Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kırmızı mı pembe mi derken yeşilin bu tonu aklımı çeldi, hem gündeliğe de daha uygun olur gibime geliyor...Netten karar verip almak daha zor, dokunup görerek beğenerek almak gibisi yok..

Canım bu da gayet güzel.

Bugün arkadaşa hediye alırken kelepçeli kek kalıbı gördüm. Bunun en güzel yanı normalde alt kabı kelepçeliye takarız ya öyle değil. Kelepçeliyi tabağa oturtuyosun. Yani kapanmama şansı veya denk getirmeme şansı yok. Yine de güvenemedim tabi :) fakat ordaki bayan dediki. Dr oetkerin altı cam olan kalıpları varmış normalde. Cheesecake için öylesi çok daha iyi oluyormuş hani piştikten sonra keserken çizmenek adına. Ama malesef bi süredir gelmiyormuş :/

Biev | SERAMİK KEK KALIBI 26 CM bu bahsettiğim seramik kalıp.

Oğluş bugün sadece 11-12 arası uyudu. O yüzden tüm akşam boyunca mızmızdı. Az önce de çılgınlığın doruğuna ulaştı; altını zor temizletti. Üstümüzü değiştirdik uyuduk neyseki...

Oğluş bugün sadece 11-12 arası uyudu. O yüzden tüm akşam boyunca mızmızdı. Az önce de çılgınlığın doruğuna ulaştı; altını zor temizletti. Üstümüzü değiştirdik uyuduk neyseki...

Az uyumuş, bir yatıp uyuyamıyorlar dünya kaçıyor sanki:)
Neyse ki yatırmışın pembişim.

Destinyyyyy nasıl gidiyo kendi kendine uyutma işi????

Mutfak savaş alanı; toplanmalı. Salon oyuncakların istilasında; toplanmalı. Balkondaki dolabın içindekiler dışarı çıkarıldı; yerleştirilmeli. Ama benim canım oturup tv izlemek istiyo!!!

Canım bu da gayet güzel.

Bugün arkadaşa hediye alırken kelepçeli kek kalıbı gördüm. Bunun en güzel yanı normalde alt kabı kelepçeliye takarız ya öyle değil. Kelepçeliyi tabağa oturtuyosun. Yani kapanmama şansı veya denk getirmeme şansı yok. Yine de güvenemedim tabi :) fakat ordaki bayan dediki. Dr oetkerin altı cam olan kalıpları varmış normalde. Cheesecake için öylesi çok daha iyi oluyormuş hani piştikten sonra keserken çizmenek adına. Ama malesef bi süredir gelmiyormuş :/

Güzel e benziyo yarin bende bakicam ...

Artık yerde duracak hali yoktu. Anlamadığım şey ;neden okadar uykusu varken sızmıyor da ağlıyor????
Seninki de disards uyumayanlardan anlasilan
Bizimkininde Okadar uykusu var hayatta arabasinda uyumuyor mizildanip duruyo
Bende hala anlam veremiyorum gıcık:1:

Mutfak savaş alanı; toplanmalı. Salon oyuncakların istilasında; toplanmalı. Balkondaki dolabın içindekiler dışarı çıkarıldı; yerleştirilmeli. Ama benim canım oturup tv izlemek istiyo!!!

Destiny bugun ses vermedi yogundu heralde.
Aman bugun yorulmussundur bosver yarin yaparsin :27:

Artık yerde duracak hali yoktu. Anlamadığım şey ;neden okadar uykusu varken sızmıyor da ağlıyor????
El cevap: uyku uykunun mayasıdır:) uykusuzluk da aynı şekilde.

Boşver izle diyeceğim ama yarın pişman olma:p
Ben yine de almadım :) okadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki cesaretim kırıldı :) ama kullanan arkadaşlarım memnun bu tarz kalıplardan. Fakat ordaki bayanın dediği de aklıma girdi; cam tabanlı kalıp!!
Hiç görmedim cam tabanlı kalıp?
Oetker'in sitesine baktım hatta..

Bence tonu çok güzel.
Bir gün dışarı çıkma şansın yok mu?
Sağol cnm
Dışarıda baktım da pek gönlüme göre sade bir elbise bulamadım o yüzden alamadım, bunu da netten beğendim ya; görmeden denemeden almak garip geldi ..

Canım bu da gayet güzel.

