ağustosla da birleştirdi, bakalım nereye gitcezz![]()
:)))Balkonda insan evladı gibi durmuyor ki!! Çöpe saldırıyor, sandalyeyi düşürüyor hiç olmadı katlanır camları açıp aradaki süngerleri yemeye çalışıyor!!!
Eşine maşallah, nazar değerler kız:)valla bugün istanbul da çok sıcak.
evi süpüreyim diye giriştim, salondan sonra kesildim. gerisini sağolsun eşim halletti.
güneş az daha geçsin, eşime söylicem çıkarsın bizi yakacık tarafına mesela
tabi önce şu illet ütüleri halletmem naaaaazım![]()
Gördüm bir ara ben, bu hafta yoğun olur demişti zaten.ütü dedim de, arya nerde? bugün hiç görünmedi :44:
:)))ne boğazı büyük hatunlarsınız yaa![]()
Erkekler de hamilelik ve doğum yaşasalardı bir daha doğurmak isterler miydi acaba?Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum
hamur piştikten sonra borcamdan çıkarıyoruz di mi?
ben de ortasına yeşil mercimek boca ettim, yarım kavanoz.Ömrümü yedin tart jölesi!! Bi paket yetmedi. Bir sürü açıklık kaldı. Mecbur bî paket daha yaptım. Yama oldu ya neyse....
Ortasına mercimek vs koymuştum ya; çok işe yaramadılar ama hiç yaramadılar da diyemem...
Krema mikemmel bi krema çok beğendim.
Tartımız dolapta dinleniyor. İnşallah afiyetle yediğimizde anlayacağız olayı
Nfkcım sana yollıyım foto da ekle. Ama iğrenç çektim çünkü yeter artık yoruldummmmmmmmm.
Bakıcımızın yorumu: amannnn ufacık bişi için bu kadar uğraşıyosun pembiş!!! :) ?!?!?
ben de ortasına yeşil mercimek boca ettim, yarım kavanoz.
dediğin gibi tam çukur olmadı ama kenarlara göre biraz daha alçak seviyesi.
şimdi aldım mercimekleri, tekrar fırına sürdüm kızarsın diye bembeyaz çünkü
face açık, gönder baby![]()
benim hamur ona bile cok geldi şimdi bakıyorum da bayağı kalın oldu hamuru nerdeyse 2,5 cm kabardı,ekmek gibi bişey olduYuvarlak borcam bu hamura büyük gelir (32cm) olanı. Ben tart kalıbına yapıyorum şuanda.
Meyveleri ben süzgeçte çözdürürüm ama ara ara elimle ayırarak yoksa aralar buzlu kalıyo ve uzun sürüyo çözünme işlemi.
İnternette tart jölesi tarifi diye arat bakalım mutlaka vardır.
Benim sorunlarım var kızımmmmm. Bişi kafama yerleştiyse mutlaka yapılmalı :/
Yumurta candır cannnnnnnnnnn :)
Sana mail attım baktın mı kuşummmm?????
Bu arada ben su dışında pek bişi içmem. Dün arkadaşım doğadanın yeni çıkan soğuk meyve çayından ikram etti armutlu; çok beğendimmmmm. Yapay bi tadı yoktu. Ötekiler bana acaip yapay geliyo :/ didinin bergomotlusunu içtim beğenmedim. Ama dediğim gibi ben çok bişi içmem. Soda ayran su <3 :)
Efenin emesi tuttu. Tart fırında. Bakıcı ve kocamın eline kaldı. Evde de nohut fasulye yoktu; mercimek ve dövme koydum. Bakalım nolcekkkk???
kremasını ben de begendım bayıldım,başka şeylerde de kullanılabılır,Ömrümü yedin tart jölesi!! Bi paket yetmedi. Bir sürü açıklık kaldı. Mecbur bî paket daha yaptım. Yama oldu ya neyse....
Ortasına mercimek vs koymuştum ya; çok işe yaramadılar ama hiç yaramadılar da diyemem...
Krema mikemmel bi krema çok beğendim.
Tartımız dolapta dinleniyor. İnşallah afiyetle yediğimizde anlayacağız olayı
Nfkcım sana yollıyım foto da ekle. Ama iğrenç çektim çünkü yeter artık yoruldummmmmmmmm.
Bakıcımızın yorumu: amannnn ufacık bişi için bu kadar uğraşıyosun pembiş!!! :) ?!?!?
bolulu pembiş ustadan frambuazlı tart
ellerine sağlık bacım, çok güzelll görünüyo
Eki Görüntüle 786629 Eki Görüntüle 786630
Hayır ice tea lipton'unreklamı bana da pek hitap etmiyor ama iyi ki denemişim diyorum.
buzlu çay konusunda bi rant vardı. yani hep ice tea. yanlış bilmiyorsam cocacolanın.
zaten kola içmiyorum. onu niye içeyim.
bu çaykurun. tamamen yerli. bu benim için önemliydi.
ve dediğim gibi karşılaşırsan bi dene.
hep miktarı da fazla neredeyse iki katı kadar ml. fiyatı da 1.25 gibi bi şey. bence süpper yani
deme yaaa.. :100:
küçük paketlere de baktım, ben mi göremedim acaba. neyse olan oldu.
bi daha onun için markete gidilmez.
olmazsa ben yapıcam..
bendeki cesaretin farkında mısınız yalnız?![]()
2. çocuk konusunu daha çok tartışırız biz.
ama ben de senin gibi düşünüyorum. yani hayatının ilk yıllarında çocuğun anneye ihtiyacı çok fazla.
ilgi alaka onun üzerine olmalı. zira karakter gelişimi ve terbiye açısından 2-3 yaş civarı çok mühim.
