canikom özelden yazdım sana .. görüselim ne demek bebişleri de tanıştıralımmm bende çok doluyum ..ne bileyim ya herseye de kafamı takıyorumm sanki az derdim var yenisini ekliyorumm . ama paşam beni rahatlatıyor konusurken beni dinliyor bu senin babanı boşayacam kuzum diyorum ece ede diyor gülüyor keyif ten 4 köşe oluyorumben seni zaten sık sık takip ediyorum ve her yazdığında ben de kendim yazmışım gibi hissediyorum resimden görebildiğim kadarıyla bebişler de çok benziyor nerdesin ben ist.dayım gel görüşek dertleşek :) ben çok doluyum çooook :)

çıtır arkadaşım benim yirim seni de kızını daSöylemesi ayıptır bende 20 yaşındayım..:78: 1.5 yıllık evliyim..![]()

canım benim seni çok iyi anlıyrum memlekete gıtmden önce şelale gibi akan sütüm memlekette kesilince mamaya geçtimm. şişman bebek sağlıklı değildir . gayet güzelmiş kilosukızlar bizde 4.ayımıza girdik bugün doktorumuza gittik genel muayene için.sadece sağ göğsümü emiyor doymuyormu acaba dedim.tek göğüs veriyorsan ek gıdaya gecebilirsin dedi.kan damlası verdi d vitaminine devam dedi.bi liste verdi neler yapacağım nasıl davranacağım yazıyor.ek gıdaya gecebilmek bi sanatmış kağıtta öle yazıyosizlerde gectinizmi?ben bebeğime anne sütü vermek istiyorum en azından ilk 6 ay:18: bencillikmi yapıyorum bilmiyorum ama bir yandanda üzülüyorum acaba acmı diye?genelde büyüklerimizde bi kanı varya tombiş bebek sağlıklı bebek diye.bebeğimin kilosu bana göre gayet normal 6200 boy 61cm.3 kilo doğmustu.valla napacağımı sasırdım

o listede neler yazıyor kuzummm