Sağol canım seninki bu resimdeki gibi değil mi? bendeki aynen öyle , yalnız altı seramik değil teflon
Cam olanlar daha sağlıklı olur , hiç görmedim ben de , bakmak lazım..

Uzun uzun sabaha kadar uyanmadan uyur inşaallah :49:
Onlar da bizim gibi yorgunluk uykusuzluk arttıkça uyuyamayıp sinirli oluyorlar daha çok :30:

Çocuklar uyuyunca hepimiz aynı oluyoruz galiba, gazadan çıkmış savaşçılar gibi yorgun :9:

Son düzenleme:
Pembişim kaç zamandır yazıcam bir türlü yazamadım benim de senin gibi o kelepçeli kalıplarla bir türlü kimyam uyuşmadı yok arkadaş beceremiyorum sonra da almadım zaten ayrıca hayatımda bir kez cheesecake yaptım bence iğrençti kvye çıkardım misafir vardı bayıldılar tarif falan istediler demekki benim damak zevkime uyuşmayan bişi anlamadım gitti :)
Bugünkü kekin de çok hoş göründü gözüme hatta yapıcaktım ama sütüm yoktu üşendim artık önümüzdeki günlerde inş...

Uyku konusunda da benimki de inanılmaz mızmızlamaya başlıyo uykusu gelince asla arabada ya da kendi kendine falan uyumaz bu ara sarılarak değil de illa emerek uyumak istiyo şu odasını da hala ayıramadım :50:

El cevap: uyku uykunun mayasıdır:) uykusuzluk da aynı şekilde.

Boşver izle diyeceğim ama yarın pişman olma:p

Hiç görmedim cam tabanlı kalıp?
Oetker'in sitesine baktım hatta..

Bi tek gittigidiyorda gördüm ben de aratınca.
Mutfağı toplayı kayıtlı diziyi(görüş günü kadınları) izlemeye başladım ki oğlum şuan uyandı emiyo :)

canim A.Kerem'de öyle eğer uyku saatini kacirdiysak yandik.. çok zor uyur, mız mız olur

Ne sinir elifnazım dimi yaaaa :/

Sağol cnm
Dışarıda baktım da pek gönlüme göre sade bir elbise bulamadım o yüzden alamadım, bunu da netten beğendim ya; görmeden denemeden almak garip geldi ..

Sağol canım seninki bu resimdeki gibi değil mi? bendeki aynen öyle , yalnız altı seramik değil teflon
Cam olanlar daha sağlıklı olur , hiç görmedim ben de , bakmak lazım..

Uzun uzun sabaha kadar uyanmadan uyur inşaallah :49:

Onlar da bizim gibi yorgunluk uykusuzluk arttıkça uyuyamayıp sinirli oluyorlar daha çok :30:

Çocuklar uyuyunca hepimiz aynı oluyoruz galiba, gazadan çıkmış savaşçılar gibi yorgun :9:

Ben almadım işte güvenip. Diyorum ya sorunlarım var :) bi de cheesecakei keserken tabanı halletmemek için ne yapmalı bu kalıpta???

Dediğim gibi kalktı emiyo :)

Evet onlar uyuyunca ne yapacağını şaşırıyo insan :)

Pembişim kaç zamandır yazıcam bir türlü yazamadım benim de senin gibi o kelepçeli kalıplarla bir türlü kimyam uyuşmadı yok arkadaş beceremiyorum sonra da almadım zaten ayrıca hayatımda bir kez cheesecake yaptım bence iğrençti kvye çıkardım misafir vardı bayıldılar tarif falan istediler demekki benim damak zevkime uyuşmayan bişi anlamadım gitti :)
Bugünkü kekin de çok hoş göründü gözüme hatta yapıcaktım ama sütüm yoktu üşendim artık önümüzdeki günlerde inş...

