Tabii cnm kar kış demeden erkenden yollara dökmek çocukları çok zor, eğer imkan varsa anneanne,babaanne, bakıcı kim olursa ama kendi evinde 4 yaşa kadar bakılmalı kuzucuklar , bir kere herseyden önce tam olarak dertlerini anlatabilmeleri için 2 çok erken... Mecburiyet durumlarında tabii ki iyi bir çözüm ama imkan varsa evde olsun yavrucuklar diyorum ben...
Sağolasın cnm inşaallah fırsat bulursun

Saatlere uymada zorluk konusunda çok haklısın,
Bizim koskoca 4 yaşındaki kuzuyu, öğlen uykusuna yatmıyor diye deneme yaptığımız kreşin birinde kızmışlar ki ; ben en başından belirtmiştim , bu çocuk öğle uykusu uyumuyor diye, ve konuşarak derdini anlatamadığı bir yaşta olsaydı muhtemelen ben anlamayacak ve oraya göndermeye devam edecektim
Hoşgeldin cnm Merakla bekliyoruz tatil anılarını

cicim ayları bitince hepimiz aynı duruma düştük galiba
Alemsin destiny

ee kavga etmedin di mi , adamacağız neye uğradığını şaşırır ayol
Bunu herkes bana da diyor, en son evlenmem beklenirken ilk ben çoluk çocuğa karıştım , kısmet

Hacıvat karagöz karikatürleri, gölge oyunu tarihçesi vs var ama ben seviyorum o ortamı maziye gitmek hoşuma gidiyor .. Pazartesi günleri kapalı olduğundan biz bu yıl giremedik içeri ne yazık ki, Sultanahmet'te hacivat& karagöz görüp çok seven kızım çok üzüldü bu duruma tabii..
Cumalıkızık'ı unutmuştum , evet ben de bu sene ilk kez gittim ve o kadar methedildiği gibi birşey yokmuş ya ufacık bir alan

Size iyi gezmeler cnm