Yok ya hep aynı eşekten düşüyoruz:) yalnız değilsin yani:))Sizler de aynı şeyleri yazınca sevindim bi an ya hu, bir tek bizim kız böyle zanneder olmuştum artık, okul açılınca çıksa bu özgür kız modundan iyi olacak zira rezil olmak var işin ucunda
Öf okuldan öğrenilen olumsuz davranışlar konusunda haklısın , bizim bir de annesini çok sevdiğim bir arkadaşı böyle hırçın, annesine vurmalar, herşeyi şikayet etmeler, öfke nöbetleri; bu kız tek çocuk onun da etkisi var tabii, ben elimden geldiğince esna yanlış davranıyor öyle yapılmaz vs vs aşılamaya çalışıyorum inşaallah, şimdilik onun yaptıklarının yanlış olduğunu biliyor ve uygulamıyor ama kalıcı olarak etkilenmez bu kötü huylardan ,
Ama bir ara o arkadaşı kardeşlere kötü davranır dediği için selime çok kötü davranıyormuş, bunu da kendisi itiraf etti cadı
Sağolasın cnm evet bir ara iyi gibi olmuştu yeniden ateşleniyordu geceleri, neyse ki ilaca başladık düzeldi biraz , Allah bütün hasta çocuklara şifa versin, sizin de abi ateşlenmişti onun nesi varmış
Aa bizimki bir ara bir arkadaşı ne dese bize karşı onu savunuyordu. X böyle dedi, o zaman böyle vs çocuğa geri afım attıramıyorduk.
Bizimkinin neydi o öyle anlamadım. Ertesi gün de gündüz ateşlendi. Şimdi iyi ama çok iştahsız.
Senin eşin de bir alem:))telefonunu yaz, acil aramalara kaydedeyim o zaman
he valla. eve gelir aranır ne yemek var diye.
bizimki ilk iş mutfağa girer, ocaktaki tencere kapaklarını tek te açar.
sonra buzdolabına bakar tatlı var mı diye.. beğenirse birden keyiflenir coşar.
yemekten sonra da 'nfk artık kilo aldıracak şeyler yapma lütfeeen'![]()
Canım gel ben de öpüjemBeğenmene sevidim canımm. Sana da kolay geldin hadi bakalım
9 yıl falan oldu yahu. Ünvde bile yapmazdım :) sonra işte evlilik mecbyr bırakıyor
Neyneysecim valla alıntıda uzay oldun şok oldum. Kafam zaten bi dünya hiçbiri de aklımda kalmadı. Ama seviyom seni onu diyim dedim :)) bi de kardeşine para ver valla en güzeli o. Biz küçük kardeşime öyle yapıyoruz![]()

Merakla bekliyoruz:)Bakıcı teyzemiz tahlil sonuçları için bugün erken çıkmak istedi. 3 gibi çıkacak. Ben de bari yıkanıp paklanayım da belkim kocam bizi dışarı çıkarır. Olmadı kendime bi gexme kapısı yaparım. Du bakalım neler olacak :)))