Ahah oldu şekerim:)))Busmai seni kıskandım şu annnnnnnn :)
Borncum bence aldığın hediye çok hoş. Şimdiden güle güle kullansınlar. İyi bebiş görmelerrrrr :)
Şeker portakalım mevlüdünüzü Allah kabul etsin. Yorucu olur tabi. Allah'ım bizim de arkamızdan dua edecek evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin.
Pamuk helvacım güzel alıntı denizi
Neyneyse koskoca iki çocuk annesisin lütfen şarjına dikkat et![]()
Gerekir tabi ne o öyle yangından mal kaçırır gibi?!Bugün öğle arası gelmedim eve gün dolayısı ile. Teeee 3:15 gibi geldim ve sonra da 4teki toplantı için çıktım. Oğluş biberonla süt içmiş. Çok zorluk çıkarmamış sanırım. Sanırım dememin sebebine gelirsekkkkkk. Okul dönüşü sınıflarla ilgili bazı sıkıntılardan dolayı zümre başkanını aradım ve rahat konuşabilmek için asansöre binmedim. Bizim kata geldiğimde bi baktım ki teyze kapı önünde ayakkabısını da giymiş bekliyo!! Tabi ben teli kapatamadım ve eve girdim. O el kol hareketleri ile oğluşun uyuduğunu söyledi ben kafa salladım ve baybay yapıp kapıyı kapattım. Sessiz konuşmaya çalışarak diğer 4 telefon konuşmamı yaptım. Lavaboya vs gidemedim. Neyseki oğluş uyanmadı. Uydurma yemeğimi ocağa koydum kiağlamaya başladı. Şimdi ben neye sinir oldum?? Toplantı uzayıp 15 dk gecikmiş olabilirim, otobüse de az kalmış olabilir ama bu hareket normal mi?? Çocuk ne yedi ne içti bi konuşmak gerekmez mi? Yada bi dur belki bişi dicem?? Belki bişi isticem?? Bazen hakkaten salağa bağlanıyo insanlar sinir oluyorum!! Bu da böyle bi anıydı :)
Annem ben daha sormadan yedi mi içti mi uudu mu söyler, annem sonuçta yani ne yapılması gerekiyorsa yaptığından emin olduğum biri.. O bile kendince bir bilgi verme ihtiyacı hissediyor demek ki.. Adam çalıştırmak zor, senden onu anladım ben. Kapıdayken efe. Ağlasa ne yapacaktı:)
Yalan dünyayı sevmiyorum. Açılayı da bilemiyorum kim:))Açılay yalan dünyadan ayrılmış zaten ben yeni öğrendim ve çok şaşırdımmmmm. Avrupa yakasında fa böyle olmuştu. Gidenler gelenler ama dizi güzel devam etmişti. Umarım şimdi de öyle olur. Bu arada çekimden midir nedir hepsi acaip zayıf ve uzun görünüyorlar. Kendim çalıp kendim oynasam da dizi kritiği yapmak istedim :)
Hayırlısı olsun