- Emoji Skoru
- 322
- Puanlar
- 698
sorma ya bu ara Keremi baya çocukla tanıştırdımİyiyim canım ya.. Bu ararlar koşturuyorum ve bana iyi geliyor.
Kereme oyun grubu kuruyorsun herhalde:))
Oldu mu:)
Hadi hayırlı olsun. Bizim de 3 tane patladı, 4. De yakın gibi.
Hediyeyi almış da gelmiş:))
1 tatlı kaşığı bala 7-8 damla limon damlatıyorsun, oran bu. Buna göre çoğaltabilirsin. Kendim sulandırarak içerim ama çocuklara sulandırmıyorum. Sıcak içmesi lazım çünkü onu da içmeyeceklerine göre:) sulandırmadan vermek daha garanti.
Kesinlikle öyle.. Hapla da bu sürede geçerdi ve ayşecik balın başka faydalı yönlerinden mahrum olurdu. İlaçarın olması güzel ama mecbur kalmayız inşallah kullanmaya..
Süpper eline sağlık.
Bizde var birkaç tane.. Sanıyorum çoğu yurt dışından. Bir de ben kendi gözetimimdeyken küçük çatal da veriyorum, mama sandalyesinde otururken.. 30 tl ye çok uçmuşlar, sanki set satıyorlar!
Ben lansinoh momma alıcım da denk gelirse tabi.
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Hem çocuğunu hem anneni hem işini düşünmen gerekiyor, Allah yardımcın olsun.
ama bugünkü çok iyi geçti iyi anlaştılar birbirlerine çubuk kraker bile yedirdiler:))
ayakkabı da tam oldu
vay vayySaolasın benim için de öyle ama bir anda coştum zaten sonunda uyandı ama yuvar topar yaptım bişeyler eşim çok sevindi yazık adam ne zamandır görmüyo :)) aldı ark.larına hava atmak için sanırım götürdü toplantıya :)
tahliller yanlış çıkabiliyorBennnn!!!
Sormayın ya başıma gelenlerii:/
Annem bir süredir hastaydı, halsizlik, mide bulantısı, üşüme, terleme vs. Üşütmedir diye üstünde durmsmıştım. Sabah bi baktım vücudu kırmızı kırmızı bîşîler dökmüş kaşınmsktsn uyuyamsmış bütün gece. Dr a gittik idrar yolları iltihabı var dedi ve kanda bir değeri 30-40 olması gerekirken 950 lerde:/
Verhasıl, rapor aldım3 günlük evde aryaya bakacağım. Annem evine gitmek istedi, eşim onu götürdü. Sonrası?? Sonraki haftalarda ne yapacsğız hiç bilmiyorum. Bakıcı olayı çok zor geliyor bana. Kv hala istanbulda ve gelip aryaya bakarlar mı bilmiyorum. Ne türlü olursa olsun ben annemi istiyooooommm!!!!
geçmiş olsun