Rabbim, hayırlı zamanda sana ikinci bebeği müjdelesin inş.
paris konusundaki tavsiyelerine katılıyorum ben de..
bu korkuyla, ancak birbirinden uzaklaşır eşler.
ama dinde cinsel ilişki adabında birçok detay var.
açıkça söylemek gerekirse. biz ayşeciği istediğimiz zaman oturup araştırdım.
ilişki esnasında nelere dikkat etmeli diye.
en önemlisi besmele. çocuk niyetli olsun olmasın mutlaka her ilişkinin başında erkek besmele çekmeli.
ikincisi de, avret mahali örtülü olmalı.
üçüncüsü de mümkün olduğunca konuşmamak.
zaten oluruna bırakılmışsa, besmele unsuruna çok dikkat edilmeli yani.
bu da benimki.
Eki Görüntüle 786639 Eki Görüntüle 786641
-borcama göre hamuru biraz büyük açtım kenarları oluşsun diye.
ortasına da mercimek koymama rağmen yine biraz kabardı.
ben n'aptım? piştikten sonra bıçakla orta kısmı çukur olacak şekilde accık törpüledim
önceden ısıtılmış fırında önce 20 dk 175 derecede, sonra bi 10 dk da kızarsın diye bekledim.
ancak bu kadar kızardı
sanırım, bundan az daha büyük bi borcamda yapsaydım, daha iyi olacaktı.
kenarları fazla kabardı. ama orta hamurun yüksekliği iyi.
-kremanın tadı gerçekten güzel. törpülediğim kek parçalarını ve borcam küçük diye fazla gelen kremayı
karıştırdım ayşeciğe azık yaptım..
-frambuazlar da öyle suluymuşki. bir saattir çözüne çözüne kuş kadar kaldılar.
o kadar dikkat etmeme rağmen şekilleri bozuldu. ben de göz kararı yerleştirdim kremanın üstüne.
-tartjölesini kendim yaptım, nişastadan dolayı biraz bulanık ama idare eder sanıyorum.
-tadına bakmadım, önce eşim görsün istiyorum
bolulu pembiş ustadan frambuazlı tart
ellerine sağlık bacım, çok güzelll görünüyo
Eki Görüntüle 786629 Eki Görüntüle 786630
http://............com/2012/02/27/elmali-tart-tarifi-2/
ben bugun bunu denicem kızlar içim kıpır kıpır:)
benim hamur ona bile cok geldi şimdi bakıyorum da bayağı kalın oldu hamuru nerdeyse 2,5 cm kabardı,ekmek gibi bişey oldu
kremasını ben de begendım bayıldım,başka şeylerde de kullanılabılır,
senın tart o biçimolmuş yani,hamuru da ince olmuş gibi görünüyor burdan,cok başarılı
bu da benimki.
Eki Görüntüle 786639 Eki Görüntüle 786641
-borcama göre hamuru biraz büyük açtım kenarları oluşsun diye.
ortasına da mercimek koymama rağmen yine biraz kabardı.
ben n'aptım? piştikten sonra bıçakla orta kısmı çukur olacak şekilde accık törpüledim
önceden ısıtılmış fırında önce 20 dk 175 derecede, sonra bi 10 dk da kızarsın diye bekledim.
ancak bu kadar kızardı
sanırım, bundan az daha büyük bi borcamda yapsaydım, daha iyi olacaktı.
kenarları fazla kabardı. ama orta hamurun yüksekliği iyi.
-kremanın tadı gerçekten güzel. törpülediğim kek parçalarını ve borcam küçük diye fazla gelen kremayı
karıştırdım ayşeciğe azık yaptım..
-frambuazlar da öyle suluymuşki. bir saattir çözüne çözüne kuş kadar kaldılar.
o kadar dikkat etmeme rağmen şekilleri bozuldu. ben de göz kararı yerleştirdim kremanın üstüne.
-tartjölesini kendim yaptım, nişastadan dolayı biraz bulanık ama idare eder sanıyorum.
-tadına bakmadım, önce eşim görsün istiyorum
Pembiiiiş
Cheesecake çok güzel oldu !
ama üstteki jölenin nişastası az geldi, donmadı yani sulu sulu duruyotekrar yapıcam jölesini
Hayır ice tea lipton'un
Nestea nestle'nin
Fuse tea coca cola'nın
Didi yi deneyeceğim bakalım..
Cesaretinin haklılık payı var kızz:)
Evet haklısın bunlar güzel şeyler ama şart değil
Neyneyse bence de kocası born u çalıştırmamak için çocuk istiyo:)