Uyku konusunda da benimki de inanılmaz mızmızlamaya başlıyo uykusu gelince asla arabada ya da kendi kendine falan uyumaz bu ara sarılarak değil de illa emerek uyumak istiyo şu odasını da hala ayıramadım :50:

Bernardodakinin fiyatı da gayet iyi ve tabana oturtmalı. Pamuk helva da memnun ondan mı alsam diyorum şimdi de :) gerçi bievdeki de seramik taban; bu kadar beklemişken ondan alsam daha iyi sanırım. Ah bu kafa karışıkklığı :) zaten burda bernardo yok; kargo parası ile 30 olur o. Biev bekle beniiii :)

Biz cheesecake seviyoz valla :)

Bizimki bazen emerek bazen ayakta bazen sarılıp pıtpıtlayarak uyuyo ama asla arabada uyumuyo!!! :) kodu bozuk bunların bacımmmmmmmm :D

Odasını da çok düşünmeden bi anda ayır gitsin. Zor oluyo ama olsun valla; insan odasına ODAMMMM diyebiliyo :)

tek uykuya düşüren bebekler ilk belirti olarak öğledensonra uykusunu istemezlermiş belki ondandır.

uyumayı bilmiyorlarki garibanlar...(çok düşünüp benimkilerle ilgili vardığım sonuçtu:)

çok geçmiş olsun kiloyu boşver sağlığına kavuşsun...
Kızlarrr ben geldimmm!!!
Hiç bakamadım telefona, ben yokken ne oldu ne bitti, nasılsınız bakalımmm???
Anladığım kadarıyla kek furyasına devamm:9: ben daha bugün yapabildim armutlu keki, sonuç mükemmell:))
Arya hala tam düzelmedi, ama en azından az az yiyor artık. 9. Aydaki kilomuza döndük 9 kiloyuz. 4 gün falan ağzına hiçbirşey koymadı, ishali azaldı ama hala devam, ağla ağla bi hal oldum o hallerini görünce:43:
Evimize geldik çok şükür, okul da başladı, bakalım bu yıl bizi neler bekliyorr:44:

başınız sağolsun aile olmak zor günlerde daha bir anlamlı...sabret istersen birazcık mutlaka eşin de kendi düzenine dönmek isteyecektir yarası kabuk bağlayınca:(
bizden haberler;

malum tadsız bir yıllık izinden sonra iş başı yaptık ve işlerde birikmişti baya yıl sonuda yaklaşmış oldu bizim için ve hesap kitaplar yapılmaya başlandı artık yıl sonunu düşünemiyorum:37:

yıllık iznim boyunca melisa bana ve memeye iyice alıştı biberondan artık süt içmez oldu hep meme hep meme
bende bugün itibariyle süt sağmadım artık sağmayacağım içmiyor çünkü biberonda artık sabah çıkarken eve gittiğimde emzireceğim inşallah bitmez sütüm:26: bitersede artık 1 yaşına kadar emzirdim allaha şükür diye teselli ederim kendimi :31:

melisanın yaramazlıkları fazlalaşmaya başladı artık her yere erişebiliyor hep sokak istiyor istediğini yaptırmak için ağlamayı öğrendi (en sevmediğim seydır ama çok kınadım demekki benimde başıma geldi) ilgilenmemeye çalışıyoruz ama yok kıyameti koparıyor bakalım nasıl unutacak bu huyu:50:

ev konusunda bir türlü düzene oturamadık eşim annesi ve ablası yalnız kalmasın diye yemeklerimizi orda yiyoruz ilk zamanlar bende öyle olsun istedim ama nereye kadar bilmiyorum onun açısından düşününce oda haklı biraz daha yalnız kalsınlar istemiyor bakalım ne olcek:44:

ilahi kız:1: bizimki ilkinde de öyleydi yardım ederdi ama ikincide daha çok yardim etmeye başladı a.kerem'de çok emeği vardır:nazar:

Bi tek gittigidiyorda gördüm ben de aratınca.
Mutfağı toplayı kayıtlı diziyi(görüş günü kadınları) izlemeye başladım ki oğlum şuan uyandı emiyo :)

Ne sinir elifnazım dimi yaaaa :/

Ben almadım işte güvenip. Diyorum ya sorunlarım var :) bi de cheesecakei keserken tabanı halletmemek için ne yapmalı bu kalıpta???

Dediğim gibi kalktı emiyo :)

Evet onlar uyuyunca ne yapacağını şaşırıyo insan :)
Evet ben de gördüm. Bir ara morhipo'da da satılmış. Yalnız bu işte eski usül kelepçelilerden, yani yine akma riski var. Senin biev'de baktığın daha garanti, akmaz.. Ben de tantitoniden almıştım. Benimkisi de kelepçeli ama dilimli olanlardan. Akıtmıyor..

Back
X